Biludlejning i Tyskland

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Tyskland

Gode tilbud på udlejningsbiler i Tyskland

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Tyskland
Se alle udlejningsbiler

Billeje Tyskland

Er det ikke snart på tide at cruise ned ad de tyske motorveje i en stor, bekvem øse med klimaanlæg og læderindtræk? Denne drøm er let at opfylde, for priserne på biludlejning i Tyskland er langt lavere end i Danmark. Derfor kan du med god samvittighed vælge at opgradere til en lidt større og mere luksuriøs bil, end du pendler på arbejde i derhjemme.

Du skaffer dig nemt det fulde overblik over udlejningsprisen, for alle priserne præsenteres transparent og overskueligt. Brændstofpolitikken er ligeledes fair og ukompliceret uden skjulte omkostninger, så du behøver ikke at frygte ekstragebyrer. Billeje i Tyskland er kort sagt en prisvenlig og praktisk opskrift på en fleksibel og afslappet ferie.

Tag på eventyr – lej en bil i Tyskland

Danskerne har efterhånden fået øjnene op for Tyskland som rejseland. Trods alt er der temmelig mange åbenlyse fordele at pege på, herunder den korte afstand, det fordelagtige prisleje samt det høje service- og kvalitetsniveau. Grundet landets enorme størrelse lader stort set alle feriedrømme sig desuden opfylde: fra bjergeventyr i Bayern eller storbyferie i Berlin til badeferie ved de historiske badeanstalter ved Østersøen. Du kan også tage på gourmet- og wellnessophold på øen Sild i Nordsøen eller slappe af på ø-perlen Rügen. Med en udlejningsbil i Tyskland sætter du selv kursen og kan ændre planerne løbende, hvilket kan være en stor fordel for såvel børnefamilier som spontane rejsegrupper.

Budget-biludlejning i Tyskland

Book din billeje i Tyskland online i ro og mag hjemme fra Danmark, og glæd dig til yderst forbrugervenlige priser. Faktisk har et anerkendt bilmagasin regnet ud, at det bedre kan betale sig at køre over grænsen i sin egen bil og her skifte over til en tysk lejebil, hvis man skal på kør-selv-ferie i Europa. Og ikke nok med det: Du kan samtidig booke den bil, der passer bedst til netop din ferie i Tyskland. Måske drømmer du om at invitere bedsteforældre eller venner med på turen? I så fald kan du booke en større bil med syv sæder og god plads til alle. Eller måske planlægger du at overraske kæresten med en romantisk ferie langs Østersøkysten i en åben sportsvogn? Din udlejningsbil i Tyskland kan se ud på mange måder, valget er dit.

Vil du til Alperne i Sydtyskland, kan du overveje at kombinere billejen med flybilletter til Tyskland. Millionbyen München er i den forbindelse din nærmeste lufthavn, og her kan du også med fordel hente din udlejningsbil. Fra München er du i Alperne på under en time, hvor du bl.a. kan komme 2.962 m til vejrs og nyde udsigten fra Tysklands højeste bjerg, Zugspitze. Hvis du kommer forbi om vinteren, byder de tyske Alper på indtil flere gode skiområder. Uanset årstiden får du sandsynligvis også brug for overnatning i Tyskland. I den forbindelse kan du undersøge mulighederne for pakkerejser. Der kan tit være penge at spare ved at booke samtlige serviceydelser hos samme rejsearrangør. Dette er ganske ukompliceret og kan gøres i forbindelse med bookingen af henholdsvis flybilletter, hotel eller billeje.

Ofte stillede spørgsmål