Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning Dresden – nemt og billigt!

Biludlejning Dresden – nemt og billigt!

Ikke langt fra den tysk-tjekkiske grænse ligger storbyen Dresden i den tyske delstat Sachsen. De mange år som bosted for Sachsens kurfyrster og konger har præget byen, som i dag rummer en masse historie, kultur og imponerende bygninger. Benyt dig af billig biludlejning i Dresden, og hav frihed til at komme omkring på egen hånd.

Du kan tilpasse din leje af bil i Dresden til dine behov. Ankommer du med fly til Dresden, og vil du leje din egen bil til ferien? Eller foretrækker du kun at leje en bil, når du skal på sightseeing? Du kan gøre det, som du foretrækker, og vælge de afhentnings- og afleveringssteder, som passer dig bedst.

Billeje Dresden – hvor?

Hvis du lejer en bil hjemmefra, som du kan afhente i Dresden Airport, når du ankommer, kan du nemt komme til dit hotel i Dresden uden at skulle tænke på anden transport. Det bliver samtidig også nemmere for dig at finde billig billeje i Dresden, hvis du allerede inden afrejse finder den bil, som du vil leje. Med bil tager det kun små 20 minutter at komme fra lufthavnen til centrum af byen, og mange hoteller tilbyder parkering, så du ikke skal tænke på det.

Hvis du derimod foretrækker kun at leje en bil til en udflugt i en dag eller to, kan du også sagtens det. Efter du har tilbragt et par dage i Dresden og set bl.a. det imponerende Dresden Zwinger og Residenzschloss Dresden og måske sejlet en tur på Elben, som smukt snor sig gennem byen, kan du drage videre på opdagelse i det omkringliggende landskab. Du kan afhente din lejebil i centrum af Dresden tæt på dit hotel og køre ud i det tyske landskab på egen hånd. Så bestemmer du selv, hvad du vil opleve, og hvor lang tid det skal tage.

Hvad skal du opleve omkring Dresden?

Hvis I vil opleve fantastisk natur, kan I på en køretur på lige under en time, nå nationalparken Sächsische Schweiz. På trods af hvad navnet indikerer, ligger parken i Tyskland og er faktisk landets eneste naturpark med klipper. Her kan I opleve et stort skovområde med imponerende klippeformationer og det berømte Bastei-område med udsigt over landskabet med bl.a. Elben.

I Sachsen og området omkring Dresden ligger der utrolig mange slotte, så der er rig mulighed for at se imponerende bygningsværker med flotte haver og frodig natur. Kør f.eks. til slottet Pillnitz, der kun ligger en halv time fra centrum og rummer både slot, have, museer og en samling af specielle planter fra hele verden. I kan også besøge Colditz, der ligger en times kørsel mod vest.

Måske vil I på jeres rejse til Dresden spendere lidt tid og penge på shopping? Udover butiksgaden i centrum og shoppingcentret Centrum Galerie, kan I nordvest for byen nær motorvejen finde ELBEPARK Dresden. Med mere end 180 butikker er der rig mulighed for at bruge både mange timer og penge her. Og med nem adgang til og fra motorvejen og parkering ved centret bliver det ikke nemmere!

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Dresden

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Dresden?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Dresden.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Dresden?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Dresden er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Dresden?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Dresden?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Dresden

Udforsk Dresden med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!