Hamborg

Rejseguide
Hamborg og byder på historiske bygningsværker, en by og en flod eller et vandløb
Hamborg er en moderne havneby, der er kendt for sine maritime traditioner, kunstgallerier og omdannede pakhusområder med restauranter, barer og eksklusive butikker.

Hamborg, der kalder sig selv Tysklands port til verden, har landets største havn og den næststørste i Europa. Byen er stolt af sin status som uafhængig bystat og af sin handelsbaggrund, der har skabt en stor del af byens rigdom. I dag er Hamborg sammen med Bruxelles og London kendt for at være en af de rigeste hovedstadsområder i Europa.

Hamborgs travle havn ligger ved floden Elben 100 kilometer fra Nordsøen. Hamborg havn er i dag hjemsted for det maritime museum Internationales Maritimes Museum Hamburg og museumsskibet Cap San Diego, der sammen fortæller historien om Hamborgs maritime fortid.

Selvom havnen nok er Hamborgs hjerte, byder byen på mange andre attraktioner, især inden for kultur og kunst, så du har masser af muligheder for at blive underholdt på et weekendophold i byen. Besøg det enorme kunstgalleri Hamburger Kunsthalle og centeret for moderne kunst Deichtorhallen, hvor du kan opleve verdensberømte internationale udstillinger. Det er nemt at navigere rundt mellem museer og gallerier med Hamborgs omfattende undergrundssystem, som har stationer over hele byen. På en rejse til Hamborg, må du ikke gå ikke glip af miniatureeventyrlandet Miniatur Wunderland. Dette en af de mest besøgte turistattraktioner i Tyskland, som børnene vil elske at opleve, når I er på storbyferie.

Hamborgs centrum består nu mest af moderne kontorbygninger, da mange af bygningerne fra middelalderen blev ødelagt under den store brand i 1842 eller reduceret til murbrokker i Anden Verdenskrig. Se også rådhuset, Hamburg Rathaus, der omhyggeligt blev genopbygget og genskabt i den oprindelige stil fra det 19. århundrede.

Du bør også gå en tur rundt i områderne Speicherstadt og New Docklands, for at se de renoverede tidligere pakhuse og prætentiøse glas- og stålbygninger. Du kan beundre arkitekturen, spise på trendy restauranter og købe unikating og luksusvarer i butikkerne. Disse bysaneringsområder, der aktuelt er det største projekt af sin art i Europa, viser det moderne Hamborg fra byens bedste side, hvor ændringer bydes velkommen, og man har store forventninger til fremtiden .

Tæt på centrum er der flere store parker og søer. Besøg plante- og blomsterparken, Planten un Blomen, hvor du kan slappe af i den fredfyldte japanske have. Du kan også leje en bil eller benytte dig af Tysklands hurtige og pålidelige nationale jernbanenet, hvis du vil udforske de nærliggende historiske byer.

Hvor kan jeg overnatte i Hamborg

Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte
Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte
3 out of 5
Wikingerweg 4, Hamburg, 20537
Prisen er 489, kr pr. nat fra 27. feb. til 28. feb.
489, kr
pr. nat
27. feb. – 28. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Hamborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. Vores gæster ...
4,3/5 Excellent! (241 anmeldelser)
Udemærket sted
"Utroligt nemt at finde i bil fra Puttgarden. Kvarteret var lidt kedeligt, men det lå tæt på en togstation. Hotellet var udemærket og rent til en ok pris. Det er bedst egnet til par eller enlige, da væggen mellem brusekabinen og værelset er en matteret glasvæg, så man kan se en svag skygge af personen, ..."

Anmeldelse fra 20. dec. 2022

Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte
Moxy Hamburg City, a Marriott Hotel
Moxy Hamburg City, a Marriott Hotel
3 out of 5
ANCKELMANNSTRASSE 11, Hamburg, 20537
Prisen er 663, kr pr. nat fra 21. feb. til 22. feb.
663, kr
pr. nat
21. feb. – 22. feb.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i Hamborg. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især de rene værelser i ...
4,5/5 Wonderful! (327 anmeldelser)
Attraktivt til prisen
"Rigtig godt til prisen. Lækker morgenmad med mange muligheder og helt fair pris. Hyggeligt lounge/barområde med drikkevarer til helt fair priser. Ligger meget tæt på Ubahn og et stop til hovedbanen. Ingen restauranter i området men 15 min gang til hyggelig gade med restauranter og små butikker (Lange ..."

Anmeldelse fra 20. okt. 2022

Moxy Hamburg City, a Marriott Hotel
Hyperion Hotel Hamburg
Hyperion Hotel Hamburg
5 out of 5
Amsinckstraße 39, Hamburg, 20097
Prisen er 764, kr pr. nat fra 12. feb. til 13. feb.
764, kr
pr. nat
12. feb. – 13. feb.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Hamborg, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver især det ...
4,4/5 Excellent! (1.035 anmeldelser)
A great Gateaway hotel
"Hotellet ligger tæt på banegården, men alligevel et godt stykke væk fra en del af aktiviterne i hamborg. Det er super nemt at komme til selve hotellet. Vi var heldige at få et værelse på 9 sal. Et hjørneværelse med udsigt over stort set hele byen. Dog fordi de vindue nok ofte bliver udsat for vind. ..."

Anmeldelse fra 3. jan. 2023

Hyperion Hotel Hamburg
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Clipper Boardinghouse – Hamburg-Michel
Clipper Boardinghouse – Hamburg-Michel
3.5 out of 5
Ditmar-Koel-Strasse 1, Hamburg, HH, 20459
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Hamborg, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og en terrasse. ...
4,5/5 Wonderful! (488 anmeldelser)
"Vi benyttede stedet til at fejre Nytårs aften. Det lå dejlig centralt, tæt på havnen og landungsbrugge, hvorfra vi så nytåret bliver skudt ind. Det virker moderne, store lejligheder, fint mini køkken med stort set alt hvad man kan ønsker sig. Ærgerligt at der ikke er et lille morgen komplet man kan ..."

Anmeldelse fra 2. jan. 2023

Clipper Boardinghouse – Hamburg-Michel
Citadines Michel Hamburg
Citadines Michel Hamburg
4 out of 5
Ludwig-Erhard-Strasse 7, Hamburg, HH, 20459
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Hamborg, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster ...
4,5/5 Wonderful! (1.191 anmeldelser)
"godt ophold i eksklusiv lejlighed, dog var sofaen ikke til at sidde i, var for blød"

Anmeldelse fra 23. jan. 2023

Citadines Michel Hamburg
numa I Fore Rooms & Apartments
numa I Fore Rooms & Apartments
3.5 out of 5
Kapstadtring 1, Hamburg, 22297
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Hamborg. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
4,5/5 Wonderful! (454 anmeldelser)
Great value and comfort
"Very kind and helpful remote working staff. The rooms are smal tiny homes,fully equiped and so neat and practical. The hotel is located close to the huge Hamburger Stadtpark."

Anmeldelse fra 1. aug. 2022

numa I Fore Rooms & Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Hamborg