Rejser til Thüringen

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Populære destinationer i Thüringen

Besøg Thüringen

Søg efter de bedste steder og områder i Thüringen, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Thüringen

Mest populære hoteller i Thüringen

Leonardo Hotel Weimar
Leonardo Hotel Weimar
4 out of 5
Belvederer Allee 25, Weimar, TH
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 537 kr. pr. nat fra 19. okt. til 20. okt.
537 kr.
pr. nat
19. okt. – 20. okt.
8/10 Very Good! (864 anmeldelser)
OK men ikke fantastisk
"Ok ophold på noget slidt hotel. Én ud af tre elevatorer fungerede. Swimmingpool var lukket et par dage trods oplysninger på opslag. Det blev vi ikke orienteret om, og i det hele taget skulle man selv gøre en indsats for at få service."

Anmeldelse fra 7. aug. 2022

Leonardo Hotel Weimar
Dorint Hotel am Dom Erfurt
Dorint Hotel am Dom Erfurt
Theaterplatz 2, Erfurt, TH
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 786 kr. pr. nat fra 3. okt. til 4. okt.
786 kr.
pr. nat
3. okt. – 4. okt.
8,6/10 Excellent! (723 anmeldelser)
Smukt og moderne hotel.
"Smukt hotel og dejlige parkeringsforhold direkte under hotellet og elevator direkte op i receptionen. Ankom kl. 11:45 PM og ventede i receptionen i 10 minutter da der ingen receptionist var. - Ringede til hotellets hovednummer og sagde at vi stod og ventede og så kom han små løbende fra morgenmads ..."

Anmeldelse fra 17. mar. 2022

Dorint Hotel am Dom Erfurt
MAXX Hotel Jena
MAXX Hotel Jena
4 out of 5
Stauffenbergstr. 59, Jena, TH
Prisen er 597 kr. pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
597 kr.
pr. nat
2. okt. – 3. okt.
8/10 Very Good! (392 anmeldelser)
Alles OK
"Pænt og rent, tilpas alsidig morgenmad, gode parkeringsforhold med aflåst kælder."

Anmeldelse fra 23. jul. 2023

MAXX Hotel Jena
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Thüringen?
Vores pakkerejser til Thüringen, hvor priserne begynder fra , er en oplagt måde at spare på udgifterne. Udvælg flyrejse, hotel og biludlejning, som det passer dig, for at sammensætte en personlig drømmerejse.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Thüringen?
Når du booker hotel og fly sammen gennem Expedia, er det ikke bare tid, du sparer – du kan også spare penge. Det kan faktisk blive til en hel del! En pakkerejse til Thüringen gør det nemt at arrangere den perfekte tur. Med 500+ flyselskaber over hele verden at vælge blandt er det ikke vanskeligt at finde en flyrejse, der passer ind i dine planer. Og som om det ikke var nok, tilbyder vi 1.000.000+ overnatningssteder verden over, som du kan booke. Det er da noget af et udbud, hvis vi selv skal sige det. Expedia kan vise dig verden, uanset dit budget.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Thüringen?
Hvis vi snakker overnatning i Erfurt med god service og behagelige senge, kan du overveje Hotel Krämerbrücke Erfurt og Stella Apartments. Hvis du også tager forbi Weimar, kan du glæde dig til en solid nats søvn hos Hotel Anna Amalia eller Pension La Casa dei Colori.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Thüringen?
Det kan være vanskeligt at vide, præcis hvonår det er mest fordelagtigt at booke din rejse til Thüringen. Generelt finder du de bedste priser, jo tidligere du booker. Ofte kan du søge efter flyrejser og hoteller næsten 12 måneder inden afrejsedatoen. Hvis du derimod planlægger en ferie i sidste øjeblik, kan du tage det helt roligt. Masser af gode tilbud annonceres på Expedia alle ugens dage.
Hvad inkluderer pakkerejser til Thüringen på Expedia?
Pakkerejser inkluderer billeje, hoteller og flyrejser, men du kan sammensætte dem, som du vil, for at skabe din ideelle ferie i Thüringen. Du kan også tilføje et par aktiviteter og oplevelser, når du har foretaget din reservation. Du bestemmer selv! Når du kombinerer dine reservationer på Expedia, får du rabatter, du ikke finder andre steder.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Thüringen?
Du kan få fingrene i gode besparelser, når du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje i en samlet pakke. Og når du booker alle delene sammen, er det hele også bare nemmere. Så hvorfor spilde din tid eller dine penge? Hvad enten du er ved at arrangere et luksusophold for to eller en budgetvenlig tur med familien, kan du tjekke vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Thüringen hos Expedia?
Jep. Expedia har 500+ flyselskaber at vælge mellem overalt i verden. Med så mange muligheder bliver det en nem sag at finde det helt rette flyselskab, der kan bringe dig til Thüringen.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Thüringen?
Det kan du helt sikkert, og vi kan hjælpe hele vejen. Du kan muligvis ændre i eller afbestille din pakkerejse til Thüringen uden omkostninger inden for 24 timer fra reservationen er foretaget. Men hvis reservationen er fra tidligere end det, kan du blive opkrævet et gebyr af dit hotel, flyselskab eller biludlejningsfirma. Hvis situationen pludselig ændrer sig, så kig på vores kundeserviceportal for at få flere oplysninger.

Populære steder at besøge