Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Berlin

Billeje i Berlin

Tysklands hovedstad Berlin emmer af historie og kultur, og byen er især blevet et populært rejsemål blandt danske turister og det er nemt at finde et hotel i Berlin. Uanset om du flyver direkte til en af byens to lufthavne eller ankommer med tog eller bus til centrum, er der mange muligheder for at finde biludlejning i Berlin, så du ikke kun kan nyde den smukke by, men også det skønne opland.

De gode oplevelser venter overalt, når du besøger Berlin; her er smuk arkitektur og et væld af kulturelle tilbud, men du kan også vælge at leje en bil, hvis du vil udforske det naturskønne område omkring den tyske hovedstad, dase i et tropisk paradis eller stå på ski året rundt.

Lej en bil i lufthavnen

Der er to lufthavne hvis du ankommer med fly til Berlin; Tegel-lufthavnen der ligger ca. 8 km fra centrum, og Schönenfeld-lufthavnen, der ligger ca. 20 km fra centrum. I begge lufthavne ligger der mange biludlejningsfirmaer, så det er ikke svært at finde billig biludlejning i Berlin. I Tegel-lufthavnen ligger udlejningskontorerne i stueetagen ved parkeringsområdet P2 og terminal E, mens du skal gå blot gå få skridt for at leje en bil, når du ankommer til Schönenfeld-lufthavnen, da udlejningskontorerne ligger lige ved hovedterminal A, der fungerer som ankomsthal.

Hvis du har til hensigt at leje en bil i Berlin, kan det være en god idé at bestille online eller pr. telefon inden rejsen. Det sparer tid, når du lander i lufthavnen, så du hurtigt kan komme videre og tage hul på ferien. Hvorfor ikke gøre det første stop, allerede når du kører ud af lufthavnen? Lige ved siden af Tegel-lufthavnen ligger den skønne Flughafensee; her er vandet køligt og klart, og selv hunden kan få en svømmetur.

Leje af bil i Berlin centrum

Der ligger mange biludlejningskontorer centralt i Berlin, f.eks. i området omkring Kurfürstendamm og ved hovedbanegården, så du kan nemt finde billig billeje i Berlin. Hvis vejret er gråt og trist, kan du tage hele familien med på en dagstur til badelandet Tropical Islands, der ligger blot 55 km syd for storbyen. Dette enorme tropiske paradis har palmer og sandstrand, vandet er 28-31 grader varmt, og børnene vil elske at deltage i de mange aktiviteter: De kan f.eks. flyve en tur i en luftballon, spille minigolf, mærke suset i maven på vej ned af vandrutsjebanen og testkøre de små minibiler.

Hvis du er mere til sne og ski end til sol og varme, kan du køre en tur til skihallen Snowtropolis, der ligger 1-1½ times kørsel syd for Berlin. Her kan hele familien stå på ski på den 133 meter lange indendørspiste eller få pulsen op på bowling- eller tennisbanen. På vej tilbage til Berlin må du ikke snyde dig selv for et stop ved det naturskønne mose- og flodområde, Spreewald. Parkér bilen, og vælg selv, om du vil komme omkring på cykel, i kano eller stige ombord på en af de mange pramme, der sejler på floderne. Brug dagen på at nyde den fred og ro, der er i hele området, eller se nærmere på seværdighederne, f.eks. det lille agurkemuseum i Lehde.

Udforsk Berlin

Udforsk Berlin med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!