Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Spar tid og penge med en pakkerejse til Berlin

Uanset om du kun kommer for et kort visit eller en længere ferie, er Berlin et af de steder, der bare venter på at blive udforsket.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Berlin

Der kan være penge at spare med et tilbud hos Expedia. Når du kombinerer din bestilling af hotel og fly sammen i en enkel pakkerejse, kan der være penge at spare. Med de penge, du har sparet, kan du opleve endnu mere under dit ophold i Berlin.

Hvis du som rejsende drager størst mulig fordel af pakketilbud, kan du ofte opnå besparelser.

Med omkring 400 flyselskaber og 321,000 forskellige hoteller at vælge imellem verden over i vores verdensomspændende søgedatabase, kan din ønskerejse med lethed blive til virkelighed.

Tilbuddene på Expedia vil helt sikkert vække begejstring!

Du kan afbestille eller ændre næsten alle reservationer uden at betale yderligere gebyrer til os.

Pakkerejser til Berlin

Det er et område af Berlin (Delstat), der er hjemsted for ca. 3.400.000 mennesker.

Forkæl børnene, og nyd en eftermiddag i Filmmuseet og Babelsberg-filmparken. Madame Tussauds og Kombibad Gropiusstadt – Halle er ligeledes et besøg værd, hvis I er på udkig efter endnu mere sjov for hele familien.

Aquadom er en fortryllende undervandsverden for hele familien. Benyt lejligheden til at tage billeder af de mange dyr.

Børnene kan bruge utallige timer på at gå rundt og se de utrolige dyrearter i Berlin Zoologiske Have og Berlin, Tyskland. Glæd dig også til at knipse et par gode billeder af de forskellige dyr, og køb en souvenir med hjem.

Hvis du godt kan lide at spille poker, så bør du helt sikkert besøge Spielbank Berlin.

Folk med grønne fingre vil med sikkerhed nyde at tage en lærerig tur mellem det imponerende og smukke udvalg af planter og blomster i Botanisk Have.

Hvis du har brug for en rolig stund i smukke omgivelser, så planlæg et besøg i Mauerpark og Sanssouci-parken. Volkspark Friedrichshain og Tempelhof Park er også nogle ret gode bud til en lur på langs. Så handler det bare om at vælge om du vil lægge vejen forbi Mauerpark, Sanssouci-parken, Volkspark Friedrichshain eller Tempelhof Park.

Lido Orankesee, med de omgivende skyggefulde træer og det bløde græs, er et yndet spot for både dyreliv og besøgende. Så hvis du får trang til at komme ud i det fri, så aflæg et besøg ved Lido Orankesee.

Hvis du er i humør til lidt afslapning og hvile, kan du gå en hyggelig tur langs vandkanten og nyde den kølige og salte brise ved Strandbad Wannsee.

Glem alt om mobilen, og tag en pause fra byens stress og jag i Museumsinsel og Neuer Lustgarten. Erpetal Conservation Area og Potsdam Havn er også gode udflugtsmål for naturelskere.

Områdets museer er fyldt til randen med spændende fakta og fortællinger. Sæt gang i tankerne, når du beundrer de forskellige udstillinger og samlinger på Checkpoint Charlie-museet og Museum med musikinstrumenter. Andre steder, der er værd at besøge, er Det Jødiske Museum i Berlin eller Det nye Nationalkunstmuseum.

Du behøver ikke være et geni for at lade dig fascinere af de videnskabelige genstande og opdagelser, der udstilles i Tysklands Tekniske Museum.

Naturen er fuld af flere rigdomme, end vi mennesker overhovedet kan nå at forstå på et helt liv. Heldigvis har steder som Neues Museum og Humboldt Naturhistorisk Museum gjort os en tjeneste ved at samle dem alle på et enkelt sted. De tankevækkende udstillinger hos Dahlem Museumskompleks er også værd at kigge på.

Området her er et paradis for kunstelskere. Her kan du finde en række udstillingssteder, hvor både internationale og lokale kunstnere fast udstiller deres værker. Besøg Bode Museum og Bauhaus-arkivet hvor du finder noget af de bedste, dette kreative spot har at byde på. Hvis du stadig kan rumme mere, så slut dagen på Käthe-Kollwitz-Museum og Det gamle Nationalkunstmuseum.

Fortiden bliver levendegjort på DDR-museet og Altes Museum, takket være det store udvalg af lærerige fremvisninger. Tysklands Historiske Museum og Terrorens topografi er også mulige steder at tænke ind i programmet.

Tag turen tilbage i tiden med et besøg til Brandenburger Tor eller Rigsdagsbygningen, der bare er to af de velbevarede historiske steder her. Måske får du også lyst til at tage kameraet frem ved Mindesmærket for Berlinmuren og Checkpoint Charlie.

Oberbaumbrücke vil være af interesse for turister, der nyder civilingeniørarbejde.

Alle de bemærkelsesværdige mure og bygninger ved Spandau Citadel er en nutidig påmindelse om regionens militære historie.

Mange af områdets mest magtfulde personligheder har kaldt Schloss Charlottenburg og Sanssouci-paladset for "hjem." Sørg for at have kameraet klar, mens du betragter den enestående arkitektur og det fornemme indre. Du kan også gå på opdagelse i haverne og lytte til historierne om Schloss Bellevue og Det nye palads.

Du vil føle dig som en konge eller dronning, der kommer direkte fra en eventyrlig historie, når du oplever Babelsberg Slot eller Schloss Caputh. Belvedere på Pfingstberg og Schloss & Schlossgarten Königs Wusterhausen er to andre flotte historiske monumenter.

Bliv klogere på den religiøse del af området, og nyd den fredelige stemning i Kaiser Wilhelm Memorial Church og Nikolaikirche. Der er også mulighed for at kigge forbi Berlin Katedral eller Den Franske Katedral.

Har du set alt, hvad der er værd at se i Berlin? Tro om igen. Selvom Verdens Kulturers Hus nok ikke står på den første side i din guidebog, er de fleste besøgende enige om, at det er et besøg værd.

Berlin, er en energisk storby, der ofte er besøgt af turister fra nær og fjern. Det vil ikke være et problem at finde et velegnet sted at overnatte, idet der er et stort udvalg bestående af 618 indlogeringsmuligheder listet på Expedias reservationsside.

Hvis du er på jagt efter et overnatningssted i den mere eksklusive ende, er det værd at besøge Rocco Forte Hotel De Rome, beliggende på Behrenstrasse 37, eller PATRICK HELLMANN SCHLOSSHOTEL, på Brahmsstr. 10.

Andre og mere budgetvenlige alternativer, som er værd at overveje, er BNB Brandenburg Gate, der ligger på Wilhelmstrasse 48, og Eurostars Berlin, beliggende på Friedrichstr. 99.

Du kan også overnatte i nærheden af Brandenburger Tor, hvor du kan reservere et ophold på Hotel Adlon Kempinski, som kun ligger 0,2 km derfra. The Ritz Carlton, Berlin, der ligger 0,7 km fra Brandenburger Tor, er også et populært valg.


Guide til at udforske Berlin


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Berlin

Se alle 1.383 overnatningssteder i Berlin
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 739
Anmeldelse fra 31. aug. 2019
Se oplysninger
 
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
   
  4,4 ud af 5
  0.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dejligt centralt beliggende hotel tæt på Hovedbanegården. Fik god brug for den gratis billet til transport i hele byen. Fik vores på forhånd ønskede requests opfyldt. Sengene er dog lidt for bløde, men det er blot en biting. God og varieret morgenmad

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 306
  Anmeldelse fra 17. nov. 2019
  Se oplysninger
   
  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  Turmstrasse 25-26, Berlin
    
   4,3 ud af 5
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Fint og rent hotel. Små værelser, men havde hvad vi skulle bruge. Venligt personale og god morgenmad. Alt i alt - super til prisen...

   Hotel Riu Plaza Berlin
   Anmeldelse fra 9. dec. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Riu Plaza Berlin

   Hotel Riu Plaza Berlin

   Martin Luther Strasse 1, Berlin, Berlin
     
    4,4 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Super beliggenhed super service super komfort

    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz DKK 566
    Anmeldelse fra 6. mar. 2020
    Se oplysninger
     
    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

    Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
      
     4,4 ud af 5
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Rent og pænt hotel, værelset levede op til forventningerne og til de billeder vi så inden. God morgenmadsbuffet. Det er rart at Hilton hoteller er genkendelige, fx hvad morgenmad buffet og badeværelses artikler angår. Dog har jeg sjældent oplevet så neutralt personale, ingen imødekommenhed, ingen ...

     TITANIC Comfort Berlin Mitte DKK 504
     Anmeldelse fra 9. dec. 2019
     Se oplysninger
      
     TITANIC Comfort Berlin Mitte

     TITANIC Comfort Berlin Mitte

     Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
       
      4,1 ud af 5
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Fin beligenhed nær på mange ting , super lækker morgenmad , go service - men meget små værelser...

      The Westin Grand, Berlin DKK 1.187
      Anmeldelse fra 3. jan. 2020
      Se oplysninger
       
      The Westin Grand, Berlin

      The Westin Grand, Berlin

      Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
        
       4,4 ud af 5
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Super nice place😁

       MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery DKK 348
       Anmeldelse fra 11. aug. 2019
       Se oplysninger
        
       MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

       MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

       Am Postbahnhof 4, Berlin
         
        4,1 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        👍👌

        Scandic Berlin Potsdamer Platz DKK 633
        Anmeldelse fra 5. jan. 2020
        Se oplysninger
         
        Scandic Berlin Potsdamer Platz

        Scandic Berlin Potsdamer Platz

        Gabriele Tergit Promenade 19, Berlin, BE
          
         4,5 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Samlet set rigtig fint ophold. Mindre gode parkeringsforhold. Meget stram parkeringskælder. Cykeludlejning bør være en del af prisen ;-)

         De mest populære aktiviteter i Berlin

         Se alle 27 aktiviteter i Berlin