BerlinTyskland

Image for Friedrichstrasse og byder på udendørs kunst

Besøg Berlin

Sæt kursen mod Berlin, og glæd dig til at opleve museer, arkitektur og monumenter.

Fascinerende museer, anerkendt kunst og seværdigheder som Sejrssøjlen og Berlin Zoo – udforsk urbane Berlin, som også er kendt for sine butikker.

Her kan du overnatte i Berlin

Mitte og byder på moderne arkitektur og en by

Mitte

4.5/5Wonderful!(241 area reviews)

Berlins centrale bydel er en konvergens af hyggelige gader, omfattende sovjetiske pladser og nogle af Europas mest beundrede museer.

Mitte
Kreuzberg som viser udendørs kunst såvel som en kvinde

Kreuzberg

4.5/5Wonderful!(27 area reviews)

En af Berlins absolut mest hippe kvarterer har en lang historie af ungdommelig overbærenhed, en forskelligartet etnisk befolkning og nogle af byens bedste underholdningstilbud.

Kreuzberg
Wedding, Berlin, Tyskland

Wedding

Wedding er en populær destination på grund af sine restauranter, og du kan tage metroen fra Rehberge U-Bahn eller Seestrasse U-Bahn for at udforske seværdigheder som Plötzensee.

Wedding
Friedrichshain som viser udendørs kunst

Friedrichshain

4/5Very Good!(22 area reviews)

Dette tidligere industrielle distrikt, der ligger på den østlige side af floden Spree, er i dag hjemsted for nogle af Berlins mest progressive natklubber.

Friedrichshain
Prenzlauer Berg og byder på en by

Prenzlauer Berg

Romantiske brostensbelagte gader, hyggelig weekendbrunch og et spændende loppemarked har været med til at gøre Prenzlauer Berg populær blandt familier og unge par.

Prenzlauer Berg
Charlottenburg som omfatter gadeliv og udendørs spisning såvel som en lille gruppe mennesker

Charlottenburg-Wilmersdorf

4.5/5Wonderful!(129 area reviews)

Det glamourøse hjerte i det tidligere Vestberlin er fortsat et af Berlins mest eftertragtede kvarterer og byens førende detaildestination.

Charlottenburg-Wilmersdorf

Mest populære hoteller i Berlin

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
3.5 out of 5
Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
DKK 610
per night
Feb 2 - Feb 3

Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Alexanderplatz. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og Hackescher Markt ca. 2 km derfra. ...

4.4/5Wonderful! (2,138 anmeldelser)

"Great hotel with good service! The location was very good. Only 5 minutes walk from Alexanderplatx where you can find many shops and also close to most of the tourist attractions. You can take the tramway in front of the hotel to many places hotel."…"

Anmeldelse fra 26. dec. 2019

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
DKK 466
per night
Feb 9 - Feb 10

Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 ...

4.4/5Excellent! (3,401 anmeldelser)
Fantastisk beliggenhed

"Dejligt centralt beliggende hotel tæt på Hovedbanegården. Fik god brug for den gratis billet til transport i hele byen. Fik vores på forhånd ønskede requests opfyldt. Sengene er dog lidt for bløde, men det er blot en biting. God og varieret morgenmad"…"

Anmeldelse fra 31. aug. 2019

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
Hotel Berlin, Berlin
Hotel Berlin, Berlin
4.5 out of 5
Lützowplatz 17, Berlin, BE
DKK 541
per night
Feb 1 - Feb 2

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet ...

4.2/5Very Good! (7,991 anmeldelser)

"Det ville være dejligt hvis der blev fyldt op med kaffe kapsler på værelset, ellers et rigtigt fint hotel dejligt og roligt, god service"…"

Anmeldelse fra 1. jan. 2020

Hotel Berlin, Berlin

Popular things to do in Berlin

Alexanderplatz
Image for Alexanderplatz

Alexanderplatz

4/5(196 reviews)

Du kan lære mere om historien i Berlin, når du kigger forbi et populært sted som Alexanderplatz. Dette livlige sted er kendt for sine monumenter og sine shoppingmuligheder.

Potsdamer Platz
Image for Potsdamer Platz

Potsdamer Platz

4/5(156 reviews)

Du kan lære mere om historien i Berlin, når du kigger forbi et populært sted som Potsdamer Platz. Dette livlige sted er kendt for sine shoppingmuligheder og sine monumenter.

Mercedes-Benz Arena
Image for Mercedes-Benz Arena

Mercedes-Benz Arena

4/5(25 reviews)

Gå til et event i Mercedes-Benz Arena under dit ophold i Berlin. Deltag i amerikansk fodbold på dette livlige sted, som også er berømt for sine shoppingmuligheder.

Brandenburger Tor
Image for Brandenburger Tor

Brandenburger Tor

4.5/5(192 reviews)

Du kan blive klogere på den lokale historie i Unter den Linden, når du gør et pitstop i et velkendt sted som Brandenburger Tor. Dette livlige sted er kendt for sine monumenter og sine shoppingmuligheder.

Berliner Fernsehturm
Image for Berliner Fernsehturm

Berliner Fernsehturm

4.5/5(119 reviews)

Bliv klogere på historien i Berliner Fernsehturm, som er et af de mest populære monumenter i Berlin. Dette livlige sted er vellidt for sin underholdning samt sine monumenter.

Det Olympiske Stadion
Image for Det Olympiske Stadion

Det Olympiske Stadion

4.5/5(31 reviews)

Gå til et event i Det Olympiske Stadion under dit ophold i Berlin. Dette livlige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Top activities in Berlin

Berlin WelcomeCard
Image for Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

DKK 172

Berlin WelcomeCard, tilgængeligt som 48-timers, 72-timers, 4-dages, 5-dages eller 6-dages, giver dig en fantastisk, billig mulighed for at udforske byen nærmere. Rejs gratis med offentlig transport i priszone Berlin AB eller Berlin ABC, og få eksklusive rabatter på op til 50% med mere end 200 deltagende samarbejdspartnere.

Entrébillet til Madame Tussauds Berlin
Image for Entrébillet til Madame Tussauds Berlin

Entrébillet til Madame Tussauds Berlin

DKK 140

Vi vil give dig en WOW-oplevelse. Fuldstændig interaktive kulisser, fantastiske kostumer, spændende musik og moderne teknikker finder du alt sammen hos Madame Tussauds Berlin. Få dit helt unikke WOW-øjeblik.

Heldagstur til Mindestedet for Sachsenhausen Koncentrationslejr
Image for Heldagstur til Mindestedet for Sachsenhausen Koncentrationslejr

Heldagstur til Mindestedet for Sachsenhausen Koncentrationslejr

DKK 127

Sachsenhausen var central for netværket af de umenneskelige koncentrationslejre og var samtidig et træningsanlæg for SS-folk. Tag ved lære af dets grusomheder, og få et historisk perspektiv på, hvordan nazisterne og russerne brugte lejren.

Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum
Image for Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum

Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum

DKK 105

En rundvisning til fods giver et godt overblik over byens mest berømte seværdigheder og er den bedste måde at blive introduceret til Berlin på. Din guide fører dig gennem de betydningsfulde lokale og historiske temaer: preussiske, kejserlige og nazistiske samt den kolde krig og vor moderne tid.

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin
Image for Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

DKK 194

Udforsk Berlin på en ubegrænset hop-på-hop-af-bustur. Med en 24- eller 48-timersbillet kan du opleve den tyske hovedstad i dit eget tempo, og du kan se alle de vigtige seværdigheder undervejs, herunder Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, East Side Gallery, Alexanderplatz, Berlins rådhus Rotes Rathaus, Berliner Mauer, Gendarmenmarkt, Tauentzienstrase, Potsdamer Platz, Berliner Fernsehturm, stormagasinet KaDeWe og meget mere.

Tur til Sachsenhausen Mindesmærke fra Berlin
Image for Tur til Sachsenhausen Mindesmærke fra Berlin

Tur til Sachsenhausen Mindesmærke fra Berlin

DKK 135

Udforsk Berlins tragiske side i historien i Sachsenhausen Mindesmærke og Museum uden for Berlin, der er en tidligere nazistisk koncentrationslejr. Få mere at vide om, fangernes liv, der blev misbrugte, se træningsområdet for SS-vagter, og send en tanke til dem, der mistede livet under anden verdenskrig.

Other places like Berlin

Hamborg
Image for Hamborg
Hamborg
Frankfurt
Image for Frankfurt
Frankfurt
Wien
Image for Wien
Wien
Milano
Image for Milano
Milano