MitteBerlin

Oplev Mitte

Berlins centrale bydel er en konvergens af hyggelige gader, omfattende sovjetiske pladser og nogle af Europas mest beundrede museer.

Berlins Mitte, der førhen var delt af Berlinmuren og nu delt op i flere meget forskellige kvarterer, tilbyder et interessant tværsnit af byen. Bydelens svimlende tv-tårn står på Alexanderplatz og er blevet et af byens vartegn, siden det blev bygget under den kolde krig. Besøg de fashionable shoppingområder, en ø, der er forbeholdt kulturelle institutioner samt nogle af Tysklands fineste restauranter. Tilbring en dag med at udforske bydelen til fods, og oplev nogle af Tysklands største seværdigheder, mens du blander dig med bydelens kosmopolitiske beboere.

Start med at udforske Alexanderplatz, der er hjemsted for Berlins Fernsehturm. Med sine 368 meter er tårnet en af de højeste konstruktioner i Tyskland og EU. Følg den afmærkede gangsti rundt om tårnet, og se Verdensuret (die Weltzeituhr) samt de mange restauranter, barer og hoteller. Under Alexanderplatz finder du Alexanderplatz U-Bahn-station, der er en af de travleste i byen.

Gå den korte afstand til Hackescher Markt, hvis du har et stort shoppinggen. Vælg mellem små uafhængige butikker og internationale modeforretninger. Boligområdet mod nord, mellem Linienstraße og Torstraße, er hjemsted for adskillige små restauranter, hyggelige barer og KW Institute, der er en af Berlins førende institutioner for nutidig kunst.

Hvis du vil se flere kunst- og kulturelle museer kan du eventuelt besøge Museumsinsel. Øen, hvis historie kan dateres tilbage til det 13. århundrede, var oprindeligt Berlins søsterby, Cölln. I dag går den nordlige del af øen under navnet Museumsinsel og er stedet for mange af byens mest betydningsfulde museer og gallerier, heriblandt Pergamonmuseet, Alte Nationalgalerie og Neues Museum. Du kan købe en samlet billet, der giver dig adgang til flere af udstillingerne.

Du kan også tage på en guidet vandretur, der afgår fra Alexanderplatz, og som tager dig forbi byens historiske seværdigheder, inklusive Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og [CDG|6187024|Mindesmærket for Europas myrdede jøder. Det er nemt at komme rundt i Mitte med både sporvogn, tog og bus, og du kan også finde parkeringspladser forskellige steder i området.

Mest populære hoteller i Mitte

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Berlin, Berlin
Hotel Berlin, Berlin
4.5 out of 5
Lützowplatz 17, Berlin, BE
DKK 585
pr. nat
18. dec. – 19. dec.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet ...

4.2/5Meget godt! (7,696 anmeldelser)

"Gode senge i et pænt indrettet værelse. Desværre virkede airconditioneringen ikke, så der blev for varmt. Vi fik i stedet et andet værelse mod gården hvor solen ikke skinnede ind og der ikke var bilstøj, så man kunne sove med vinduet åbent."…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2019

Hotel Berlin, Berlin
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten
3.5 out of 5
Turmstrasse 25-26, Berlin
DKK 285
pr. nat
15. dec. – 16. dec.

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 2 km fra Tiergarten-parken, Sejrssøjlen og Schloss Bellevue. Derudover ligger Rigsdagsbygningen ...

4.3/5Fremragende! (604 anmeldelser)

"Der var rent. Værelset var meget småt, men der var det, der skulle være. Godt nok for os. Vi sov der kun."…"

Anmeldelse fra 6. okt. 2019

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
DKK 661
pr. nat
24. nov. – 25. nov.

Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 ...

4.4/5Fremragende! (3,255 anmeldelser)
Super hotel til storbyferie

"Moderne storbyhotel med cetral beliggenhed."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2019

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
The Westin Grand, Berlin
The Westin Grand, Berlin
5 out of 5
Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
DKK 777
pr. nat
17. dec. – 18. dec.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske ...

4.4/5Fantastisk! (2,223 anmeldelser)

"Rigtig godt og hyggeligt hotel, ligget fantastisk, i gå afstand fra det meste. Kan varmt anbefales!"…"

Anmeldelse fra 18. nov. 2019

The Westin Grand, Berlin
Steigenberger Hotel Am Kanzleramt
Steigenberger Hotel Am Kanzleramt
5 out of 5
Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
DKK 771
pr. nat
20. dec. – 21. dec.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og ...

4.6/5Enestående! (3,925 anmeldelser)

"Very nice hotel. Quiet, clean. Staff is super professional! Negatives are only small things: room service costs 12 euro, first round (4 capsules of Nespresso) is free, but then there is an additional cost of 4,5 euro for a refill. However, would come back to this hotel. Breakfast is also superb!"…"

Anmeldelse fra 6. okt. 2019

Steigenberger Hotel Am Kanzleramt
Cityhostel Berlin Mitte
Cityhostel Berlin Mitte
2 out of 5
Glinkastr. 5-7, Berlin, Berlin
DKK 240
pr. nat
24. nov. – 25. nov.

Dette hostel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og ...

3.7/5Godt! (1,023 anmeldelser)

"Beliggenhed i Mitte fin. Morgenbuffet OK. For mange om toiletfaciliteter. Et af de to urinaler på herretoiletter på vores gang var stoppet og fuld af urin lørdag/søndag. Der lå piller på gulvet i vores værelse, da vi kom. Underligt afregningssystem for morgenmad: Vi havde bestilt 3 gange morgenmad. ..."…"

Anmeldelse fra 23. sep. 2019

Cityhostel Berlin Mitte

Seværdigheder i Mitte

Alexanderplatz
Billede af Alexanderplatz

Alexanderplatz

4/5(170 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Alexanderplatz, som er et velkendt, historisk sted i Berlin. Dette livlige sted er kendt for sine shoppingmuligheder og sine monumenter.

Brandenburger Tor
Billede af Brandenburger Tor

Brandenburger Tor

4.5/5(170 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Brandenburger Tor, som er et velkendt, historisk sted i Unter den Linden. Dette livlige sted er kendt for sine shoppingmuligheder og sine monumenter.

Rigsdagsbygningen
Billede af Rigsdagsbygningen

Rigsdagsbygningen

4/5(121 anmeldelser)

Rigsdagsbygningen er blot et af de populære steder, du kan besøge i Berlin, så hvorfor ikke også opleve nogle af mange andre aktiviteter i området under dit ophold? Dette livlige sted er vellidt for sin underholdning og sin kunst, som begge er noget, du kan opleve.

Potsdamer Platz
Billede af Potsdamer Platz

Potsdamer Platz

4/5(139 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Potsdamer Platz, som er et velkendt, historisk sted i Berlin. Dette livlige sted er kendt for sine shoppingmuligheder og sine monumenter.

Berliner Fernsehturm
Billede af Berliner Fernsehturm

Berliner Fernsehturm

4.5/5(107 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Berliner Fernsehturm, som er et velkendt, historisk sted i Berlin. Dette livlige sted er vellidt for sine museer samt sin katedral.

Berlin Zoo
Billede af Berlin Zoo

Berlin Zoo

4.5/5(60 anmeldelser)

Hvorfor ikke opleve nogle af eksotiske dyr i Berlin Zoo og se, hvorfor netop det sted er blandt favoritseværdighederne i Berlin? Dette livlige sted er kendt for sine monumenter og sine shoppingmuligheder.

Populære oplevelser i Mitte

Velkomstkort til Berlin
Billede af Velkomstkort til Berlin

Velkomstkort til Berlin

DKK 149

Berlin WelcomeCard, tilgængeligt som 48-timers, 72-timers, 4-dages, 5-dages eller 6-dages, giver dig en fantastisk, billig mulighed for at udforske byen nærmere. Rejs gratis med offentlig transport i priszone Berlin AB eller Berlin ABC, og få eksklusive rabatter på op til 50% med mere end 200 deltagende samarbejdspartnere.

Entrébillet til Madame Tussauds Berlin
Billede af Entrébillet til Madame Tussauds Berlin

Entrébillet til Madame Tussauds Berlin

DKK 140

Vi vil give dig en WOW-oplevelse. Fuldstændig interaktive kulisser, fantastiske kostumer, spændende musik og moderne teknikker finder du alt sammen hos Madame Tussauds Berlin. Få dit helt unikke WOW-øjeblik.

Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum
Billede af Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum

Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum

DKK 105

En rundvisning til fods giver et godt overblik over byens mest berømte seværdigheder og er den bedste måde at blive introduceret til Berlin på. Din guide fører dig gennem de betydningsfulde lokale og historiske temaer: preussiske, kejserlige og nazistiske samt den kolde krig og vor moderne tid.

Heldagstur til Mindestedet for Sachsenhausen Koncentrationslejr
Billede af Heldagstur til Mindestedet for Sachsenhausen Koncentrationslejr

Heldagstur til Mindestedet for Sachsenhausen Koncentrationslejr

DKK 127

Sachsenhausen var central for netværket af de umenneskelige koncentrationslejre og var samtidig et træningsanlæg for SS-folk. Tag ved lære af dets grusomheder, og få et historisk perspektiv på, hvordan nazisterne og russerne brugte lejren.

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

DKK 194

Udforsk Berlins største seværdigheder på en ubegrænset hop-på-hop-af-bustur. Med et 24- eller 48-timerskort kan du opleve den tyske hovedstad i dit eget tempo, og du kan se alle de vigtige seværdigheder undervejs, herunder Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, East Side Gallery, Alexanderplatz, Rotes Rathaus og meget mere.

Billetter til LEGOLAND® Discovery Centre Berlin
Billede af Billetter til LEGOLAND® Discovery Centre Berlin

Billetter til LEGOLAND® Discovery Centre Berlin

DKK 109

Oplev − udforsk − vær kreativ! I LEGO®'s farverige murstensverden i LEGOLAND® Discovery Centre Berlin er der 10 forskellige områder, hvor du kan lege, bygge og være kreativ. LEGO®-fans kan se Berlins ikoniske bygninger genskabt i miniaturebyen i vores MINILAND®, som er højdepunktet for alle aldre.

Andre kvarterer i Berlin

Tiergarten
Tiergarten og byder på kulturarvsgenstande og historiske bygningsværker

Tiergarten

Kendt for Shopping, Skyskrabere, Museer

Sejrssøjlen og Potsdamer Platz er blandt de mest populære seværdigheder i Tiergarten, og du skal næsten også udforske de populære butikker. Hop på metroen fra Kurfürstenstrasse U-Bahn eller Bundestag U-Bahn for at se flere seværdigheder i området.

Wedding
Wedding, Berlin, Tyskland
trover-billede af Jacinto Delgado

Wedding

Kendt for Skyskrabere, Familievenligt, Shopping

Wedding er en populær destination på grund af sine restauranter, og du kan tage metroen fra Rehberge U-Bahn eller Seestrasse U-Bahn for at udforske seværdigheder som Plötzensee.

City West
City West, Berlin, Tyskland

City West

Kendt for Zoo, Vildt dyreliv, Kultur

Du kan overveje at udforske de interessante museer i City West. Hvis sightseeing står øverst på listen, er Kurfürstendamm en populær seværdighed. Hop på metroen fra Uhlandstrasse U-Bahn eller Savignyplatz S-Bahn for at se mere af området.

Prenzlauer Berg
Prenzlauer Berg og byder på en by

Prenzlauer Berg

Kendt for Museer, Sightseeing, Gåture

Romantiske brostensbelagte gader, hyggelig weekendbrunch og et spændende loppemarked har været med til at gøre Prenzlauer Berg populær blandt familier og unge par.

Kreuzberg
Kreuzberg som viser udendørs kunst såvel som en kvinde

Kreuzberg

Kendt for Shopping, Skyskrabere, Museer

4.5/5(27 anmeldelser)

En af Berlins absolut mest hippe kvarterer har en lang historie af ungdommelig overbærenhed, en forskelligartet etnisk befolkning og nogle af byens bedste underholdningstilbud.

Schöneberg
Schöneberg som viser en by

Schöneberg

Kendt for LGBT-venligt, Shopping, Skyskrabere

4/5(26 anmeldelser)

David Bowie og Iggy Pop boede engang i fascinerende Schöneberg, som i dag er centrum for Berlins LGBT-miljø.