Billige flybilletter til Berlin

Billigste flyrejser til Berlin

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.563, kr for en enkeltbillet og 2.234, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Om Berlin

Expedia-flyrejser til Berlin

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Berlin fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Tysklands hovedstad Berlin byder på mange spændende seværdigheder, ikke mindst Berlinmuren, som har spillet en vigtig rolle i verdenshistorien. Besøg f.eks. Brandenburger Tor, Rigdagsbygningen eller Check Point Charlie. Berlin byder dog også på mange andre oplevelser udover de historiske seværdigheder. Her finder du blandt andet skønne parker, moderne kunst, alsidige shoppingmuligheder, hyggelige caféer og spændende restauranter. Nyd en gåtur i Tiergarten og shop ny mode på Kurfürstendam eller retromode i bydelen Kreuzberg. Hvis du rejser med børn, må I ikke gå glip af et besøg i Berlin Zoo. Afslut en begivenhedsrig dag med et besøg på en af verdens bedste restauranter, eller sæt dig på en hyggelig bierstube, og nyd en god tysk øl.

Flyrejser til Berlin fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Flughagen Berlin-Tegel eller Flughafen Berlin-Schönefeld fra Københavns Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Det tager ca. 1 time at flyve direkte fra København til Berlin. Der er ingen direkte fly fra Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn eller Aalborg Lufthavn, men der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Så start din rejse i Jylland, og brug den transporttid, du ville have brugt på at komme til København, på den lidt længere rejsetid, der er ved afgange med mellemlandinger. Hvis du bestiller en afgang med mellemlandinger, kan du vælge, hvilken lufthavn du vil ankomme til. Transporttiden varierer alt efter rute og antallet af stop undervejs.

Flyrejser til Flughafen Berlin-Tegel

Lufthavnen ligger ca. 8 km fra Berlin, og du kommer nemt fra lufthavnen til centrum med enten bus, tog eller taxi. Bussen TXL Express afgår fra lufthavnen mod centrum hvert kvarter, og du kan også tage en taxi, som holder lige uden for Terminal 1. Der er også mulighed for at leje en bil direkte i lufthavnen, så du selv kan køre ind til byen og dit hotel.

Flyrejser til Flughafen Berlin-Schönefeld

Lufthavnen ligger ca. 18 km fra centrum af Berlin, og du kommer hurtigt til byen med tog, da der ligger en S-Bahn-station her. Du kan også tage et eksprestog til hovedbanegården i Berlin. Alle tog kører tre gange i timen. Der er også mulighed for at tage bussen til og fra lufthavnen, da adskillige linjer kører hertil.

Rejsetips til Berlin

Selvom undergrundstogene er nemme at bruge, kan du gå rundt til mange forskellige seværdigheder, da flere af dem ligger tæt på hinanden. Så husk gode travesko. Husk også kontanter, hvis du vil køre i taxi, da det ikke altid er muligt at betale med kreditkort.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Berlin og samtidig lejer en bil eller bestiller et rejse, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Tysklands fantastiske og spændende hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Berlin

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.563, kr for en enkeltbillet og 2.234, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Lufthansa