Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Hessen 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Hessen med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Hessen. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Tilbud på rejser til Hessen i 2021

Dorint Hotel Würzburg
Hotel Melchior Park
Main Hotel Eckert
Hotel Lindleinsmühle
City Hotel Würzburg

Besøg Hessen

Søg efter de bedste steder og områder i Hessen, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Hessen

Mest populære hoteller i Hessen

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
3 out of 5
The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt, HE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 663 pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
4.3/5Excellent! (2,488 anmeldelser)
stay

"Nice and clean hotel. Great if travelling through Frankfurt."…"

Anmeldelse fra 25. aug. 2020

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
NH Collection Frankfurt City
NH Collection Frankfurt City
4.5 out of 5
Vilbeler Str. 2, Frankfurt, HE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 675 pr. nat fra 7. dec. til 8. dec.
4.2/5Very Good! (975 anmeldelser)
Godt centralt hotel

"Godt hotel centralt i Frankfurt tæt på den gamle bydel. Personalet er flinke og morgenmaden er fantastisk. Værelserne er store, pæne og rene, men desværre alt for meget støj fra vejen hvis man bor ud til den side. Gode parkeringsmuligheder på den anden side af gaden."…"

Anmeldelse fra 17. aug. 2020

NH Collection Frankfurt City
Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center
Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center
4 out of 5
Flughafen Terminal 1, Hugo-Eckener-Ring 15, Frankfurt, HE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 848 pr. nat fra 23. dec. til 24. dec.
4.2/5Very Good! (2,033 anmeldelser)

"God service og beliggenhed"…"

Anmeldelse fra 19. feb. 2020

Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Hessen

Oplev fortid og nutid i charmerende omgivelser på din ferie i Hessen

På din ferie i Hessen kan du besøge middelalderbyer, slappe af i spabade, smage berømte vine og fotografere bølgende bakker spækket med vingårde. Den tyske delstat Hessen byder på masser af historiske steder, kulturbyer og et varieret landskab. Vingårde og bjerge pynter ude i landskabet, mens hyggelige stræder, vinbarer og arkitektoniske perler præger bybilledet. Du kan opleve en lang række forskellige seværdigheder, når du rejser til Hessen, lige fra udslukte vulkaner til dramatiske monumenter.

Få et indblik i delstatens lokale kultur på en storbyferie i Hessen i Frankfurt , som er den største og vel nok bedst kendte by. Her kan du kigge op på skyskraberne, der rager op i himlen i denne finansielle bastion, som bl.a. huser de glasklædte Deutsche Bank Twin Towers og Den Europæiske Centralbank.

Disse nutidige kolosser står i skarp kontrast til byens historiske skatte, som omfatter Eschenheimer Turm, der var et af de 60 forsvarstårne, der indgik i Frankfurts gamle bymur. Læg også vejen forbi Frankfurt Katedral , Alte Oper og det høje, gule Goethe-huset . Blandt de mange forskellige museer kan især fremhæves Jüdisches Museum, Deutsches Filmmuseum og Deutsches Architekturmuseum .

Delstatshovedstaden Wiesbaden er en historisk by, som især er kendt for sine spabade. På din byvandring kan du beundre Wiesbaden Rathaus og Kurhaus, som ligger i den store Kurpark, eller Spa Gardens Wiesbaden. Der er basis for en god gang selvforkælelse i et af de mange spabade i området.

Trænger du til lidt luftforandring, kan du besøge de mange hyggelige småbyer, som ligger spredt over hele delstaten. Hvis du begiver dig nordpå til Herbstein, finder du flere spabade og et gammelt vulkanområde. Rüdesheim am Rhein er en mindre købstad ved Rhinen med mange vingårde og historiske bygninger. Du kan også tage en tur i Seilbahn Rüdesheim over den maleriske dal og nyde synet af Rhinen og bjergene i baggrunden. Mærk historiens vingesus med et besøg ved monumentet Niederwalddenkmal , som blev opført for at markere samlingen af Det Tyske Rige i slutningen af 1800-tallet.

Når du er mæt af alle de kulturelle indtryk, kan du begive dig rundt til egnens vingårde og prøve forskellige druesorter og æblecidere. Det lokale landkøkken byder på noget så spændende som Handkäse mit Musik, som er surmælksost med rå løg, men regionen er også kendt for sine særlige saucer og kager, som især er kendetegnende for Frankfurt.

Delstaten Hessen ligger lidt vest for det centrale Tyskland og grænser op til bl.a. Niedersachsen, Bayern og Rheinland-Pfalz. Det er nemt at rejse til Hessen med fly til Frankfurt Lufthavn og videre rundt i delstaten med intercitytog.

På en ferie eller et weekendophold i Hessen er du sikret mange forskelligartede indtryk takket være den elegante og charmerende delstats mange historiske landsbyer, vingårde og spektakulære storbyer.