Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Berlin

Uanset om du kun kommer for et kort visit eller en længere ferie, er Berlin et af de steder, der bare venter på at blive udforsket.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Berlin

Der kan være penge at spare med et tilbud hos Expedia. Når du kombinerer din bestilling af hotel og fly sammen i en enkel pakkerejse, kan der være penge at spare. Med de penge, du har sparet, kan du opleve endnu mere under dit ophold i Berlin.

Hvis du som rejsende drager størst mulig fordel af pakketilbud, kan du ofte opnå besparelser.

Med omkring 400 flyselskaber og 321,000 forskellige hoteller at vælge imellem verden over i vores verdensomspændende søgedatabase, kan din ønskerejse med lethed blive til virkelighed.

Tilbuddene på Expedia vil helt sikkert vække begejstring!

Du kan afbestille eller ændre næsten alle reservationer uden at betale yderligere gebyrer til os.

Pakkerejser til Berlin

Det er et område af Berlin (Delstat), der er hjemsted for ca. 3.400.000 mennesker.

Forkæl børnene, og nyd en eftermiddag i Filmmuseet og Babelsberg-filmparken. Madame Tussauds og Kombibad Gropiusstadt – Halle er ligeledes et besøg værd, hvis I er på udkig efter endnu mere sjov for hele familien.

Aquadom er en fortryllende undervandsverden for hele familien. Benyt lejligheden til at tage billeder af de mange dyr.

Børnene kan bruge utallige timer på at gå rundt og se de utrolige dyrearter i Berlin Zoologiske Have og Berlin, Tyskland. Glæd dig også til at knipse et par gode billeder af de forskellige dyr, og køb en souvenir med hjem.

Hvis du godt kan lide at spille poker, så bør du helt sikkert besøge Spielbank Berlin.

Folk med grønne fingre vil med sikkerhed nyde at tage en lærerig tur mellem det imponerende og smukke udvalg af planter og blomster i Botanisk Have.

Hvis du har brug for en rolig stund i smukke omgivelser, så planlæg et besøg i Mauerpark og Sanssouci-parken. Volkspark Friedrichshain og Tempelhof Park er også nogle ret gode bud til en lur på langs. Så handler det bare om at vælge om du vil lægge vejen forbi Mauerpark, Sanssouci-parken, Volkspark Friedrichshain eller Tempelhof Park.

Lido Orankesee, med de omgivende skyggefulde træer og det bløde græs, er et yndet spot for både dyreliv og besøgende. Så hvis du får trang til at komme ud i det fri, så aflæg et besøg ved Lido Orankesee.

Hvis du er i humør til lidt afslapning og hvile, kan du gå en hyggelig tur langs vandkanten og nyde den kølige og salte brise ved Strandbad Wannsee.

Glem alt om mobilen, og tag en pause fra byens stress og jag i Museumsinsel og Neuer Lustgarten. Erpetal Conservation Area og Potsdam Havn er også gode udflugtsmål for naturelskere.

Områdets museer er fyldt til randen med spændende fakta og fortællinger. Sæt gang i tankerne, når du beundrer de forskellige udstillinger og samlinger på Checkpoint Charlie-museet og Museum med musikinstrumenter. Andre steder, der er værd at besøge, er Det Jødiske Museum i Berlin eller Det nye Nationalkunstmuseum.

Du behøver ikke være et geni for at lade dig fascinere af de videnskabelige genstande og opdagelser, der udstilles i Tysklands Tekniske Museum.

Naturen er fuld af flere rigdomme, end vi mennesker overhovedet kan nå at forstå på et helt liv. Heldigvis har steder som Neues Museum og Humboldt Naturhistorisk Museum gjort os en tjeneste ved at samle dem alle på et enkelt sted. De tankevækkende udstillinger hos Dahlem Museumskompleks er også værd at kigge på.

Området her er et paradis for kunstelskere. Her kan du finde en række udstillingssteder, hvor både internationale og lokale kunstnere fast udstiller deres værker. Besøg Bode Museum og Bauhaus-arkivet hvor du finder noget af de bedste, dette kreative spot har at byde på. Hvis du stadig kan rumme mere, så slut dagen på Käthe-Kollwitz-Museum og Det gamle Nationalkunstmuseum.

Fortiden bliver levendegjort på DDR-museet og Altes Museum, takket være det store udvalg af lærerige fremvisninger. Tysklands Historiske Museum og Terrorens topografi er også mulige steder at tænke ind i programmet.

Tag turen tilbage i tiden med et besøg til Brandenburger Tor eller Rigsdagsbygningen, der bare er to af de velbevarede historiske steder her. Måske får du også lyst til at tage kameraet frem ved Mindesmærket for Berlinmuren og Checkpoint Charlie.

Oberbaumbrücke vil være af interesse for turister, der nyder civilingeniørarbejde.

Alle de bemærkelsesværdige mure og bygninger ved Spandau Citadel er en nutidig påmindelse om regionens militære historie.

Mange af områdets mest magtfulde personligheder har kaldt Schloss Charlottenburg og Sanssouci-paladset for "hjem." Sørg for at have kameraet klar, mens du betragter den enestående arkitektur og det fornemme indre. Du kan også gå på opdagelse i haverne og lytte til historierne om Schloss Bellevue og Det nye palads.

Du vil føle dig som en konge eller dronning, der kommer direkte fra en eventyrlig historie, når du oplever Babelsberg Slot eller Schloss Caputh. Belvedere på Pfingstberg og Schloss & Schlossgarten Königs Wusterhausen er to andre flotte historiske monumenter.

Bliv klogere på den religiøse del af området, og nyd den fredelige stemning i Kaiser Wilhelm Memorial Church og Nikolaikirche. Der er også mulighed for at kigge forbi Berlin Katedral eller Den Franske Katedral.

Har du set alt, hvad der er værd at se i Berlin? Tro om igen. Selvom Verdens Kulturers Hus nok ikke står på den første side i din guidebog, er de fleste besøgende enige om, at det er et besøg værd.

Berlin, er en energisk storby, der ofte er besøgt af turister fra nær og fjern. Det vil ikke være et problem at finde et velegnet sted at overnatte, idet der er et stort udvalg bestående af 618 indlogeringsmuligheder listet på Expedias reservationsside.

Hvis du er på jagt efter et overnatningssted i den mere eksklusive ende, er det værd at besøge Rocco Forte Hotel De Rome, beliggende på Behrenstrasse 37, eller PATRICK HELLMANN SCHLOSSHOTEL, på Brahmsstr. 10.

Andre og mere budgetvenlige alternativer, som er værd at overveje, er BNB Brandenburg Gate, der ligger på Wilhelmstrasse 48, og Eurostars Berlin, beliggende på Friedrichstr. 99.

Du kan også overnatte i nærheden af Brandenburger Tor, hvor du kan reservere et ophold på Hotel Adlon Kempinski, som kun ligger 0,2 km derfra. The Ritz Carlton, Berlin, der ligger 0,7 km fra Brandenburger Tor, er også et populært valg.


Guide til at udforske Berlin


De bedste tilbud på fly + hotel i Berlin

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Berlin

Se alle 1.338 overnatningssteder i Berlin
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 466
Anmeldelse fra 31. aug. 2019
Se oplysninger
 
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
   
  4,4 ud af 5
  0.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dejligt centralt beliggende hotel tæt på Hovedbanegården. Fik god brug for den gratis billet til transport i hele byen. Fik vores på forhånd ønskede requests opfyldt. Sengene er dog lidt for bløde, men det er blot en biting. God og varieret morgenmad

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz DKK 476
  Anmeldelse fra 26. dec. 2019
  Se oplysninger
   
  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

  Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
    
   4,4 ud af 5
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Great hotel with good service! The location was very good. Only 5 minutes walk from Alexanderplatx where you can find many shops and also close to most of the tourist attractions. You can take the tramway in front of the hotel to many places hotel.

   Hotel AMANO Grand Central DKK 429
   Anmeldelse fra 2. sep. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel AMANO Grand Central

   Hotel AMANO Grand Central

   Heidestraße 62, Berlin, BE
     
    4,4 ud af 5
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    God beliggenhed - ligger ca 200 m fra Hovedbanegården, har en flot udendørs tagterrasse på 7. Sal. Værelset var rent. Personalet smilende og hjælpsomt

    Hotel Berlin, Berlin DKK 567
    Anmeldelse fra 1. jan. 2020
    Se oplysninger
     
    Hotel Berlin, Berlin

    Hotel Berlin, Berlin

    Lützowplatz 17, Berlin, BE
      
     4,2 ud af 5
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Det ville være dejligt hvis der blev fyldt op med kaffe kapsler på værelset, ellers et rigtigt fint hotel dejligt og roligt, god service

     MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 278
     Anmeldelse fra 16. okt. 2019
     Se oplysninger
      
     MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

     MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

     Turmstrasse 25-26, Berlin
       
      4,3 ud af 5
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Det var meget lille familieværelse til 4 stk. Men det var nyt og fint. Det var dog beskidte gardiner og beskidt i loftet. Meget praktisk at man kunne parkere tæt på.

      Steigenberger Hotel Berlin DKK 652
      Anmeldelse fra 3. jan. 2020
      Se oplysninger
       
      Steigenberger Hotel Berlin

      Steigenberger Hotel Berlin

      Los-Angeles-Platz 1, Berlin, BE
        
       4,3 ud af 5
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Altid et godt morgenbord, hvor der absolut ikke mangler noget. Dog mangler der flere smil ved tjenerne. Ser altid sure ud. Selve bygningen trænger til en udvendig renovering. Ser noget slidt ud.

       Hilton Berlin DKK 915
       Anmeldelse fra 27. aug. 2019
       Se oplysninger
        
       Hilton Berlin

       Hilton Berlin

       Mohrenstr. 30, Berlin, BE
         
        4,3 ud af 5
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Perfekt beliggenhed med massere af restauranter i nærheden. Et roligt område centralt beliggende.

        Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 771
        Anmeldelse fra 2. jan. 2020
        Se oplysninger
         
        Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

        Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

        Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
          
         4,6 ud af 5
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Ligger perfekt og kommer gerne igen. Lækkert morgenmad buffet.

         De mest populære aktiviteter i Berlin

         Se alle 45 aktiviteter i Berlin