Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i München

Billeje i München på afslappende storbyferie

München har alt det, man kunne forestille sig til en perfekt storbyferie. Tag på ferie i München, og oplev alle dens historiske seværdigheder, kunstneriske og kulturelle oplevelser, dejlige grønne områder, fantastisk shopping, gode restauranter og ikke mindst de venlige og imødekommende indbyggere, der er den væsentligste årsag til, at de besøgende i byen vender tilbage igen og igen.

Har du lyst til at besøge nogle af de spændende steder og attraktioner, der ikke lige ligger i centrum af München, så kan du undersøge de forskellige valgmuligheder for leje af bil i München. Med en udlejningsbil, kan du også vælge at finde et hotel i München, der ligger i mere rolige og natursmukke områder væk fra den centrale del af byen.

Det kan betale sig at finde din lejebil, inden du bestiller dine flybilletter til München, for der kan ofte findes ekstra gode tilbud, når man booker hotel, fly og lejebil på én gang. Og bestiller du bilen på forhånd, er der den ekstra fordel, at den kan stå klar til afhentning, så snart du lander i München Franz Josef Strauss Lufthavn. Lufthavnen ligger omkring 30 kilometer nordøst for byen, men med din udlejningsbil kan du hurtigt være fremme ved dit hotel.

Billig biludlejning i München med smukke seværdigheder

I München Centrum ligger der mange flotte arkitektoniske mesterværker og historiske bygninger. Du kan begynde din tur ved Marienplatz, hvor du finder det gamle og det nye Rådhus, der også har det kendte Rathaus-Glockenspiel, der spiller hver dag kl. 11. Tæt på Marienplatz ligger desuden den ældste kirke i denne del af byen, Peterskirche, samt det charmerende og livlige Viktualienmarkt. En af de mest berømte kirker i centrum er dog nok Frauenkirche, men du finder en lang række smukke og unikke kirker i denne del af byen.

Læg turen forbi det imponerende kongelige palads Residenz, hvis konstruktion blev påbegyndt i 1385. I dag er det et museum, hvor du kan se datidens indretning, møblement samt udstilling af kunstværker. Lige ved siden af Residenz ligger Münchens Nationalteater, der er i neoklassisk stil.

Men vil du drage fuld nytte af din udlejningsbil, bør du ikke gå glip af nogle af de attraktioner, der ikke lige ligger i den centrale del af München. Kør for eksempel til det fantastisk smukke Schloss Nymphenburg, hvor du også kan gå en tur i de flotte tilhørende haver. Et par kilometer derfra ligger Schloss Blutenburg, og i den sydvestlige del af München ligger Schloss Fürstenried. Og hvis du er på rundtur til Münchens slotte, kommer du heller ikke uden om det udsøgte Schloss Schleissheim.

Billig billeje i München med besøg i de flotte parker

Har du god tid på din ferie, har du allerede brugt et par dage i centrum af byen, og sætter du pris på flotte naturskønne områder, så er de mange flotte parker og naturområder i byen en anden god grund til at kigge på biludlejning i München. Mange af slottene ovenfor har imponerende slotshaver, og i München ligger desuden Englischer Garten og Hofgarten. Førstenævnte er en af de største byparker i verden. Har du familien med på tur, er Botanischer Garten og den zoologiske have Tierpark Hellabrunn også en dagstur værd.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i München

Hvad er den bedste pris på biludlejning i München?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i München.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i München?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i München er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til München?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i München?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk München

Udforsk München med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!