Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning Dresden – nemt og billigt!

Biludlejning Dresden – nemt og billigt!

Ikke langt fra den tysk-tjekkiske grænse ligger storbyen Dresden i den tyske delstat Sachsen. De mange år som bosted for Sachsens kurfyrster og konger har præget byen, som i dag rummer en masse historie, kultur og imponerende bygninger. Benyt dig af billig biludlejning i Dresden, og hav frihed til at komme omkring på egen hånd.

Du kan tilpasse din leje af bil i Dresden til dine behov. Ankommer du med fly til Dresden, og vil du leje din egen bil til ferien? Eller foretrækker du kun at leje en bil, når du skal på sightseeing? Du kan gøre det, som du foretrækker, og vælge de afhentnings- og afleveringssteder, som passer dig bedst.

Billeje Dresden – hvor?

Hvis du lejer en bil hjemmefra, som du kan afhente i Dresden Airport, når du ankommer, kan du nemt komme til dit hotel i Dresden uden at skulle tænke på anden transport. Det bliver samtidig også nemmere for dig at finde billig billeje i Dresden, hvis du allerede inden afrejse finder den bil, som du vil leje. Med bil tager det kun små 20 minutter at komme fra lufthavnen til centrum af byen, og mange hoteller tilbyder parkering, så du ikke skal tænke på det.

Hvis du derimod foretrækker kun at leje en bil til en udflugt i en dag eller to, kan du også sagtens det. Efter du har tilbragt et par dage i Dresden og set bl.a. det imponerende Dresden Zwinger og Residenzschloss Dresden og måske sejlet en tur på Elben, som smukt snor sig gennem byen, kan du drage videre på opdagelse i det omkringliggende landskab. Du kan afhente din lejebil i centrum af Dresden tæt på dit hotel og køre ud i det tyske landskab på egen hånd. Så bestemmer du selv, hvad du vil opleve, og hvor lang tid det skal tage.

Hvad skal du opleve omkring Dresden?

Hvis I vil opleve fantastisk natur, kan I på en køretur på lige under en time, nå nationalparken Sächsische Schweiz. På trods af hvad navnet indikerer, ligger parken i Tyskland og er faktisk landets eneste naturpark med klipper. Her kan I opleve et stort skovområde med imponerende klippeformationer og det berømte Bastei-område med udsigt over landskabet med bl.a. Elben.

I Sachsen og området omkring Dresden ligger der utrolig mange slotte, så der er rig mulighed for at se imponerende bygningsværker med flotte haver og frodig natur. Kør f.eks. til slottet Pillnitz, der kun ligger en halv time fra centrum og rummer både slot, have, museer og en samling af specielle planter fra hele verden. I kan også besøge Colditz, der ligger en times kørsel mod vest.

Måske vil I på jeres rejse til Dresden spendere lidt tid og penge på shopping? Udover butiksgaden i centrum og shoppingcentret Centrum Galerie, kan I nordvest for byen nær motorvejen finde ELBEPARK Dresden. Med mere end 180 butikker er der rig mulighed for at bruge både mange timer og penge her. Og med nem adgang til og fra motorvejen og parkering ved centret bliver det ikke nemmere!

Udforsk Dresden

Udforsk Dresden med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!