Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

DresdenGermany

Dresden er en smuk tysk by med charmerende historie, kultur og gadebilleder. Nyd arkitekturen og den smukke flod, og deltag i festivaler på en rejse til Dresden.

I 2006 kunne Dresden fejre sin 800-års fødselsdag. Før byen blev ødelagt af bomber under Anden Verdenskrig, var den centrum for kunst, klassisk musik og fantastisk arkitektur. Byen har gradvist genvundet sin tidligere storhed, og når du i dag rejser til Dresden på storbyferie eller på et weekendophold kan du opleve mere end 40 museer, 13.000 kulturelle monumenter og en lang række koncerter og begivenheder i løbet af året.

Dresdens fantastiske bygninger rejser sig fortsat fra asken. Den overdådige kirke Katholische Hofkirche blev genopbygget i midten af 1980'erne. Operahuset Semperoper, der er bygget i renæssance- og barokstil, blev også genopbygget på samme tid. I 2005 var genopbygningen af den storslåede kuppelkirke Dresden Frauenkirche færdig. Gå heller ikke glip af andre smukke seværdigheder som Zwinger-paladset og byens barokkvarter, Barockviertel.

Dresden er en af Europas vigtigste museumsbyer. Fordyb dig i byens fortid på bymuseet Stadtmuseum Dresden. På Grünes Gewölbe kan du beundre den uvurderlige samling af europæiske skatte. Få mere at vide om dig selv på Deutsches Hygiene-Museum, hvor du kan se udstillinger om menneskekroppen. På Albertinum kan du se malerier fra romantikken og frem til i dag.

I Dresden ved man, hvordan man fester. I maj afholdes Dixieland Festival, som er en af de største jazzfestivaler i Europa. Om sommeren viser Filmnächte film ved bredden af Elben. Dresdens Neustadt-område er fuld af liv i juni under gadefestivalen Bunte Republik Neustadt. Om vinteren kan du komme i julestemning på et af Tysklands ældste julemarkeder, Striezelmarkt.

Nattelivet i Dresden er altid sprudlende, særligt i Neustadt. Hvis du er interesseret i lokal kunsthåndværk, souvenirs og antikviteter, skal du tage til Altmarkt, Hauptstraße, Heinrichstraße eller Königstraße.

Hvis du trænger til et pause fra det pulserende byliv, kan du tage til Dresdner Heide. Dette naturområde ligger ved byens nordøstlige kant. Det består af 6.133 hektar skov , hvor du kan nyde en vandre- eller cykeltur.

Højsæsonen i Dresden ligger mellem juni og august, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 22 °C. Du kan roligt rejse til Dresden uden for højsæsonen, da der er masser af indendørs aktiviteter.

Dresdens lufthavn ligger ca. 10 kilometer fra byens centrum. Den hurtigste – og helt sikkert den billigste – måde at komme fra lufthavnen til byen er med S-Bahn fra stationen. Togene kører regelmæssigt, og det tager ca. 20 minutter at køre til Dresdens hovedbanegård.

Her kan du overnatte i Dresden

Mest populære hoteller i Dresden

Bilderberg Bellevue Hotel Dresden
Bilderberg Bellevue Hotel Dresden
4.5 out of 5
Grosse Meissner Str. 15, Dresden, SN
Prisen er DKK 595 pr. nat fra 26. jan. til 27. jan.

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved en flod i Dresden, kun 15 minutters gang fra Dresden Slot, Semperoper og Kunstmuseum med gamle mestre. Derudover ...

4.1/5Very Good! (992 anmeldelser)
****

"Skønt ophold alt i bedste orden senge er dog en smule hårde og puderne lidt store ellers er alt perfekt"…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2020

Bilderberg Bellevue Hotel Dresden
Pullman Dresden Newa
Pullman Dresden Newa
4 out of 5
Prager Straße 2c, Dresden, SN
Prisen er DKK 551 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.

Dette hotel med spa ligger i Altstadt, kun 15 minutters gang fra Kreuzkirche og Dresden Slot. Derudover ligger Vor Frue Kirke og Semperoper ca. 2 km derfra. ...

4.3/5Excellent! (992 anmeldelser)
Centralt placeret i forhold til tog, indkøb

"Vi tilbragte et par nætter på hotellet. Parkering i kælderen under pladsen, ud for hotellet. Betales ekstra oven i overnatningen. Hotellet er super placeret, hvis man ankommer med tog til Dresden. Lokale indkøbs muligheder rundt om hjørnet. Ok morgenmad. Ok basis værelse. Hotellet ligger klods op ..."…"

Anmeldelse fra 6. aug. 2020

Pullman Dresden Newa
Holiday Inn Dresden - Am Zwinger
Holiday Inn Dresden - Am Zwinger
4 out of 5
Ostra-Allee 25 Am Zwinger, Dresden, SN
Prisen er DKK 405 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.

Dette hotel med spa ligger i Altstadt, kun 10 minutters gang fra Dresden Elbe-dalen, Semperoper og Zwinger-paladset. Derudover ligger Vor Frue Kirke og Dresden ...

4.3/5Excellent! (537 anmeldelser)
Fint hotel

"God hotel, men meget larm fra vejen."…"

Anmeldelse fra 29. jul. 2019

Holiday Inn Dresden - Am Zwinger
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Dresden

BDSM-lejlighed "Fetish-Hostel" (m. Hvelvet kælder mulig)
BDSM-lejlighed "Fetish-Hostel" (m. Hvelvet kælder mulig)
Werftstraße 2, Dresden, Sachsen
Prisen er DKK 1.284 pr. nat fra 25. jan. til 26. jan.

Dette lejlighedskompleks ligger i Übigau, kun 0,1 km fra Dresden Elbe-dalen og 5 km fra Zwinger-paladset. Derudover ligger Elbepark Dresden og Messe Dresden ...

BDSM-lejlighed "Fetish-Hostel" (m. Hvelvet kælder mulig)
Residenz am Zwinger
Residenz am Zwinger
5 out of 5
Ostra-Allee 13, Dresden, Sachsen

Dette lejlighedskompleks med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Dresden, kun 10 minutters gang fra Zwinger-paladset, Grünes Gewölbe og Semperoper. ...

4.7/5Exceptional! (429 anmeldelser)
Et godt valg!

"Det var en fantastisk velindrettet, veludstyret og rummelig lejlighed."…"

Anmeldelse fra 16. sep. 2018

Residenz am Zwinger
FELIX Suiten im Lebendigen Haus am Zwinger
FELIX Suiten im Lebendigen Haus am Zwinger
5 out of 5
Kleine Brüdergasse 5, Dresden
Prisen er DKK 811 pr. nat fra 1. feb. til 2. feb.

Dette lejlighedshotel med luksusfaciliteter ligger i Altstadt kun få skridt fra Dresden Elbe-dalen og Zwinger-paladset. Derudover ligger Semperoper og Dresden ...

4.4/5Wonderful! (141 anmeldelser)
Super lejlighedshotel I centrum

"Vi boede her en enkelt dag. Udsigten til Twinger fra baren/ restauranten er enestående. Lejligheden er velindrettet og veludstyret. Parkering i kælderen er dyr men komfortabel."…"

Anmeldelse fra 13. aug. 2020

FELIX Suiten im Lebendigen Haus am Zwinger
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Dresden

De mest populære oplevelser i Dresden

Dresden – anmeldelser

4.4

Populær destination

5 - Fremragende
4
5 - Fremragende 36.36363636363637%
4 - God
7
4 - God 63.63636363636363%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

25. jan. 2020

Ankom kl. 15 og rejste den følgende morgen. Nåede et besøg på Verkehrsmuseum, gamle biler mm. Og var på aftenselfsightseeing .... Vi kommer igen, og næste gang har vi bedre tid

4/5 - God

Verificeret rejsende

21. jan. 2020

Dresden er vel nok Tysklands smukkeste storby!

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

19. jul. 2019

Dresden er meget spændende by med en masse muligheder for forskellige oplevelser..:)

4/5 - God

Verificeret rejsende

13. jul. 2019

Spændende by

Byer i nærheden af Dresden