Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Berlin

Billeje i Berlin

Tysklands hovedstad Berlin emmer af historie og kultur, og byen er især blevet et populært rejsemål blandt danske turister og det er nemt at finde et hotel i Berlin. Uanset om du flyver direkte til en af byens to lufthavne eller ankommer med tog eller bus til centrum, er der mange muligheder for at finde biludlejning i Berlin, så du ikke kun kan nyde den smukke by, men også det skønne opland.

De gode oplevelser venter overalt, når du besøger Berlin; her er smuk arkitektur og et væld af kulturelle tilbud, men du kan også vælge at leje en bil, hvis du vil udforske det naturskønne område omkring den tyske hovedstad, dase i et tropisk paradis eller stå på ski året rundt.

Lej en bil i lufthavnen

Der er to lufthavne hvis du ankommer med fly til Berlin; Tegel-lufthavnen der ligger ca. 8 km fra centrum, og Schönenfeld-lufthavnen, der ligger ca. 20 km fra centrum. I begge lufthavne ligger der mange biludlejningsfirmaer, så det er ikke svært at finde billig biludlejning i Berlin. I Tegel-lufthavnen ligger udlejningskontorerne i stueetagen ved parkeringsområdet P2 og terminal E, mens du skal gå blot gå få skridt for at leje en bil, når du ankommer til Schönenfeld-lufthavnen, da udlejningskontorerne ligger lige ved hovedterminal A, der fungerer som ankomsthal.

Hvis du har til hensigt at leje en bil i Berlin, kan det være en god idé at bestille online eller pr. telefon inden rejsen. Det sparer tid, når du lander i lufthavnen, så du hurtigt kan komme videre og tage hul på ferien. Hvorfor ikke gøre det første stop, allerede når du kører ud af lufthavnen? Lige ved siden af Tegel-lufthavnen ligger den skønne Flughafensee; her er vandet køligt og klart, og selv hunden kan få en svømmetur.

Leje af bil i Berlin centrum

Der ligger mange biludlejningskontorer centralt i Berlin, f.eks. i området omkring Kurfürstendamm og ved hovedbanegården, så du kan nemt finde billig billeje i Berlin. Hvis vejret er gråt og trist, kan du tage hele familien med på en dagstur til badelandet Tropical Islands, der ligger blot 55 km syd for storbyen. Dette enorme tropiske paradis har palmer og sandstrand, vandet er 28-31 grader varmt, og børnene vil elske at deltage i de mange aktiviteter: De kan f.eks. flyve en tur i en luftballon, spille minigolf, mærke suset i maven på vej ned af vandrutsjebanen og testkøre de små minibiler.

Hvis du er mere til sne og ski end til sol og varme, kan du køre en tur til skihallen Snowtropolis, der ligger 1-1½ times kørsel syd for Berlin. Her kan hele familien stå på ski på den 133 meter lange indendørspiste eller få pulsen op på bowling- eller tennisbanen. På vej tilbage til Berlin må du ikke snyde dig selv for et stop ved det naturskønne mose- og flodområde, Spreewald. Parkér bilen, og vælg selv, om du vil komme omkring på cykel, i kano eller stige ombord på en af de mange pramme, der sejler på floderne. Brug dagen på at nyde den fred og ro, der er i hele området, eller se nærmere på seværdighederne, f.eks. det lille agurkemuseum i Lehde.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Berlin

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Berlin?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Berlin.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Berlin?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Berlin er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Berlin?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Berlin?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Berlin

Udforsk Berlin med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!