Billigste flyrejser til Stuttgart

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 499 for en enkeltbillet og DKK 926 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Stuttgart

Flyrejse til Stuttgart

Besøg Expedias websted, og book dit hotel, dit fly eller en pakkerejse til Stuttgart. Her kan du bl.a. finde billige flybilletter eller lige netop den særlige hotelkategori, du søger. Mulighederne er mange, og det er nemt at få overblik over, hvordan du bedst, billigst og nemmest får opfyldt dit ønske om en flyrejse til Stuttgart i det sydvestlige Tyskland.

Stuttgart er hovedstad i delstaten Baden-Württemberg og et centrum for især bilhistorien. Den er nemlig stedet, hvor en af de første benzimotorer blev udviklet og senere industrialiseret af Gottlieb Daimler og Wilhelm Maybach. Det er også her, du finder Mercedes-Benz Museum, som tager fat på hele bilindustriens historie i denne futuristiske museumsbygning. Hvis du føler dig lidt inspireret efter dette besøg, har du også mulighed for at tage rundt på egen hånd ved at leje en bil i Stuttgart.

Du skal ikke lede længe efter et hotel i Stuttgart. Man kan vælge mellem bl.a. luksushoteller, forretningshoteller, familiehoteller, kæledyrsvenlige hoteller og meget andet på listen over temaer, og der findes forskellige hotelklasser, prisklasser og beliggenheder, som også kan få indflydelse på dit valg. Som Tysklands sjettestørste by ligger Stuttgart parat i smukke bakker og lune dale til at byde dig velkommen på et spændende ophold.

Flybilletter til Stuttgart fra Danmark

Både via København og Billund kan der opnås flyforbindelse til Stuttgart, og du kan vælge mellem selskaber som Lufthansa, KLM og airberlin. Lufthavnen ligger ca. 13 km sydvest for byen og er Tysklands syvendestørste med fire terminaler og masser af trafik til og fra Europa og resten af verden.

Oplev Stuttgart

Udover Mercedes har også Porsche et museum i Stuttgart, fyldt med biler og spændende historier om det velkendte brand. Hvis du er mere til den lidt ældre historie i stedet, kan du svinge forbi slottet Neue Schloss på slotpladsen i det centrale Stuttgart, der også er beliggenhed for andre imponerende bygningsværker og et barokt parkanlæg med et springvand og en 30 meter høj søjle rejst til ære for kong Wilhelms regeringsjubilæum i 1841. I Königstrasse kan du – i tillæg til spændende mode- og specialbutikker – finde den katolske Sankt Eberhard Domkirke, der efter omfattende ødelæggelser i forbindelse med bombningen under 2. verdenskrig er blevet genopbygget til et smukt og lyst rum.

Stuttgart er også hjemsted for et af Tysklands førende kunstmuseer, nemlig Staatsgalerie. Her er udstillet malere fra mange lande, tidsperioder og stilarter, og du kan bl.a. finde værker af Miró og Picasso.

Er man til udendørs oplevelser, så er Wilhelma Zoo og Botanisk Have stedet. Her er noget for hele familien: krokodiller, pelikaner, overdådige planter og blomster, og det hele forefindes i royale og romantiske omgivelser og bygninger opført af kong Wilhelm I. Stuttgart er i det hele taget præget af smukke grønne arealer og vinmarker, så det kan sagtens betale sig at opholde sig udenfor under opholdet.

Vidste du, at…

Stuttgart var stedet, hvor de første prototyper af Volkswagens velkendte ”bobbel” blev produceret i 1930’erne, baseret på Ferdinand Porsches design.

Populære flyrejser til Stuttgart

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 499 for en enkeltbillet og DKK 926 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.