Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

Gratis afbestilling (1)

De mest populære aktiviteter i Hamborg

Se alle 1 aktiviteter i Hamborg

Forskelligartede aktiviteter i Hamborg

Hamborg er Tysklands næststørste by som ud over at være en travl industri- og havneby også er en meget hyggelig og charmerende by med mange fine kulturelle tilbud. Det er derfor ikke så sært at Hamborg er blevet et meget populært rejsemål. Nyd livet både til lands og til vands gå i byens berømte forlystelseskvarter

se en splinterny musical og aflæg besøg i et af de mange kunstmuseer.

Hamborgs attraktioner er populære

Havnen har en kolossal betydning for Hamborg idet den er en af Europas vigtigste havnebyer. Gå en tur i havnen og iagttag denne enorme arbejdsplads. Tag på tur færgetur på Elben langs den fascinerende flodbred hvis du gerne vil se Hamborg lidt på afstand og få historien om denne vigtige port til resten af verden. Der er naturligvis også ture om aftenen hvor du kan nyde synet af de mange oplyste attraktioner i Hamborg. Hvis du ikke har spist om bord kan du prøve en velsmagende fiskeret i en af havnens mange fine restauranter når du er kommet fra borde igen. Tag på en slentretur gennem Hamborgs berømte og berygtede forlystelseskvarter St. Pauli. Her finder du bl.a. gaden Reeperbahn hvor der ligger den ene erotikbutik efter den anden. St. Pauli-bydelen er også kendt for sine mange gode spillesteder – det var i det tidligere spillested Star Club i St. Pauli den navnkundige engelske popgruppe The Beatles for alvor fik gang i karrieren. Der er mange atmosfærefyldte fortovscaféer i St. Pauli hvor du kan tage dig en drink eller kop kaffe som afslutning på en begivenhedsrig dag og aften.

Kulturelle oplevelser i Hamborg

Der er mange fine gallerier og kunstmuseer i Hamborg for de kunstinteresserede. Kig indenfor i kunstmuseet Hamburger Kunsthalle i byens centrum som rummer en enestående malerisamling af både ældre og moderne kunst. Museum für Kunst und Gewerbe er også et besøg værd. Her finder du en af Europas fineste samlinger af kunsthåndværk. Mange mennesker tager til Hamborg for at se en af de nyeste musicals idet byen regnes for at være en af verdens førende musicalbyer kun overgået af London og New York.

Hamborg som indkøbsby

Hamborg er det helt rigtige sted for de indkøbsglade og med en by af Hamborgs størrelse er der naturligvis utallige muligheder. Du kan være sikker på at kunne gå i tørvejr for der er mange overdækkede indkøbsarkader og butikscentre i Hamborg. I Karolinenviertelkvarteret hvor mange lokale designere har valgt at åbne butikker eller værksteder kan du finde de lidt mere specielle ting og gå på jagt efter en unik gave. Hvis du trænger til at få fornyet din bolig kan du besøge Stillwerk. Inden du ser dig om har du tilbragt flere timer i den store bygning med over 30 butikker. Du finder naturligvis også flere gode loppemarkeder i Hamborg. Besøg det livlige loppemarked med god stemning i den gamle kødby i Feldstrasse hvis dit ophold i Hamborg omfatter en lørdag.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Hamborg

Hamborg Centrum

Hamborg Centrum gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon. Se mere af Hamborg ved at hoppe på metroen fra Rathaus U-Bahn-station eller Rödingsmarkt U-Bahn-station.

ShoppingBusinessMuseum

Sankt Pauli

De mange spisemuligheder og udsigten til vandet er blot et par af de mest populære højdepunkter i kvarteret. Læg vejen forbi Reeperbahn eller Fiskemarkedet under dit ophold, og hop på metroen fra St. Pauli U-Bahn-station for at komme rundt i byen.

TeaterUnderholdningHavn

Speicherstadt

Renoverede rødstenspakhuse gennemskæres af kanaler og broer i denne historiske bydel, der er fyldt med museer og caféer.

ShoppingBusinessMiddag

HafenCity

Restauranterne og havudsigten er bare nogle af de ting, som er med til at gøre HafenCity unik. Læg vejen forbi Miniatur Wunderland eller Hamburg Dungeon, når du udforsker området.

ShoppingMiddagBusiness

Sankt Georg

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Aussenalster, mens du lærer Sankt Georg at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Lohmühlenstrasse U-Bahn-station eller Central Süd U-Bahn-station for at se mere af området.

ShoppingBusinessMiddag

Altona

Rejsende tager til Altona på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Hochkamp S-Bahn-station eller Iserbrook S-Bahn-station, og besøg populære seværdigheder som Volksparkstadion.

BusinessRomantiskFamilievenligt