Billigste flyrejser til Frankfurt

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 499 for en enkeltbillet og DKK 975 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Dec 17, 2019

Vanskelig og dyr indtjekning bagage

Dec 3, 2019

Super flyselskab

Apr 19, 2019

Perhaps coffee could be included in the flight

Feb 12, 2019

Alt i alt en god rejse...

Jan 18, 2019

Nej

Sep 13, 2018

Var skuffet over maden generelt og vi fik ikke en snack halvvejs som annonceret.

Aug 13, 2018

Vi var forsinkede :-(

Aug 10, 2018

Nej

Aug 1, 2018

Alt køre fantastisk i Billund lufthavn.

Om Frankfurt

Fly til Frankfurt

Med Expedia kan du nemt finde flyrejser til Frankfurt. Online kan du booke billige fly til Frankfurt og i øvrigt i forbindelse med dit ophold også booke et billigt hotel i Frankfurt.

Det er let at finde billige flybilletter til Frankfurt fra Danmark. Du kan vælge forskellige lufthavne og luftfartsselskaber, og rejsen kan på denne måde tilpasses dine behov, hvor end du befinder dig i Danmark, og hvad end dit budget er.

Frankfurt am Main er Tysklands tredjestørste by og bestemt anbefalelsesværdig. Der er bevaret bydele fra det 15. århundrede suppleret med moderne bydele, og ikke mindst det 56 etager høje Main Towers er et besøg værdigt. Byen byder også på et utal af museer, et rigt cafe- og restaurationsliv samt mulighed for en slentretur langs floden Main. At bo i centrum ved flodens liv virker oplagt, da du her finder mange seværdigheder i nærheden.

Fly til Frankfurt fra Danmark

Billige flybilletter til Frankfurt med direkte fly fås fra to danske lufthavne, nemlig Aalborg Lufthavn og Kastrup Lufthavn. Derudover er der adskillige bekvemme flyvninger fra Billund Lufthavn og Aarhus Lufthavn, hvor du efter blot en enkelt mellemlanding kan sidde ved floden Main og nyde en øl. Du kan vælge mellem flyselskaberne SAS, Air Berlin og KLM. Hvis du ønsker at booke alt på én gang er pakkerejser til Frankfurt også en mulighed. I så fald kan du se dig fri for de logistiske detaljer, og hele din ferie falder på plads på et øjeblik.

Vær dog sikker på at bestille flybilletter til Frankfurt am Main, og ikke dens noget mindre navnebror Frankfurt am der Oder. Sidstnævnte ligger nemlig langt fra din ønskede destination.

Selve lufthavnen

Selvom lufthavnen i Frankfurt, Frankfurt Airports, status som den 3. mest travle lufthavn i Europa og den 11. travleste i hele verden kan du trygt regne med, at det hele kommer til at forløbe smertefrit. Når du ankommer til lufthavnen, kan du sågar sørge for, at din biludlejning i Frankfurt allerede er klar. Hvis dette ikke er en del af dine planer, har Frankfurt en god infrastruktur, der hurtigt bringer dig til byens centrum i form af fx taxi eller bus.<br> Lufthavnen er utroligt velfungerende, og man kan ikke andet end at lade sig fascinere af den velsmurte tyske maskine, der hurtigt, effektivt og problemfrit bringer folk til deres destinationer og forbinder verdensdelene. Du kan her også veksle penge, så du er helt klar til din ferie.

Du kan let finde fly til Frankfurt med Expedia, der samler et stort antal flyvninger og finder netop den rejse, der passer dig bedst. Du kan indstille din søgning efter, hvordan du prioriterer – er det vigtigt for dig at spare penge til selve ferien? Filtrer blot din søgning til at vise de billigste resultater øverst. Eller har du presset et møde ind i en travl hverdag? Få vist de hurtigste flyvninger øverst.

Ja, det hele fremstår let og overskueligt, og hvem har egentlig brug for den fremtidige Femern-forbindelse, når man i Danmark altid har en flyrute tæt på, der hurtigt og nemt kan bringe én til fantastiske Frankfurt?

Populære flyrejser til Frankfurt

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 499 for en enkeltbillet og DKK 975 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.