Biludlejning i Tyskland

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Tyskland

Billeje Tyskland

Er det ikke snart på tide at cruise ned ad de tyske motorveje i en stor, bekvem øse med klimaanlæg og læderindtræk? Denne drøm er let at opfylde, for priserne på biludlejning i Tyskland er langt lavere end i Danmark. Derfor kan du med god samvittighed vælge at opgradere til en lidt større og mere luksuriøs bil, end du pendler på arbejde i derhjemme.

Du skaffer dig nemt det fulde overblik over udlejningsprisen, for alle priserne præsenteres transparent og overskueligt. Brændstofpolitikken er ligeledes fair og ukompliceret uden skjulte omkostninger, så du behøver ikke at frygte ekstragebyrer. Billeje i Tyskland er kort sagt en prisvenlig og praktisk opskrift på en fleksibel og afslappet ferie.

Tag på eventyr – lej en bil i Tyskland

Danskerne har efterhånden fået øjnene op for Tyskland som rejseland. Trods alt er der temmelig mange åbenlyse fordele at pege på, herunder den korte afstand, det fordelagtige prisleje samt det høje service- og kvalitetsniveau. Grundet landets enorme størrelse lader stort set alle feriedrømme sig desuden opfylde: fra bjergeventyr i Bayern eller storbyferie i Berlin til badeferie ved de historiske badeanstalter ved Østersøen. Du kan også tage på gourmet- og wellnessophold på øen Sild i Nordsøen eller slappe af på ø-perlen Rügen. Med en udlejningsbil i Tyskland sætter du selv kursen og kan ændre planerne løbende, hvilket kan være en stor fordel for såvel børnefamilier som spontane rejsegrupper.

Budget-biludlejning i Tyskland

Book din billeje i Tyskland online i ro og mag hjemme fra Danmark, og glæd dig til yderst forbrugervenlige priser. Faktisk har et anerkendt bilmagasin regnet ud, at det bedre kan betale sig at køre over grænsen i sin egen bil og her skifte over til en tysk lejebil, hvis man skal på kør-selv-ferie i Europa. Og ikke nok med det: Du kan samtidig booke den bil, der passer bedst til netop din ferie i Tyskland. Måske drømmer du om at invitere bedsteforældre eller venner med på turen? I så fald kan du booke en større bil med syv sæder og god plads til alle. Eller måske planlægger du at overraske kæresten med en romantisk ferie langs Østersøkysten i en åben sportsvogn? Din udlejningsbil i Tyskland kan se ud på mange måder, valget er dit.

Vil du til Alperne i Sydtyskland, kan du overveje at kombinere billejen med flybilletter til Tyskland. Millionbyen München er i den forbindelse din nærmeste lufthavn, og her kan du også med fordel hente din udlejningsbil. Fra München er du i Alperne på under en time, hvor du bl.a. kan komme 2.962 m til vejrs og nyde udsigten fra Tysklands højeste bjerg, Zugspitze. Hvis du kommer forbi om vinteren, byder de tyske Alper på indtil flere gode skiområder. Uanset årstiden får du sandsynligvis også brug for overnatning i Tyskland. I den forbindelse kan du undersøge mulighederne for pakkerejser. Der kan tit være penge at spare ved at booke samtlige serviceydelser hos samme rejsearrangør. Dette er ganske ukompliceret og kan gøres i forbindelse med bookingen af henholdsvis flybilletter, hotel eller billeje.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Tyskland?
Vi har alle stået over for situationer, hvor selv de bedst lagte planer er blevet forpurret. Derfor tilbyder vi fuld refusion i forbindelse med de fleste forudbetalte reservationer, hvis de afbestilles seks timer før dit afhentningstidspunkt. Sørg for at tjekke lejepolitikken for bilen – nogle gange er det ikke muligt. Kan du ikke finde de oplysninger, du har brug for? Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Tyskland?
De fleste besøgende foretrækker økonomibiler i Tyskland. Bilister er glade for disse biler, fordi de ikke slider på pengepungen. Desuden gør størrelsen dem velegnede til at køre rundt i byer, hvor gaderne er trafikerede, og det kan være lidt vanskeligt at parkere. Men der er flere muligheder. Du kan også finde SUV’er, store og kompakte biler. Hvad end du bliver i Tyskland eller rejser videre, har vi en bil, der passer dig.
Hvorfor skal jeg leje en bil i Tyskland hos Expedia?
Der er masser af grunde til at leje din næste bil hos Expedia. Vi har biludlejningsfirmaer at vælge imellem i Tyskland, og vi hjælper dig med at få den allerbedste pris med vores eksklusive tilbud og medlemspriser. Vil du spare mere endnu? Saml billeje, hoteller og flyrejser i en pakkerejse. Jo mere du booker og rejser med Expedia, jo større er fordelene!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Tyskland hos Expedia?
At få fingrene i det bedste tilbud på billeje i Tyskland er intet problem med Expedia. Vælg dit foretrukne køretøj, tilføj nogle detaljer, og sammenlign tilbud på tværs af de mest populære biludlejningsfirmaer. Hvorfor ikke føje overnatning og flyrejser til din reservation? Du får adgang til fantastiske rabatter, når du kombinerer dine reservationer i en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Tyskland?
Reglerne for billeje i Tyskland kræver, at førere skal være minimum 18 år. Er du en ung bilist? Så pålægges der muligvis gebyrer og restriktioner. Udbydere opkræver et gebyr for unge førere, som føjes til prisen for udlejningsbilen. Derudover er der normalt også restriktioner for, hvilke biltyper unge bilister kan vælge. Aldersgrænser kan være forskellige alt efter biludlejningsfirmaet, så tjek, inden du booker.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Tyskland?
Du skal fremvise et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn ved ankomst til skranken. Inden afhentning bør du tjekke hos biludlejningsfirmaet, om der er andre krav. Du kan for eksempel også skulle vise dokumentation for billejeforsikring.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Tyskland?
Ja, så du behøver ikke booke en ny udlejningsbil midt i din ferie. Besøg vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine oplysninger, og book en bil, som du kan have til rådighed under dit ophold.
Hvor finder jeg billeje i Tyskland, hvis jeg er under 25 år?
Aldersbegrænsningen afhænger af selskabet, så du er nødt til at tjekke reglerne grundigt. Har du fundet en leverandør i Tyskland, som udlejer til personer under 25 år? Fedt! Bare vær opmærksom på, at der ofte pålægges ekstra gebyrer for unge førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for den udlejningsbil, du er interesseret i, omfatter alle de oplysninger, du behøver.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Tyskland?
Vælg først din bilklasse, og gå udbyderens vilkår og betingelser for billejeforsikring grundigt igennem for at få alle de nødvendige oplysninger.

Oplev nye steder med Expedia