FrankfurtTyskland

Image for Frankfurt som viser udendørs kunst

Tysklands eneste skyskrabere findes i Europas finanshovedstad, Frankfurt, som også er en by, der er kendt for sin søde æblevin og nogle af landets bedste museer.

Frankfurt er en forretningsby. Den er mere velhavende end de fleste andre byer i Tyskland og hovedkvarter for Den Europæiske Centralbank. På en rejse til Frankfurt vil du opleve, at det er de moderne kontorbygninger, der dominerer byens skyline, til forskel fra resten af landet. Byen er muligvis mest kendt for sine skyskrabere, men på en storbyferie hertil kan du også nyde æblevin og opleve museer i verdensklasse med kunst, arkitektur og historie.

En stor del af byen blev ødelagt af bomber under Anden Verdenskrig, men nogle af de gamle bygninger er blevet genopbygget. Hvis du er på et weekendophold i Frankfurt, må du ikke gå glip af den gamle bydel (Altstadt), hvor du kan se, hvordan byen så ud inden krigen. Römer har fungeret som Frankfurts rådhus siden det 15. århundrede, og de smukke facader og flere hundrede år gamle byhuse er forblevet intakte. Kast et blik på Frankfurt domkirke, som ligger ved siden af med sit gotiske klokketårn.

Mange af byens museer i verdensklasse findes på Museumsufer i området, der hedder Sachsenhausen, som ligger langs den sydlige side af Main-floden. Her kan du besøge det naturhistoriske museum Senckenberg og arkitekturmuseet Deutsches Architekturmuseum. Städel Museum viser kunst fra en periode, der strækker sig over 700 år. Hvis du går over på den anden side af floden, kan du se nogle af de bedste samlinger af moderne kunst og nutidskunst i verden på Museum für Moderne Kunst.

Sachsenhausen er ikke kun kendt for sine museer, men også for sine mange traditionelle barer og restauranter, der serverer lokale kulinariske lækkerier. Du kan prøve typiske tyske retter som pølser og øl, såvel som Handkäse mit Musik, der er en tærte serveret med ost, løg og grüne Soße, en grøn sovs der serveres med kartofler og æg. Nyd et glas Ebbelwoi (æblevin) til de lokale specialiteter.

Det er nemt at komme rundt i Frankfurt med byens omfattende undergrundsnet. Togene på U-Bahn (under jorden) og S-Bahn (over jorden) kører næsten over hele byen og i nogle af de omkringliggende landområder. Det er svært at finde parkeringspladser inde i byen, så hvis du vælger at køre til Frankfurt, kan du parkere i en af forstæderne og tage toget ind til centrum. Den offentlige transport er ren, hurtig og pålidelig.

Her kan du overnatte i Frankfurt

Bahnhofsviertel som viser interiør og jernbanegenstande

Bahnhofsviertel

3/5(1 area review)

Rejsende, der besøger Bahnhofsviertel, er vilde med de populære butikker. Du kan også opleve Kaiserstrasse og Museumsufer. Hvis du vil se mere af området, kan du komme rundt i byen med metro fra Frankfurt Hovedbanegård U-Bahn.

Bahnhofsviertel
Frankfurt Flughafen, Tyskland
Trover-billede af Nica F!

Frankfurt Flughafen

Frankfurt Flughafen er populær på grund af sine mange spisemuligheder. Du kan desuden besøge seværdigheder som Lufthansa Flight Training Center og The Squaire, når du er i byen.

Frankfurt Flughafen
Sachsenhausen som viser skiltning, en bar og gadeliv

Sachsenhausen

4/5Very Good!(1 area review)

Der er masser at udforske i Sachsenhausen, som er kendt for sine mange spisemuligheder og sin smukke udsigt til floden. Blandt de mest populære seværdigheder er Städel Museum og Deutsches Architekturmuseum, og du kan tage metroen fra Südbahnhof U-Bahn eller Schweizer Platz U-Bahn for at se mere af byen.

Sachsenhausen
Innenstadt, Frankfurt, Tyskland

Innenstadt

Innenstadt gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Alte Oper og Zeil Shoppingdistrikt. Se mere af Frankfurt ved at hoppe på metroen fra Frankfurt (Main) Hauptwache Station eller Dom-Römer U-Bahn.

Innenstadt
Altstadt som viser kulturarvsgenstande

Altstadt

3.5/5Good!(2 area reviews)

Nyd godt af de populære butikker i Altstadt. Alte Oper er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Frankfurt (Main) Hauptwache Station eller Dom-Römer U-Bahn for at se mere af Frankfurt.

Altstadt
Westend, Frankfurt, Tyskland

Westend

4/5Very Good!(1 area review)

Westend byder blandt andet på museer, barer og muligheder for shopping. Læg vejen forbi Palmengarten eller Grüneburgpark under dit ophold, og tag metroen fra Westend Station eller Holzhausenstrasse Station for at komme rundt i byen.

Westend

Mest populære hoteller i Frankfurt

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
3 out of 5
The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt, HE
DKK 730
per night
Mar 1 - Mar 2

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Frankfurt, kun 2 km fra Gateway-haverne, The Squaire og Lufthansa Flight Training Center. Derudover ...

4.4/5Excellent! (5,108 anmeldelser)
Super hotel Frankfurt lufthavn

"Positiv overraskelse , rigtigt pænt, rent og vedligeholdt. Venlig betjening ved ankomst. Morgenmad fra kl 6 , kaffe og te på værelset. Her er der virkelug tale om value for your money."…"

Anmeldelse fra 17. sep. 2019

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Holiday Inn Frankfurt Airport
Holiday Inn Frankfurt Airport
4 out of 5
Bessie-Coleman-Strasse 16, Frankfurt
DKK 438
per night
Mar 1 - Mar 2

Dette hotel ligger i Frankfurt Flughafen, kun 1,9 km fra The Squaire og 3,1 km fra Lufthansa Flight Training Center. Commerzbank-Arena ligger 9,4 km derfra. ...

4.2/5Very Good! (840 anmeldelser)

"Hotelopholdet var fint, MEN... Når man som vi, kommer med en høj bil, er der ikke parkeringsmuligheder. Man er henvist til at finde en plads et eller andet sted i området, som pt er en stor byggeplads."…"

Anmeldelse fra 24. maj 2019

Holiday Inn Frankfurt Airport
Hyatt Place Frankfurt Airport
Hyatt Place Frankfurt Airport
4 out of 5
De-Saint-Exupéry-Straße 4, Frankfurt, HE
DKK 526
per night
Mar 20 - Mar 21

Dette hotel ligger i Frankfurt Flughafen, kun 0,1 km fra Gateway-haverne og ca. 5 km fra The Squaire og Lufthansa Flight Training Center. Derudover ligger Frankfurter ...

4.3/5Excellent! (912 anmeldelser)
Super god overraskelse

"Rigtig fin og positiv overraskelse. Ideel beliggenhed og store flotte renlige værelser. Morgenmad buffeten var rigtig lækker"…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2018

Hyatt Place Frankfurt Airport

Seværdigheder i Frankfurt

Alte Oper
Image for Alte Oper

Alte Oper

5/5(1 review)

Denne bygning, der tidligere var byens operahus, er nu en koncertsal, hvor nogle af verdens største musikensembler optræder.

Messe Frankfurt
Image for Messe Frankfurt

Messe Frankfurt

4/5(1 review)

Find ud af, hvad der sker i Messe Frankfurt under dit ophold – et kongrescenter i topklasse i Frankfurt. Tag et kig på udvalget af udsøgte spisesteder på dette familievenlige sted, som også er kendt for sine shoppingmuligheder.

Commerzbank-Arena
Image for Commerzbank-Arena

Commerzbank-Arena

Gå til et event i Commerzbank-Arena, og foretag andre aktiviteter i Frankfurt am Main Süd såsom løbeture. Dette vandrevenlige sted er berømt for sine museer og sportsaktiviteter, som alt sammen er noget, du kan opleve på din tur.

Römerberg
Image for Römerberg

Römerberg

Bliv klogere på historien i Römerberg, som er et af de mest populære monumenter i Frankfurt. Udforsk mulighederne for løberuter på dette livlige sted, som også er vellidt for sine museer.

Römer
Image for Römer

Römer

Frankfurts store rådhus er et vartegn for byen med sine trægavle og en omfattende historie, der går mere end seks århundreder tilbage.

Skyline Plaza
Image for Skyline Plaza

Skyline Plaza

Når du besøger Skyline Plaza, som er et populært sted i Frankfurt, kan du købe masser af souvenirs. Udforsk mulighederne for løberuter på dette livlige sted, som også er vellidt for sine museer.

Populære oplevelser i Frankfurt

Tigerpalast Varieté Theater-forestilling
Image for Tigerpalast Varieté Theater-forestilling

Tigerpalast Varieté Theater-forestilling

DKK 456
pr. voksen
Hop-på-hop-af-bustur – eksprestur i byen
Image for Hop-på-hop-af-bustur – eksprestur i byen

Hop-på-hop-af-bustur – eksprestur i byen

DKK 73
pr. voksen
Frankfurt-kort
Image for Frankfurt-kort

Frankfurt-kort

DKK 33
pr. voksen

Anmeldelser af Frankfurt

3.8

Gæstebedømmelse

5 - Fremragende
1
5 - Fremragende 20%
4 - God
2
4 - God 40%
3 - Okay
2
3 - Okay 40%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

Apr 23, 2019

Byen var mindre end jeg havde regnet med, men var ok at gå rundt i. Det er dog nok ikke et sted vi vil tage til igen.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

Apr 21, 2019

Great city

4/5 - God

Verificeret rejsende

Mar 12, 2019

God offentlig transport, gode spisenuligheder

Other places like Frankfurt

Berlin
Image for Berlin
Berlin
Basel
Image for Basel
Basel
Istanbul
Image for Istanbul
Istanbul
Lyon
Image for Lyon
Lyon