Billige flybilletter til Berlin

Billigste flyrejser til Berlin

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 276 kr. for en enkeltbillet og 528 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Eurowings
Eurowings
Eurowings
Transavia France
Scandinavian Airlines

Om Berlin

Expedia-flyrejser til Berlin

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Berlin fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Tysklands hovedstad Berlin byder på mange spændende seværdigheder, ikke mindst Berlinmuren, som har spillet en vigtig rolle i verdenshistorien. Besøg f.eks. Brandenburger Tor, Rigdagsbygningen eller Check Point Charlie. Berlin byder dog også på mange andre oplevelser udover de historiske seværdigheder. Her finder du blandt andet skønne parker, moderne kunst, alsidige shoppingmuligheder, hyggelige caféer og spændende restauranter. Nyd en gåtur i Tiergarten og shop ny mode på Kurfürstendam eller retromode i bydelen Kreuzberg. Hvis du rejser med børn, må I ikke gå glip af et besøg i Berlin Zoo. Afslut en begivenhedsrig dag med et besøg på en af verdens bedste restauranter, eller sæt dig på en hyggelig bierstube, og nyd en god tysk øl.

Flyrejser til Berlin fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Flughagen Berlin-Tegel eller Flughafen Berlin-Schönefeld fra Københavns Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Det tager ca. 1 time at flyve direkte fra København til Berlin. Der er ingen direkte fly fra Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn eller Aalborg Lufthavn, men der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Så start din rejse i Jylland, og brug den transporttid, du ville have brugt på at komme til København, på den lidt længere rejsetid, der er ved afgange med mellemlandinger. Hvis du bestiller en afgang med mellemlandinger, kan du vælge, hvilken lufthavn du vil ankomme til. Transporttiden varierer alt efter rute og antallet af stop undervejs.

Flyrejser til Flughafen Berlin-Tegel

Lufthavnen ligger ca. 8 km fra Berlin, og du kommer nemt fra lufthavnen til centrum med enten bus, tog eller taxi. Bussen TXL Express afgår fra lufthavnen mod centrum hvert kvarter, og du kan også tage en taxi, som holder lige uden for Terminal 1. Der er også mulighed for at leje en bil direkte i lufthavnen, så du selv kan køre ind til byen og dit hotel.

Flyrejser til Flughafen Berlin-Schönefeld

Lufthavnen ligger ca. 18 km fra centrum af Berlin, og du kommer hurtigt til byen med tog, da der ligger en S-Bahn-station her. Du kan også tage et eksprestog til hovedbanegården i Berlin. Alle tog kører tre gange i timen. Der er også mulighed for at tage bussen til og fra lufthavnen, da adskillige linjer kører hertil.

Rejsetips til Berlin

Selvom undergrundstogene er nemme at bruge, kan du gå rundt til mange forskellige seværdigheder, da flere af dem ligger tæt på hinanden. Så husk gode travesko. Husk også kontanter, hvis du vil køre i taxi, da det ikke altid er muligt at betale med kreditkort.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Berlin og samtidig lejer en bil eller bestiller et rejse, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Tysklands fantastiske og spændende hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Berlin?
Med kun én stor lufthavn i Berlin vil det ikke tage dig lang tid at finde det bedste fly. Du vil flyve til BER, som befinder sig omkring 20 km fra bymidten.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Berlin?
Der findes samlet set 52 flyselskaber, der tilbyder flyvninger til Berlin fra 135 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Berlin?
Langt de fleste fly til Berlin udbydes af British Airways. Den mest kendte flyrute er London-Berlin, hvor du vil se, at British Airways har flest afgange.
Hvor mange direkte fly er der til Berlin?
Det er langt nemmere at flyve til en ny destination, når du ikke skal mellemlande. Hvis du rejser til Berlin, vil det glæde dig at høre, at der findes 1.667 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Berlin fra?
De mest populære fly til Berlin afgår fra lufthavne i Rhindalen, Altstadt og Innenstadt.
Hvor lang tid tager det at flyve til Berlin Lufthavn?
Hvis du skal flyve til Berlin fra Rhindalen, kan du se frem til en flyvetid på 1 time og 10 minutter. Hvis afrejsen går fra Altstadt, kan du forvente at skulle sidde i flyveren i 1 time og 48 minutter. Fra Innenstadt tager det omkring 1 time og 10 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Berlin?
Vi kender alle de heldige rejsende, der på en eller ande måde altid finder fantastisk billige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Er du nysgerrig på, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Flypriser kan godt variere alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Sørg for at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Et sidste tip til dig: En anden nem måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du falder over et godt tilbud. Hvis du udsætter det, kan du risikere at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Berlin?
Alt efter hvor du rejser fra, kan flyrejsen til Berlin være det nemmeste i verden eller føles helt uendelig. Herunder er nogle praktiske fif, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på dit store eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyvetur kan sagtens være en god oplevelse, hvis du sørger for at pakke de rette ting. I første omgang kunne det være toiletartikler, såsom læbepomade og håndcreme, et par rene strømper og nogle blade. Dernæst bør du næsten skaffe plads i din kabinetaske til din bærbare computer, oplader, din medicin og muligvis også en pude. Sidst, men ikke mindst, skal du sørge for at medbringe dit pas, rejsedokumenter og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Kom alle store beholdere med shampoo og balsam i den indskrevne bagage. Alle former for flydende stoffer i din håndbagage på mere end 100 ml vil blive konfiskeret. Spidse eller skarpe genstande, som din elskede lommekniv, samt andre slags farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom barberblade, blegemiddel og fyrværkeri, er også bandlyst.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Formålet er at gøre sig det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af naturfibre, som huden kan ånde i, og medbring en sweater, hvis det skulle blive koldt. Vælg et par flade, rummelige sko, da dine føder muligvis kan hæve lidt op under flyveturen. Lad de højhælede sko og de tunge støvler blive i kufferten.
  • Lidelsen kendt under navnet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en mulig risiko på lange flyrejser. Det er en tilstopning af blodårerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En måde at forhindre netop dette på er at gå frem og tilbage i kabinen og lave øvelser for ben og fødder, mens du sidder ned. At hoppe i et par rejsestrømper er også en god idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Berlin?
Lidt tilrettelæggelse, inden du ankommer til lufthavnen, kan gøre turen til Berlin nem og overskuelig. Her er et par praktiske tips til at komme flyvende gennem sikkerhedskontrollen:

  • Sørg for at have pas og boardingkort let tilgængelige. Det er nemlig det allerførste, du vil blive spurgt til i sikkerhedskontrollen.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern eventuelle genstande, der kan få den til at bippe. Det omfatter blandt andet høretelefoner samt din jakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Alle elektroniske apparater, herunder tablet og telefon, skal derudover scannes enkeltvis.
  • Glem ikke at fjerne eventuelle væsker fra håndbagagen. Væsker skal som regel sendes igennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være i en beholder på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Lette gummisko er en god slags fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Vandrestøvler og andre tungere sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Skarpe genstande såsom knive er ikke tilladt i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Berlin
Destinationslufthavn
Brandenburg
Destinationslufthavnens IATA-kode
BER
Destinationsby
Berlin
Pris for flyrejse tur-retur
714 kr.

Populære flyrejser til Berlin

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 276 kr. for en enkeltbillet og 528 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Eurowings