Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Udforsk Berlin

Berlin var engang en splittet by, men nu er den genforenet og en topmoderne, international by med masser af museer, offentlige pladser og festivaler.

Berlin er Tysklands hovedstad og har cirka 3,5 millioner indbyggere, og den består af 12 bydele med hver sin karakteristiske stil og særpræg. Det er nemt at komme rundt i byen under et weekendophold via det karakteristisk effektive letbanesystem, så mange turister sætter direkte kurs mod museumsøen i Mitte-distriktet – som i sig selv er en del af UNESCO's verdenskulturarv.

Museumsøen byder på fem internationalt betydningsfulde institutioner – blandt andet Pergamon-museet (historiske bygninger) og Bode-museet (antikke og byzantinske skulpturer) samt det berømte Altes Museum, Neues Museum og Alte Nationalgalerie – hvilket gør den til et af de fineste kulturcentre i Europa.

Hvis du er på storbyferie og vil lære mere om Berlin under det østtyske regime, ligger DDR-museet i bekvem afstand tæt på museumsøen, mens en kort gåtur fører dig videre til mindesmærket for Berlinmuren, som byder på et velplejet parkområde og en del af selve muren, der stadig står som et monument over byens splittelse.

Som en af Europas mægtigste byer og en by med markante politiske ændringer er Berlin alment anerkendt for at være et af verdens vigtigste arkitektoniske områder. Arkitekturen i Berlin afspejler byens fortid og rummer fine eksempler på mange af verdens mest lovpriste arkitektoniske stilarter.

Fra Berliner Dom med sin elegante blanding af renæssancestil, gotisk stil og nyklassicistiske stilarter til den snorlige barokstil på det majestætiske palads Schloss Charlottenburg er det ikke særlig overraskende, at arkitektstuderende valfarter til byen fra hele verden. Det mest symbolske af dem alle er naturligvis Reichstag. Den klassiske stenbygning er et perfekt eksempel på mødet mellem det nye og det gamle Berlin – og den har nu en elegant og moderne glaskuppel øverst oppe, hvor der er en fantastisk udsigt ud over byen.

Berlin handler dog ikke kun om museer og arkitektur. Det er også en by, hvor man kan slappe af og nyde den tyske livsstil på et weekendophold. Hvorfor ikke bruge storbyferien på at gå en tur hen over de velplejede plæner og på de træomkransede stier i den kæmpestore park Tiergarten? Tiergarten rummer blandt andet den verdensberømte Zoo Berlin samt et dystert mindesmærke til ære for ofrene for Holocaust – en bevægende hyldest, som alle bør stoppe op og give sig tid til.

Hvis der er to ting, tyskerne elsker, så er det mad og drikke – og derfor kan man finde den ægte tyske folkesjæl på de offentlige pladser som f.eks. Alexanderplatz eller Potsdamer Platz. Begge pladser er fyldt med barer og små spisesteder, og de er perfekte til at snuppe et glas tysk lager og en Currywurst, mens man kan se Berlins indbyggere myldre til og fra deres daglige gøremål.


Guide til at udforske Berlin


Bedste hoteltilbud i Berlin

Se alle 1.267 overnatningssteder i Berlin
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 227
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

Turmstrasse 25-26, Berlin
   
  4,3
  ud af 5 (baseret på 88 anmeldelser)
  3.5 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 2 km fra Grips-teatret og Sejrssøjlen. Derudover ligger Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 3 km derfra. Turmstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Birkenstrasse U-Bahn ligger inden for 11 minutters gang.

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz DKK 437
  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

  Alexanderplatz 7, Berlin
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 8.026 anmeldelser)
   4.5 ud af 5.0

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Alexanderplatz og Tv-tårnet. Derudover ligger Det røde rådhus og DDR-museet 15 minutter derfra. Alexanderplatz Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Alexanderplatz U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum DKK 261
   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

   Bülowstraße 20-22, Berlin
     
    3,7
    ud af 5 (baseret på 4.990 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Dette moderne syv-etagers kompleks med en cremefarvet facade ligger 2,5 km fra Kurfürstendamm og Berlin Zoo samt tæt på en metrostation.

    Hampton by Hilton Berlin City West DKK 565
    Hampton by Hilton Berlin City West

    Hampton by Hilton Berlin City West

    Uhlandstr. 188-189, Berlin
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 3.807 anmeldelser)
     3.5 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 5 minutters gang fra C/O Berlin, Kaiser Wilhelm Memorial Church og Berlin Zoo. Derudover ligger Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen ca. 5 km derfra. Uhlandstrasse U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Savignyplatz S-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

     Select Hotel Berlin The Wall DKK 430
     Select Hotel Berlin The Wall

     Select Hotel Berlin The Wall

     Zimmerstrasse 88, Berlin
       
      4,5
      ud af 5 (baseret på 1.421 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Galeries Lafayette og Gendarmenmarkt 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

      Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 373
      Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

      Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

      Charlottenstrasse 66, Berlin
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 2.041 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette 10 minutter derfra. Stadtmitte U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

       Hotel Berlin, Berlin DKK 482
       Hotel Berlin, Berlin

       Hotel Berlin, Berlin

       Lützowplatz 17, Berlin
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 6.230 anmeldelser)
        4.5 ud af 5.0

        Hotellets 701 værelser tilbyder adgang til Vestberlins seværdigheder, såsom Kurfürstendamm, samt Østberlins steder, såsom Potsdamer Platz, og Spreefloden er kun 1 blok derfra.

        Radisson Blu Hotel, Berlin DKK 561
        Radisson Blu Hotel, Berlin

        Radisson Blu Hotel, Berlin

        Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin
          
         4,6
         ud af 5 (baseret på 7.431 anmeldelser)
         4.5 ud af 5.0

         Dette hotel i Berlins historiske Mitte-kvarter ligger ved bredden af Spree-floden og er tæt på katedralen, Alexanderplatz og Museumsinsel for ikke at nævne metrostationen for dem, som vil udforske andre dele af byen.

         De bedste tilbud på fly + hotel