Rejser til Thüringen

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Thüringen

Besøg Thüringen

Søg efter de bedste steder og områder i Thüringen, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Thüringen

Mest populære hoteller i Thüringen

prizeotel Erfurt-City
prizeotel Erfurt-City
3 out of 5
KURT-SCHUMACHER-STRASSE 2, Erfurt, 99084
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 500, kr pr. nat fra 21. dec. til 22. dec.
500, kr
pr. nat
21. dec. – 22. dec.
4,3/5 Excellent! (87 anmeldelser)
Erfurt et besøg værd.
"Godt centralt hotel tæt på sporvogne og den indre by, med mulighed for at se seværdigheder, shopping og besøge restauranter."

Anmeldelse fra 13. jul. 2022

prizeotel Erfurt-City
Hotel Krämerbrücke Erfurt
Hotel Krämerbrücke Erfurt
4 out of 5
Gotthardtstr. 27, Erfurt, 99084
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 858, kr pr. nat fra 4. jan. til 5. jan.
858, kr
pr. nat
4. jan. – 5. jan.
4,4/5 Excellent! (244 anmeldelser)
"Der var desværre alligevel ikke P-plads til rådighed. Vi måtte sætte bilen i et P-hus noget væk."

Anmeldelse fra 23. jul. 2021

Hotel Krämerbrücke Erfurt
Dorint Hotel am Dom Erfurt
Dorint Hotel am Dom Erfurt
4 out of 5
Theaterplatz 2, Erfurt, TH, 99084
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 752, kr pr. nat fra 5. jan. til 6. jan.
752, kr
pr. nat
5. jan. – 6. jan.
4,3/5 Excellent! (672 anmeldelser)
Smukt og moderne hotel.
"Smukt hotel og dejlige parkeringsforhold direkte under hotellet og elevator direkte op i receptionen. Ankom kl. 11:45 PM og ventede i receptionen i 10 minutter da der ingen receptionist var. - Ringede til hotellets hovednummer og sagde at vi stod og ventede og så kom han små løbende fra morgenmads ..."

Anmeldelse fra 17. mar. 2022

Dorint Hotel am Dom Erfurt
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Thüringen?
Med priser fra er pakkerejser din genvej til billige rejser. Udform din ferie til Thüringen ved at vælge fra det enorme udvalg af flypriser, hoteller og udlejningsbiler.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Thüringen?
Expedias pakkerejser til Thüringen tilbyder masser af besparelser for den kloge globetrotter. Det er slet ikke småting, vi taler om, hvis du samler dine flyrejser, hoteller og udlejningsbiler i én samlet pakke. Men de gode tilbud er bare begyndelsen på dit kommende store eventyr. Når du booker via Expedia, har du 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder i hele verden at vælge fra. Uanset budget eller rejseform findes der en pakkerejse, der passer til dig.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Thüringen?
Når det gælder overnatningssteder i Erfurt, er Radisson Blu Hotel, Erfurt og Hotel Am Kaisersaal to velbesøgte valgmuligheder. Hvis du også vil til Eisenach, står Steigenberger Hotel Thüringer Hof og Hotel Glockenhof Eisenach klar til at byde velkommen.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Thüringen på?
Alle årstider er lige gode, hvad angår en tur til Thüringen, men du kan som regel få et godt tilbud i måned. Priserne plejer at ryge i vejret i , hvor du kan forvente at betale mere for hotel og fly. Er du vild med sightseeing, men ikke så begejstret for at skulle gøre det sammen med alt for mange andre? Arranger din ferie i Thüringen i . Typisk er det meget mere fredeligt end i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Thüringen?
Når du booker din flybillet tidligt med Expedia, har du én ting mindre at stresse over. Mange luftfartsselskaber har priser op til 12 måneder i forvejen. Dette er ofte det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du booker i sidste øjeblik, kan gode tilbud på rejser til Thüringen også dukke op et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Thüringen på Expedia?
Expedia har alt, hvad du behøver for at tilrettelægge din rejse til Thüringen, men hvad din pakkerejse skal indeholde, afhænger helt af dig. Vælg imellem en hvilken som helst kombination af billeje, flyrejser og hoteller. Søger du efter aktiviteter og oplevelser til turen? Når du har foretaget din reservation, kan du også tilføje dem. Uanset din stil og dit budget findes der en pakkerejse, som passer til dig.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Thüringen?
Hvad enten du længes efter action eller afslapning, kan du planlægge din drømmeferie med en pakkerejse til Thüringen. Derudover kan du få gode rabatter, når du kombinerer dit hotel med flyrejser og billeje. Jo mere du køber, jo mere sparer du!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Thüringen hos Expedia?
Ja – og det er det smarte ved en pakkerejse fra Expedia. Du kan styre processen. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flypartnere fra hele verden, så du har masser af valgmuligheder, når du skaber din rejse til Thüringen.
Kan jeg rejse til Thüringen i øjeblikket?
For at få alle de nødvendige oplysninger om rejser til Thüringen kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du få adgang til information om rejserestriktioner, krav til karantæne og meget mere.

Populære steder at besøge