Billige flybilletter til Tyskland

Populære byer at besøge i Tyskland

Rejse til Tyskland

Expedia tilbyder flyrejser til Tyskland, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Tyskland eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Tyskland på grund af COVID-19?
Vores hjælpsomme kundeservice kan give dig nyttige oplysninger om afbestilling af din flyrejse til Tyskland som følge af COVID-19. Det er også fornuftigt at læse dit valgte flyselskabs vilkår og betingelser, inden du booker dine billetter.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Tyskland?
Fleksibilitet er alfa og omega, når du rejser i disse dage. Det er derfor, vi har tilføjet søgefilteret “Intet ændringsgebyr” til at hjælpe dig med at finde billige og fleksible flybilletter til Tyskland. Det er til venstre på din skærm lige nedenfor “Fleksible ændringspolitikker”.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Tyskland under COVID-19?
Hvis det er første gang, du skal ud at rejse under COVID-19, vil du lægge mærke til, at der er en række nye restriktioner og standarder at overholde. Følg disse råd, og gør din tur til Tyskland en del nemmere:

 • Find ud af, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker en flybillet. Tjek også, om der er nogen regler, du skal følge ved ankomst, såsom en COVID-19-test.
 • Behold dit mundbind på under helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Lufthavnspersonalet vil bede dig om at trække dit mundbind ned kortvarigt for at bekræfte din identitet.
 • I stedet for at aflevere dit boardingkort til en medarbejder skal du selv anbringe det direkte foran læseren. Hold det derefter op til kontrol.
 • Det er tilladt at medbringe en beholder med flydende håndsprit i din håndbagage. Den må ikke indeholde mere end 350 ml, og du bliver nødt til at fjerne den fra din bagage, så den kan blive undersøgt.
 • Tøm alle lommer for personlige ejendele som din pung, dine kontanter og dine nøgler, og læg dem i din håndbagage i stedet for bakkerne. Dette vil reducere risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Opbevar madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og placer dem i en bakke. Når du holder dine madvarer adskilt fra din håndbagage, mindskes sandsynligheden for, at lufthavnspersonalet bliver nødt til at røre ved din kuffert eller taske for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Tyskland?
Find et sæde hos et af disse flyselskaber, og få nye eventyr i Tyskland.

 • Lufthansa - 450 flyrejser til eller i nærheden af Tyskland hver måned, herunder 260 flyrejser til Frankfurt (FRA-Frankfurt International) per måned.
 • SAS - 60 flyrejser til eller i nærheden af Tyskland hver måned, herunder 30 flyrejser til München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.) per måned.
 • Norwegian Air International - 8 flyrejser til eller i nærheden af Tyskland hver måned, herunder 8 flyrejser til München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Tyskland?
En smart strategi for at finde billige priser er at være fleksibel med dine rejsedatoer. Begynd med at søge efter din flyrejse til Tyskland, og klik derefter på “Fleksible datoer” for at se priser for nærliggende datoer. Et andet godt tid? Sørg for at booke i god tid i forvejen. For at give dig en idé om priserne var den laveste pris for en flyrejse til Tyskland i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Tyskland?
Du kunne have købt en flybillet tur-retur til Tyskland for mellem og i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet med afgang fra () var den laveste pris i samme periode kun .
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Tyskland?
Du har mange valgmuligheder i Tyskland. Når du har fastlagt slutdestinationen, bliver det nemt at vælge blandt disse væsentlige lufthavne:

 • Frankfurt (FRA-Frankfurt International) - 13210 fly per måned.
 • München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.) - 9481 fly per måned.
 • Frankfurt (HHN-Frankfurt - Hahn) - 364 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Tyskland?
I løbet af de sidste syv dage kostede billetter til Tyskland mellem og .
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Tyskland?
Det bedste tidspunkt at købe en ferie til Tyskland på er , hvorimod det dyreste tidspunkt er juli, august og december. Styr uden om disse perioder, hvis du har et stramt budget.
Hvad er de bedste oplevelser i Tyskland?

 • Propfyldt med energi og kultur – München er det perfekte sted at begynde din ferie i Tyskland. Kig forbi berømte seværdigheder som Marienplatz, shop løs i butikkerne, og forkæl dig selv med kulinariske oplevelser på nogle af destinationens fremragende restauranter. Det er op til dig!
 • München er kendt for at have kystklima. Inden du tager afsted, er det dog en fordel at tjekke vejrforholdene under dit besøg. Uanset om det er regnfuldt, tørt, varmt eller koldt, er det altid en god idé at være klar på alt.
 • Hvis du har lyst til at opleve mere af denne smukke region, kan du leje en en udlejningsbil og fortsætte til Garmisch-Partenkirchen. Denne by ligger omkring 80 km sydvest for München og rummer også flere spændende attraktioner, for eksempel Wank Mountain.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Tyskland på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Tyskland.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Tyskland med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Tyskland. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Tyskland!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Tyskland under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Tyskland tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Tyskland, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.