Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gendarmenmarkt

Nyd den gammeldags stemning på denne elegante plads, som ligger mellem to katedraler og en stor koncertsal.

På en rejse til Gendarmenmarkt kan du tage en gåtur på pladsen og kigge nærmere på noget af den mest attraktive arkitektur i Berlin fra det 18. og 19. århundrede. Denne plads har en imponerende central statue af digteren Friedrich Schiller, og den kan ses fra tre ikoniske bygninger i Berlin: Den Franske Katedral, Den Tyske Katedral og Konzerthaus.

Gendarmenmarkt blev oprindeligt anlagt i 1688 og blev renoveret i slutningen af det 18. århundrede. Dens unikke navn kommer fra Gens d’armes efter et prøjsisk hærregiment, der brugte pladsen til at stille deres heste og arbejde som vagtposter. Under Anden Verdenskrig blev pladsen udsat for store ødelæggelser, men hvis du ser den i dag, kan du ikke se nogen tegn på det. Den har fået en gennemgribende restaurering.

Pladsen er et dejligt sted at holde en lille pause, når du er på sightseeing. Under et weekendophold til Gendarmenmarkt kan du kigge nærmere på de markante kupler i den franske og tyske katedral, som ligger over for hinanden på nord- og sydsiden af pladsen. Mellem dem ligger Konzerthaus, hvor symfoniorkesteret Konzerthausorchester Berlin spiller.

Når du rejser til Gendarmenmarkt, kan du gå ind til midten for at kigge på det enorme Schiller Monument. Denne store statue hylder den legendariske digter, filosof og historiker Friedrich Schiller. Under ham finder du fire allegoriske kvindefigurer, der repræsenterer poesi, drama, historie og filosofi. Dette ikoniske monument, som er lige foran trappen til Konzerthaus, blev skilt ad på nazisternes tid og samlet igen i 1980'erne.

Når du er på ferie til Gendarmenmarkt, og sulten melder sig, kan du sætte dig ind på en af cafeerne i nærheden og få et solidt måltid. Dette område er et fashionabelt sted at gå ud at spise. Der afholdes forskellige begivenheder her på forskellige tider af året. Du kan købe gaver, spise traditionelle tyske godter og drikke varm vin på de årlige julemarkeder på pladsen, før du prøver dine skøjteevner af på skøjtebanen.

Gendarmenmarkt ligger i Berlins Mitte-distrikt og er fuld af liv på alle tider af døgnet. Tag U-Bahn til stationen Französische Strasse, Hausvogteiplatz eller Stadtmitte. Derfra kan du nemt gå til pladsen.


Guide til at udforske Gendarmenmarkt


Bedste hoteltilbud i Gendarmenmarkt

Se alle 1.844 overnatningssteder i nærheden af Gendarmenmarkt
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Select Hotel Berlin The Wall DKK 436
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

   TITANIC Comfort Berlin Mitte DKK 350
   TITANIC Comfort Berlin Mitte

   TITANIC Comfort Berlin Mitte

   Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
     
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt, Nikolaikirche og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner Fernsehturm ca. 2 km derfra. Spittelmarkt U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Märkisches Museum U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin DKK 715
    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    Französische Straße 30, Berlin
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Skt. Hedwig-katedralen, Den Franske Katedral og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Bode Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Hausvogteiplatz U-Bahn og Französische Strasse U-Bahn.

     Hilton Berlin DKK 770
     Hilton Berlin

     Hilton Berlin

     Mohrenstr. 30, Berlin, BE
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Gendarmenmarkt, Friedrichstrasse og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Stadtmitte Stationn, mens Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.

      The Mandala Suites Berlin DKK 850
      The Mandala Suites Berlin

      The Mandala Suites Berlin

      Friedrichstr.185-190, Berlin, BE
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette lejlighedshotel i boutique-stil ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Stadtmitte Stationn, mens Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.

       Rocco Forte Hotel De Rome Berlin DKK 2.083
       Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

       Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

       Behrenstrasse 37, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt og Brandenburger Tor. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Berliner Fernsehturm ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Hausvogteiplatz U-Bahn på 6 minutter og Französische Strasse U-Bahn på 6 minutter.

        The Westin Grand, Berlin DKK 818
        The Westin Grand, Berlin

        The Westin Grand, Berlin

        Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Stadtmitte Stationn ligger inden for 6 minutters gang.