Hamborg

Rejseguide
Hamborg
Hamborg er en moderne havneby, der er kendt for sine maritime traditioner, kunstgallerier og omdannede pakhusområder med restauranter, barer og eksklusive butikker.

Hamborg, der kalder sig selv Tysklands port til verden, har landets største havn og den næststørste i Europa. Byen er stolt af sin status som uafhængig bystat og af sin handelsbaggrund, der har skabt en stor del af byens rigdom. I dag er Hamborg sammen med Bruxelles og London kendt for at være en af de rigeste hovedstadsområder i Europa.

Hamborgs travle havn ligger ved floden Elben 100 kilometer fra Nordsøen. Hamborg havn er i dag hjemsted for det maritime museum Internationales Maritimes Museum Hamburg og museumsskibet Cap San Diego, der sammen fortæller historien om Hamborgs maritime fortid.

Selvom havnen nok er Hamborgs hjerte, byder byen på mange andre attraktioner, især inden for kultur og kunst, så du har masser af muligheder for at blive underholdt på et weekendophold i byen. Besøg det enorme kunstgalleri Hamburger Kunsthalle og centeret for moderne kunst Deichtorhallen, hvor du kan opleve verdensberømte internationale udstillinger. Det er nemt at navigere rundt mellem museer og gallerier med Hamborgs omfattende undergrundssystem, som har stationer over hele byen. På en rejse til Hamborg, må du ikke gå ikke glip af miniatureeventyrlandet Miniatur Wunderland. Dette en af de mest besøgte turistattraktioner i Tyskland, som børnene vil elske at opleve, når I er på storbyferie.

Hamborgs centrum består nu mest af moderne kontorbygninger, da mange af bygningerne fra middelalderen blev ødelagt under den store brand i 1842 eller reduceret til murbrokker i Anden Verdenskrig. Se også rådhuset, Hamburg Rathaus, der omhyggeligt blev genopbygget og genskabt i den oprindelige stil fra det 19. århundrede.

Du bør også gå en tur rundt i områderne Speicherstadt og New Docklands, for at se de renoverede tidligere pakhuse og prætentiøse glas- og stålbygninger. Du kan beundre arkitekturen, spise på trendy restauranter og købe unikating og luksusvarer i butikkerne. Disse bysaneringsområder, der aktuelt er det største projekt af sin art i Europa, viser det moderne Hamborg fra byens bedste side, hvor ændringer bydes velkommen, og man har store forventninger til fremtiden .

Tæt på centrum er der flere store parker og søer. Besøg plante- og blomsterparken, Planten un Blomen, hvor du kan slappe af i den fredfyldte japanske have. Du kan også leje en bil eller benytte dig af Tysklands hurtige og pålidelige nationale jernbanenet, hvis du vil udforske de nærliggende historiske byer.

Hvor kan jeg overnatte i Hamborg

Default Image

Hamborg Centrum

4,5/5(117 anmeldelser af området)

Hamborg Centrum gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Hamborg Rådhus og Rathausmarket. Se mere af Hamborg ved at hoppe på metroen fra Rathaus U-Bahn-station eller Rödingsmarkt U-Bahn-station.

Hamborg Centrum
Default Image

Hamburg-Mitte

3/5(3 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Hamburg-Mitte, som er kendt for sine fascinerende museer og sin betagende udsigt til vandet. Du kan besøge populære seværdigheder som Hamburg Cruise Center og Grossmarkt Hamburg, ligesom du kan hoppe på metroen fra Veddel S-Bahn-station eller Wilhelmsburg S-Bahn-station for at se mere af byen.

Hamburg-Mitte
Den japanske have og byder på en have og en flod eller et vandløb

Sankt Pauli

4/5(10 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Sankt Pauli, som er kendt for sine mange spisemuligheder og sin udsigt til vandet. Blandt de mest populære seværdigheder er Millerntor Stadium og Operettenhaus, og du kan tage metroen fra Feldstraße Station eller Feldstrasse U-Bahn-station for at se mere af byen.

Sankt Pauli
Planten un Blomen som viser et observatorium, en dam og en park

Altona

4,5/5(12 anmeldelser af området)

Rejsende tager til Altona på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Othmarschen S-Bahn-station eller Klein Flottbek S-Bahn-station, og besøg populære seværdigheder som Hamburg Bahrenfeld-travbanen.

Alton