Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Hotel i Kreuzberg, Berlin

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Lommeguide: hoteller i Kreuzberg, Berlin

Tag til Kreuzberg, og oplev Berlins mest hippe, alternative og kreative bydel. Masser af Unikke butikker og cafeer, spændende mad fra hele verden og baggårde som er fyldt med kunst og kreativitet – du kan opleve det hele indefra og tæt på med de mange muligheder for billig overnatning i Kreuzberg.

Bo i Kreuzberg – oplev Berlin tæt på

Vælg overnatning i Kreuzberg centrum, og kom tæt på Berlins centrum, Mitte, med alle de store seværdigheder: Rigsdagen, Brandenburger Tor, Unter den Linden og Museumsinsel. Berlin er et historisk kludetæppe, og Kreuzberg har en unik historie med arbejderkultur, klassekamp og kulturmøder. Kreuzberg er hjemsted for det Jødiske Museum, som bør ses, både for det historiske indhold og for arkitekturen.

READ MORE

Storbyferie Berlin – på budget

Med de mange billige flyrejser til Berlin er der slet ingen grund til at blive hjemme. Især ikke, når du samtidig kan finde hotte steder i Kreuzbergs centrum, og shoppe løs hele dagen på de mange sjove markeder og skæve butikker i bydelen. I Kreuzberg bor kunstnere, punkere, studerende og arbejdere dør om dør, og her rækker de medbragte euro lidt længere end i resten af det gamle Vestberlin. Beboerne i Kreuzberg ynder at holde gadefester og arrangerer gratis begivenheder af enhver slags året rundt. Berlin opleves bedst til fods, og Kreuzberg er et af byens mere grønne kvarterer med frodige baggårde og flere små og fredfyldte parker. Udvalget af hoteller i Kreuzberg er præcis lige så mangfoldigt som de farverige facader og den multikulturelle befolkning. Omkring Oranienstrasse er der garanteret stor aktivitet hele døgnet, og her finder du masser af restauranter, barer og klubber. Er du mere til det søde bohemeliv, er det også nemt at finde et hotel i Kreuzberg ved Bergmannstrasse og Victoriapark. Her kan hele familien slappe af og udforske parken og de sjove og skæve specialbutikker. Langs floden Spree kan man desuden se helt over til East Side Gallery, hvor en del af Berlinmuren står endnu, og i Mitte får du hele den fascinerende og tankevækkende historie om muren på Checkpoint Charlie og Mauermuseum. Du kan også gå en tur langs Landwehrkanal, og kravle helt op til toppen af den romantiske Victoriapark for at nyde den storslåede udsigt over Berlin. Med de mange muligheder for budget biludlejning i Berlin er det desuden nemt og billigt at komme en tur ud af byen, for eksempel til den herlige badesø Wannsee.

Smag på hele verden i Kreuzberg

Du kan tanke op til en skøn dag fyldt med oplevelser i Berlins gader med en stærk tyrkisk kaffe eller med en sund, vegetarisk brunch til ganske små penge. Hvis det skal være rigtig nemt, er det heller ikke spor svært at finde gode steder i Kreuzberg, hvor morgenmaden er inkluderet. Kreuzberg er også kendt som ”Lille Istanbul” og er uden tvivl det bedste sted at prøve den berømte berlinerklassiker ”döner”, en skøn, snasket udgave af en shawarma. At spise ude om aftenen er et must. Her gælder det bare om at vælge madkultur, fra sushi til etiopisk, og prisniveau, fra folkekøkken til fancy fortovsrestauranter, som har udkig til det spraglede folkeliv i Kreuzberg.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er Kreuzberg?
Nabolaget Kreuzberg er kendt blandt rejsende for sit udvalg af udsøgte spisesteder, mulighederne for sportsbegivenheder og sine indkøbsmuligheder. Oplev det bedste i Kreuzberg med et besøg til Checkpoint Charlie-museet, Checkpoint Charlie og Friedrichstrasse.
Hvad er det bedste sted at overnatte i Kreuzberg?
Baseret på anmeldelser fra Expedias kunder er Movenpick Hotel Berlin det højest bedømte overnatningssted i Kreuzberg. Dette hotel med 4,5 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Overnatningsstedet ligger blot 3 minutters gang fra Tempodrom. Andre favoritter i dette område er aletto Hotel Potsdamer Platz og Hotel Johann.
Hvor mange hoteller er der i Kreuzberg?
Expedia har 139 hoteller og andre overnatningssteder i Kreuzberg at vælge mellem, som er ideelle baser for at udforske området i og omkring Berlin.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Kreuzberg?
Ja, størstedelen af reservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden ankomst. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Tilføj dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “Gratis afbestilling” for at se de bedste tilbud i Kreuzberg.
Hvad er de mest populære oplevelser og seværdigheder i Kreuzberg?
Se udstillingerne på Checkpoint Charlie-museet, Det Jødiske Museum i Berlin eller Trabi-Museum i Kreuzberg. Checkpoint Charlie og Friedrichstrasse er også nogle af de steder, du kan kigge forbi i dette nabolag. Gå ikke glip af nogle af de mest populære seværdigheder i området såsom Tempodrom, Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz. Når du er på sightseeing i Berlin, kan du med fordel lægge vejen forbi DDR-museet eller Berliner Fernsehturm.
Hvordan kommer jeg rundt i Kreuzberg og omegn?
Hop på metroen ved stationerne Prinzenstrasse U-Bahn, Moritzplatz U-Bahn eller Gneisenaustrasse U-Bahn, som gør det hurtigt og nemt at udforske byen.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Kreuzberg