Billige flybilletter til Hamborg

Billigste flyrejser til Hamborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 368 kr. for en enkeltbillet og 650 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Eurowings

Om Hamborg

Om Hamborg

Hvis en tur til Hamborg står på din ønskeliste, men du har ikke lyst til at tage bilen, er det nemt at flyve dertil fra København. I Hamborg kan du også finde hoteller, spændende aktiviteter eller en lejebil, så du let kan komme rundt, når du først er kommet frem. Tag på opdagelsestur i denne spændende by, og få en ferie, du aldrig glemmer!

Hamborg Lufthavn, også kaldet Flughafen Hamburg-Fuhlbüttel, ligger utroligt centralt i den nordlige del af byen, blot 8,5 kilometer fra centrum.

Hamborg er en dejlig by at rejse til. Her finder du både smukke seværdigheder, spændende aktiviteter og gode shoppingmuligheder. Tag på romantisk ophold med kæresten, byferie med vennerne eller familien, og kast dig ud i alt det, byen har at byde på.

Hamborg Lufthavn

I selve Hamborg Lufthavn finder du et bredt udvalg af shoppingmuligheder i Terminal 1, Terminal 2 og på Airport Plaza. Derudover er der flere spisesteder og kaffebarer at vælge imellem.

Når du ankommer til lufthavnen, har du desuden rigeligt at transportmuligheder at vælge mellem. Du kan tage toget, der går fra lufthavnen til hovedbanegården på under en halv time. Derudover stopper flere offentlige busruter lige uden for terminalerne.

Foretrækker du at snuppe en taxa, kan du finde dem uden for ankomsthallerne ved begge terminaler. Taxaen kan enten reserveres på forhånd, eller du kan forhandle om prisen, når du ankommer. Hvis du vil booke på forhånd, kan du finde kontaktoplysninger til de forskellige selskaber på lufthavnens hjemmeside.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i Hamborg

Hamborg er smukt placeret ved floden Elben, og du vil derfor se mange broer rundt omkring byen. Hamborg har omkring 2500 broer i alt, hvilket er mere end Venedig, Amsterdam og London tilsammen. Havnen er den tredjestørste i verden, over 800 år gammel og et smukt område til en gåtur. Herfra kan du også tage en bådtur eller finde en hyggelig restaurant med fisk- og skaldyrsretter på menuen.

Hamborg har desuden en lang række museer og gallerier, deriblandt Kunsthalle, der er det største kunstmuseum i Tyskland. Er det shopping, der er på programmet, bør du lægge turen forbi Jungfernstieg, der anses for at være en af de bedste shoppinggader i verden. Trænger du til at slappe lidt af bagefter, bør du finde vej til floden Alster i centrum af byen, hvorfra du også kan tage en bådtur.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder i Hamborg på din flyrejse

Nord for centrum og på den vestlige side af floden Alster ligger Harvestehude, der er et stille, grønt område. Rotherbaum lige syd for Harvesterhude har flere pubber, biografer og butikker. Universitetet i byen ligger her, så det er et livligt område om dagen.

På den anden side af Alster ligger Uhlenhorst. Dette er et beboelsesområde, så er ideelt, hvis du gerne vil have fred og ro, men samtidig kan du finde flere kulturelle begivenheder her, såsom Ernst Deutsch Theater, English Theatre og Literaturhaus am Schwanenwik. Området Altona ligger vest for centrum og på den nordlige side af Elben. Det er et internationalt område med spændende, etniske restauranter, smuk arkitektur og et livligt natteliv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Hamborg?
Hamburg (HAM) er den eneste af slagsen ved Hamborg.
Hvor langt ligger Hamburg (HAM) fra Hamborg?
Hamburg (HAM) ligger ikke langt fra centrum. Der er nemlig ikke mere end 9 km til Hamborg midtby.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Hamborg?
Turister fra hele verden ankommer i HAM hver dag. Stå af flyet, find din bagage, og bevæg dig ind til Hamborg midtby, som ikke ligger mere end 9 km derfra.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Hamborg?
Der findes samlet set 39 flyselskaber, der har flyforbindelser til Hamborg fra intet mindre end 106 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Hamborg?
Lufthansa og Eurowings er de mest foretrukne luftfartsselskaber, der flyver til Hamborg. Størstedelen af de rejsende flyver fra Isarvorstadt med Lufthansa.
Hvor mange direkte fly er der til Hamborg?
Med omkring 1.043 direkte fly om ugen vil du være fremme i Hamborg, før du kan nå at sige: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Hamborg fra?
De mest populære fly til Hamborg er med afgang fra lufthavne i Rhindalen, Altstadt og Innenstadt.
Hvor lang tid tager det at flyve til Hamborg Lufthavn?
Hvis det er Rhindalen, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 5 minutter, inden du ankommer til Hamborg. Fra flyvepladsen i Altstadt tager det typisk 1 time og 37 minutter, og fra Innenstadt er flyveturen på 1 time og 5 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Hamborg?
Vi kender alle sammen de heldige rejsende, der på en eller ande måde formår at finde superbillige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Vil du gerne vide, hvordan de gør? De udsætter det ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. En anden simpel måde, du kan få den bedste pris på, er ved at sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har op til flere lufthavne, kan du undersøge, hvad det koster at flyve til en mindre travl terminal. Et sidste råd er altid at være forberedt på at købe din rejse. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du opdager en uimodståelig pris. De bedste flytilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Hamborg?
Hvis du ikke er forberedt på det, kan en flyvetur være udfordrende. Men der er ingen grund til at bekymre sig. Følg disse nyttige råd til en nem begyndelse på din ferie til Hamborg.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en god flyveoplevelse er at være velforberedt. Begynd med det allermest nødvendige: pas, boardingkort, kontanter og medikamenter. Derudover kan du medbringe noget, som kan holde dig underholdt undervejs, såsom diverse elektronisk udstyr eller en god bog. Det er også meget smart at pakke oplader, en behagelig nakkepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner. Naturligvis skal du ikke glemme at lægge lidt toiletsager som tandbørste, vådservietter og et ekstra sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Kom alle store beholdere med shampoo og hårspray i den indskrevne bagage. Alle former for væsker i håndbagagen på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Skarpe genstande, som en lommekniv, samt andre slags farlige objekter, der er brandfarlige eller eksplosive, såsom barberblade, blegemiddel og fyrværkeri, er også forbudt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange, smalle midtergange på på en flyver er ingen catwalk. Ifør dig behageligt lag på lag-tøj, og glem ikke at pakke en trøje, da det kan blive køligt i kabinen. Lukkede, flade sko er også en oplagt idé.
  • Du har måske hørt om DVT eller dyb venetrombose, blodpropper i benene forårsaget af længerevarende stillesiddende perioder. Men der er heldigvis flere ting, du kan gøre for at reducere risikoen. Ifør dig et par støttestrømper, drik rigeligt vand, og hold dine fødder og ben i gang. Gå en tur rundt i kabinen, eller lav nogle strækøvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Hamborg?
Hemmeligheden er, at være velorganiseret, inden du når til lufthavnens sikkerhedskontrol. På den måde bliver du klar til at stige på flyet til Hamborg på et øjeblik. Følg disse nyttige råd, så ferien kommer fantastisk godt fra start:

  • Det vigtigste først: Du vil skulle vise pas og boardingkort i sikkerhedskontrollen. Så hav dem lige ved hånden for ikke at stoppe op midt i det hele.
  • Du kommer ikke uden om at skulle tage noget af tøjet af. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og andre småting, såsom hovedtelefoner, der skal på en bakke gennem røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som du nærmer dig.
  • Du må undvære den digitale verden nogle minutter. Din telefon, bærbare computer og andet elektronisk udstyr skal også gennem scanneren.
  • Fjern eventuelle væsker fra din kabinekuffert. Væsker skal som oftest sendes igennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være i en beholder på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Det kan godt være, at du bliver bedt om at tage skoene af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være en god idé at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Skarpe genstande såsom knive er ikke tilladt om bord på flyet. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så sørg for at pakke eventuelle spidse genstande forsvarligt ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Hamborg
Destinationslufthavn
Hamburg
Destinationslufthavnens IATA-kode
HAM
Destinationsby
Hamburg
Pris for flyrejse tur-retur
650 kr.

Populære flyrejser til Hamborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 368 kr. for en enkeltbillet og 650 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines