COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Kreuzberg
Berlin

Kreuzberg som viser udendørs kunst såvel som en kvinde

En af Berlins absolut mest hippe kvarterer har en lang historie af ungdommelig overbærenhed, en forskelligartet etnisk befolkning og nogle af byens bedste underholdningstilbud.

Vest for Spree fra centrum af Berlin ligger Kreuzberg; en af de mest aktive områder i den tyske hovedstad. Kreuzberg, der var et af Berlins fattigste kvarterer i 1970’erne, er nu helt forvandlet og er i dag karakteriseret af sin multikulturelle befolkning, adskillige barer og caféer samt en mangeårig arv af alternativ kultur. Dyk ned i de kulinariske lækkerier fra Tyrkiet og Libanon på et af de mange spisesteder, eller nyd en picnic i en af Kreuzbergs mange parker.

Nyd en eftermiddagsslentretur i Kreuzberg, hvor Berlins netværk af kanaler krydser hinanden, og følg en af disse kanaler, der tager dig forbi små barer og restauranter langs vandet, eller køb en kebab, og smid dig på et af de mange græsarealer. Du kan også tage på kanalrundfart og se Kreuzberg fra vandet. Der tilbydes ture på forskellige sprog, også på dansk.

Slut dig til de snesevis af Berlins ungdommelige befolkning, der byder sommeren velkommen i Kreuzbergs mange grønne parker efter en lang vinter. Besøg Görlitzer Park for at se, hvordan byen omdannede en tidligere toglinje til et populært mødested for de lokale. Klatr til toppen af Viktoriapark i det vestlige Kreuzberg, og oplev en af de mest spektakulære udsigter over byen.

Efter mørkets frembrud bliver området omkring Schlesisches Tor et af de travleste i byen. Traditionelt lave huslejer har gjort det muligt for forskellige kulinariske spisesteder at åbne her, og i dag er Kreuzberg hjemsted for nogle af byens mest beundrede restauranter. Vælg mellem både klassiske tyske retter, europæiske bistroer og fastfood-restauranter. Bagefter kan du nyde en cocktail eller lytte til lidt musik på en af de mange barer i området. Du skal dog være opmærksom på, at det på mange barer og restauranter i Berlin stadig er tilladt at ryge, så hvis du foretrækker lidt friskere luft, skal du kigge efter en bar eller restaurant, der har ikke-rygerrum.

Adskillige af Berlins U-Bahns og S Bahns går igennem Kreuzberg og videre til andre store stationer, såsom Merringdamm mod syd og Kottbusser Tor mod nord. Bydelen er temmelig stor, og mens det at gå er en glimrende måde at udforske visse kvarterer på, er det værd at sætte sig til rette og værdsætte jernbanenetværkets hastighed og bekvemmelighed, hvis du agter at krydse Kreuzberg.


Populære steder at besøge i Kreuzberg

De mest populære oplevelser i Kreuzberg


Mest populære hoteller i Kreuzberg

Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
4 out of 5
Hedemannstraße 11-12, Berlin, BE
Prisen er DKK 351 pr. nat fra 4. jun. til 4. jun.
Dette hotel ligger i Kreuzberg, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie-museet og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Gendarmenmarkt ...
4.2/5Very Good! (995 anmeldelser)
Flot hotel til prisen
"Hotellet fremstår i god stand og flot rengjort. Det ligger dejlig placeret tæt på mange af Berlins hyggeligste områder, og der var gratis parkering på gaden (hvis der er ledig plads - ikke garanteret). Den eneste anmærkning var personalet i receptionen der ikke virkede særlig glade. De var ikke decideret ..."

Anmeldelse fra 26. jul. 2020

Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
Movenpick Hotel Berlin
Movenpick Hotel Berlin
4.5 out of 5
Schoeneberger Str. 3, Berlin, BE
Prisen er DKK 462 pr. nat fra 18. maj til 18. maj
Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun 5 minutters gang fra Berlin Story Bunker og Tempodrom. Derudover ligger Friedrichstrasse ...
4.5/5Wonderful! (1,065 anmeldelser)
Kedeligt ophold
"Opholdet var meget præ af få gæster. Samtidig var der i wifi til rådighed. Blev påtalt til 4 gange ved 3 overnatninger. Undskyldningerne for mgl reparation var helt hen i vejeret."

Anmeldelse fra 31. okt. 2020

Movenpick Hotel Berlin
Hotel the YARD
Hotel the YARD
4 out of 5
Alexandrinenstr 125, Berlin
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 703 pr. nat fra 12. jun. til 12. jun.
Dette hotel med spa ligger i Kreuzberg, kun 15 minutters gang fra Det Jødiske Museum i Berlin og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet ...
4.5/5Wonderful! (173 anmeldelser)
"Lækkert hotel og venligt personale"

Anmeldelse fra 20. sep. 2019

Hotel the YARD
Excellent Apartments Kreuzberg
Excellent Apartments Kreuzberg
3 out of 5
Waterloo-Ufer 8, Berlin, Berlin
Prisen er DKK 354 pr. nat fra 16. maj til 16. maj
Dette lejlighedskompleks ligger i Kreuzberg, kun 15 minutters gang fra Det Jødiske Museum i Berlin og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet ...
4.2/5Very Good! (77 anmeldelser)
Godt sted
"Det var godt, men det ville have været bedre hvis der var 2 sæt nøgler, da min mand og jeg havde forskellige planer."

Anmeldelse fra 22. okt. 2019

Excellent Apartments Kreuzberg
Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
4.5 out of 5
Markgrafenstrasse 16 - 16a, Berlin, BE
Prisen er DKK 706 pr. nat fra 6. jun. til 6. jun.
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Berlin, kun 10 minutters gang fra Det Jødiske Museum i Berlin og Checkpoint Charlie. ...
4.3/5Excellent! (1,181 anmeldelser)
Et besøg værd!
"Vi havde 4 rigtig gode nætter på hotellet. Det er renligt, personalet er venligt og så ligger det i perfekt gåafstand til rigtig mange ting. Derudover havde vi et fint lille tekøkken, hvor vi kunne tilberede vores morgenmad. Vi overvejer helt klart at komme tilbage, næste gang vi skal til ..."

Anmeldelse fra 16. okt. 2020

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz, an IHG Hotel
Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz, an IHG Hotel
3.5 out of 5
Hallesche Str. 10, Berlin, BE
Prisen er DKK 535 pr. nat fra 16. maj til 16. maj
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Kreuzberg, kun 10 minutters gang fra Tempodrom og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og ...
4.5/5Wonderful! (990 anmeldelser)
"God beliggenhed, god restaurant og bar, kan anbefales"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz, an IHG Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre områder i KreuzbergKreuzberg

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: