Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Frankfurt

Se alle udlejningsbiler i Frankfurt

Biludlejning gennem Expedia i Frankfurt

Leje af bil i Frankfurt

I Frankfurt kan du mellem store finanshuse opført i moderne stil nyde synet af den klassiske tyske arkitektur, der skaber en hyggelig atmosfære i byen. Det kan være praktisk at leje en bil i Frankfurt, uanset om du besøger byen i forbindelse med en forretningsrejse eller en ferie.

Frankfurt er kendt for at være et vigtigt trafikalt knudepunkt for rejsende i hele verden, og der er en sprudlende energi i byen. Med din egen bil til rådighed kommer du hurtigt fra lufthavnen til dit møde eller fra møde til møde, hvis du er på forretningsrejse. Er du på ferie i Frankfurt, kan du med en udlejningsbil opleve mere af denne livlige metropol.

Oplevelser i Frankfurt

Start dit besøg i Frankfurt med at danne dig et overblik over byen fra Main Tower, der er 200 meter højt. Herfra kan du nyde en storslået udsigt over hele byen og floden Main, der glimter under dig. Til frokost kan du smage en ægte frankfurter og skylle efter med en lokalt produceret øl. Tag på en sejltur på floden, og nyd udsigten til byen fra en anden vinkel, eller læg vejen forbi et af de mange interessante museer, hvor du kan opleve kunst i verdensklasse.

Kør en tur fra det travle centrum til udkanten af byen, og nyd de grønne områder i den botaniske have og parken Grüneburgpark. Hvis du rejser med børn, vil de elske et besøg i den zoologiske have, der også ligger i denne del af byen.

Parkér bilen ved dit hotel i Frankfurt om aftenen, og gå på opdagelse i byens natteliv til fods. Du finder masser af barer og restauranter i områderne omkring Schweizer Strasse, Sachsenhausen og Florentinerkvarteret.

Parkering og billeje i Frankfurt

Du finder nemt billig billeje i Frankfurt, da der ligger flere biludlejningsfirmaer rundt omkring i byen. Firmaerne har et bredt udvalg af biler, så du kan vælge lige præcis den bil, der passer til dine behov. Lej en rummelig bil, hvis du rejser med hele familien, og vælg en prisbillig minibil, hvis du blot skal have plads til din computer og andre arbejdsredskaber. Det kan være svært at finde en parkeringsplads langs vejene i Frankfurt, men der ligger adskillige p-huse rundt omkring i byen, hvor du kan parkere din bil sikkert hele døgnet. Du skal være opmærksom på, at du skal betale for at parkere, da der nærmest ingen gratis parkering findes i byen.

Biludlejning i Frankfurt lufthavn

Dit fly til Frankfurt lander i Frankfurt Lufthavn, som kun ligger 12 km fra centrum. Du finder mange af de store, velkendte biludlejningsfirmaer i lufthavnen både i terminal 1 og 2, så du finder nemt den rette bil for dig. Uanset om du har reserveret en bil inden afrejsen fra Danmark, eller om du først beslutter dig for at leje en bil ved ankomst, er det bare at finde udlejningsfirmaet og hente bilnøglen – så er du klar til at komme af sted!

Udforsk Frankfurt

Udforsk Frankfurt med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!