Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Bayern 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Bayern med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Bayern. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Tilbud på rejser til Bayern i 2021

Dorint Hotel Würzburg
Hotel Melchior Park
Main Hotel Eckert
Hotel Lindleinsmühle
City Hotel Würzburg

Besøg Bayern

Søg efter de bedste steder og områder i Bayern, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Bayern

Mest populære hoteller i Bayern

Hotel Nymphenburg City
Hotel Nymphenburg City
3 out of 5
Nymphenburger Str. 141, München, BY
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 409 pr. nat fra 25. nov. til 26. nov.
4.1/5Very Good! (652 anmeldelser)

"Rigtig fint Hotel med meget venligt personale. Morgenmaden var rigtig fin og der var alt vi behøvede Hotellet ligger tæt på U banen så man hurtigt kan komme til centrum Der var gratis kold vand på flasker til rådighed Fin parkerings kælder til bilen Jeg kan kun give mine bedste anbefalninger"…"

Anmeldelse fra 31. jul. 2019

Hotel Nymphenburg City
Grand Hotel Sonnenbichl
Grand Hotel Sonnenbichl
4 out of 5
Burgstrasse 97, Garmisch-Partenkirchen, BY
Hent priser
4.1/5Very Good! (210 anmeldelser)
Hyggeligt

"Ingen aircon på værelserne."…"

Anmeldelse fra 16. jul. 2014

Grand Hotel Sonnenbichl
AMERON Neuschwanstein Alpsee Resort&Spa
AMERON Neuschwanstein Alpsee Resort&Spa
4.5 out of 5
Alpseestraße 21, Schwangau
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.462 pr. nat fra 16. dec. til 17. dec.
4.5/5Wonderful! (278 anmeldelser)
Skal opleves

"Super Hotel, super beliggenhed - dejlig morgenmad."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2020

AMERON Neuschwanstein Alpsee Resort&Spa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Bayern

Rejser til Bayern

Når du rejser til Bayern i det sydlige Tyskland, kan du opleve snedækkede bjerge, bindingsværkshuse og romantiske slotte.  I delstaten Bayern, som på samme tid er traditionel og innovativ, finder du både idylliske bjerglandsbyer og strømlinede moderne byer. Så en rejse til Bayern kan både være en storbyferie, et weekendophold og en længere ferie. Neden for de skyhøje alpetoppe er der frodige enge, fortryllende skove, afsidesliggende søer, muromkransede middelalderbyer og her og der et slot. Nyd et krus øl sammen med de højrøstede lokale i en ølhal, og oplev områdets "getmüliche" (hyggelige) atmosfære. 

München, der måske er bedst kendt for oktoberfesten, tiltrækker besøgende hele året rundt med sin blanding af landsbycharme og sofistikeret storby. Bayern har masser af enorme ølhaller med bayerske servitricer i den traditionelle tyske klædedragt, men denne kosmopolitiske by også et vigtigt centrum for tysk kunst og industri. Se de ekstraordinære videnskabs- og teknologiudstillinger på Deutsches Museum, og udforsk overfloden af kunst i Kunstareal (kunstkvarteret). Du kan også gå op i toppen af byens mest kendte katedral Frauenkirche og nyde panoramaoversigten over byen. Drik kaffe på en af de trendy caféer langs den grønne Gärtnerplatz, der er populær blandt bohemetyperne.

I det bayerske klippeområde nær den østrigske grænse ses Neuschwanstein-slottet s små og store tårne. Det blev bestilt af kong Ludwig II. Den fantasifulde og arkitektonisk ejendommelige bygning blev opført som en hyldest til komponisten Richard Wagner, og motiver fra hans operaer findes overalt. Læg mærke til vægmalerierne i soveværelset, der forestiller figurer fra Wagners Tristan og Isolde, og freskomalerierne i den overdådige Sängersaal (sangersalen), som skildrer scener fra Tannhäuser.

Langs Tysklands ikoniske Romantic Road, finder du det historiske Würzburg, der er kendt for sine gode vine og den statelige arkitektur. Udforsk Würzburg Residence, som er et overdådigt palads, der anses for at være blandt de smukkeste barokbygninger i landet. Det er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Over paladsets store trappe findes der et enormt loftsmaleri.

Bayerns næststørste by Nürnberg er en anden populær destination, især for dem, der interesserer sig for historie. Nürnberg, der længe var et kulturelt og intellektuelt centrum, blev senere samlingspunkt for nazistpartiets møder og boykotten af jødiske forretninger. Udforsk Nürnbergs mørke historie i Memorium Nuremberg Trials, som er den retsbygning, hvor nazistiske krigsforbrydere blev dømt for deres forbrydelser mod verden. Det moderne Nürnberg er en travl handelsby, der er kendt for sine larmende ølbarer og sit julemarked, hvor man kan købe honningkager, gløgg og håndlavet julepynt. 

München er Bayerns vigtigste transportknudepunkt med gode fly- og togforbindelser til de omkringliggende områder. Du kan tage toget til de fleste steder i Bayern, men det er nemmest at udforske det østlige Bayern og Alperne, hvis du er i bil. Oplev Bayerns alsidige charme, og udforsk rustikke landsbyer og sofistikerede storbyer, pragtfulde landskaber og stemningsfulde ølhaller.