Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Berlin

Uanset om du kun kommer for et kort visit eller en længere ferie, er Berlin et af de steder, der bare venter på at blive udforsket.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Berlin

Der kan være penge at spare med et tilbud hos Expedia. Når du kombinerer din bestilling af hotel og fly sammen i en enkel pakkerejse, kan der være penge at spare. Med de penge, du har sparet, kan du opleve endnu mere under dit ophold i Berlin.

Hvis du som rejsende drager størst mulig fordel af pakketilbud, kan du ofte opnå besparelser.

Med omkring 400 flyselskaber og 321,000 forskellige hoteller at vælge imellem verden over i vores verdensomspændende søgedatabase, kan din ønskerejse med lethed blive til virkelighed.

Tilbuddene på Expedia vil helt sikkert vække begejstring!

Du kan afbestille eller ændre næsten alle reservationer uden at betale yderligere gebyrer til os.

Pakkerejser til Berlin

Det er et område af Berlin (Delstat), der er hjemsted for ca. 3.400.000 mennesker.

Forkæl børnene, og nyd en eftermiddag i Filmmuseet og Babelsberg-filmparken. Madame Tussauds og Kombibad Gropiusstadt – Halle er ligeledes et besøg værd, hvis I er på udkig efter endnu mere sjov for hele familien.

Aquadom er en fortryllende undervandsverden for hele familien. Benyt lejligheden til at tage billeder af de mange dyr.

Børnene kan bruge utallige timer på at gå rundt og se de utrolige dyrearter i Berlin Zoologiske Have og Berlin, Tyskland. Glæd dig også til at knipse et par gode billeder af de forskellige dyr, og køb en souvenir med hjem.

Hvis du godt kan lide at spille poker, så bør du helt sikkert besøge Spielbank Berlin.

Folk med grønne fingre vil med sikkerhed nyde at tage en lærerig tur mellem det imponerende og smukke udvalg af planter og blomster i Botanisk Have.

Hvis du har brug for en rolig stund i smukke omgivelser, så planlæg et besøg i Mauerpark og Sanssouci-parken. Volkspark Friedrichshain og Tempelhof Park er også nogle ret gode bud til en lur på langs. Så handler det bare om at vælge om du vil lægge vejen forbi Mauerpark, Sanssouci-parken, Volkspark Friedrichshain eller Tempelhof Park.

Lido Orankesee, med de omgivende skyggefulde træer og det bløde græs, er et yndet spot for både dyreliv og besøgende. Så hvis du får trang til at komme ud i det fri, så aflæg et besøg ved Lido Orankesee.

Hvis du er i humør til lidt afslapning og hvile, kan du gå en hyggelig tur langs vandkanten og nyde den kølige og salte brise ved Strandbad Wannsee.

Glem alt om mobilen, og tag en pause fra byens stress og jag i Museumsinsel og Neuer Lustgarten. Erpetal Conservation Area og Potsdam Havn er også gode udflugtsmål for naturelskere.

Områdets museer er fyldt til randen med spændende fakta og fortællinger. Sæt gang i tankerne, når du beundrer de forskellige udstillinger og samlinger på Checkpoint Charlie-museet og Museum med musikinstrumenter. Andre steder, der er værd at besøge, er Det Jødiske Museum i Berlin eller Det nye Nationalkunstmuseum.

Du behøver ikke være et geni for at lade dig fascinere af de videnskabelige genstande og opdagelser, der udstilles i Tysklands Tekniske Museum.

Naturen er fuld af flere rigdomme, end vi mennesker overhovedet kan nå at forstå på et helt liv. Heldigvis har steder som Neues Museum og Humboldt Naturhistorisk Museum gjort os en tjeneste ved at samle dem alle på et enkelt sted. De tankevækkende udstillinger hos Dahlem Museumskompleks er også værd at kigge på.

Området her er et paradis for kunstelskere. Her kan du finde en række udstillingssteder, hvor både internationale og lokale kunstnere fast udstiller deres værker. Besøg Bode Museum og Bauhaus-arkivet hvor du finder noget af de bedste, dette kreative spot har at byde på. Hvis du stadig kan rumme mere, så slut dagen på Käthe-Kollwitz-Museum og Det gamle Nationalkunstmuseum.

Fortiden bliver levendegjort på DDR-museet og Altes Museum, takket være det store udvalg af lærerige fremvisninger. Tysklands Historiske Museum og Terrorens topografi er også mulige steder at tænke ind i programmet.

Tag turen tilbage i tiden med et besøg til Brandenburger Tor eller Rigsdagsbygningen, der bare er to af de velbevarede historiske steder her. Måske får du også lyst til at tage kameraet frem ved Mindesmærket for Berlinmuren og Checkpoint Charlie.

Oberbaumbrücke vil være af interesse for turister, der nyder civilingeniørarbejde.

Alle de bemærkelsesværdige mure og bygninger ved Spandau Citadel er en nutidig påmindelse om regionens militære historie.

Mange af områdets mest magtfulde personligheder har kaldt Schloss Charlottenburg og Sanssouci-paladset for "hjem." Sørg for at have kameraet klar, mens du betragter den enestående arkitektur og det fornemme indre. Du kan også gå på opdagelse i haverne og lytte til historierne om Schloss Bellevue og Det nye palads.

Du vil føle dig som en konge eller dronning, der kommer direkte fra en eventyrlig historie, når du oplever Babelsberg Slot eller Schloss Caputh. Belvedere på Pfingstberg og Schloss & Schlossgarten Königs Wusterhausen er to andre flotte historiske monumenter.

Bliv klogere på den religiøse del af området, og nyd den fredelige stemning i Kaiser Wilhelm Memorial Church og Nikolaikirche. Der er også mulighed for at kigge forbi Berlin Katedral eller Den Franske Katedral.

Har du set alt, hvad der er værd at se i Berlin? Tro om igen. Selvom Verdens Kulturers Hus nok ikke står på den første side i din guidebog, er de fleste besøgende enige om, at det er et besøg værd.

Overnatningssteder i Berlin

Som forventet af landets største by rummer Berlin et fantastisk udvalg af hoteller, lejligheder og andre typer overnatningssteder. Med helt op til 618 overnatningsmuligheder har du fri mulighed for at vælge den type indlogering, der bedst matcher dine ønsker, på Expedias brugervenlige reservationsside.

Nogle af de mere fashionable overnatningssteder i Berlin er blandt andet Rocco Forte Hotel De Rome, beliggende på Behrenstrasse 37, og Hotel am Steinplatz, Autograph Collection, der ligger på Steinplatz 4. Hvis du derimod heller vil kaste et blik på mere prisvenlige overnatningsmuligheder, er BNB Brandenburg Gate, beliggende på Wilhelmstrasse 48, og Eurostars Berlin, på Friedrichstr. 99, gode at have med i overvejelserne.

Er dig og dine rejsekammerater kun i byen for en kort bemærkning og derfor kun har tid til at opleve byens mest populære attraktioner, kan du eventuelt overnatte på Old Town Apartments Zehdenicker Strasse eller Lux 11 Berlin Mitte, som begge ligger tæt på Alexanderplatz.


Guide til at udforske Berlin


Bedste hoteltilbud i Berlin

Se alle 1.333 overnatningssteder i Berlin
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz DKK 554
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berlin, BE
   
  4,0
  ud af 5 (baseret på 8.506 anmeldelser)
  4.5 ud af 5.0

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Alexanderplatz og Tv-tårnet. Derudover ligger Det røde rådhus og DDR-museet 15 minutter derfra. Alexanderplatz Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Alexanderplatz U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

  Novum Style Hotel Berlin-Centrum DKK 365
  Novum Style Hotel Berlin-Centrum

  Novum Style Hotel Berlin-Centrum

  Franklinstrasse 23, Berlin, BE
    
   4,1
   ud af 5 (baseret på 2.181 anmeldelser)
   3.5 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 3 km fra Det Tekniske Universitet, Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Theatre of the West og Sejrssøjlen ca. 3 km derfra. Du kan gå til Tiergarten S-Bahn på 15 minutter og Ernst-Reuter-Platz U-Bahn på 15 minutter.

   The Westin Grand, Berlin DKK 828
   The Westin Grand, Berlin

   The Westin Grand, Berlin

   Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
     
    4,4
    ud af 5 (baseret på 2.316 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Hotellet ligger i Mitte, Berlins historiske distrikt, hvor Unter den Linden krydser Friedrichstrasse, og lige i nærheden af Brandenburger Tor, Gendarmenmarkt, Museumsinsel og Potsdamer Platz.

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum DKK 335
    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

    Bülowstraße 20-22, Berlin, BE
      
     3,7
     ud af 5 (baseret på 5.357 anmeldelser)
     3.0 ud af 5.0

     Dette moderne syv-etagers kompleks med en cremefarvet facade ligger 2,5 km fra Kurfürstendamm og Berlin Zoo samt tæt på en metrostation.

     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 415
     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

     Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
       
      4,1
      ud af 5 (baseret på 2.332 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Stadtmitte U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

      Hotel Adlon Kempinski DKK 1.948
      Hotel Adlon Kempinski

      Hotel Adlon Kempinski

      Unter Den Linden 77, Berlin, BE
        
       4,8
       ud af 5 (baseret på 1.765 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Beliggende i Tiergarten-nabolaget i Berlin, er dette hotel nær Parisier Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Yderligere interessepunkter i nærheden omfatter Gendarmenmarkt.

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 737
       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 3.381 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Friedrichstrasse og Friedrichstadt-Palast ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Hauptbahnhof S-Bahn, mens Berlin Hauptbahnhof U-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.

        Steigenberger Hotel Berlin DKK 680
        Steigenberger Hotel Berlin

        Steigenberger Hotel Berlin

        Los-Angeles-Platz 1, Berlin, BE
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 3.478 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel åbner ud mod en fredfyldt park ved siden af Ku'damm-området og ligger inden for gåafstand af Gedächtniskirche, der ligger blot 1 gade væk, samt metro- og togstationer.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.