Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Berlin

Uanset om du kun kommer for et kort visit eller en længere ferie, er Berlin et af de steder, der bare venter på at blive udforsket.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Berlin

Der kan være penge at spare med et tilbud hos Expedia. Når du kombinerer din bestilling af hotel og fly sammen i en enkel pakkerejse, kan der være penge at spare. Med de penge, du har sparet, kan du opleve endnu mere under dit ophold i Berlin.

Hvis du som rejsende drager størst mulig fordel af pakketilbud, kan du ofte opnå besparelser.

Med omkring 400 flyselskaber og 321,000 forskellige hoteller at vælge imellem verden over i vores verdensomspændende søgedatabase, kan din ønskerejse med lethed blive til virkelighed.

Tilbuddene på Expedia vil helt sikkert vække begejstring!

Du kan afbestille eller ændre næsten alle reservationer uden at betale yderligere gebyrer til os.

Pakkerejser til Berlin

Det er et område af Berlin (Delstat), der er hjemsted for ca. 3.400.000 mennesker.

Forkæl børnene, og nyd en eftermiddag i Filmmuseet og Babelsberg-filmparken. Madame Tussauds og Kombibad Gropiusstadt – Halle er ligeledes et besøg værd, hvis I er på udkig efter endnu mere sjov for hele familien.

Aquadom er en fortryllende undervandsverden for hele familien. Benyt lejligheden til at tage billeder af de mange dyr.

Børnene kan bruge utallige timer på at gå rundt og se de utrolige dyrearter i Berlin Zoologiske Have og Berlin, Tyskland. Glæd dig også til at knipse et par gode billeder af de forskellige dyr, og køb en souvenir med hjem.

Hvis du godt kan lide at spille poker, så bør du helt sikkert besøge Spielbank Berlin.

Folk med grønne fingre vil med sikkerhed nyde at tage en lærerig tur mellem det imponerende og smukke udvalg af planter og blomster i Botanisk Have.

Hvis du har brug for en rolig stund i smukke omgivelser, så planlæg et besøg i Mauerpark og Sanssouci-parken. Volkspark Friedrichshain og Tempelhof Park er også nogle ret gode bud til en lur på langs. Så handler det bare om at vælge om du vil lægge vejen forbi Mauerpark, Sanssouci-parken, Volkspark Friedrichshain eller Tempelhof Park.

Lido Orankesee, med de omgivende skyggefulde træer og det bløde græs, er et yndet spot for både dyreliv og besøgende. Så hvis du får trang til at komme ud i det fri, så aflæg et besøg ved Lido Orankesee.

Hvis du er i humør til lidt afslapning og hvile, kan du gå en hyggelig tur langs vandkanten og nyde den kølige og salte brise ved Strandbad Wannsee.

Glem alt om mobilen, og tag en pause fra byens stress og jag i Museumsinsel og Neuer Lustgarten. Erpetal Conservation Area og Potsdam Havn er også gode udflugtsmål for naturelskere.

Områdets museer er fyldt til randen med spændende fakta og fortællinger. Sæt gang i tankerne, når du beundrer de forskellige udstillinger og samlinger på Checkpoint Charlie-museet og Museum med musikinstrumenter. Andre steder, der er værd at besøge, er Det Jødiske Museum i Berlin eller Det nye Nationalkunstmuseum.

Du behøver ikke være et geni for at lade dig fascinere af de videnskabelige genstande og opdagelser, der udstilles i Tysklands Tekniske Museum.

Naturen er fuld af flere rigdomme, end vi mennesker overhovedet kan nå at forstå på et helt liv. Heldigvis har steder som Neues Museum og Humboldt Naturhistorisk Museum gjort os en tjeneste ved at samle dem alle på et enkelt sted. De tankevækkende udstillinger hos Dahlem Museumskompleks er også værd at kigge på.

Området her er et paradis for kunstelskere. Her kan du finde en række udstillingssteder, hvor både internationale og lokale kunstnere fast udstiller deres værker. Besøg Bode Museum og Bauhaus-arkivet hvor du finder noget af de bedste, dette kreative spot har at byde på. Hvis du stadig kan rumme mere, så slut dagen på Käthe-Kollwitz-Museum og Det gamle Nationalkunstmuseum.

Fortiden bliver levendegjort på DDR-museet og Altes Museum, takket være det store udvalg af lærerige fremvisninger. Tysklands Historiske Museum og Terrorens topografi er også mulige steder at tænke ind i programmet.

Tag turen tilbage i tiden med et besøg til Brandenburger Tor eller Rigsdagsbygningen, der bare er to af de velbevarede historiske steder her. Måske får du også lyst til at tage kameraet frem ved Mindesmærket for Berlinmuren og Checkpoint Charlie.

Oberbaumbrücke vil være af interesse for turister, der nyder civilingeniørarbejde.

Alle de bemærkelsesværdige mure og bygninger ved Spandau Citadel er en nutidig påmindelse om regionens militære historie.

Mange af områdets mest magtfulde personligheder har kaldt Schloss Charlottenburg og Sanssouci-paladset for "hjem." Sørg for at have kameraet klar, mens du betragter den enestående arkitektur og det fornemme indre. Du kan også gå på opdagelse i haverne og lytte til historierne om Schloss Bellevue og Det nye palads.

Du vil føle dig som en konge eller dronning, der kommer direkte fra en eventyrlig historie, når du oplever Babelsberg Slot eller Schloss Caputh. Belvedere på Pfingstberg og Schloss & Schlossgarten Königs Wusterhausen er to andre flotte historiske monumenter.

Bliv klogere på den religiøse del af området, og nyd den fredelige stemning i Kaiser Wilhelm Memorial Church og Nikolaikirche. Der er også mulighed for at kigge forbi Berlin Katedral eller Den Franske Katedral.

Har du set alt, hvad der er værd at se i Berlin? Tro om igen. Selvom Verdens Kulturers Hus nok ikke står på den første side i din guidebog, er de fleste besøgende enige om, at det er et besøg værd.

Overnatningssteder i Berlin

Som forventet af landets største by rummer Berlin et fantastisk udvalg af hoteller, lejligheder og andre typer overnatningssteder. Med helt op til 618 overnatningsmuligheder har du fri mulighed for at vælge den type indlogering, der bedst matcher dine ønsker, på Expedias brugervenlige reservationsside.

Nogle af de mere fashionable overnatningssteder i Berlin er blandt andet Rocco Forte Hotel De Rome, beliggende på Behrenstrasse 37, og Hotel am Steinplatz, Autograph Collection, der ligger på Steinplatz 4. Hvis du derimod heller vil kaste et blik på mere prisvenlige overnatningsmuligheder, er BNB Brandenburg Gate, beliggende på Wilhelmstrasse 48, og Eurostars Berlin, på Friedrichstr. 99, gode at have med i overvejelserne.

Er dig og dine rejsekammerater kun i byen for en kort bemærkning og derfor kun har tid til at opleve byens mest populære attraktioner, kan du eventuelt overnatte på Old Town Apartments Zehdenicker Strasse eller Lux 11 Berlin Mitte, som begge ligger tæt på Alexanderplatz.


Guide til at udforske Berlin


Bedste hoteltilbud i Berlin

Se alle 1.082 overnatningssteder i Berlin
Hotel Berlin, Berlin DKK 653
Anmeldelse fra 17. jul. 2019
Se oplysninger
 
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berlin, BE
   
  4,2 ud af 5
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Et skønt hotel tæt på alting, maden var virkelig god og der var meget på tallerkenen og det var både til morgen og når vi spiste i restauranten til aften.Værelserne var rene og nyrenoverede.I receptionen kunne man spørge om f. eks udflugtsmål samt få bliletter til disse, på hotellet, det eneste vi ...

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz DKK 564
  Anmeldelse fra 22. apr. 2019
  Se oplysninger
   
  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

  Alexanderplatz 7, Berlin, BE
    
   4,0 ud af 5
   4.5 ud af 5.0 Stjerner

   Kan anbefales, god beliggenhed, fine værelser og lækker morgenmad.

   Novum Style Hotel Berlin-Centrum DKK 432
   Anmeldelse fra 15. jul. 2019
   Se oplysninger
    
   Novum Style Hotel Berlin-Centrum

   Novum Style Hotel Berlin-Centrum

   Franklinstrasse 23, Berlin, BE
     
    4,1 ud af 5
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    Jeg var glad for det hele undtagen én ting, ah der ikke er køleskab på værelserne. Det synes jeg var træls! Men ellers, super ophold!

    Steigenberger Hotel Berlin DKK 610
    Anmeldelse fra 18. jul. 2019
    Se oplysninger
     
    Steigenberger Hotel Berlin

    Steigenberger Hotel Berlin

    Los-Angeles-Platz 1, Berlin, BE
      
     4,3 ud af 5
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     God beliggenhed og tæt på alt. Gratis transportkort, som kan bruges på alt kollektivt transport i byen. Lækker morgenbuffet. Svært at finde noget negativt, men fittnesfaciliteterne trænger til en renovering

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 726
     Anmeldelse fra 9. apr. 2019
     Se oplysninger
      
     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
       
      4,6 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Hotel is good.but parking is very expensive.

      Novum Hotel Aldea Berlin Centrum DKK 402
      Anmeldelse fra 24. jun. 2019
      Se oplysninger
       
      Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

      Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

      Bülowstraße 20-22, Berlin, BE
        
       3,7 ud af 5
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Fine værelser og facaliteter. Nemme forbindelser til Berlins seværdigheder.

       Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 558
       Anmeldelse fra 3. jun. 2019
       Se oplysninger
        
       Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

       Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

       Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
         
        4,1 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Centralt og behageligt. Hjælpsomt og venligt personale.

        Vienna House Andel's Berlin DKK 818
        Anmeldelse fra 3. jun. 2019
        Se oplysninger
         
        Vienna House Andel's Berlin

        Vienna House Andel's Berlin

        Landsberger Allee 106, Berlin, BE
          
         4,5 ud af 5
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Godt og moderne hotel med de nødvendige faciliteter, godt beliggende nær S-Vagn station og Tram stoppested.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.