Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hackescher Markt

Tag euro med, så du kan købe designervarer og alternativt modetøj i et af de mest interessante shoppingområder i byen.

Hackescher Markt er en lille og stilfuld plads i Berlin og en populær shoppingdestination for folk, der er på forkant med moden. På en rejse til Hackescher Markt bør du sætte en eftermiddag af til at kigge nærmere på fremadstormende berlinske designere i butikkerne i nærheden. Når du bliver træt af at shoppe, kan du tage en pause på en af de mange charmerende cafeer og restauranter i området.

Under et weekendophold i Hackescher Markt kan du tage hertil for at shoppe i Berlin på en anden måde end i et storcenter eller et stormagasin. Nyd stemningen i den gamle bymidte, mens du finder unikke souvenirs. Hackescher Markt og de nærliggende gader byder på et væld af eksklusive butikker, designerbutikker og interiørbutikker, små kunstgallerier og smuk arkitektur.

Du finder cafeer, barer og restauranter tæt på den store S-Bahn-station på pladsen. Hvis det er lunt i vejret, kan du kigge efter en bar med ølhave eller terrasse. Du kan spise traditionelle tyske pølser og drikke forfriskende øl af store krus side om side med de lokale. På sommeraftenerne myldrer pladsen med liv.

Gå videre fra pladsen for at komme til butikkerne. I gaderne finder du tjekkede butikker med tøj og tilbehør fra lokale designere samt fashionable butikskæder fra det meste af Europa. Gaderne rummer også nogle listige barer og usædvanlige restauranter, som giver et attraktivt alternativ til de traditionelle ølhaller eller de turistprægede cocktailbarer, som man finder mange andre steder i bymidten.

Når du rejser til Hackescher Markt og udforsker området, kan du kigge på de moderigtigt klædte lokale og de trendy turister, der går rundt. Gå ikke glip af Hackescher Höfe, som er et kompleks af historiske gårdhaver med vinbarer, restauranter, gallerier, kontorer og butikker. På en ferie til Hackescher Markt kan du købe en billet til en speciel film i Hackescher Höfe Cinema, som viser klassiske og moderne film på tysk og andre sprog.

Du finder Hackescher Markt i Berlins Mitte-kvarter. Gaderne er ret fyldte, og det er svært at finde en parkeringsplads, så du bør overveje at tage offentlig transport. Tag S-Bahn til Hackescher Markt-stationen, som afhængigt af transportretningen ligger et stop før eller efter Alexanderplatz. Herfra kan du gå til andre interessante dele af Mitte, blandt andet museumsdistriktet, eller tage en gåtur til det kunstnerdominerede tilstødende kvarter Prenzlauer Berg.


Guide til at udforske Hackescher Markt


Bedste hoteltilbud i Hackescher Markt

Se alle 1.870 overnatningssteder i nærheden af Hackescher Markt
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz DKK 496
  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

  Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
    
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Alexanderplatz. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og DDR-museet ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Alexanderplatz U-Bahn på 7 minutter og Schillingstrasse U-Bahn på 7 minutter.

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz DKK 662
   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Alexanderplatz 7, Berlin, BE
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Alexanderplatz og Berliner Fernsehturm. Derudover ligger Det røde rådhus og DDR-museet 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Alexanderplatz U-Bahn og Alexanderplatz Station.

    Select Hotel Berlin The Wall DKK 436
    Select Hotel Berlin The Wall

    Select Hotel Berlin The Wall

    Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus DKK 298
     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

     Oranienburger Strasse 67/68, Berlin, BE
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Friedrichstadt-Palast og Hackescher Markt. Derudover ligger DDR-museet og Humboldt-universitetet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Oranienburger Strasse S-Bahn-station, mens Oranienburger Tor U-Bahn ligger inden for 4 minutters gang.

      Classik Hotel Hackescher Markt DKK 663
      Classik Hotel Hackescher Markt

      Classik Hotel Hackescher Markt

      Große Präsidentenstraße 8, Berlin, BE
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Hackescher Markt, DDR-museet og Alexanderplatz. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Aquadom 10 minutter derfra. Hackescher Markt Station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Weinmeisterstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

       Hotel ZOE by AMANO DKK 604
       Hotel ZOE by AMANO

       Hotel ZOE by AMANO

       Große Präsidentenstraße 6-7, Berlin
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Hackescher Markt, DDR-museet og Museumsinsel (museumsø). Derudover ligger Aquadom og Berlin Katedral 10 minutter derfra. Hackescher Markt Station ligger inden for 2 i minutters gang, mens Weinmeisterstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

        The Weinmeister Berlin-Mitte-Adults Only DKK 616
        The Weinmeister Berlin-Mitte-Adults Only

        The Weinmeister Berlin-Mitte-Adults Only

        Weinmeisterstrasse 2, Berlin, BE
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med spa ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Hackescher Markt, Alexanderplatz og Aquadom. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og DDR-museet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Weinmeisterstrasse U-Bahn, mens Hackescher Markt Station ligger inden for 6 minutters gang.