Billige flybilletter til Hamborg

Billigste flyrejser til Hamborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 499 for en enkeltbillet og DKK 955 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

SAS
Air Baltic
Eurowings
KLM
Austrian Airlines
SAS
Lufthansa
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines

Om Hamborg

Om Hamborg

Hvis en tur til Hamborg står på din ønskeliste, men du har ikke lyst til at tage bilen, er det nemt at flyve dertil fra København. I Hamborg kan du også finde hoteller, spændende aktiviteter eller en lejebil, så du let kan komme rundt, når du først er kommet frem. Tag på opdagelsestur i denne spændende by, og få en ferie, du aldrig glemmer!

Hamborg Lufthavn, også kaldet Flughafen Hamburg-Fuhlbüttel, ligger utroligt centralt i den nordlige del af byen, blot 8,5 kilometer fra centrum.

Hamborg er en dejlig by at rejse til. Her finder du både smukke seværdigheder, spændende aktiviteter og gode shoppingmuligheder. Tag på romantisk ophold med kæresten, byferie med vennerne eller familien, og kast dig ud i alt det, byen har at byde på.

Hamborg Lufthavn

I selve Hamborg Lufthavn finder du et bredt udvalg af shoppingmuligheder i Terminal 1, Terminal 2 og på Airport Plaza. Derudover er der flere spisesteder og kaffebarer at vælge imellem.

Når du ankommer til lufthavnen, har du desuden rigeligt at transportmuligheder at vælge mellem. Du kan tage toget, der går fra lufthavnen til hovedbanegården på under en halv time. Derudover stopper flere offentlige busruter lige uden for terminalerne.

Foretrækker du at snuppe en taxa, kan du finde dem uden for ankomsthallerne ved begge terminaler. Taxaen kan enten reserveres på forhånd, eller du kan forhandle om prisen, når du ankommer. Hvis du vil booke på forhånd, kan du finde kontaktoplysninger til de forskellige selskaber på lufthavnens hjemmeside.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i Hamborg

Hamborg er smukt placeret ved floden Elben, og du vil derfor se mange broer rundt omkring byen. Hamborg har omkring 2500 broer i alt, hvilket er mere end Venedig, Amsterdam og London tilsammen. Havnen er den tredjestørste i verden, over 800 år gammel og et smukt område til en gåtur. Herfra kan du også tage en bådtur eller finde en hyggelig restaurant med fisk- og skaldyrsretter på menuen.

Hamborg har desuden en lang række museer og gallerier, deriblandt Kunsthalle, der er det største kunstmuseum i Tyskland. Er det shopping, der er på programmet, bør du lægge turen forbi Jungfernstieg, der anses for at være en af de bedste shoppinggader i verden. Trænger du til at slappe lidt af bagefter, bør du finde vej til floden Alster i centrum af byen, hvorfra du også kan tage en bådtur.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder i Hamborg på din flyrejse

Nord for centrum og på den vestlige side af floden Alster ligger Harvestehude, der er et stille, grønt område. Rotherbaum lige syd for Harvesterhude har flere pubber, biografer og butikker. Universitetet i byen ligger her, så det er et livligt område om dagen.

På den anden side af Alster ligger Uhlenhorst. Dette er et beboelsesområde, så er ideelt, hvis du gerne vil have fred og ro, men samtidig kan du finde flere kulturelle begivenheder her, såsom Ernst Deutsch Theater, English Theatre og Literaturhaus am Schwanenwik. Området Altona ligger vest for centrum og på den nordlige side af Elben. Det er et internationalt område med spændende, etniske restauranter, smuk arkitektur og et livligt natteliv.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Hamborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 499 for en enkeltbillet og DKK 955 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

SAS
SAS