Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Dresden

Se alle 1 aktiviteter i Dresden

Dresden-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Dresden har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Dresden kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Dresden med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Dresden

Hvis du planlægger en tur til Dresden hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Dresden.

At lede efter aktiviteter i Dresden kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Dresdens lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Dresdens seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Dresden for enhver smag

Dresden har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Dresden som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Dresden.

Dresden er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Dresden og sørge for at din oplevelse af Dresden og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Dresden der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Dresden

Altstadt

På Elbens sydside finder du Dresdens historiske centrum, der indeholder kunstgallerier, storslåede kirker, smukke haver og shoppingområder.

ShoppingFisk og skaldyrTur

Laubegast

Udforsk Laubegast for at sætte pris på restauranterne og flodudsigten. Se udvalget af de mange spændende seværdigheder såsom Dresden Elbe-dalen, og tag metroen fra Laibacher Strasse Station eller Leubener Strasse Station for at komme rundt i byen.

GåtureFisk og skaldyr

Innere Vorstadt

Rejsende tager til Innere Vorstadt på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Carolaplatz Station eller Neustaedter Markt Station, og besøg populære seværdigheder som Vor Frue Kirke.

ShoppingFisk og skaldyrTur

Innere Neustadt

Innere Neustadt byder blandt andet på muligheder for shopping, historiske seværdigheder og flodudsigt. Læg vejen forbi Goldener Reiter eller Filmnächte am Elbufer under dit ophold, og tag metroen fra Albertplatz Station eller Carolaplatz Station for at komme rundt i byen.

ShoppingTeaterFisk og skaldyr

Äußere Neustadt

Äußere Neustadt er en populær destination på grund af sine kaffebarer, og du kan tage metroen fra Goerlitzer Strasse Station eller Alaunplatz Station for at udforske seværdigheder som Martin-Luther-Kirche.

TrendyTeaterSvømning

Loschwitz

Loschwitz er en populær destination på grund af sine historiske seværdigheder, og du kan tage metroen fra Mordgrundbruecke Station eller Am Weissen Adler Station for at udforske seværdigheder som Blaues Wunder.

LandskabFamilievenligtFisk og skaldyr