Billigste flyrejser til München

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 349 for en enkeltbillet og DKK 817 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Oct 7, 2019

Alt for dyrt at få cykel med

Jul 9, 2019

Lidt presset når flyet fra Danmark er forsinket en hel del

Mar 4, 2019

SAS kunne lære lidt af Lufthansa og andre, og byde på en lille sandwich el.lign... Det er lidt tørt bare med kaffe / the...

Om München

Fly til München

Med en flyrejse til München vil du kunne opleve ikke blot byens smukke arkitektoniske mesterværker, de mange hyggelige ølhaver, Oktoberfesten, shopping og spændende museer, men også de venlige og imødekommende lokale indbyggere, der i høj grad er med til at gøre München til en fantastisk storby at besøge.

München er en moderne metropol, men den har en meget lang og spændende historie, der går helt tilbage til 1158. Er du interesseret i arkitektur og historiske seværdigheder, kan du få mange timer til at gå med at bevæge dig rundt i byen og nyde de mange smukke, historiske bygninger. Især den gamle bydel, Altstadt, er et besøg værd på en rejse til München, men du kan også nyde det moderne München gennem de fantastiske kunstmuseer og koncerthuse.

Billigt fly til München

Du kan nemt og hurtigt flyve direkte fra Danmark til München. Leder du efter flybilletter fra Jylland, vil du muligvis skulle mellemlande i Kastrup. Turen til München tager dog alligevel kun få timer, så lad bilen stå hjemme, og lad dig selv blive forkælet af flypersonalet, inden du går fra borde i skønne München, klar til en dejlig storbyferie i Tysklands tredjestørste by.

München byder desuden på et kæmpestort og spændende udvalg af hoteller med noget for enhver smag. Lad dig forkæle med luksus, god beliggenhed og charme, og find et billigt hotel i München, hvorfra du kan tage på opdagelse blandt byens mange kunst- og kulturtilbud, spændende seværdigheder og traditionelle, tyske restauranter og ølbryggerier.

Fly til München Lufthavn

München Lufthavn, også kaldet Flughafen München Franz Josef Strauss efter en tidligere bayersk statsminister, ligger knap 30 kilometer nordøst for München. Lufthavnen har en lang række restauranter og caféer, hvis du har lidt ekstra tid inden din rejse. Du kan også bruge tiden på det store udvalg af butikker, hvis shoppelysten skulle melde sig.

Mellem de to terminaler ligger Munich Airport Center med butikker og flere faciliteter, og som blandt andet indeholder et udendørsområde. Lufthavnen har også designet en besøgspark for de rejsende, hvorfra de kan nyde udsigten til flyene, kan se et par historiske fly, og hvor der også befinder sig en butik for dem, der er interesseret i modelfly.

Rejser du med børn, findes der flere legeområder, eller legehjørner, i lufthavnen, hvor de små kan blive underholdt inden rejsen.

Billige flybilletter med nem adgang til München

Du har flere valgmuligheder, hvad angår transport fra lufthavnen og ind til München Centrum. Der går regelmæssige tog fra terminal 1, og togturen tager omkring 45 minutter. Der er også flere buslinjer, der kører mellem lufthavnen og den centrale busterminal i München. Bor du på et af de større hotelkæder, er det desuden muligt, at dit hotel tilbyder gratis transport med en lufthavnsbus, der kører dig helt til døren. Foretrækker du selv at finde vej rundt i og uden for München, kan du besøge et af de mange steder med biludlejning i München Lufthavn. Book din lejebil, inden du tager afsted, så den er klar, når du ankommer.

Populære flyrejser til München

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 349 for en enkeltbillet og DKK 817 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.