Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

MitteBerlin

Berlins centrale bydel er en konvergens af hyggelige gader, omfattende sovjetiske pladser og nogle af Europas mest beundrede museer.

Berlins Mitte, der førhen var delt af Berlinmuren og nu delt op i flere meget forskellige kvarterer, tilbyder et interessant tværsnit af byen. Bydelens svimlende tv-tårn står på Alexanderplatz og er blevet et af byens vartegn, siden det blev bygget under den kolde krig. Besøg de fashionable shoppingområder, en ø, der er forbeholdt kulturelle institutioner samt nogle af Tysklands fineste restauranter. Tilbring en dag med at udforske bydelen til fods, og oplev nogle af Tysklands største seværdigheder, mens du blander dig med bydelens kosmopolitiske beboere.

Start med at udforske Alexanderplatz, der er hjemsted for Berlins Fernsehturm. Med sine 368 meter er tårnet en af de højeste konstruktioner i Tyskland og EU. Følg den afmærkede gangsti rundt om tårnet, og se Verdensuret (die Weltzeituhr) samt de mange restauranter, barer og hoteller. Under Alexanderplatz finder du Alexanderplatz U-Bahn-station, der er en af de travleste i byen.

Gå den korte afstand til Hackescher Markt, hvis du har et stort shoppinggen. Vælg mellem små uafhængige butikker og internationale modeforretninger. Boligområdet mod nord, mellem Linienstraße og Torstraße, er hjemsted for adskillige små restauranter, hyggelige barer og KW Institute, der er en af Berlins førende institutioner for nutidig kunst.

Hvis du vil se flere kunst- og kulturelle museer kan du eventuelt besøge Museumsinsel. Øen, hvis historie kan dateres tilbage til det 13. århundrede, var oprindeligt Berlins søsterby, Cölln. I dag går den nordlige del af øen under navnet Museumsinsel og er stedet for mange af byens mest betydningsfulde museer og gallerier, heriblandt Pergamonmuseet, Alte Nationalgalerie og Neues Museum. Du kan købe en samlet billet, der giver dig adgang til flere af udstillingerne.

Du kan også tage på en guidet vandretur, der afgår fra Alexanderplatz, og som tager dig forbi byens historiske seværdigheder, inklusive Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og [CDG|6187024|Mindesmærket for Europas myrdede jøder. Det er nemt at komme rundt i Mitte med både sporvogn, tog og bus, og du kan også finde parkeringspladser forskellige steder i området.

Mest populære hoteller i Mitte

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
DKK 739
pr. nat
3. maj – 4. maj

Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 ...

4.4/5Excellent! (3,565 anmeldelser)
Fantastisk beliggenhed

"Dejligt centralt beliggende hotel tæt på Hovedbanegården. Fik god brug for den gratis billet til transport i hele byen. Fik vores på forhånd ønskede requests opfyldt. Sengene er dog lidt for bløde, men det er blot en biting. God og varieret morgenmad"…"

Anmeldelse fra 31. aug. 2019

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten
3.5 out of 5
Turmstrasse 25-26, Berlin
DKK 306
pr. nat
3. maj – 4. maj

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 2 km fra Tiergarten-parken, Schloss Bellevue og Sejrssøjlen. Derudover ligger Rigsdagsbygningen ...

4.3/5Excellent! (840 anmeldelser)

"Fint og rent hotel. Små værelser, men havde hvad vi skulle bruge. Venligt personale og god morgenmad. Alt i alt - super til prisen..."…"

Anmeldelse fra 17. nov. 2019

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten
TITANIC Comfort Berlin Mitte
TITANIC Comfort Berlin Mitte
3.5 out of 5
Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
DKK 504
pr. nat
10. apr. – 11. apr.

Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt, Nikolaikirche og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner ...

4.1/5Very Good! (2,205 anmeldelser)

"Fin beligenhed nær på mange ting , super lækker morgenmad , go service - men meget små værelser..."…"

Anmeldelse fra 9. dec. 2019

TITANIC Comfort Berlin Mitte
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
3.5 out of 5
Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
DKK 566
pr. nat
19. apr. – 20. apr.

Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Alexanderplatz. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og Hackescher Markt ca. 2 km derfra. ...

4.4/5Wonderful! (2,448 anmeldelser)

"Rent og pænt hotel, værelset levede op til forventningerne og til de billeder vi så inden. God morgenmadsbuffet. Det er rart at Hilton hoteller er genkendelige, fx hvad morgenmad buffet og badeværelses artikler angår. Dog har jeg sjældent oplevet så neutralt personale, ingen imødekommenhed, ingen ..."…"

Anmeldelse fra 6. mar. 2020

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
The Westin Grand, Berlin
The Westin Grand, Berlin
5 out of 5
Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
DKK 1.187
pr. nat
3. maj – 4. maj

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske ...

4.4/5Wonderful! (2,336 anmeldelser)
Super

"Super nice place😁"…"

Anmeldelse fra 3. jan. 2020

The Westin Grand, Berlin
Scandic Berlin Potsdamer Platz
Scandic Berlin Potsdamer Platz
4 out of 5
Gabriele Tergit Promenade 19, Berlin, BE
DKK 633
pr. nat
1. maj – 2. maj

Dette hotel ligger i Mitte, 0,7 km fra Berlin Spionmuseum. Mendelssohn-Bartholdy-Park U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Gleisdreieck U-Bahn ligger ...

4.5/5Wonderful! (3,883 anmeldelser)
Godt, centralt placeret, hotel!

"Samlet set rigtig fint ophold. Mindre gode parkeringsforhold. Meget stram parkeringskælder. Cykeludlejning bør være en del af prisen ;-)"…"

Anmeldelse fra 5. jan. 2020

Scandic Berlin Potsdamer Platz

Seværdigheder i Mitte

Alexanderplatz
Billede af Alexanderplatz

Alexanderplatz

4/5(205 anmeldelser)

Med sit spartanske 1960'er-layout er "Alex" et eksempel på artitektur fra kommunisttiden. Den er et livligt mødested for de lokale.

Potsdamer Platz
Billede af Potsdamer Platz

Potsdamer Platz

4/5(166 anmeldelser)

Berlins borgere fejrer deres by på denne offentlige plads, som blev jævnet med jorden under 2. Verdenskrig og isoleret under den kolde krig.

Brandenburger Tor
Billede af Brandenburger Tor

Brandenburger Tor

4.5/5(201 anmeldelser)

Dette symbol på tysk sammenhold rangerer sammen med Triumfbuen i Paris blandt Europas mest ikoniske og følelsesladede monumenter.

Berliner Fernsehturm
Billede af Berliner Fernsehturm

Berliner Fernsehturm

4.5/5(125 anmeldelser)

Fernsehturm, Berlins berømte tv-tårn, er et af byens kendteste vartegn og Tysklands højeste bygning. Herfra har du en spektakulær udsigt over byen, som du kan betragte under et måltid mad i den roterende restaurant.

Berlin Zoo
Billede af Berlin Zoo

Berlin Zoo

4.5/5(67 anmeldelser)

Sig "guten Tag" til nogle af verdens mest eksotiske skabninger i en af Europas største og mest elegante zoologiske haver.

Rigsdagsbygningen
Billede af Rigsdagsbygningen

Rigsdagsbygningen

4/5(141 anmeldelser)

Brændt ned af Hitler, bombet af briterne og stormet af russerne. Højsædet for den tyske magt har rejst sig igen som et symbol på et forenet og progressivt Tyskland.

Populære oplevelser i Mitte

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

Anbefales af 74% af rejsende
DKK 202
pr. voksen
Sejltur gennem byens historiske centrum
Billede af Sejltur gennem byens historiske centrum

Sejltur gennem byens historiske centrum

Anbefales af 84% af rejsende
DKK 142
pr. voksen
Billetter til German Spy Museum
Billede af Billetter til German Spy Museum

Billetter til German Spy Museum

Anbefales af 84% af rejsende
DKK 90
pr. voksen
Kystudflugt: Hop-på-hop-af-rundvisning i Berlin
Billede af Kystudflugt: Hop-på-hop-af-rundvisning i Berlin

Kystudflugt: Hop-på-hop-af-rundvisning i Berlin

DKK 202
pr. voksen
Madaftentur på cykel for en lille gruppe
Billede af Madaftentur på cykel for en lille gruppe

Madaftentur på cykel for en lille gruppe

Anbefales af 100% af rejsende
DKK 485
pr. voksen
Cykeltur til Berlinmuren
Billede af Cykeltur til Berlinmuren

Cykeltur til Berlinmuren

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 224
pr. voksen

Andre kvarterer i Berlin

Tiergarten og byder på kulturarvsgenstande og historiske bygningsværker

Tiergarten

Rejsende er vilde med Tiergarten på grund af de populære butikker, og du kan se mere af Berlin ved at hoppe på metroen fra Kurfürstenstrasse U-Bahn eller Bundestag U-Bahn. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Potsdamer Platz og Berlin Zoo.

Tiergarten
Wedding, Berlin, Tyskland
Jacinto Delgado på trover

Wedding

Wedding er en populær destination på grund af sine restauranter, og du kan tage metroen fra Rehberge U-Bahn eller Seestrasse U-Bahn for at udforske seværdigheder som Plötzensee.

Wedding
City West, Berlin, Tyskland

City West

Brug noget tid på at opleve de interessante museer i City West, besøg populære seværdigheder som Kurfürstendamm, og tag metroen fra Uhlandstrasse U-Bahn eller Savignyplatz S-Bahn for at se mere af området.

City West
Prenzlauer Berg og byder på en by

Prenzlauer Berg

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Velodrom, mens du lærer Prenzlauer Berg at kende, og sørg endelig for at opleve de livlige barer. Du kan hoppe på metroen fra Greifswalder Strasse Station eller Prenzlauer Allee S-Bahn for at se mere af området.

Prenzlauer Berg
Kreuzberg som viser udendørs kunst såvel som en kvinde

Kreuzberg

4.5/5Wonderful!(29 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Kreuzberg, som er kendt for sine mange spisemuligheder og sine fascinerende museer. Du kan besøge populære seværdigheder som Checkpoint Charlie og Friedrichstrasse, ligesom du kan hoppe på metroen fra Prinzenstrasse U-Bahn eller Moritzplatz U-Bahn for at se mere af byen.

Kreuzberg
Schöneberg som viser en by

Schöneberg

4/5Very Good!(30 anmeldelser af området)

Nyd godt af de populære butikker i Schöneberg. Kurfürstendamm er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Schöneberg S-Bahn-station eller Innsbrucker Platz Station for at se mere af Berlin.

Schöneberg