Biludlejning i Bayern

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Bayern

Expedia.dk tilbyder biludlejning i Bayern, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset om du er på udkig efter en billig bil eller en bil, der ville passe til en superkendis, har Expedia.dk den rette biludlejning til dig. Så vælg mellem biludlejning i Bayern eller i destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er at leje en bil på Expedia.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Bayern?
Hvis du afbestiller din udlejningsbil med mindst seks timers varsel, bør du være berettiget til at få dine penge tilbage. Dette er dog ikke altid en selvfølge. Du kan med fordel tjekke din reservationsbekræftelse og lejeaftalen for bilen. Har du stadig spørgsmål? Så besøg vores kundeservice.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Bayern?
Hvad end, der passer dig! Vælg en mellemstor eller stor bil, hvis du har familien med. Hvis det skal være lidt sofistikeret, kan du opgradere til en premiumbil. Eller du kan udvælge en økonomibil, der er den mest bookede type udlejningsbil i Bayern. En økonomibil er til at betale og har god benzinøkonomi, hvilket gør den perfekt til par, solorejsende og andre, der ikke har brug for masser af plads. Økonomibiler er specielt gode til kørsel i storbyer. Med sådan én er det også let at parkere!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Bayern hos Expedia?
Lige meget hvilken bil du er interesseret i, kan Expedia hjælpe dig med at finde det bedste tilbud. Sammenlign priser fra de mest populære varemærker, og book det køretøj, som passer bedst til dine behov. Vil du gerne tage på farten med endnu større besparelser? Saml din reservation af billeje i Bayern med overnatning eller flyrejser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Bayern?
Reglerne i Bayern oplyser, at førere skal være mindst 18 år for at kunne booke en udlejningsbil. Unge førere bliver dog pålagt yderligere gebyrer og strengere lejebetingelser. Mange udbydere opkræver et gebyr for unge førere udover prisen for billeje. Dette gebyr dækker en højere ulykkesrisiko. Selvom mange bilklasser (såsom kompakte biler og økonomibiler) udlejes til unge førere, omfatter udvalget normalt ikke store biler som SUV’er.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Bayern?
To ting – dit kørekort og et kreditkort i samme navn. Biludlejningsfirmaerne tilbyder en valgfri forsikring, men du kan skulle fremvise dokumentation for din egen forsikring, hvis du fravælger deres. Sørg for at tjekke vilkår og betingelser for lejeaftalen for at undgå problemer.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Bayern?
Ja, hvilket betyder, at du ikke skal til at booke en ny udlejningsbil halvvejs gennem ferien. Tjek vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine rejsedatoer, og find en bil, som du kan have til rådighed i en hel måned.
Hvor finder jeg billeje i Bayern, hvis jeg er under 25 år?
Du bør tjekke alderspolitikken hos de biludlejningsfirmaer i Bayern, du overvejer at bruge. Hvis du er under 25 år, kan nogle firmaer pålægge ekstra tillægsgebyrer. Det er bedst, hvis du kender til dem på forhånd, så du kan planlægge derefter. Alle selskaber har deres egne vilkår og betingelser for unge førere, så sørg for at tjekke dem forinden.

Oplev nye steder med Expedia