Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

MitteBerlin

Berlins centrale bydel er en konvergens af hyggelige gader, omfattende sovjetiske pladser og nogle af Europas mest beundrede museer.

Berlins Mitte, der førhen var delt af Berlinmuren og nu delt op i flere meget forskellige kvarterer, tilbyder et interessant tværsnit af byen. Bydelens svimlende tv-tårn står på Alexanderplatz og er blevet et af byens vartegn, siden det blev bygget under den kolde krig. Besøg de fashionable shoppingområder, en ø, der er forbeholdt kulturelle institutioner samt nogle af Tysklands fineste restauranter. Tilbring en dag med at udforske bydelen til fods, og oplev nogle af Tysklands største seværdigheder, mens du blander dig med bydelens kosmopolitiske beboere.

Start med at udforske Alexanderplatz, der er hjemsted for Berlins Fernsehturm. Med sine 368 meter er tårnet en af de højeste konstruktioner i Tyskland og EU. Følg den afmærkede gangsti rundt om tårnet, og se Verdensuret (die Weltzeituhr) samt de mange restauranter, barer og hoteller. Under Alexanderplatz finder du Alexanderplatz U-Bahn-station, der er en af de travleste i byen.

Gå den korte afstand til Hackescher Markt, hvis du har et stort shoppinggen. Vælg mellem små uafhængige butikker og internationale modeforretninger. Boligområdet mod nord, mellem Linienstraße og Torstraße, er hjemsted for adskillige små restauranter, hyggelige barer og KW Institute, der er en af Berlins førende institutioner for nutidig kunst.

Hvis du vil se flere kunst- og kulturelle museer kan du eventuelt besøge Museumsinsel. Øen, hvis historie kan dateres tilbage til det 13. århundrede, var oprindeligt Berlins søsterby, Cölln. I dag går den nordlige del af øen under navnet Museumsinsel og er stedet for mange af byens mest betydningsfulde museer og gallerier, heriblandt Pergamonmuseet, Alte Nationalgalerie og Neues Museum. Du kan købe en samlet billet, der giver dig adgang til flere af udstillingerne.

Du kan også tage på en guidet vandretur, der afgår fra Alexanderplatz, og som tager dig forbi byens historiske seværdigheder, inklusive Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og [CDG|6187024|Mindesmærket for Europas myrdede jøder. Det er nemt at komme rundt i Mitte med både sporvogn, tog og bus, og du kan også finde parkeringspladser forskellige steder i området.


Populære steder at besøge i Mitte

De mest populære oplevelser i Mitte


Mest populære hoteller i Mitte

Hotel Berlin, Berlin
Hotel Berlin, Berlin
4.5 out of 5
Lützowplatz 17, Berlin, BE
Prisen er DKK 529 pr. nat fra 23. dec. til 24. dec.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet ...

4.2/5Very Good! (2,892 anmeldelser)
Dejligt hotel

"Det er anden gang vi er på hotellet og det skuffede heller ikke denne gang - venlig og hjælpsomt personale! Hotellet ligger dejlig central og man kan enten gå, låne cykler eller tage u-bahnen til de ring man vil opleve!"…"

Anmeldelse fra 22. aug. 2020

Hotel Berlin, Berlin
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
5 out of 5
Unter Den Linden 77, Berlin, BE
Prisen er DKK 2.021 pr. nat fra 27. nov. til 28. nov.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 km derfra. Der er to minutters ...

4.7/5Exceptional! (988 anmeldelser)

"Ligger utrolig centralt. Både mulighed for shopping og besøge historiske steder samt park i gå afstand. Super service og behageligt sted. Dejligt poolområde.En oplevelse i sig selv at bo på hotellet."…"

Anmeldelse fra 14. jul. 2019

Hotel Adlon Kempinski
TITANIC Comfort Berlin Mitte
TITANIC Comfort Berlin Mitte
3.5 out of 5
Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
Prisen er DKK 389 pr. nat fra 27. nov. til 28. nov.

Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt, Nikolaikirche og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner ...

4.2/5Very Good! (1,041 anmeldelser)
Alt godt

"Opholdet var godt.alt var rent Morgenmaden god"…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2020

TITANIC Comfort Berlin Mitte
Pullman Berlin Schweizerhof
Pullman Berlin Schweizerhof
5 out of 5
Budapester Str. 25, Berlin, BE
Prisen er DKK 692 pr. nat fra 10. dec. til 11. dec.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Berlin Aquarium, Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Europacentret og Kaiser ...

4.6/5Exceptional! (1,569 anmeldelser)
Top

"Lækkert ophold, fint hotel med store værelser samt fint placeret dejlig ro på gaden"…"

Anmeldelse fra 17. aug. 2020

Pullman Berlin Schweizerhof
The Mandala Suites Berlin
The Mandala Suites Berlin
4 out of 5
Friedrichstr.185-190, Berlin, BE
Prisen er DKK 1.171 pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.

Dette lejlighedshotel i boutique-stil ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint ...

4.6/5Wonderful! (819 anmeldelser)
Dejligt sted

"Dejligt sted. God service og rene værelser. Godt placeret i centrum af Berlin. Der er ikke støj fra byen. Venlig reception og god service."…"

Anmeldelse fra 2. aug. 2020

The Mandala Suites Berlin
TITANIC Gendarmenmarkt Berlin
TITANIC Gendarmenmarkt Berlin
5 out of 5
Französische Straße 30, Berlin
Hent priser

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Skt. Hedwig-katedralen, Den Franske Katedral og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Museumsinsel ...

4.6/5Wonderful! (975 anmeldelser)
super

"En virkelig flot hotel med alt👍"…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2020

TITANIC Gendarmenmarkt Berlin
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre kvarterer i BerlinMitte

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: