Aktiviteter i Hamborg

Oplevelser, seværdigheder og ture
Hamborg

Forskelligartede aktiviteter i Hamborg

Hamborg er Tysklands næststørste by, som ud over at være en travl industri- og havneby også er en meget hyggelig og charmerende by med mange fine kulturelle tilbud. Det er derfor ikke så sært, at Hamborg er blevet et meget populært rejsemål. Nyd livet både til lands og til vands, gå i byens berømte forlystelseskvarter, se en splinterny musical, og aflæg besøg i et af de mange kunstmuseer.

Hamborgs attraktioner er populære

Havnen har en kolossal betydning for Hamborg, idet den er en af Europas vigtigste havnebyer. Gå en tur i havnen, og iagttag denne enorme arbejdsplads. Tag på tur færgetur på Elben langs den fascinerende flodbred, hvis du gerne vil se Hamborg lidt på afstand, og få historien om denne vigtige port til resten af verden. Der er naturligvis også ture om aftenen, hvor du kan nyde synet af de mange oplyste attraktioner i Hamborg. Hvis du ikke har spist om bord, kan du prøve en velsmagende fiskeret i en af havnens mange fine restauranter, når du er kommet fra borde igen. Tag på en slentretur gennem Hamborgs berømte og berygtede forlystelseskvarter St. Pauli. Her finder du bl.a. gaden Reeperbahn, hvor der ligger den ene erotikbutik efter den anden. St. Pauli-bydelen er også kendt for sine mange gode spillesteder – det var i det tidligere spillested Star Club i St. Pauli, den navnkundige engelske popgruppe The Beatles for alvor fik gang i karrieren. Der er mange atmosfærefyldte fortovscaféer i St. Pauli, hvor du kan tage dig en drink eller kop kaffe som afslutning på en begivenhedsrig dag og aften.

Kulturelle oplevelser i Hamborg

Der er mange fine gallerier og kunstmuseer i Hamborg for de kunstinteresserede. Kig indenfor i kunstmuseet Hamburger Kunsthalle i byens centrum, som rummer en enestående malerisamling af både ældre og moderne kunst. Museum für Kunst und Gewerbe er også et besøg værd. Her finder du en af Europas fineste samlinger af kunsthåndværk. Mange mennesker tager til Hamborg for at se en af de nyeste musicals, idet byen regnes for at være en af verdens førende musicalbyer, kun overgået af London og New York.

Hamborg som indkøbsby

Hamborg er det helt rigtige sted for de indkøbsglade, og med en by af Hamborgs størrelse er der naturligvis utallige muligheder. Du kan være sikker på at kunne gå i tørvejr, for der er mange overdækkede indkøbsarkader og butikscentre i Hamborg. I Karolinenviertelkvarteret, hvor mange lokale designere har valgt at åbne butikker eller værksteder, kan du finde de lidt mere specielle ting og gå på jagt efter en unik gave. Hvis du trænger til at få fornyet din bolig, kan du besøge Stillwerk. Inden du ser dig om, har du tilbragt flere timer i den store bygning med over 30 butikker. Du finder naturligvis også flere gode loppemarkeder i Hamborg. Besøg det livlige loppemarked med god stemning i den gamle kødby i Feldstrasse, hvis dit ophold i Hamborg omfatter en lørdag.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


Populære oplevelser