Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning hos Alamo

Alamo Rent A Car® er den største biludlejningsleverandør til internationale rejsende, der besøger Nordamerika. Det værdibaserede og internationalt anerkendte firma har eksisteret i 45 år og henvender sig til ferierejsende, der leder efter biludlejning i lufthavne. Alamo tilbyder økonomiske udlejningspriser og en fremragende kundeoplevelse på verdens mest populære rejsemål. De rejsende har et stort udvalg af køretøjer at vælge imellem, lige fra kompakte biler med automatgear til store SUV'er og varevogne.

Hvor finder du Alamo Rent A Car?

Det kommer måske ikke som nogen overraskelse, at Alamo har flest kontorer i USA – det var trods alt her, firmaet blev grundlagt tilbage i 1974. Fra USA's vestkyst til New England kan du leje dit foretrukne køretøj hos dette pålidelige biludlejningsfirma. Florida har især et stort udvalg med kontorer i solrige Lake Buena Vista side om side med de vilde rutsjebaner i Walt Disney World® og Universal Studios. Alamo har desuden æren af at være det officielle biludlejningsfirma for Walt Disney World® Resort og Disneyland® Resort. Du kan sammenligne priser på biludlejning hos Alamo i Orlando Internationale Lufthavn i forhold til andre varemærker for at finde det bedste tilbud. Alamo findes dog ikke kun i USA, men har også udlejningskontorer i Canada, Mellemamerika, Sydamerika, Caribien, Europa, Asien og Stillehavsområdet og Mellemøsten. Hvis du for eksempel vil slikke sol på Cypern, kan du finde og sammenligne biludlejning hos Alamo i Pafos med tilbud fra andre biludlejningsfirmaer. Det er perfekt til familier, der gerne vil nyde det dejlige middelhavsklima og udforske templer og gravkamre på UNESCOs verdensarvsliste.

Hvad kan du forvente af billeje hos Alamo?

Alamo tilbyder en fremragende kundeservice og et stort udvalg af køretøjer, lige fra små, kompakte 3-dørs biler til store varevogne og rummelige SUV'er med plads til hele familien og tilhørende bagage. Hvis du leder efter biludlejning i populære områder som Pafos eller overvejer at leje en bil hos Alamo på Costa del Sol, kan du let finde en praktisk, familievenlig og økonomisk bil. Går du mere op i stilen? Så er der også et stort udvalg af store 5-dørs køretøjer med polstrede luksussæder og andet smart ekstraudstyr. Brændstofpolitikken indebærer, at du afhenter dit køretøj med en fuld tank og blot skal huske at fylde tanken igen, inden du afleverer bilen. Din biludlejning hos Alamo inkluderer ubegrænset kilometertal og giver dermed mulighed for at tage på uforglemmelige roadtrips. Sørg dog for at undersøge, om din nuværende bilforsikring dækker biludlejning – du kan altid tilkøbe den nødvendige forsikring, hvis det ikke er tilfældet. Alamo tilbyder også ekstraudstyr såsom barnesæder, skiholdere og GPS. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Expedia på (+45) 43 68 20 60.