Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Frankfurt

Se alle udlejningsbiler i Frankfurt

Biludlejning gennem Expedia i Frankfurt

Leje af bil i Frankfurt

I Frankfurt kan du mellem store finanshuse opført i moderne stil nyde synet af den klassiske tyske arkitektur, der skaber en hyggelig atmosfære i byen. Det kan være praktisk at leje en bil i Frankfurt, uanset om du besøger byen i forbindelse med en forretningsrejse eller en ferie.

Frankfurt er kendt for at være et vigtigt trafikalt knudepunkt for rejsende i hele verden, og der er en sprudlende energi i byen. Med din egen bil til rådighed kommer du hurtigt fra lufthavnen til dit møde eller fra møde til møde, hvis du er på forretningsrejse. Er du på ferie i Frankfurt, kan du med en udlejningsbil opleve mere af denne livlige metropol.

Oplevelser i Frankfurt

Start dit besøg i Frankfurt med at danne dig et overblik over byen fra Main Tower, der er 200 meter højt. Herfra kan du nyde en storslået udsigt over hele byen og floden Main, der glimter under dig. Til frokost kan du smage en ægte frankfurter og skylle efter med en lokalt produceret øl. Tag på en sejltur på floden, og nyd udsigten til byen fra en anden vinkel, eller læg vejen forbi et af de mange interessante museer, hvor du kan opleve kunst i verdensklasse.

Kør en tur fra det travle centrum til udkanten af byen, og nyd de grønne områder i den botaniske have og parken Grüneburgpark. Hvis du rejser med børn, vil de elske et besøg i den zoologiske have, der også ligger i denne del af byen.

Parkér bilen ved dit hotel i Frankfurt om aftenen, og gå på opdagelse i byens natteliv til fods. Du finder masser af barer og restauranter i områderne omkring Schweizer Strasse, Sachsenhausen og Florentinerkvarteret.

Parkering og billeje i Frankfurt

Du finder nemt billig billeje i Frankfurt, da der ligger flere biludlejningsfirmaer rundt omkring i byen. Firmaerne har et bredt udvalg af biler, så du kan vælge lige præcis den bil, der passer til dine behov. Lej en rummelig bil, hvis du rejser med hele familien, og vælg en prisbillig minibil, hvis du blot skal have plads til din computer og andre arbejdsredskaber. Det kan være svært at finde en parkeringsplads langs vejene i Frankfurt, men der ligger adskillige p-huse rundt omkring i byen, hvor du kan parkere din bil sikkert hele døgnet. Du skal være opmærksom på, at du skal betale for at parkere, da der nærmest ingen gratis parkering findes i byen.

Biludlejning i Frankfurt lufthavn

Dit fly til Frankfurt lander i Frankfurt Lufthavn, som kun ligger 12 km fra centrum. Du finder mange af de store, velkendte biludlejningsfirmaer i lufthavnen både i terminal 1 og 2, så du finder nemt den rette bil for dig. Uanset om du har reserveret en bil inden afrejsen fra Danmark, eller om du først beslutter dig for at leje en bil ved ankomst, er det bare at finde udlejningsfirmaet og hente bilnøglen – så er du klar til at komme af sted!

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Frankfurt

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Frankfurt?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 244 i Frankfurt.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Frankfurt?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Frankfurt er DKK 251.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Frankfurt?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Frankfurt?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Frankfurt

Udforsk Frankfurt med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!