Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

HamborgGermany

Hamborg er en moderne havneby, der er kendt for sine maritime traditioner, kunstgallerier og omdannede pakhusområder med restauranter, barer og eksklusive butikker.

Hamborg, der kalder sig selv Tysklands port til verden, har landets største havn og den næststørste i Europa. Byen er stolt af sin status som uafhængig bystat og af sin handelsbaggrund, der har skabt en stor del af byens rigdom. I dag er Hamborg sammen med Bruxelles og London kendt for at være en af de rigeste hovedstadsområder i Europa.

Hamborgs travle havn ligger ved floden Elben 100 kilometer fra Nordsøen. Hamborg havn er i dag hjemsted for det maritime museum Internationales Maritimes Museum Hamburg og museumsskibet Cap San Diego, der sammen fortæller historien om Hamborgs maritime fortid.

Selvom havnen nok er Hamborgs hjerte, byder byen på mange andre attraktioner, især inden for kultur og kunst, så du har masser af muligheder for at blive underholdt på et weekendophold i byen. Besøg det enorme kunstgalleri Hamburger Kunsthalle og centeret for moderne kunst Deichtorhallen, hvor du kan opleve verdensberømte internationale udstillinger. Det er nemt at navigere rundt mellem museer og gallerier med Hamborgs omfattende undergrundssystem, som har stationer over hele byen. På en rejse til Hamborg, må du ikke gå ikke glip af miniatureeventyrlandet Miniatur Wunderland. Dette en af de mest besøgte turistattraktioner i Tyskland, som børnene vil elske at opleve, når I er på storbyferie.

Hamborgs centrum består nu mest af moderne kontorbygninger, da mange af bygningerne fra middelalderen blev ødelagt under den store brand i 1842 eller reduceret til murbrokker i Anden Verdenskrig. Se også rådhuset, Hamburg Rathaus, der omhyggeligt blev genopbygget og genskabt i den oprindelige stil fra det 19. århundrede.

Du bør også gå en tur rundt i områderne Speicherstadt og New Docklands, for at se de renoverede tidligere pakhuse og prætentiøse glas- og stålbygninger. Du kan beundre arkitekturen, spise på trendy restauranter og købe unikating og luksusvarer i butikkerne. Disse bysaneringsområder, der aktuelt er det største projekt af sin art i Europa, viser det moderne Hamborg fra byens bedste side, hvor ændringer bydes velkommen, og man har store forventninger til fremtiden .

Tæt på centrum er der flere store parker og søer. Besøg plante- og blomsterparken, Planten un Blomen, hvor du kan slappe af i den fredfyldte japanske have. Du kan også leje en bil eller benytte dig af Tysklands hurtige og pålidelige nationale jernbanenet, hvis du vil udforske de nærliggende historiske byer.

Her kan du overnatte i Hamborg

Hamborg Centrum, Hamborg, Hamborg, Tyskland

Hamborg Centrum

4.5/5Wonderful!(117 anmeldelser af området)

Hamborg Centrum gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon. Se mere af Hamborg ved at hoppe på metroen fra Rathaus U-Bahn-station eller Rödingsmarkt U-Bahn-station.

Hamborg Centrum
Fiskemarkedet som viser markeder og mad

Sankt Pauli

4/5Very Good!(10 anmeldelser af området)

De mange spisemuligheder og udsigten til vandet er blot et par af de mest populære højdepunkter i kvarteret. Læg vejen forbi Reeperbahn eller Fiskemarkedet under dit ophold, og hop på metroen fra St. Pauli U-Bahn-station for at komme rundt i byen.

Sankt Pauli
Fiskemarkedet som viser markeder og mad

Altona

4.5/5Wonderful!(12 anmeldelser af området)

Rejsende tager til Altona på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Hochkamp S-Bahn-station eller Iserbrook S-Bahn-station, og besøg populære seværdigheder som Volksparkstadion.

Altona
Sankt Georg, Hamborg, Hamborg, Tyskland

Sankt Georg

3.5/5Good!(151 anmeldelser af området)

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Mariä-Empfängnis-Dom, mens du lærer Sankt Georg at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Lohmühlenstrasse U-Bahn-station eller Central Süd U-Bahn-station for at se mere af området.

Sankt Georg
Hamborg

HafenCity

4.5/5Wonderful!(2 anmeldelser af området)

Restauranterne og havudsigten er bare nogle af de ting, som er med til at gøre HafenCity unik. Læg vejen forbi Miniatur Wunderland eller Hamburg Dungeon, når du udforsker området.

HafenCity
Speicherstadt som omfatter en bro og en by

Speicherstadt

Speicherstadt er kendt for sine restauranter, og du kan besøge populære seværdigheder som Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon.

Speicherstadt

Mest populære hoteller i Hamborg

Novum Style Hotel Hamburg-Centrum
Novum Style Hotel Hamburg-Centrum
3.5 out of 5
Steindamm 68-70, Hamborg, HH
Prisen er DKK 417 pr. nat fra 25. okt. til 26. okt.

Dette hotel ligger i Sankt Georg, kun 10 minutters gang fra Museum für Kunst und Gewerbe og Monckebergstrasse. Derudover ligger Miniatur Wunderland og Hamburg ...

3.9/5Very Good! (1,561 anmeldelser)

"Morgenmad værelser beliggenhed rengøring. Mangler køleskab"…"

Anmeldelse fra 13. dec. 2019

Novum Style Hotel Hamburg-Centrum
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel HafenCity
4 out of 5
Überseeallee 5, Hamborg, HH
Prisen er DKK 960 pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.

Dette hotel i boutique-stil ligger i HafenCity, kun 10 minutters gang fra Det internationale søfartsmuseum, Prototyp (bilmuseum) og Det tyske toldmuseum. Derudover ...

4.6/5Wonderful! (959 anmeldelser)
Godt Hotel

"Rigtig godt og hyggeligt Hotel, med god beliggenhed, og fine faciliteter. Sødt og imødekommen personale, kan helt klart anbefales 👍"…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

25hours Hotel HafenCity
AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt
AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt
4 out of 5
Am Sandtorkai 4, Hamborg, HH
Prisen er DKK 870 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette hotel med spa ligger i HafenCity, kun 10 minutters gang fra Det internationale søfartsmuseum, Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon. Derudover ligger ...

4.6/5Exceptional! (947 anmeldelser)

"Dejlig tæt på byen. P-hus lige ved sidden af, med ingen indgang til hotellet."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2020

AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Hamborg

sylc. Apartmenthotel
sylc. Apartmenthotel
3 out of 5
Kronsaalsweg 88, Hamborg, Hamborg
Prisen er DKK 408 pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.

Dette lejlighedshotel ligger i Eimsbüttel, kun 2 km fra JUMP House Hamburg og Hagenbeck Zoo. Derudover ligger Volksparkstadion og Barclaycard Arena ca. 3 km ...

4.4/5Excellent! (333 anmeldelser)
Rart hotel, med fin service.

"Dejligt hotel, med fin placering i nærheden af A7. Venligt personale, godt udstyret værelse, der bærer præg af hotellet er nyt. Eneste anke er sengene i dobbeltværelset var for lille."…"

Anmeldelse fra 23. dec. 2019

sylc. Apartmenthotel
Adina Apartment Hotel Hamburg Speicherstadt
Adina Apartment Hotel Hamburg Speicherstadt
4 out of 5
Willy-Brandt-Strasse 25, Hamborg
Prisen er DKK 923 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.

Dette lejlighedshotel ligger i Altstadt, kun 10 minutters gang fra Chilehaus, Monckebergstrasse og Hamborg Rådhus. Derudover ligger Miniatur Wunderland og Hamburg ...

4.6/5Wonderful! (725 anmeldelser)
5 stjerner fra os

"Lækkert hotel med central placering. Gåafstand til midtbyen. God plads på hotelværelset"…"

Anmeldelse fra 18. jul. 2020

Adina Apartment Hotel Hamburg Speicherstadt
Signature East Hotel Apartment
Signature East Hotel Apartment
3 out of 5
Rahlstedter Weg 82, Hamborg
Prisen er DKK 305 pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.

Dette lejlighedshotel ligger i Farmsen - Berne, kun 10 km fra QUARREE Einkaufszentrum Wandsbek-Markt (indkøbscenter), Stadtpark og Horner Rennbahn. Derudover ...

4.2/5Excellent! (511 anmeldelser)

"det var fint nok nu har vi været to gange super godt."…"

Anmeldelse fra 21. okt. 2019

Signature East Hotel Apartment
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Hamborg

Miniatur Wunderland
Billede af Miniatur Wunderland

Miniatur Wunderland

4.5/5(57 anmeldelser)

Denne miniatureverden og modeljernbane, der er en af de mest populære attraktioner i Tyskland, fører de besøgende gennem Skandinavien, Østrig, Schweiz og USA.

Elbe Philharmonic Hall
Billede af Elbe Philharmonic Hall

Elbe Philharmonic Hall

4.5/5(50 anmeldelser)

Elbe Philharmonic Hall er et populært teater i Am Sandtorkai/Dalmannkai, som har en rig historie bag sig. Dette kulturrige sted er vellidt for sine museer samt sine shoppingmuligheder.

Reeperbahn
Billede af Reeperbahn

Reeperbahn

3.5/5(78 anmeldelser)

Køb souvenirs for hele familien med en tur til Reeperbahn, som er et populært shoppingcenter Hamborg. Mens du besøger området, kan du nyde udvalget af udsøgte spisesteder.

Hagenbeck Zoo
Billede af Hagenbeck Zoo

Hagenbeck Zoo

4/5(6 anmeldelser)

I verdens første zoologiske have uden bure kan du opleve dyr, et akvarium og en park med vandrestier. Se fugle flyve frit og pingviner i deres naturlige omgivelser.

Fiskemarkedet
Billede af Fiskemarkedet

Fiskemarkedet

4/5(17 anmeldelser)

Eksotiske frugter, blomster, te og ting til boligen tilbydes side om side med friskfangede fisk på dette udendørsmarked, der afholdes om søndagen.

Hamburg Dungeon
Billede af Hamburg Dungeon

Hamburg Dungeon

4/5(14 anmeldelser)

Dyk ned i de mørke sider af Hamborgs historie, som denne attraktion vækker til live gennem shows, forlystelser og fortællinger.

De mest populære oplevelser i Hamborg

1-dags hop-på-hop-af-bustur med sightseeing
Billede af 1-dags hop-på-hop-af-bustur med sightseeing

1-dags hop-på-hop-af-bustur med sightseeing

DKK 138
pr. voksen
Anbefales af 72% af rejsende
Hamburg City Pass: Gratis entré til Hamborgs mest populære seværdigheder
Billede af Hamburg City Pass: Gratis entré til Hamborgs mest populære seværdigheder

Hamburg City Pass: Gratis entré til Hamborgs mest populære seværdigheder

DKK 327
pr. voksen
Rabatbillet til Fangekældrene i Hamburg
Billede af Rabatbillet til Fangekældrene i Hamburg

Rabatbillet til Fangekældrene i Hamburg

DKK 141
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende
Rundvisning i byen på cykel
Billede af Rundvisning i byen på cykel

Rundvisning i byen på cykel

DKK 209
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende
Rundvisning til fods i bordelkvarteret Reeperbahn
Billede af Rundvisning til fods i bordelkvarteret Reeperbahn

Rundvisning til fods i bordelkvarteret Reeperbahn

DKK 186
pr. voksen
Anbefales af 80% af rejsende
Privat rundvisning til Hamborgs seværdigheder
Billede af Privat rundvisning til Hamborgs seværdigheder

Privat rundvisning til Hamborgs seværdigheder

DKK 1.638
pr. voksen
Anbefales af 100% af rejsende

Hamborg – anmeldelser

4.4

Populær destination

5 - Fremragende
125
5 - Fremragende 43.40277777777778%
4 - God
148
4 - God 51.388888888888886%
3 - Okay
13
3 - Okay 4.513888888888889%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 0.3472222222222222%
1 - Forfærdelig
1
1 - Forfærdelig 0.3472222222222222%

4/5 - God

Verificeret rejsende

13. mar. 2020

Wunderland, havnerundfart, spise på Pulvermuhle. Fantastisk tognet, let at finde rundt.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

13. mar. 2020

Storby med liv men samtidig hyggelig og nærværende

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

24. feb. 2020

Fantastisk by med masser af seværdigheder og ikke mindst en uper flot havnemiljø

4/5 - God

Verificeret rejsende

16. feb. 2020

Super fint at se Miniaure land med børnene

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

7. jan. 2020

En dejlig by med masser af steder og handle muligheder. Vi vil derned igen.

4/5 - God

Verificeret rejsende

21. dec. 2019

Hamburg is a cute city. Feels safe. Nice and clean.

Byer i nærheden af Hamborg

Billede "Norderstedt" af flamenc (CC BY-SA) / beskåret fra det originale billede

Norderstedt

Billede "Halstenbek" af Nightflyer (CC BY) / beskåret fra det originale billede

Halstenbek

Billede "Rellingen" af Nightflyer (CC BY) / beskåret fra det originale billede

Rellingen