Biludlejning i Tyskland

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Tyskland

Billeje Tyskland

Er det ikke snart på tide at cruise ned ad de tyske motorveje i en stor, bekvem øse med klimaanlæg og læderindtræk? Denne drøm er let at opfylde, for priserne på biludlejning i Tyskland er langt lavere end i Danmark. Derfor kan du med god samvittighed vælge at opgradere til en lidt større og mere luksuriøs bil, end du pendler på arbejde i derhjemme.

Du skaffer dig nemt det fulde overblik over udlejningsprisen, for alle priserne præsenteres transparent og overskueligt. Brændstofpolitikken er ligeledes fair og ukompliceret uden skjulte omkostninger, så du behøver ikke at frygte ekstragebyrer. Billeje i Tyskland er kort sagt en prisvenlig og praktisk opskrift på en fleksibel og afslappet ferie.

Tag på eventyr – lej en bil i Tyskland

Danskerne har efterhånden fået øjnene op for Tyskland som rejseland. Trods alt er der temmelig mange åbenlyse fordele at pege på, herunder den korte afstand, det fordelagtige prisleje samt det høje service- og kvalitetsniveau. Grundet landets enorme størrelse lader stort set alle feriedrømme sig desuden opfylde: fra bjergeventyr i Bayern eller storbyferie i Berlin til badeferie ved de historiske badeanstalter ved Østersøen. Du kan også tage på gourmet- og wellnessophold på øen Sild i Nordsøen eller slappe af på ø-perlen Rügen. Med en udlejningsbil i Tyskland sætter du selv kursen og kan ændre planerne løbende, hvilket kan være en stor fordel for såvel børnefamilier som spontane rejsegrupper.

Budget-biludlejning i Tyskland

Book din billeje i Tyskland online i ro og mag hjemme fra Danmark, og glæd dig til yderst forbrugervenlige priser. Faktisk har et anerkendt bilmagasin regnet ud, at det bedre kan betale sig at køre over grænsen i sin egen bil og her skifte over til en tysk lejebil, hvis man skal på kør-selv-ferie i Europa. Og ikke nok med det: Du kan samtidig booke den bil, der passer bedst til netop din ferie i Tyskland. Måske drømmer du om at invitere bedsteforældre eller venner med på turen? I så fald kan du booke en større bil med syv sæder og god plads til alle. Eller måske planlægger du at overraske kæresten med en romantisk ferie langs Østersøkysten i en åben sportsvogn? Din udlejningsbil i Tyskland kan se ud på mange måder, valget er dit.

Vil du til Alperne i Sydtyskland, kan du overveje at kombinere billejen med flybilletter til Tyskland. Millionbyen München er i den forbindelse din nærmeste lufthavn, og her kan du også med fordel hente din udlejningsbil. Fra München er du i Alperne på under en time, hvor du bl.a. kan komme 2.962 m til vejrs og nyde udsigten fra Tysklands højeste bjerg, Zugspitze. Hvis du kommer forbi om vinteren, byder de tyske Alper på indtil flere gode skiområder. Uanset årstiden får du sandsynligvis også brug for overnatning i Tyskland. I den forbindelse kan du undersøge mulighederne for pakkerejser. Der kan tit være penge at spare ved at booke samtlige serviceydelser hos samme rejsearrangør. Dette er ganske ukompliceret og kan gøres i forbindelse med bookingen af henholdsvis flybilletter, hotel eller billeje.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Tyskland?
Hvis du har brug for at ændre dine planer, er næsten alle reservationer kvalificeret til refusion. Du skal bare afbestille mere end seks timer før afhentning. Dobbelttjek afbestillingspolitikken for undtagelser. Din rejseplan indeholder mere information, eller du kan klikke videre til vores kundeservice for at få hjælp døgnet rundt.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Tyskland?
Den type bil, der passer dig! Vælg en mellemstor eller stor bil, hvis du rejser med familien. Hvis der skal lidt luksus ind over, kan du opgradere til en premiumbil. Eller du kan udvælge en økonomibil, der er den mest populære type udlejningsbil i Tyskland. En økonomibil er til at betale og kan køre langt på literen, hvilket gør den perfekt til par, solorejsende og andre, der ikke har brug for en hel masse plads. Økonomibiler er specielt gode til bykørsel. Med denne type bil er det ligeledes nemt at parkere på smalle parkeringspladser!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Tyskland hos Expedia?
At finde en god pris på billeje i Tyskland er let som en leg med Expedia. Vælg din foretrukne bil, tilføj et par detaljer, og sammenlign priser fra de førende biludlejningsfirmaer. Hvorfor ikke føje flyrejser og overnatning til din reservation? Du kan få adgang til endnu større besparelser, når du booker en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Tyskland?
Minimumsalderen for at booke en udlejningsbil i Tyskland er 18 eller derover. Der pålægges normalt et gebyr for unge førere, så tjek reglerne grundigt, inden du booker, og tag højde for yderligere omkostninger. Der kan også gælde begrænsninger for, hvilke bilklasser der kan lejes ud til unge førere. Nogle udbydere udlejer muligvis kun økonomibiler, kompakte biler og mellemstore biler til mindre erfarne bilister. Kravene kan være forskellige alt efter selskabet, så sørg for at læse det med småt.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Tyskland?
Selvom lejebetingelserne kan være forskellige alt efter selskabet, skal du som regel bruge et gyldigt kørekort og et kreditkort i samme navn. Du behøver ikke købe biludlejningsfirmaets forsikring, men du skal muligvis fremvise dokumentation for en anden forsikring.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Tyskland?
Det kan du. Expedia samarbejder med fremragende selskaber, der tilbyder ugentlig og månedlig leje af alle typer biler. Kig nærmere på vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk hvert et hjørne af Tyskland og det omkringliggende område.
Hvor finder jeg billeje i Tyskland, hvis jeg er under 25 år?
Dette afhænger af de leverandører, der ligger i Tyskland. De har ofte forskellige alderspolitikker. Hvis du har fundet en udbyder, der udlejer til førere under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis opkræver ekstra gebyrer. Undersøg reglerne grundigt, inden du rejser.

Oplev nye steder med Expedia