Aktiviteter i Berlin

Oplevelser, seværdigheder og ture
Mitte og byder på en flod eller et vandløb og historiske bygningsværker

Historiske og anderledes oplevelser i Berlin

Tysklands hovedstad, Berlin, er blevet et yderst populært rejsemål. Det skyldes ikke mindst byens markante historiske fortid samt de gode underholdnings- og indkøbsmuligheder. Berlin er kendt som en meget livlig, trendsættende og eksperimenterende by. Der dukker ny spændende arkitektur og nye teaterformer op, og byen er et sandt mekka for natteravne og shopaholics.

Se resterne af Berlinmuren

Resterne af muren, som indtil 1989 adskilte Østberlin fra Vestberlin, hører selvsagt til Berlins attraktioner. Et stykke af den originale mur er bevaret, om end noget af den er dekoreret med graffiti. Hvis du er en af dem, der også besøgte byen under den kolde krig, fornemmer du virkelig historiens vingesus, når du f.eks. står ved den legendariske grænseovergang Checkpoint Charlie. Besøg samtidig museet Mauermuseum, hvor du kan få hele murens historie.

Berlins vartegn

Berlins vartegn Brandenburger Tor har gennem tiderne været kulisse for mange store begivenheder, f.eks. var det her USA’s præsident Ronald Reagan så mindeligt bad Gorbatjov om at rive Berlinmuren ned. Pariser Platz foran Brandenburger Tor er en livlig plads, hvor mange lægger vejen forbi.

En anden berømt plads i Berlin er Alexanderplatz, hvor du finder tv-tårnet, Berliner Fernsehturm. Tårnet har en udsigtsplatform og en restaurant, der drejer rundt. Snyd ikke dig selv for et besøg i en af de mest populære attraktioner i Berlin.

Berlins forlystelser og museer

Mange vælger at tage til Berlin for at se et teaterstykke, en musical eller en cabaret. Du finder altid noget at se i Berlin, der falder i din smag. Berlin har nemlig altid været kendt for at turde eksperimentere, og mange nye teaterformer er i tidens løb opstået netop her.

Berlin har et hav af kunstmuseer. Er du til nutidskunst, så kig ind i Museum für Gegenwart, som har til huse i den ombyggede banegård Hamburger Bahnhof. Har du lyst til at dykke ned i Tysklands historie, så besøg det historiske museum Deutsches Historisches Museum, eller køb spring-køen-over-adgang til DDR museet. Ud over de store historiske museer og kunstmuseer finder du helt i byens eksperimenterende ånd museer som Magicum – Berlins magiske museum, Magicum Berlin, et læbestiftsmuseum, Lippenstiftmuseum, et vaskerimuseum, Wäschereimuseum Targatz, et sukkermuseum, Zuckermuseum, osv. Så der er masser af aktiviteter i Berlin at tage fat på og noget for enhver smag. Køb evt. et WelcomeCard Premium inklusiv et Museum Pass Berlin, og få spring-køen-over-adgang til Berlins mest populære seværdigheder

Loppefund eller eksklusive mærkevarer?

Berlin har som alle andre storbyer alt fra gigantiske shoppingcentre og stormagasiner til atmosfærefyldte loppemarkeder. Berlins mest berømte og mondæne butiksstrøg er Kurfürstendamm. Selv om din pengepung måske ikke er til de dyreste indkøb, er det under alle omstændigheder en oplevelse i Berlin at slentre en tur hen ad Kurfürstendamm. Hvis du holder af loppemarkeder, har du valgt det helt rigtige rejsemål, for Berlin er kendt for sine talrige loppemarkeder. Hold dog øje med tidspunkter og placeringer, da de har det med at lukke ned og dukke op igen. Nogle af de mest kendte er Mauerpark og Berliner Flohmarkt.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


Populære oplevelser