Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i München

Se alle udlejningsbiler i München

Biludlejning gennem Expedia i München

Billeje i München på afslappende storbyferie

München har alt det, man kunne forestille sig til en perfekt storbyferie. Tag på ferie i München, og oplev alle dens historiske seværdigheder, kunstneriske og kulturelle oplevelser, dejlige grønne områder, fantastisk shopping, gode restauranter og ikke mindst de venlige og imødekommende indbyggere, der er den væsentligste årsag til, at de besøgende i byen vender tilbage igen og igen.

Har du lyst til at besøge nogle af de spændende steder og attraktioner, der ikke lige ligger i centrum af München, så kan du undersøge de forskellige valgmuligheder for leje af bil i München. Med en udlejningsbil, kan du også vælge at finde et hotel i München, der ligger i mere rolige og natursmukke områder væk fra den centrale del af byen.

Det kan betale sig at finde din lejebil, inden du bestiller dine flybilletter til München, for der kan ofte findes ekstra gode tilbud, når man booker hotel, fly og lejebil på én gang. Og bestiller du bilen på forhånd, er der den ekstra fordel, at den kan stå klar til afhentning, så snart du lander i München Franz Josef Strauss Lufthavn. Lufthavnen ligger omkring 30 kilometer nordøst for byen, men med din udlejningsbil kan du hurtigt være fremme ved dit hotel.

Billig biludlejning i München med smukke seværdigheder

I München Centrum ligger der mange flotte arkitektoniske mesterværker og historiske bygninger. Du kan begynde din tur ved Marienplatz, hvor du finder det gamle og det nye Rådhus, der også har det kendte Rathaus-Glockenspiel, der spiller hver dag kl. 11. Tæt på Marienplatz ligger desuden den ældste kirke i denne del af byen, Peterskirche, samt det charmerende og livlige Viktualienmarkt. En af de mest berømte kirker i centrum er dog nok Frauenkirche, men du finder en lang række smukke og unikke kirker i denne del af byen.

Læg turen forbi det imponerende kongelige palads Residenz, hvis konstruktion blev påbegyndt i 1385. I dag er det et museum, hvor du kan se datidens indretning, møblement samt udstilling af kunstværker. Lige ved siden af Residenz ligger Münchens Nationalteater, der er i neoklassisk stil.

Men vil du drage fuld nytte af din udlejningsbil, bør du ikke gå glip af nogle af de attraktioner, der ikke lige ligger i den centrale del af München. Kør for eksempel til det fantastisk smukke Schloss Nymphenburg, hvor du også kan gå en tur i de flotte tilhørende haver. Et par kilometer derfra ligger Schloss Blutenburg, og i den sydvestlige del af München ligger Schloss Fürstenried. Og hvis du er på rundtur til Münchens slotte, kommer du heller ikke uden om det udsøgte Schloss Schleissheim.

Billig billeje i München med besøg i de flotte parker

Har du god tid på din ferie, har du allerede brugt et par dage i centrum af byen, og sætter du pris på flotte naturskønne områder, så er de mange flotte parker og naturområder i byen en anden god grund til at kigge på biludlejning i München. Mange af slottene ovenfor har imponerende slotshaver, og i München ligger desuden Englischer Garten og Hofgarten. Førstenævnte er en af de største byparker i verden. Har du familien med på tur, er Botanischer Garten og den zoologiske have Tierpark Hellabrunn også en dagstur værd.

Udforsk München

Udforsk München med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!