Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i München

Se alle 3 aktiviteter i München

Familieferie eller romantisk tur med oplevelser i München

München har et bylandskab der er både smukt og farverigt. Du kan få flere timer til at gå med blot at vandre rundt og beundre den flotte arkitektur den hyggelige stemning og den tyske gæstfrihed. Tag familien med på tur til alle de spændende attraktioner i München eller tag kæresten med på et romantisk ophold.

Leder du efter en byferie med kunst- og kulturoplevelser

lækker mad og drikke og spændende dagsture og seværdigheder og hvor du ikke er så forfærdeligt langt hjemmefra så er dette den ideelle destination for dig.

Sightseeing og seværdigheder i München

Der er en lang række aktiviteter i München for de besøgende. Vil du gerne se de mange forskellige seværdigheder kan du for eksempel tage på en hop-på-hop-af-bus der er en dejlig måde at se byen på i dit helt eget tempo. Her kan du læne dig tilbage og nyde bybilledet uden for vinduet mens guiden giver dig interessante oplysninger undervejs. Har du lyst til at se en attraktion på tæt hold står du blot af bussen og fanger den igen senere. Du kan også deltage i forskellige vandre- og cykelture rundt i byen med en guide der udpeger interessante detaljer og videregiver spændende historiske fakta om byen og de forskellige seværdigheder.

I centrum af byen finder du for eksempel Frauenkirche fra det 15. århundrede. Tag en tur op i tårnet og se byen ovenfra. Lige ved siden af finder du Marienplatz hvor stort set alle bygninger er værd at kigge nærmere på. I dette område finder du også flere restauranter og spisesteder når det er tid til frokost. Få et grønt pusterum ved at gå en tur gennem Englischer Garten. Her kan du være heldig at se friluftsteater på den udendørs scene og hvis du trænger til at røre dig lidt kan du her deltage i fodbold tennis og endda surfing lige midt i byen!

Oplev Münchens kunst- og kulturscene

Er du interesseret i aktiviteter i München der omhandler kunst og kultur findes der både en lang række museer samt forskellige arrangementer du kan deltage i. Er det dit første besøg i byen bør du desuden finde et sted hvor du kan smage på traditionel bayersk mad og øl. Book eventuelt en ølsmagning så du kan prøve flere af de lækre lokale ølmærker. Du kan få arrangeret transport til og fra dit hotel i München i forvejen så du ikke behøver bekymre dig om det.

Et populært museum blandt de besøgende i München er BMW Museum der ligger nord for centrum. Er du bilinteresseret fås det ikke bedre. Her kan du se flere udstillinger og lære mere om historien bag BMW. Vil du gerne fordybe dig lidt i den alvorlige side af områdets historie findes der dagsture du kan deltage i til koncentrationslejren i Dachau der i 1933 var den første koncentrationslejr i Tyskland.

Særlige arrangementer og oplevelser i München

München er en eksplosion af festglade mennesker når den årlige Oktoberfest finder sted og dette er helt sikkert et godt tidspunkt at besøge byen hvis du har lyst til at få i lidt fest og farver. Op mod jul er der mange fantastiske julemarkeder i byen så december måned er en hyggelig måned at rejse til München i. Tag vennerne med på juleshopping og få inspiration til julegaverne mens I nyder et glas gløgg og kigger nærmere på de flot udsmykkede boder.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i München

München Centrum

Der er masser at udforske i München Centrum, som er kendt for sine fantastiske bryggerier og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Marienplatz og Viktualienmarkt, ligesom du kan hoppe på metroen fra Lenbachplatz Sporvognsstation eller Karlsplatz (Stachus) Station for at se mere af byen.

ØlMuseumKunst

Freising

Besøg den traditionsrige universitets- og domkirkeby Freising, der ligger ved floden Isar kun 30 km nord for München. Du kan derfor nemt kombinere en storbyferie med et weekendophold hertil.

Fisk og skaldyrFamilievenligtSolrigt

Schwabing

Rejsende tager til Schwabing på grund af de farvestrålende haver. Hop på metroen fra Münchner Freiheit U-Bahn eller Bonner Platz U-Bahn, og besøg populære seværdigheder som Englischer Garten.

ArkitekturSportShopping

Altstadt-Lehel

Altstadt-Lehel gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Hofbrauhaus og Marienplatz. Se mere af München ved at hoppe på metroen fra Lehel U-Bahn eller Odeonsplatz U-Bahn.

MuseumShoppingØl

Unterhaching

På en rejse til Unterhaching kan du opleve en livlig by fuld af traditioner. Byen er den største af 29 bykommuner i Landkreis München.

ShoppingFisk og skaldyrFamilievenligt

Oberding

Prægtig arkitektur med dybe rødder i historien og imponerende kunstværker gør en rejse til Oberding i Øvre Bayern til en mindeværdig oplevelse for kulturelskere.

Fisk og skaldyrFamilievenligtShopping