Rejser til Frankfurt 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Frankfurt

ACHAT Hotel Egelsbach Frankfurt
Vital Hotel Frankfurt
ACHAT Hotel Frankfurt Airport
Airport Hotel Walldorf
Hotel Zeil

Besøg Frankfurt

Søg efter de bedste steder og områder i Frankfurt, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Frankfurt

Mest populære hoteller i Frankfurt

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
3 out of 5
The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt, 60600
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.012, kr pr. nat fra 26. feb. til 27. feb.
1.012, kr
pr. nat
26. feb. – 27. feb.
4,4/5 Excellent! (1.432 anmeldelser)
"Venlig betjening, komfortabelt værelse og seng."

Anmeldelse fra 27. feb. 2022

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Hyatt Place Frankfurt Airport
Hyatt Place Frankfurt Airport
4 out of 5
De-Saint-Exupéry-Straße 4, Frankfurt, HE, 60549
Fuldt refunderbart
Prisen er 643, kr pr. nat fra 5. mar. til 6. mar.
643, kr
pr. nat
5. mar. – 6. mar.
4,4/5 Excellent! (1.049 anmeldelser)
"Flot nyt hotel, meget pænt og rent. Hjælpsomt og venligt personale og fin morgenmadsbuffet. Dog kunne døren til badeværelset ikke låses og lukkede ikke tæt."

Anmeldelse fra 24. okt. 2022

Hyatt Place Frankfurt Airport
Holiday Inn Frankfurt Airport, an IHG Hotel
Holiday Inn Frankfurt Airport, an IHG Hotel
4 out of 5
Bessie-Coleman-Strasse 16, Frankfurt, 60549
Fuldt refunderbart
Prisen er 663, kr pr. nat fra 24. feb. til 25. feb.
663, kr
pr. nat
24. feb. – 25. feb.
4,2/5 Very Good! (1.038 anmeldelser)
Super
"Godt hotel med gode faciliteter. nem transport til lufthavn med shuttelbus der kører fra hotellet ( 4 euro) morgen og aften ellers er der taxiholdeplads også lige uden for døren ( 10 euro til lufthavn) god resturent"

Anmeldelse fra 24. nov. 2021

Holiday Inn Frankfurt Airport, an IHG Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Frankfurt?
Lav en skræddersyet pakkerejse til Frankfurt fra blot 1,804. kr. Vælg frit blandt alle kombinationer af flyrejse, hotel og udlejningsbil for at sammensætte lige den rejse, du har drømt om så længe. Husk også at tilføje et par oplevelser!
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Frankfurt?
Du kan sikre dig besparelser, hvis du sammensætter fly, hotel og biludlejning i en pakkerejse til Frankfurt. Nogle gange betyder billigt, at der er færre muligheder. Men sådan forholder det sig ikke med Expedia. Vi tilbyder 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder verden over, hvilket betyder, at du altid har en masse at vælge imellem. Ønsker du at spare endnu flere penge? Føj nogle sjove oplevelser til din pakkerejse, så du får endnu større rabat. Når alt kommer til alt, handler rejser om mere end at nå frem til destinationen.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Frankfurt?
Feriegæster, der rejser til Frankfurt, booker i mange tilfælde et værelse hos Michel Hotel Frankfurt Maintal eller Hotel Restaurant Zur Mainlust. Disse steder ligger i Maintal-Dörnigheim. Et andet spændende kvarter er Jügesheim. Zur Wolfschlucht og Solrig bindingsværkshus tæt på Frankfurt / M er populære bud i denne del af byen.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Frankfurt på?
Der er fordele ved at lægge ferien i Frankfurt i måned. Ofte kan du nemlig få de bedste tilbud omkring dette tidspunkt. er derimod det dyreste tidspunkt at lægge vejen forbi på. Hvis du går efter den livlige højsæson, så skal du rejse til Frankfurt i . I de mere fredelige måneder kan du slippe for større folkemængder.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Frankfurt?
Det kan være svært at ramme det ideelle tidspunkt at købe flybilletter på, men generelt er reglen jo tidligere, jo bedre. De fleste internationale flyrejser på Expedia er tilgængelige op til 12 måneder i forvejen. Hvis du booker i sidste øjeblik, kan du dog tage det helt roligt. Billige priser dukker nogle gange op kun få uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Frankfurt på Expedia?
Hoteller, flyrejser og en pålidelig bil til dit eventyrlige roadtrip. Det er nemt at kombinere din ideelle pakkerejse og få adgang til gode rabatter. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje en eller to aktiviteter og oplevelser og få endnu flere besparelser. Når det kommer til at organisere din tur til Frankfurt, er valget kun dit!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Frankfurt?
Find tilbud, der passer til dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Flybilletter, hoteller og billeje – vi har alt, hvad du skal bruge til at planlægge din ferie. Du kan opnå betydelige besparelser blot ved at kombinere dine reservationer. Uanset om du skal afsted på skiferie eller dase på en lækker strand, er din ideelle ferie blot et par klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Frankfurt hos Expedia?
Ja – og det er noget af det bedste ved en pakkerejse via Expedia. Du kan styre processen. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flypartnere i hele verden, så du har massevis af valgmuligheder, når du arrangerer din rejse til Frankfurt.
Kan jeg rejse til Frankfurt i øjeblikket?
For at få alle nødvendige oplysninger om rejser til Frankfurt kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her finder du info om rejserestriktioner, krav til karantæne og mange andre emner.