Frankfurt

Rejseguide
Frankfurt og byder på en plads eller et torv, kulturarvsgenstande og en by
Tysklands eneste skyskrabere findes i Europas finanshovedstad, Frankfurt, som også er en by, der er kendt for sin søde æblevin og nogle af landets bedste museer.

Frankfurt er en forretningsby. Den er mere velhavende end de fleste andre byer i Tyskland og hovedkvarter for Den Europæiske Centralbank. På en rejse til Frankfurt vil du opleve, at det er de moderne kontorbygninger, der dominerer byens skyline, til forskel fra resten af landet. Byen er muligvis mest kendt for sine skyskrabere, men på en storbyferie hertil kan du også nyde æblevin og opleve museer i verdensklasse med kunst, arkitektur og historie.

En stor del af byen blev ødelagt af bomber under Anden Verdenskrig, men nogle af de gamle bygninger er blevet genopbygget. Hvis du er på et weekendophold i Frankfurt, må du ikke gå glip af den gamle bydel (Altstadt), hvor du kan se, hvordan byen så ud inden krigen. Römer har fungeret som Frankfurts rådhus siden det 15. århundrede, og de smukke facader og flere hundrede år gamle byhuse er forblevet intakte. Kast et blik på Frankfurt domkirke, som ligger ved siden af med sit gotiske klokketårn.

Mange af byens museer i verdensklasse findes på Museumsufer i området, der hedder Sachsenhausen, som ligger langs den sydlige side af Main-floden. Her kan du besøge det naturhistoriske museum Senckenberg og arkitekturmuseet Deutsches Architekturmuseum. Städel Museum viser kunst fra en periode, der strækker sig over 700 år. Hvis du går over på den anden side af floden, kan du se nogle af de bedste samlinger af moderne kunst og nutidskunst i verden på Museum für Moderne Kunst.

Sachsenhausen er ikke kun kendt for sine museer, men også for sine mange traditionelle barer og restauranter, der serverer lokale kulinariske lækkerier. Du kan prøve typiske tyske retter som pølser og øl, såvel som Handkäse mit Musik, der er en tærte serveret med ost, løg og grüne Soße, en grøn sovs der serveres med kartofler og æg. Nyd et glas Ebbelwoi (æblevin) til de lokale specialiteter.

Det er nemt at komme rundt i Frankfurt med byens omfattende undergrundsnet. Togene på U-Bahn (under jorden) og S-Bahn (over jorden) kører næsten over hele byen og i nogle af de omkringliggende landområder. Det er svært at finde parkeringspladser inde i byen, så hvis du vælger at køre til Frankfurt, kan du parkere i en af forstæderne og tage toget ind til centrum. Den offentlige transport er ren, hurtig og pålidelig.

Hvor kan jeg overnatte i Frankfurt

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
3 out of 5
The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt, 60600
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.102, kr pr. nat fra 7. apr. til 8. apr.
1.102, kr
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i Frankfurt, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver især ...
8,8/10 Excellent! (1.224 anmeldelser)
Not passenger friendly
"You pay 300 euros for a night but they don’t out water in your room nor coffee and tea, no robe, no slippers. Water is 7 euros and you have to go down to the reception to pay first. Not a super friendly hotels for passengers."

Anmeldelse fra 14. apr. 2022

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Hyatt Place Frankfurt Airport
Hyatt Place Frankfurt Airport
4 out of 5
De-Saint-Exupéry-Straße 4, Frankfurt, HE, 60549
Fuldt refunderbart
Prisen er 633, kr pr. nat fra 7. apr. til 8. apr.
633, kr
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Frankfurt, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent fitnesscenter. Vores ...
8,8/10 Excellent! (1.003 anmeldelser)
"Flot nyt hotel, meget pænt og rent. Hjælpsomt og venligt personale og fin morgenmadsbuffet. Dog kunne døren til badeværelset ikke låses og lukkede ikke tæt."

Anmeldelse fra 24. okt. 2022

Hyatt Place Frankfurt Airport
Steigenberger Airport Hotel Frankfurt
Steigenberger Airport Hotel Frankfurt
4 out of 5
Unterschweinstiege 16, Frankfurt, HE, 60549
Prisen er 880, kr pr. nat fra 6. apr. til 7. apr.
880, kr
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
Overnat på dette hotel med spa i Frankfurt, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 3 restauranter og spa med fuld service. Vores gæster fremhæver især ...
9/10 Wonderful! (1.075 anmeldelser)
Value for money
"Absolut det bedste lufthavnshotel i Frankfurt. Boede på dejligt executive værelse. Flot morgenbuffet og rigtig god restaurant. Kommer helt sikkert igen"

Anmeldelse fra 13. mar. 2022

Steigenberger Airport Hotel Frankfurt
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
STAYERY Frankfurt Sachsenhausen
STAYERY Frankfurt Sachsenhausen
3 out of 5
Länderweg 15-17, Frankfurt, HE, 60599
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Frankfurt, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og en terrasse. ...
STAYERY Frankfurt Sachsenhausen
Adina Apartment Hotel Frankfurt Westend
Adina Apartment Hotel Frankfurt Westend
4 out of 5
Osloer Strasse 3, Frankfurt, HE, 60327
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Frankfurt, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster ...
9,2/10 Wonderful! (884 anmeldelser)
Helt fint sted
"Vi havde 8 overnatninger og alt fungerede perfekt"

Anmeldelse fra 17. aug. 2021

Adina Apartment Hotel Frankfurt Westend
Geibelhof
Geibelhof
2.5 out of 5
An der Treppe 8, Karben, 61184
Overnat på dette lejlighedshotel i Karben. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og et forretningscenter. Den populære seværdighed Hessen Center (indkøbscenter) ...
9,4/10 Exceptional! (12 anmeldelser)
"Wir haben ins in der Unterkunft sehr wohl gefühlt. Besonders aufgefallen sind uns die vielen liebevollen Details, die einen Aufenthalt besonders machen."

Anmeldelse fra 6. feb. 2023

Geibelhof
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Frankfurt