Rejser til Berlin 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Berlin

Melia Berlin
centrovital Hotel Berlin
Steigenberger Airport Hotel Berlin
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
Axel Hotel Berlin - Adults Only

Besøg Berlin

Søg efter de bedste steder og områder i Berlin, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Berlin

Mest populære hoteller i Berlin

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
4.5 out of 5
Alexanderplatz 7, Berlin, BE, 10178
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 778, kr pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.
778, kr
pr. nat
16. apr. – 17. apr.
7,8/10 Good! (1.003 anmeldelser)
"Fantastisk beliggenhed og meget venligt personale. Lækker morgenmad. Vi var ikke vilde med at toilet og bad kun er adskilt fra rummet med glas/ kan bedst lide at gå på toilettet uden min partner kan se mig. Derudover ville vi have ønsket der var kaffe/ te faciliteter på værelset."

Anmeldelse fra 4. jan. 2023

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
Hotel Berlin, Berlin
Hotel Berlin, Berlin
4.5 out of 5
Lützowplatz 17, Berlin, BE, 10785
Prisen er 816, kr pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.
816, kr
pr. nat
16. apr. – 17. apr.
8/10 Very Good! (1.004 anmeldelser)
Centralt hotel med godt personale
"Rigtig god service fra personalet - bl.a. manglede kaffemaskinen, og den blev stillet på værelset i løbet af aftenen, hvor vi var ude. God morgenmad (og igen venligt personale), og hyggelig bar om aftenen. I løbet af den anden nat var der noget i ventilationssystemet, der begyndte at give en dryppende ..."

Anmeldelse fra 28. feb. 2023

Hotel Berlin, Berlin
H4 Hotel Berlin Alexanderplatz
H4 Hotel Berlin Alexanderplatz
4 out of 5
Karl Liebknecht Strasse 32, Berlin, BE, 10178
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 806, kr pr. nat fra 2. apr. til 3. apr.
806, kr
pr. nat
2. apr. – 3. apr.
8,8/10 Excellent! (1.005 anmeldelser)
Ophold
"Fine værelser og lækker morgenmad Om aftenen arbejdede personalet i baren dog temmelig uorganiseret hvilket resulterede i lang ventetid på betjening, drinks og betaling"

Anmeldelse fra 20. mar. 2023

H4 Hotel Berlin Alexanderplatz
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Berlin?
Den billigste af pakkerejserne til Berlin kan fås til 1,687. kr, så din drømmerejse kan blive til virkelighed, uden at det koster spidsen af en jetjager. Du kan samle flyrejse, hotel og biludlejning for at sammensætte pakkerejsen, så den passer til din rejsestil.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Berlin?
Svaret er ja, fordi vi hos Expedia godt er klar over, at det er svært at spå om fremtiden. Besøg vores kundeserviceportal for at få mere at vide. Men almindeligvis kan du, hvis du har købt pakkerejsen til Berlin inden for de seneste 24 timer, muligvis ændre eller afbestille den uden omkostninger. Hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet kan dog opkræve gebyr, hvis reservationen er blevet foretaget tidligere.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Berlin?
At booke en pakkerejse til Berlin hos Expedia er en enkel måde at spare penge på. Find din rejse med det samme, så du kan se, hvor let det er at få fat i besparelser. Hos Expedia har vi 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder på verdensplan. Med sådan et stort udvalg at vælge blandt får du ikke svært ved at skabe din næste ferierejse.
Hvor skal jeg overnatte i Berlin?
I dette område ligger populære seværdigheder som Alexanderplatz og Brandenburger Tor, så du kan gå efter et overnatningssted i nærheden af én af dem. Rigsdagsbygningen er et andet velbesøgt sted i Berlin, som rejsende strømmer til.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Berlin?
Rejsende, der tager til Berlin, foretager ofte en reservation hos Mercure Hotel Potsdam City eller Holiday Inn Express and Suites Potsdam, an IHG Hotel. Disse steder ligger i Potsdam Innenstadt. Et andet interessant kvarter er Nördliche Innenstadt. Altstadt Pension Potsdam og NH Potsdam er velbesøgte muligheder i denne del af byen.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Berlin?
Hvis du booker din flybillet tidligt med Expedia, har du én ting mindre at stresse over. Mange luftfartsselskaber har priser op til et år frem. Dette er generelt det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du booker i sidste øjeblik, kan billige tilbud på rejser til Berlin også blive tilgængelige kun få uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Berlin på Expedia?
Expedia har alt, hvad du behøver for at tilrettelægge din rejse til Berlin, men hvad din pakkerejse skal bestå af, afhænger kun af dig. Vælg blandt en hvilken som helst kombination af flyrejser, hoteller og billeje. Er du på udkig efter nogle oplevelser og udflugter til turen? Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje endnu mere. Uanset dit budget findes der et tilbud, som passer til dine behov.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Berlin?
Du kan spare en masse ved at kombinere flybilletter, hoteller og billeje i en samlet pakkerejse. Når du har booket, kan du tilføje sjove ting som udflugter eller oplevelser. Dit næste spændende eventyr er blot få klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Berlin hos Expedia?
Ja. Og med 500+ flyselskaber at vælge imellem over hele verden er der frit valg på alle hylder. Undersøg de forskellige tilbud, og find ud af, hvilket flyselskab der bedst passer til dine behov og dit budget.