Charlottenburg-WilmersdorfBerlin

Image for Charlottenburg som omfatter gadeliv og udendørs spisning såvel som en lille gruppe mennesker

Det glamourøse hjerte i det tidligere Vestberlin er fortsat et af Berlins mest eftertragtede kvarterer og byens førende detaildestination.

Charlottenburg, der engang var sin egen selvstændige by, har været et centralt og definerende distrikt i Berlin siden 1920. Under den kolde krig blev Charlottenburg Vestberlins centrum, og det er forblevet et fremtrædende virksomheds-, detail- og kulturelt distrikt i årende efter genforeningen. Tilbring en dag med at udforske de fornemme butikker langs Berlins mest bemærkelsesværdige promenade, Kurfürstendamm. Besøg de mange museer og gallerier, der har medvirket til at gøre Charlottenburg til den populære destination, det er i dag.

Begynd din udforskning af Charlottenburg ved at tage toget til Bahnhof Zoo, der ikke er en zoologisk have med dyr men i stedet et af Berlins største trafikknudepunkter. Mange af byens over- og underjordiske jernbanesystemer krydser Charlottenburg sammen med Berlins netværk af dobbeltdækkerbusser, der giver en fantastisk udsigt over byen.

Besøg Schloss Charlottenburg for at beundre den smukke barok- og rokokoarkitektur, samt nyd en slentretur rundt i de anlagte haver. Slottet, der blev bygget i det 17. århundrede er stadig det største slot i Berlin og en stor seværdighed for området. Begiv dig en tur over vejen, og opdag to af byens mest imponerende kunstsamlinger. Besøg Museum Berggruen, og se de moderne kunstværker af Picasso, Klee og Matisse, og tag så turen videre til Bröhan-Museum for at se de bjergtagende art nouveau- og art deco-værker.

Sørg også for at have tid til at se C/O Berlin, der er byens førende fotomuseum. Galleriet har til huse i det tidligere Amerika Haus; en bygning, der er rig på historie. Gå et par minutter nordpå for at se værkerne af en af Tysklands mest kendte modefotografer på Helmut Newton Foundation.

Tag børnene med i den historiske CDG|6070419|Berlin Zoo], der ligger i den vidtstrakte park Großer Tiergarten. Gå ind gennem Løveporten eller Elefantporten, og opdag mere end 18.000 dyr og oplysende fremvisninger.

Charlottenburg er en kulinarisk destination lige så vel som det er en kulturel. Nyd det traditionelle tyske køkken, eller gør stop i Berlins uofficielle Chinatown på Kantstraße for at prøve lidt taiwanesiske nudler eller stegt and. Find dig en hyggelig knejpe i området, hvor du kan slappe af efter at have gået rundt en hel dag. Du kan dog også vælge at besøge det nærliggende Wilmersdorf, der ligger i bydelen Charlottenburg-Wilmersdorf.

Mest populære hoteller i Charlottenburg-Wilmersdorf

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Steigenberger Hotel Berlin
Steigenberger Hotel Berlin
5 out of 5
Los-Angeles-Platz 1, Berlin, BE
DKK 687
per night
Feb 23 - Feb 24

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 5 minutters gang fra Kurfürstendamm og Kaiser Wilhelm Memorial Church. Derudover ligger ...

4.3/5Excellent! (4,365 anmeldelser)

"Altid et godt morgenbord, hvor der absolut ikke mangler noget. Dog mangler der flere smil ved tjenerne. Ser altid sure ud. Selve bygningen trænger til en udvendig renovering. Ser noget slidt ud."…"

Anmeldelse fra 3. jan. 2020

Steigenberger Hotel Berlin
Leonardo Hotel Berlin
Leonardo Hotel Berlin
3.5 out of 5
Wilmersdorfer Str. 32, (Entrance: Spielhagenstr.), Berlin, BE
DKK 345
per night
Mar 1 - Mar 2

Dette hotel ligger i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf), tæt på Deutsche Oper Berlin, Kurfürstendamm og Messe Berlin. Berlin Zoo og CityCube Berlin ligger også ...

4.3/5Excellent! (1,720 anmeldelser)
Rigtig fint 3 stjernet hotel til en god pris.

"Rigtig fint 3 stjernet hotel til en god pris."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

Leonardo Hotel Berlin
Hampton by Hilton Berlin City West
Hampton by Hilton Berlin City West
3.5 out of 5
Uhlandstr. 188-189, Berlin, BE
DKK 527
per night
Mar 1 - Mar 2

Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 15 minutters gang fra Kaiser Wilhelm Memorial Church og Berlin Zoo. Derudover ligger Potsdamer Platz og ...

4.5/5Wonderful! (4,478 anmeldelser)

"Alt var perfekt, pænt, god morgen buffet og meget venligt personale"…"

Anmeldelse fra 3. feb. 2020

Hampton by Hilton Berlin City West
Novum Style Hotel Berlin-Centrum
Novum Style Hotel Berlin-Centrum
3.5 out of 5
Franklinstrasse 23, Berlin, BE
DKK 412
per night
Mar 2 - Mar 3

Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 3 km fra Det Tekniske Universitet, Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Theatre of the West og ...

4.1/5Very Good! (2,096 anmeldelser)

"Venligt personale, utroligt rent. God beliggenhed i forhold til offentlig transport"…"

Anmeldelse fra 7. dec. 2019

Novum Style Hotel Berlin-Centrum
Waldorf Astoria Berlin
Waldorf Astoria Berlin
5 out of 5
Hardenbergstr. 28, Berlin, BE
DKK 1.333
per night
Feb 28 - Feb 29

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 5 km fra Berlin Zoo, Potsdamer Platz og Brandenburger Tor. Derudover ligger Rigsdagsbygningen ...

4.6/5Exceptional! (785 anmeldelser)
5 stars

"As always just the best"…"

Anmeldelse fra 11. sep. 2019

Waldorf Astoria Berlin
H10 Berlin Ku'damm
H10 Berlin Ku'damm
4 out of 5
Joachimsthaler Strasse 31-32, Berlin, BE
DKK 476
per night
Feb 23 - Feb 24

Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 10 minutters gang fra Kaiser Wilhelm Memorial Church, Käthe-Kollwitz-Museum og Theatre of the West. Derudover ...

4.5/5Wonderful! (2,016 anmeldelser)
Toplækkert hotel

"Lækkert hotel med alt hvad man har brug for. Virkelig lækre værelser med gode madrasser, meget lækker morgenmad. Tæt på U-Bahn så virkelig centralt. Man kan endda købe Berlin welcomecard i receptionen. Hvis der er optaget på p plads ved hotellet så er der p hus på den anden side af gaden til kun ..."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

H10 Berlin Ku'damm

Seværdigheder i Charlottenburg-Wilmersdorf

Det Olympiske Stadion
Image for Det Olympiske Stadion

Det Olympiske Stadion

Gå til et event i Det Olympiske Stadion under dit ophold i Berlin. Dette livlige sted er vellidt for sin kunst og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Kurfürstendamm
Image for Kurfürstendamm

Kurfürstendamm

Kurfürstendamm beskrives ofte som Berlins Champs-Élysées, og denne elegante promenade er byens største shoppinggade, der afsluttes med et rørende mindesmærke fra krigen.

Kaiser Wilhelm Memorial Church
Image for Kaiser Wilhelm Memorial Church

Kaiser Wilhelm Memorial Church

Kaiser-Wilhelm-Gedächtnis-Kirche er en mindekirke, hvor ruinerne af en protestantisk kirke side om side med et topmoderne bedested danner en scene, der udtrykker den destruktion – og nyskabelse – som krig fører med sig.

Europacentret
Image for Europacentret

Europacentret

Find de perfekte souvenirs i Europacentret, som er et populært shoppingcenter Berlin. Dette livlige sted er kendt for sin zoologiske have og sine monumenter.

Schloss Charlottenburg
Image for Schloss Charlottenburg

Schloss Charlottenburg

Føl dig kongelig for en enkelt dag i et af Europas mest overdådige slotte, som var næsten 200 år om at blive bygget.

ICC Berlin
Image for ICC Berlin

ICC Berlin

ICC Berlin er blot et af de populære steder, du kan besøge i Berlin, så hvorfor ikke også opleve nogle af mange andre aktiviteter i området under dit ophold? Dette livlige sted er kendt for sin zoologiske have og sine monumenter.

Populære oplevelser i Charlottenburg-Wilmersdorf

Velkomstkort til Berlin
Image for Velkomstkort til Berlin

Velkomstkort til Berlin

DKK 172

Berlin WelcomeCard, tilgængeligt som 48-timers, 72-timers, 4-dages, 5-dages eller 6-dages, giver dig en fantastisk, billig mulighed for at udforske byen nærmere. Rejs gratis med offentlig transport i priszone Berlin AB eller Berlin ABC, og få eksklusive rabatter på op til 50% med mere end 200 deltagende samarbejdspartnere.

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin
Image for Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

DKK 194

Udforsk Berlin på en ubegrænset hop-på-hop-af-bustur. Med en 24- eller 48-timersbillet kan du opleve den tyske hovedstad i dit eget tempo, og du kan se alle de vigtige seværdigheder undervejs, herunder Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, East Side Gallery, Alexanderplatz, Berlins rådhus Rotes Rathaus, Berliner Mauer, Gendarmenmarkt, Tauentzienstrase, Potsdamer Platz, Berliner Fernsehturm, stormagasinet KaDeWe og meget mere.

Hop-på-hop-af-bustur
Image for Hop-på-hop-af-bustur

Hop-på-hop-af-bustur

DKK 96

Oplev Berlin fra en dobbeltdækkerbus, mens du lægger din egen rejseplan, så du kan se byens seværdigheder, trendy kvarterer og historiske landemærker i dit eget tempo. Med ubegrænset transport og 18 stoppesteder spredt over byen er det den perfekte måde at danne sig et overblik på.

Spring køen over, og spis middag på Hard Rock Cafe
Image for Spring køen over, og spis middag på Hard Rock Cafe

Spring køen over, og spis middag på Hard Rock Cafe

DKK 153

Aften efter aften byder Hard Rock Cafe på skøn amerikansk mad, spiller fantastiske rocknumre og udstiller musiksamleobjekter. Bliv behandlet som en stjerne, når du går forbi køen og direkte ind i Berlins afdeling af dette ikoniske varemærke.

Halvdagstur: Guidet gåtur til Berlins skjulte skatte
Image for Halvdagstur: Guidet gåtur til Berlins skjulte skatte

Halvdagstur: Guidet gåtur til Berlins skjulte skatte

DKK 105

På denne gåtur vil du lære mere om de mange århundreders historie, som har formet Berlin. Din kyndige guide vil tage dig forbi de mest bemærkelsesværdige steder og fortælle om det preussiske rige, Weimarrepublikken, det nazistiske herredømme og den sovjetiske besættelse.

Third Reich Half-Day Walking Tour
Image for Third Reich Half-Day Walking Tour

Third Reich Half-Day Walking Tour

DKK 105

Bliv bekendt med Berlins berygtede fortid. Din lokale guide fortæller med indsigt og giver et historisk perspektiv, mens du besøger betydningsfulder steder fra nazismens tid. Oplev disse historiske steder, og stop op ved mindesmærket for dem, der var imod barbariske styre og giv dig selv tid til eftertanke.

Andre kvarterer i Berlin

Schloss Charlottenburg som viser slot eller palads, kulturarvsgenstande og en solnedgang

Charlottenburg

Nyd godt af det fantastiske natteliv i Charlottenburg. Det Olympiske Stadion er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Westend S-Bahn eller Kaiserdamm U-Bahn for at se mere af Berlin.

Charlottenburg
Wilmersdorf og byder på gadeliv

Wilmersdorf

4/5Very Good!(50 area reviews)

Besøg Kurfürstendamm, og nyd godt af de mange spisemuligheder under dit ophold i Wilmersdorf. Hvis du vil se mere af byen, kan du hoppe på metroen fra Blissestrasse U-Bahn eller Fehrbelliner Platz U-Bahn.

Wilmersdorf
City West, Berlin, Tyskland

City West

Brug noget tid på at opleve de interessante museer i City West, besøg populære seværdigheder som Kurfürstendamm, og tag metroen fra Uhlandstrasse U-Bahn eller Savignyplatz S-Bahn for at se mere af området.

City West
Tiergarten og byder på kulturarvsgenstande og historiske bygningsværker

Tiergarten

Rejsende er vilde med Tiergarten på grund af de populære butikker, og du kan se mere af Berlin ved at hoppe på metroen fra Kurfürstenstrasse U-Bahn eller Bundestag U-Bahn. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Potsdamer Platz og Berlin Zoo.

Tiergarten
Schöneberg som viser en by

Schöneberg

4/5Very Good!(28 area reviews)

Nyd godt af de populære butikker i Schöneberg. Kurfürstendamm er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Schöneberg S-Bahn-station eller Innsbrucker Platz Station for at se mere af Berlin.

Schöneberg
Steglitz, Berlin, Tyskland
Trover-billede af Dennis Skyum

Steglitz

4/5Very Good!(1 area review)

Besøgende i Steglitz synes blandt andet godt om shoppingmulighederne og restauranterne. Besøg også Forum Steglitz under dit ophold, og tag metroen fra Rathaus Steglitz Station eller Rathaus Steglitz U-Bahn for at komme rundt i byen.

Steglitz