Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Hamborg

Billeje i Hamborg

Hamborg er Tysklands næststørste by, og der er rig mulighed for at opleve både kunst og kultur i den gamle by med den smukke beliggenhed ved Elbens bred. Det er også nemt at finde billige hoteller i Hamborg. Find en biludlejning i Hamborg, hvis du vil se mere på kortere tid og tage på sightseeing i området omkring byen.

Du får mere frihed, hvis du vælger at leje en bil i Hamborg. Og det er nemt at finde en bil, der passer præcis til dine behov; hvis du har hele familien med på rejsen, er det ideelt at vælge en større model med mere komfort, mens en lille bil er nem at parkere og perfekt til bykørsel i den tyske metropol.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen i Hamborg hedder Flughafen Hamburg, og den er et populært trafikalt knudepunkt for mange rejselystne danskere der ankommer med fly til Hamborg. Lufthavnen ligger kun 8,5 km nord for centrum, og de mange biludlejningsfirmaer finder du lige ved ankomstområdet i terminal 2. Hvis du ønsker at returnere bilen i lufthavnen, når ferien er slut, skal du køre til parkeringshuset over for P5, der fungerer som parkeringsområde for udlejningsbiler.

Hamborg har flere skønne golfklubber og er en populær destination for golfspillere i hele Europa. Hvis du har golfudstyret med hjemmefra, er det en god idé at leje en bil til afhentning i lufthavnen, så du ikke skal tænke på at transportere golfkøller og anden bagage med bus ind til hotellet. Har du mindre børn med på rejsen, er det rart med en lidt større udlejningsbil, eventuelt en stationcar, hvor der er god plads til barnevognen.

Billeje i Hamborg centrum

Hvis du ankommer med bus eller tog til Hamburg Hauptbahnhof, ligger der mange biludlejningskontorer lige i nærheden, så du ikke skal gå så langt med bagagen. Du kan vælge at leje en bil i hele ferien eller kun et par dage, hvis du har lyst til at køre nogle få dagsture. Besøg f.eks. forlystelsesparken Hansa Park, der er en af områdets mest besøgte seværdigheder; den ligger ca. 1 times kørsel i nordvestlig retning fra byen. Her er et væld af forlystelser for både store og små, og hele familien kan nemt få en hel dag til at gå i parken blandt rutsjebaner og karruseller.

Du kan også vælge at nøjes med en halv dag i parken og køre videre på opdagelse. Hvis du kører mod nord fra parken, kommer du til den lille hyggelige by Eutin, hvor der i sommermånederne bl.a. afholdes friluftskoncerter på slottet. Husk et varmt tæppe, som du kan sidde på under koncerten, og pak eventuelt en picnickurv, så du kan få en bid mad i det fri, mens du nyder underholdningen. Du kan også gå en tur i byens fantastiske haver og parker eller bare sætte dig ved en af de mange hyggelige caféer og nyde en forfriskning. På tilbagevejen til Hamborg kan du også vælge at gøre holdt i Lübeck. Denne skønne hansestad har mange kulturelle tilbud og masser af middelaldercharme. Sæt bilen, og oplev byen til fods – du bliver hurtigt fascineret af de spændende museer og de mange historiske bygninger.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Hamborg

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Hamborg?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Hamborg.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Hamborg?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Hamborg er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Hamborg?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Hamborg?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Hamborg

Udforsk Hamborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!