Charlottenburg-WilmersdorfBerlin

Det glamourøse hjerte i det tidligere Vestberlin er fortsat et af Berlins mest eftertragtede kvarterer og byens førende detaildestination.

Charlottenburg, der engang var sin egen selvstændige by, har været et centralt og definerende distrikt i Berlin siden 1920. Under den kolde krig blev Charlottenburg Vestberlins centrum, og det er forblevet et fremtrædende virksomheds-, detail- og kulturelt distrikt i årende efter genforeningen. Tilbring en dag med at udforske de fornemme butikker langs Berlins mest bemærkelsesværdige promenade, Kurfürstendamm. Besøg de mange museer og gallerier, der har medvirket til at gøre Charlottenburg til den populære destination, det er i dag.

Begynd din udforskning af Charlottenburg ved at tage toget til Bahnhof Zoo, der ikke er en zoologisk have med dyr men i stedet et af Berlins største trafikknudepunkter. Mange af byens over- og underjordiske jernbanesystemer krydser Charlottenburg sammen med Berlins netværk af dobbeltdækkerbusser, der giver en fantastisk udsigt over byen.

Besøg Schloss Charlottenburg for at beundre den smukke barok- og rokokoarkitektur, samt nyd en slentretur rundt i de anlagte haver. Slottet, der blev bygget i det 17. århundrede er stadig det største slot i Berlin og en stor seværdighed for området. Begiv dig en tur over vejen, og opdag to af byens mest imponerende kunstsamlinger. Besøg Museum Berggruen, og se de moderne kunstværker af Picasso, Klee og Matisse, og tag så turen videre til Bröhan-Museum for at se de bjergtagende art nouveau- og art deco-værker.

Sørg også for at have tid til at se C/O Berlin, der er byens førende fotomuseum. Galleriet har til huse i det tidligere Amerika Haus; en bygning, der er rig på historie. Gå et par minutter nordpå for at se værkerne af en af Tysklands mest kendte modefotografer på Helmut Newton Foundation.

Tag børnene med i den historiske CDG|6070419|Berlin Zoo], der ligger i den vidtstrakte park Großer Tiergarten. Gå ind gennem Løveporten eller Elefantporten, og opdag mere end 18.000 dyr og oplysende fremvisninger.

Charlottenburg er en kulinarisk destination lige så vel som det er en kulturel. Nyd det traditionelle tyske køkken, eller gør stop i Berlins uofficielle Chinatown på Kantstraße for at prøve lidt taiwanesiske nudler eller stegt and. Find dig en hyggelig knejpe i området, hvor du kan slappe af efter at have gået rundt en hel dag. Du kan dog også vælge at besøge det nærliggende Wilmersdorf, der ligger i bydelen Charlottenburg-Wilmersdorf.

Mest populære hoteller i Charlottenburg-Wilmersdorf

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Steigenberger Hotel Berlin
Steigenberger Hotel Berlin
5 out of 5
Los-Angeles-Platz 1, Berlin, BE
DKK 652
pr. nat
15. dec. – 16. dec.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 5 minutters gang fra Kurfürstendamm og Kaiser Wilhelm Memorial Church. Derudover ligger ...

4.3/5Fremragende! (4,118 anmeldelser)

"Ok over middel hotel - centralt beliggende nemt og hurtigt at komme omkring"…"

Anmeldelse fra 22. okt. 2019

Steigenberger Hotel Berlin
Novum Style Hotel Berlin-Centrum
Novum Style Hotel Berlin-Centrum
3.5 out of 5
Franklinstrasse 23, Berlin, BE
DKK 370
pr. nat
24. nov. – 25. nov.

Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 3 km fra Det Tekniske Universitet, Sejrssøjlen og Kurfürstendamm. Derudover ligger Berlin Zoo og Kaiser ...

4.1/5Meget godt! (2,071 anmeldelser)
Billigt og fint

"Fint og billigt hotel, eneste minus var de utrolig dårlige senge"…"

Anmeldelse fra 15. aug. 2019

Novum Style Hotel Berlin-Centrum
Hampton by Hilton Berlin City West
Hampton by Hilton Berlin City West
3.5 out of 5
Uhlandstr. 188-189, Berlin, BE
DKK 622
pr. nat
24. nov. – 25. nov.

Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 15 minutters gang fra Kaiser Wilhelm Memorial Church og Berlin Zoo. Derudover ligger Potsdamer Platz og ...

4.5/5Fantastisk! (4,269 anmeldelser)

"Hotellet er superlækkert med rigtig god morgenmadsbuffet. Dejlig store værelser og lækkert badeværelse med hårtørrer. Hotellet ligger 2 minutter fra shoppinggaden Kufurstendamm. Toget kører lige uden for vinduet, men de lydtætte ruder begrænser generne af det. Vil anbefale hotellet til andre"…"

Anmeldelse fra 22. okt. 2019

Hampton by Hilton Berlin City West
Hotel Bristol Berlin
Hotel Bristol Berlin
5 out of 5
Kurfuerstendamm 27, Berlin, BE
DKK 709
pr. nat
16. dec. – 17. dec.

Dette hotel med familievenlig profil ligger i et shoppingområde i Berlin, kun 5 minutters gang fra Kurfürstendamm og Theatre of the West. Derudover ligger Kaiser ...

4.2/5Fremragende! (2,048 anmeldelser)

"Ok sted syntes blot at noget af personalet var overfladiske"…"

Anmeldelse fra 25. okt. 2019

Hotel Bristol Berlin
Leonardo Hotel Berlin
Leonardo Hotel Berlin
3.5 out of 5
Wilmersdorfer Str. 32, (Entrance: Spielhagenstr.), Berlin, BE
DKK 377
pr. nat
20. dec. – 21. dec.

Dette hotel ligger nær lufthavnen i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) og er også tæt på Deutsche Oper Berlin, ICC Berlin og Messe Berlin. Schloss Charlottenburg ...

4.3/5Fremragende! (1,674 anmeldelser)

"Specielt morgenmaden og beliggenheden klods op af undergrundstation var positivt."…"

Anmeldelse fra 8. jul. 2019

Leonardo Hotel Berlin
Waldorf Astoria Berlin
Waldorf Astoria Berlin
5 out of 5
Hardenbergstr. 28, Berlin, BE
DKK 1.461
pr. nat
8. dec. – 9. dec.

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 5 km fra Berlin Zoo, Potsdamer Platz og Brandenburger Tor. Derudover ligger Rigsdagsbygningen ...

4.6/5Enestående! (738 anmeldelser)

"manglede information, hvornår baren event terassen havde åben"…"

Anmeldelse fra 11. aug. 2019

Waldorf Astoria Berlin

Seværdigheder i Charlottenburg-Wilmersdorf

Kaiser Wilhelm Memorial Church
Billede af Kaiser Wilhelm Memorial Church

Kaiser Wilhelm Memorial Church

4.5/5(42 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Kaiser Wilhelm Memorial Church, som er et velkendt, historisk sted i Berlin. Dette livlige sted er kendt for sine monumenter og sin zoologiske have.

Schloss Charlottenburg
Billede af Schloss Charlottenburg

Schloss Charlottenburg

4/5(23 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Schloss Charlottenburg, som er et velkendt, historisk sted i Berlin. Dette livlige sted er kendt for sine shoppingmuligheder og sine monumenter.

Kurfürstendamm
Billede af Kurfürstendamm

Kurfürstendamm

4/5(113 anmeldelser)

Køb souvenirs for hele familien med en tur til Kurfürstendamm, som tilbyder masser af shoppingmuligheder i Berlin. Tag et kig på udvalget af udsøgte spisesteder på dette romantiske sted, som også er kendt for sin zoologiske have.

Alexanderplatz
Billede af Alexanderplatz

Alexanderplatz

4/5(170 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Alexanderplatz, som er et velkendt, historisk sted i Berlin. Dette livlige sted er kendt for sine shoppingmuligheder og sine monumenter.

Brandenburger Tor
Billede af Brandenburger Tor

Brandenburger Tor

4.5/5(170 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Brandenburger Tor, som er et velkendt, historisk sted i Unter den Linden. Dette livlige sted er kendt for sine shoppingmuligheder og sine monumenter.

Rigsdagsbygningen
Billede af Rigsdagsbygningen

Rigsdagsbygningen

4/5(121 anmeldelser)

Rigsdagsbygningen er blot et af de populære steder, du kan besøge i Berlin, så hvorfor ikke også opleve nogle af mange andre aktiviteter i området under dit ophold? Dette livlige sted er vellidt for sin underholdning og sin kunst, som begge er noget, du kan opleve.

Populære oplevelser i Charlottenburg-Wilmersdorf

Velkomstkort til Berlin
Billede af Velkomstkort til Berlin

Velkomstkort til Berlin

DKK 149

Berlin WelcomeCard, tilgængeligt som 48-timers, 72-timers, 4-dages, 5-dages eller 6-dages, giver dig en fantastisk, billig mulighed for at udforske byen nærmere. Rejs gratis med offentlig transport i priszone Berlin AB eller Berlin ABC, og få eksklusive rabatter på op til 50% med mere end 200 deltagende samarbejdspartnere.

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

DKK 194

Udforsk Berlins største seværdigheder på en ubegrænset hop-på-hop-af-bustur. Med et 24- eller 48-timerskort kan du opleve den tyske hovedstad i dit eget tempo, og du kan se alle de vigtige seværdigheder undervejs, herunder Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, East Side Gallery, Alexanderplatz, Rotes Rathaus og meget mere.

Heldagstur til Dresden med guide
Billede af Heldagstur til Dresden med guide

Heldagstur til Dresden med guide

DKK 441

Oplev alt det, som Dresden har at byde på som en af Tysklands kulturelle midtpunkter. Selvom byen blev meget ødelagt under de allieredes bombeangreb, kan du nu se en fantastisk restaureret barokarkitektur. Efter rundturen kan du på egen hånd opleve byens charmerende atmosfære.

Hop-på-hop-af-bustur
Billede af Hop-på-hop-af-bustur

Hop-på-hop-af-bustur

DKK 73

Oplev Berlin fra en dobbeltdækkerbus, mens du lægger din egen rejseplan, så du kan se byens seværdigheder, trendy kvarterer og historiske landemærker i dit eget tempo. Med ubegrænset transport og 18 stoppesteder spredt over byen er det den perfekte måde at danne sig et overblik på.

Halvdagstur: Guidet gåtur til Berlins skjulte skatte
Billede af Halvdagstur: Guidet gåtur til Berlins skjulte skatte

Halvdagstur: Guidet gåtur til Berlins skjulte skatte

DKK 105

På denne gåtur vil du lære mere om de mange århundreders historie, som har formet Berlin. Din kyndige guide vil tage dig forbi de mest bemærkelsesværdige steder og fortælle om det preussiske rige, Weimarrepublikken, det nazistiske herredømme og den sovjetiske besættelse.

Spring køen over, og spis middag på Hard Rock Cafe
Billede af Spring køen over, og spis middag på Hard Rock Cafe

Spring køen over, og spis middag på Hard Rock Cafe

DKK 153

Aften efter aften byder Hard Rock Cafe på skøn amerikansk mad, spiller fantastiske rocknumre og udstiller musiksamleobjekter. Bliv behandlet som en stjerne, når du går forbi køen og direkte ind i Berlins afdeling af dette ikoniske varemærke.

Andre kvarterer i Berlin

Charlottenburg
Schloss Charlottenburg som omfatter udsigt over landskaber, en park og en statue eller en skulptur

Charlottenburg

Kendt for Arkitektur, Slotte, Zoo

Rejsende er vilde med Charlottenburg på grund af det fantastiske natteliv, og du kan se mere af Berlin ved at hoppe på metroen fra Westend S-Bahn eller Kaiserdamm U-Bahn. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Schloss Charlottenburg og Det Olympiske Stadion.

City West
City West, Berlin, Tyskland

City West

Kendt for Zoo, Vildt dyreliv, Kultur

Du kan overveje at udforske de interessante museer i City West. Hvis sightseeing står øverst på listen, er Kurfürstendamm en populær seværdighed. Hop på metroen fra Uhlandstrasse U-Bahn eller Savignyplatz S-Bahn for at se mere af området.

Tiergarten
Tiergarten og byder på kulturarvsgenstande og historiske bygningsværker

Tiergarten

Kendt for Shopping, Skyskrabere, Museer

Sejrssøjlen og Potsdamer Platz er blandt de mest populære seværdigheder i Tiergarten, og du skal næsten også udforske de populære butikker. Hop på metroen fra Kurfürstenstrasse U-Bahn eller Bundestag U-Bahn for at se flere seværdigheder i området.

Schöneberg
Schöneberg som viser en by

Schöneberg

Kendt for LGBT-venligt, Shopping, Skyskrabere

4/5(26 anmeldelser)

David Bowie og Iggy Pop boede engang i fascinerende Schöneberg, som i dag er centrum for Berlins LGBT-miljø.

Steglitz
Steglitz, Berlin, Tyskland
trover-billede af Dennis Skyum

Steglitz

Kendt for Shopping, Middag, Budgetvenligt

4/5(1 anmeldelse)

Besøgende i Steglitz synes blandt andet godt om shoppingmulighederne og restauranterne. Besøg også Forum Steglitz under dit ophold, og tag metroen fra Rathaus Steglitz Station eller Rathaus Steglitz U-Bahn for at komme rundt i byen.

Spandau
Spandau, Berlin, Tyskland
trover-billede af Vin Lane-Kieltyka

Spandau

Kendt for Museer, Slotte, Familievenligt

4.5/5(3 anmeldelser)

Spandau byder blandt andet på historiske seværdigheder, søudsigt og spaer. Læg vejen forbi Spandau Citadel eller Havel under dit ophold, og tag metroen fra Spandau S-Bahn eller Rathaus Spandau U-Bahn for at komme rundt i byen.