Biludlejning Hamborg

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Hamborg

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Hamborg

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Hamborg
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i Hamborg?
Der venter sjove eventyr i Hamborg med daglige biludlejningspriser, der i denne uge begynder helt ned fra 551. kr.
Kan jeg leje en bil i Hamburg (HAM)?
Ja, det kan du. Når du ankommer til Hamburg (HAM), vil du kunne finde biludlejningsfirmaerne i ankomstområdet i Terminal 2. Vælg blandt Hertz/Dollar/Thrifty, Sixt eller Avis/Budget. Buchbinder/Global Drive og Enterprise/Alamo/National er også blandt de leverandører, der er værd at overveje blandt mulighederne.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Hamborg?
Afhængigt af bilens lejeaftale er du muligvis berettiget til refusion. Rigtig mange reservationer giver fuld refusion, hvis du afbestiller seks timer forud for afhentning af bilen. Vil du gerne have mere at vide? Hvis du ikke kan finde svaret i din rejseplan, er vores kundeservice altid til rådighed.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Hamborg?
Lille størrelse, men store fordele. Biler i økonomiklassen er det foretrukne valg i Hamborg. De er lette at parkere og manøvrere, hvilket er perfekt, hvis du mest skal køre bykørsel. Denne type udlejningsbil kører desuden længere på literen, så det bliver billigt at køre rundt. Vil du have en større bil? Så kig på vores store og premiumbiler.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Hamborg?
Hamborg byder på masser af eventyr, men du behøver ikke begrænse dig til et enkelt sted. Book en bil, og kør afsted for at opleve det omkringliggende område. Her er et par idéer:

  • Sæt kursen mod Hannover, hvor du kan komme på et sjovt sightseeingeventyr. Stedet ligger 130 km fra Hamborg og huser talrige store seværdigheder, herunder HDI-Arena.
  • Hvad med også at nyde godt af det bedste, som Schwerin har at byde på? Væsentlige turistattraktioner at opleve her omfatter Schwerin Slot. Schwerin ligger cirka 95 km fra Hamborg.
  • Kom ud i den fri natur, og få noget frisk luft ved Wurmberg. Afstanden er omkring 200 km fra Hamborg.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Hamborg hos Expedia?
Fra forretningsrejser til dit livs roadtrip – Expedia har køretøjer, der matcher ethvert formål. Vælg blandt biludlejningsfirmaer i Hamborg. Med vores prisgaranti kan du være sikker på, at du får et fantastisk tilbud på din billeje. Vidste du, at du kan kombinere dine reservationer i en pakkerejse? Føj et hotel eller en flyrejse til din reservation, og opnå gode besparelser!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Hamborg hos Expedia?
Lige meget hvilken bilklasse du søger efter, kan Expedia hjælpe dig med at få fingrene i det bedste tilbud. Sammenlign tilbuddene fra populære biludlejningsfirmaer, og vælg det køretøj, som passer bedst til dine behov. Vil du gerne tage på farten med endnu større besparelser? Kombiner din reservation af billeje i Hamborg med overnatning eller flyrejser.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Hamborg?
Først og fremmest et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn. Biludlejningsfirmaerne tilbyder en valgfri forsikring, men du kan skulle fremvise dokumentation for din egen forsikring, hvis du fravælger deres. Sørg for at tjekke kravene hos leverandøren for at undgå misforståelser.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Hamborg?
Baseret på priserne inden for de sidste syv dage kunne du have kørt afsted i en udlejningsbil for bare 551. kr om dagen. Den næstlaveste dagspris, som kunne findes i Hamborg, var 585. kr.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Hamborg?
Ja, og de gode nyheder er, at selskaber ofte tilbyder lavere priser, jo længere din lejeperiode er. Søg blandt vores tilbud på langtidsleje af biler i Hamborg, og kør ud i det blå med en fremragende pris.
Hvor finder jeg billeje i Hamborg, hvis jeg er under 25 år?
Alderspolitikkerne varierer alt efter selskabet, så du er nødt til at undersøge reglerne grundigt. Har du fundet et selskab i Hamborg, som lejer ud til personer under 25 år? Perfekt! Så skal du bare huske på, at der ofte opkræves ekstra gebyrer for førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for det køretøj, du overvejer at booke, indeholder alle de nødvendige oplysninger.