Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Hamborg

Se alle udlejningsbiler i Hamborg

Biludlejning gennem Expedia i Hamborg

Billeje i Hamborg

Hamborg er Tysklands næststørste by, og der er rig mulighed for at opleve både kunst og kultur i den gamle by med den smukke beliggenhed ved Elbens bred. Det er også nemt at finde billige hoteller i Hamborg. Find en biludlejning i Hamborg, hvis du vil se mere på kortere tid og tage på sightseeing i området omkring byen.

Du får mere frihed, hvis du vælger at leje en bil i Hamborg. Og det er nemt at finde en bil, der passer præcis til dine behov; hvis du har hele familien med på rejsen, er det ideelt at vælge en større model med mere komfort, mens en lille bil er nem at parkere og perfekt til bykørsel i den tyske metropol.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen i Hamborg hedder Flughafen Hamburg, og den er et populært trafikalt knudepunkt for mange rejselystne danskere der ankommer med fly til Hamborg. Lufthavnen ligger kun 8,5 km nord for centrum, og de mange biludlejningsfirmaer finder du lige ved ankomstområdet i terminal 2. Hvis du ønsker at returnere bilen i lufthavnen, når ferien er slut, skal du køre til parkeringshuset over for P5, der fungerer som parkeringsområde for udlejningsbiler.

Hamborg har flere skønne golfklubber og er en populær destination for golfspillere i hele Europa. Hvis du har golfudstyret med hjemmefra, er det en god idé at leje en bil til afhentning i lufthavnen, så du ikke skal tænke på at transportere golfkøller og anden bagage med bus ind til hotellet. Har du mindre børn med på rejsen, er det rart med en lidt større udlejningsbil, eventuelt en stationcar, hvor der er god plads til barnevognen.

Billeje i Hamborg centrum

Hvis du ankommer med bus eller tog til Hamburg Hauptbahnhof, ligger der mange biludlejningskontorer lige i nærheden, så du ikke skal gå så langt med bagagen. Du kan vælge at leje en bil i hele ferien eller kun et par dage, hvis du har lyst til at køre nogle få dagsture. Besøg f.eks. forlystelsesparken Hansa Park, der er en af områdets mest besøgte seværdigheder; den ligger ca. 1 times kørsel i nordvestlig retning fra byen. Her er et væld af forlystelser for både store og små, og hele familien kan nemt få en hel dag til at gå i parken blandt rutsjebaner og karruseller.

Du kan også vælge at nøjes med en halv dag i parken og køre videre på opdagelse. Hvis du kører mod nord fra parken, kommer du til den lille hyggelige by Eutin, hvor der i sommermånederne bl.a. afholdes friluftskoncerter på slottet. Husk et varmt tæppe, som du kan sidde på under koncerten, og pak eventuelt en picnickurv, så du kan få en bid mad i det fri, mens du nyder underholdningen. Du kan også gå en tur i byens fantastiske haver og parker eller bare sætte dig ved en af de mange hyggelige caféer og nyde en forfriskning. På tilbagevejen til Hamborg kan du også vælge at gøre holdt i Lübeck. Denne skønne hansestad har mange kulturelle tilbud og masser af middelaldercharme. Sæt bilen, og oplev byen til fods – du bliver hurtigt fascineret af de spændende museer og de mange historiske bygninger.

Udforsk Hamborg

Udforsk Hamborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!