Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning hos Avis

Avis’ historie går helt tilbage til 1940’erne. Efter kun 10 år på markedet havde biludlejningsfirmaet ikke kun indtaget USA, men også Europa og Mexico. Avis banede desuden vejen for en ny tilgang til biludlejning ved at flytte sine udlejningskontorer fra byen og ud til ankomsthallerne i lufthavne. Dermed satte Avis sit præg på biludlejningsbranchen. Biludlejningsfirmaet udlejer biler til alle typer af rejsende lige fra familie til par, som søger lidt ekstra på deres bryllupsrejse. Dertil kommer firmaets dedikerede virksomhedsordninger, som omhandler langtidsudlejninger og udlejningsbiler til erhverv.

Hvor kan du finde biludlejning hos Avis?

Selvom Avis startede i USA, har firmaet i dag kontorer over hele verden. Faktisk har det etableret sig som værende et oplagt valg inden for biludlejningsfirmaer på mange af de populære destinationer. Du kan for eksempel tage et kig på mulige tilbud fra Avis i Aruba og sammenligne med andre biludlejningsfirmaer. Du kan også undersøge priserne hos Avis på Costa del Sol og se, hvor godt de klarer sig i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Derudover kan du også finde Avis på eksotiske destinationer som Indien. Her kan eventyrlystne for eksempel se frem til tilbud på billeje hos Avis i New Delhi Lufthavn.

Hvad kan du forvente, når du lejer en bil hos Avis?

Avis har en moderne flåde af udlejningsbiler, som opdateres regelmæssigt. Det betyder, at du ofte har masser af muligheder, når det kommer til at vælge din udlejningsbil hos Avis. Er prisen vigtig, kan du for eksempel leje en lille, kompakt økonomibil med tre døre, et lille bagagerum samt aircondition. Ønsker du at rejse med stil, er Avis Select Series’ smarte sportsbiler værd at overveje. Derudover byder Avis’ Speciality-udvalg på firehjulstrækkere og udlejningsbiler i veterandesign. Planlægger du at tage hele familien med, kan du med fordel leje en SUV eller en passagervarevogn, som rummer ekstra plads til bagage. Det burde være muligt at føje ekstra tilbehør som eksempelvis et barnesæde og GPS til din reservation. Derudover vil det også være muligt at tilvælge den type forsikring, som passer til dit behov. Brændstofpolitikken indebærer typisk, at bilen udleveres med fuld tank, og at du ligeledes skal aflevere bilen med fuld tank for at undgå at betale et administrationsgebyr. Hvis du har behov for det, er der som regel mulighed for at inkludere et ubegrænset kilometertal i din reservation. Hvis du har spørgsmål til din biludlejning, kan du kontakte Expedia på (+45) 43 68 20 60.