Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Berlin

Se alle 14 aktiviteter i Berlin

Historiske og anderledes oplevelser i Berlin

Tysklands hovedstad Berlin er blevet et yderst populært rejsemål. Det skyldes ikke mindst byens markante historiske fortid samt de gode underholdnings- og indkøbsmuligheder. Berlin er kendt som en meget livlig trendsættende og eksperimenterende by. Der dukker ny spændende arkitektur og nye teaterformer op

og byen er et sandt mekka for natteravne og shopaholics.

Se resterne af Berlinmuren

Resterne af muren som indtil 1989 adskilte Østberlin fra Vestberlin hører selvsagt til Berlins attraktioner. Et stykke af den originale mur er bevaret om end noget af den er dekoreret med graffiti. Hvis du er en af dem der også besøgte byen under den kolde krig fornemmer du virkelig historiens vingesus når du f.eks. står ved den legendariske grænseovergang Checkpoint Charlie. Besøg samtidig museet Mauermuseum hvor du kan få hele murens historie.

Berlins vartegn

Berlins vartegn Brandenburger Tor har gennem tiderne været kulisse for mange store begivenheder f.eks. var det her USA’s præsident Ronald Reagan så mindeligt bad Gorbatjov om at rive Berlinmuren ned. Pariser Platz foran Brandenburger Tor er en livlig plads hvor mange lægger vejen forbi.

En anden berømt plads i Berlin er Alexanderplatz hvor du finder tv-tårnet Berliner Fernsehturm. Tårnet har en udsigtsplatform og en restaurant der drejer rundt. Snyd ikke dig selv for et besøg i en af de mest populære attraktioner i Berlin.

Berlins forlystelser og museer

Mange vælger at tage til Berlin for at se et teaterstykke en musical eller en cabaret. Du finder altid noget at se i Berlin der falder i din smag. Berlin har nemlig altid været kendt for at turde eksperimentere og mange nye teaterformer er i tidens løb opstået netop her.

Berlin har et hav af kunstmuseer. Er du til nutidskunst så kig ind i Museum für Gegenwart som har til huse i den ombyggede banegård Hamburger Bahnhof. Har du lyst til at dykke ned i Tysklands historie så besøg det historiske museum Deutsches Historisches Museum eller køb spring-køen-over-adgang til DDR museet. Ud over de store historiske museer og kunstmuseer finder du helt i byens eksperimenterende ånd museer som Magicum – Berlins magiske museum Magicum Berlin et læbestiftsmuseum Lippenstiftmuseum et vaskerimuseum Wäschereimuseum Targatz et sukkermuseum Zuckermuseum osv. Så der er masser af aktiviteter i Berlin at tage fat på og noget for enhver smag. Køb evt. et WelcomeCard Premium inklusiv et Museum Pass Berlin og få spring-køen-over-adgang til Berlins mest populære seværdigheder

Loppefund eller eksklusive mærkevarer?

Berlin har som alle andre storbyer alt fra gigantiske shoppingcentre og stormagasiner til atmosfærefyldte loppemarkeder. Berlins mest berømte og mondæne butiksstrøg er Kurfürstendamm. Selv om din pengepung måske ikke er til de dyreste indkøb er det under alle omstændigheder en oplevelse i Berlin at slentre en tur hen ad Kurfürstendamm. Hvis du holder af loppemarkeder har du valgt det helt rigtige rejsemål for Berlin er kendt for sine talrige loppemarkeder. Hold dog øje med tidspunkter og placeringer da de har det med at lukke ned og dukke op igen. Nogle af de mest kendte er Mauerpark og Berliner Flohmarkt.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Berlin

Mitte

Berlins centrale bydel er en konvergens af hyggelige gader, omfattende sovjetiske pladser og nogle af Europas mest beundrede museer.

ArkitekturUrbantShopping

Wedding

Når folk rejser til Wedding i den nordlige del af Berlin centrum, forbavses de ofte over områdets væld af seværdigheder, grønne oaser og fredfyldte kroge.

FamilievenligtShoppingFisk og skaldyr

Kreuzberg

En af Berlins absolut mest hippe kvarterer har en lang historie af ungdommelig overbærenhed, en forskelligartet etnisk befolkning og nogle af byens bedste underholdningstilbud.

ShoppingFamilievenligtFisk og skaldyr

Charlottenburg-Wilmersdorf

Det glamourøse hjerte i det tidligere Vestberlin er fortsat et af Berlins mest eftertragtede kvarterer og byens førende detaildestination.

ShoppingBusinessMiddag

Friedrichshain

Dette tidligere industrielle distrikt, der ligger på den østlige side af floden Spree, er i dag hjemsted for nogle af Berlins mest progressive natklubber.

ArkitekturLGBT-venligtUrbant

Schöneberg

David Bowie og Iggy Pop boede engang i fascinerende Schöneberg, som i dag er centrum for Berlins LGBT-miljø.

LGBT-venligtShoppingFisk og skaldyr