Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Pakkerejser til Berlin

Uanset om du kun kommer for et kort visit eller en længere ferie, er Berlin et af de steder, der bare venter på at blive udforsket.

Pakkerejser til Berlin

Det er et område af Berlin (Delstat), der er hjemsted for ca. 3.400.000 mennesker.

Forkæl børnene, og nyd en eftermiddag i Filmmuseet og Babelsberg-filmparken. Madame Tussauds og Kombibad Gropiusstadt – Halle er ligeledes et besøg værd, hvis I er på udkig efter endnu mere sjov for hele familien.

Aquadom er en fortryllende undervandsverden for hele familien. Benyt lejligheden til at tage billeder af de mange dyr.

Børnene kan bruge utallige timer på at gå rundt og se de utrolige dyrearter i Berlin Zoologiske Have og Berlin, Tyskland. Glæd dig også til at knipse et par gode billeder af de forskellige dyr, og køb en souvenir med hjem.

Hvis du godt kan lide at spille poker, så bør du helt sikkert besøge Spielbank Berlin.

Folk med grønne fingre vil med sikkerhed nyde at tage en lærerig tur mellem det imponerende og smukke udvalg af planter og blomster i Botanisk Have.

Hvis du har brug for en rolig stund i smukke omgivelser, så planlæg et besøg i Mauerpark og Sanssouci-parken. Volkspark Friedrichshain og Tempelhof Park er også nogle ret gode bud til en lur på langs. Så handler det bare om at vælge om du vil lægge vejen forbi Mauerpark, Sanssouci-parken, Volkspark Friedrichshain eller Tempelhof Park.

Lido Orankesee, med de omgivende skyggefulde træer og det bløde græs, er et yndet spot for både dyreliv og besøgende. Så hvis du får trang til at komme ud i det fri, så aflæg et besøg ved Lido Orankesee.

Hvis du er i humør til lidt afslapning og hvile, kan du gå en hyggelig tur langs vandkanten og nyde den kølige og salte brise ved Strandbad Wannsee.

Glem alt om mobilen, og tag en pause fra byens stress og jag i Museumsinsel og Neuer Lustgarten. Erpetal Conservation Area og Potsdam Havn er også gode udflugtsmål for naturelskere.

Områdets museer er fyldt til randen med spændende fakta og fortællinger. Sæt gang i tankerne, når du beundrer de forskellige udstillinger og samlinger på Checkpoint Charlie-museet og Museum med musikinstrumenter. Andre steder, der er værd at besøge, er Det Jødiske Museum i Berlin eller Det nye Nationalkunstmuseum.

Du behøver ikke være et geni for at lade dig fascinere af de videnskabelige genstande og opdagelser, der udstilles i Tysklands Tekniske Museum.

Naturen er fuld af flere rigdomme, end vi mennesker overhovedet kan nå at forstå på et helt liv. Heldigvis har steder som Neues Museum og Humboldt Naturhistorisk Museum gjort os en tjeneste ved at samle dem alle på et enkelt sted. De tankevækkende udstillinger hos Dahlem Museumskompleks er også værd at kigge på.

Området her er et paradis for kunstelskere. Her kan du finde en række udstillingssteder, hvor både internationale og lokale kunstnere fast udstiller deres værker. Besøg Bode Museum og Bauhaus-arkivet hvor du finder noget af de bedste, dette kreative spot har at byde på. Hvis du stadig kan rumme mere, så slut dagen på Käthe-Kollwitz-Museum og Det gamle Nationalkunstmuseum.

Fortiden bliver levendegjort på DDR-museet og Altes Museum, takket være det store udvalg af lærerige fremvisninger. Tysklands Historiske Museum og Terrorens topografi er også mulige steder at tænke ind i programmet.

Tag turen tilbage i tiden med et besøg til Brandenburger Tor eller Rigsdagsbygningen, der bare er to af de velbevarede historiske steder her. Måske får du også lyst til at tage kameraet frem ved Mindesmærket for Berlinmuren og Checkpoint Charlie.

Oberbaumbrücke vil være af interesse for turister, der nyder civilingeniørarbejde.

Alle de bemærkelsesværdige mure og bygninger ved Spandau Citadel er en nutidig påmindelse om regionens militære historie.

Mange af områdets mest magtfulde personligheder har kaldt Schloss Charlottenburg og Sanssouci-paladset for "hjem." Sørg for at have kameraet klar, mens du betragter den enestående arkitektur og det fornemme indre. Du kan også gå på opdagelse i haverne og lytte til historierne om Schloss Bellevue og Det nye palads.

Du vil føle dig som en konge eller dronning, der kommer direkte fra en eventyrlig historie, når du oplever Babelsberg Slot eller Schloss Caputh. Belvedere på Pfingstberg og Schloss & Schlossgarten Königs Wusterhausen er to andre flotte historiske monumenter.

Bliv klogere på den religiøse del af området, og nyd den fredelige stemning i Kaiser Wilhelm Memorial Church og Nikolaikirche. Der er også mulighed for at kigge forbi Berlin Katedral eller Den Franske Katedral.

Har du set alt, hvad der er værd at se i Berlin? Tro om igen. Selvom Verdens Kulturers Hus nok ikke står på den første side i din guidebog, er de fleste besøgende enige om, at det er et besøg værd.

Berlin, er en energisk storby, der ofte er besøgt af turister fra nær og fjern. Det vil ikke være et problem at finde et velegnet sted at overnatte, idet der er et stort udvalg bestående af 618 indlogeringsmuligheder listet på Expedias reservationsside.

Hvis du er på jagt efter et overnatningssted i den mere eksklusive ende, er det værd at besøge Rocco Forte Hotel De Rome, beliggende på Behrenstrasse 37, eller PATRICK HELLMANN SCHLOSSHOTEL, på Brahmsstr. 10.

Andre og mere budgetvenlige alternativer, som er værd at overveje, er BNB Brandenburg Gate, der ligger på Wilhelmstrasse 48, og Eurostars Berlin, beliggende på Friedrichstr. 99.

Du kan også overnatte i nærheden af Brandenburger Tor, hvor du kan reservere et ophold på Hotel Adlon Kempinski, som kun ligger 0,2 km derfra. The Ritz Carlton, Berlin, der ligger 0,7 km fra Brandenburger Tor, er også et populært valg.


Guide til at udforske Berlin


De bedste tilbud på fly + hotel i Berlin

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Berlin

Se alle 1.178 overnatningssteder i Berlin
Hotel Berlin, Berlin DKK 585
Anmeldelse fra 19. okt. 2019
Se oplysninger
 
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berlin, BE
   
  4,2 ud af 5
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Gode senge i et pænt indrettet værelse. Desværre virkede airconditioneringen ikke, så der blev for varmt. Vi fik i stedet et andet værelse mod gården hvor solen ikke skinnede ind og der ikke var bilstøj, så man kunne sove med vinduet åbent.

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 285
  Anmeldelse fra 6. okt. 2019
  Se oplysninger
   
  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  Turmstrasse 25-26, Berlin
    
   4,3 ud af 5
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Der var rent. Værelset var meget småt, men der var det, der skulle være. Godt nok for os. Vi sov der kun.

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 661
   Anmeldelse fra 21. jul. 2019
   Se oplysninger
    
   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
     
    4,4 ud af 5
    0.0 ud af 5.0 Stjerner

    Moderne storbyhotel med cetral beliggenhed.

    Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 801
    Anmeldelse fra 6. okt. 2019
    Se oplysninger
     
    Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

    Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

    Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
      
     4,6 ud af 5
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Very nice hotel. Quiet, clean. Staff is super professional! Negatives are only small things: room service costs 12 euro, first round (4 capsules of Nespresso) is free, but then there is an additional cost of 4,5 euro for a refill. However, would come back to this hotel. Breakfast is also superb!

     The Westin Grand, Berlin DKK 777
     Anmeldelse fra 18. nov. 2019
     Se oplysninger
      
     The Westin Grand, Berlin

     The Westin Grand, Berlin

     Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
       
      4,4 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Rigtig godt og hyggeligt hotel, ligget fantastisk, i gå afstand fra det meste. Kan varmt anbefales!

      Cityhostel Berlin Mitte DKK 240
      Anmeldelse fra 23. sep. 2019
      Se oplysninger
       
      Cityhostel Berlin Mitte

      Cityhostel Berlin Mitte

      Glinkastr. 5-7, Berlin, Berlin
        
       3,7 ud af 5
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Beliggenhed i Mitte fin. Morgenbuffet OK. For mange om toiletfaciliteter. Et af de to urinaler på herretoiletter på vores gang var stoppet og fuld af urin lørdag/søndag. Der lå piller på gulvet i vores værelse, da vi kom. Underligt afregningssystem for morgenmad: Vi havde bestilt 3 gange morgenmad. ...

       MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery DKK 310
       Anmeldelse fra 11. aug. 2019
       Se oplysninger
        
       MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

       MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

       Am Postbahnhof 4, Berlin
         
        4,0 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        👍👌

        Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz DKK 534
        Anmeldelse fra 8. nov. 2019
        Se oplysninger
         
        Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

        Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

        Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
          
         4,4 ud af 5
         3.5 ud af 5.0 Stjerner

         Hotellet ligger super centralt og nemt at komme rundt med offentlig transport. Det er er rent og pænt, Morgenmaden er ok, men ikke pragende og hvis man er til fitness er dette ikke helt af nyere dato, men alt i alt et ganske fint og ordenligt hotel.

         De mest populære aktiviteter i Berlin

         Se alle 46 aktiviteter i Berlin