Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Sachsen 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Sachsen med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Sachsen. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Besøg Sachsen

Søg efter de bedste steder og områder i Sachsen, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Sachsen

Mest populære hoteller i Sachsen

Bilderberg Bellevue Hotel Dresden
Bilderberg Bellevue Hotel Dresden
4.5 out of 5
Grosse Meissner Str. 15, Dresden, SN
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 662 pr. nat fra 6. dec. til 7. dec.
4.1/5Very Good! (973 anmeldelser)
****

"Skønt ophold alt i bedste orden senge er dog en smule hårde og puderne lidt store ellers er alt perfekt"…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2020

Bilderberg Bellevue Hotel Dresden
NH Dresden Neustadt
NH Dresden Neustadt
4 out of 5
Hansastr. 43, Dresden, SN
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 381 pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
4.1/5Very Good! (981 anmeldelser)
Godt hotel men begrænset gratis parkering

"Fint og rent hotel med god komfort. Stort udvalg i morgenmad. Oplyst under information om hotellet at der er gratis parkering, men så skal man være heldig da der er tale om parkering på offentlig vej med mange brugere. Hotellet har egen parkeringskælder men her er prisen 16 euro pr. Døgn."…"

Anmeldelse fra 11. aug. 2020

NH Dresden Neustadt
Hilton Dresden
Hilton Dresden
4.5 out of 5
An der Frauenkirche 5, Dresden, SN
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 603 pr. nat fra 29. nov. til 30. nov.
4.2/5Excellent! (984 anmeldelser)
Super hotel lige i smørhullet

"Great hotel, great service, good pool and a nice breakfast with the Frauenkirche as a neighbourgh. Worth the money!"…"

Anmeldelse fra 22. aug. 2020

Hilton Dresden
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Sachsen

Oplev storbyer og bjerglandskab på en ferie i Sachsen.

Fordyb dig i mange tusinde års historie og kulinariske traditioner, når du går på opdagelse i landsbyerne, dalene og bjergene i denne smukke delstat i den østlige del af Tyskland. En rejse til Sachsen byder både på moderne byer, hyggelige landsbyer og bjergrige naturparker. Middelalderslotte og kirker knejser om kap med bjergene over de små byer på landet. Oplev de hyggelige, historiske landsbyer og det klippede terræn i Nationalpark Sächsische Schweiz .

Du kan også tage på storbyferie i Sachsens største by, Leipzig , hvor du kan se de mange historiske bygninger, som blev genopbygget efter Berlinmurens fald i 1989. Besøg eventuelt Bach-Museum Leipzig for at lære mere om den tyske komponist, der boede her. Udnyt en solskinsdag på bedste vis i Botanischer Garten Leipzig, Zoo Leipzig eller Abtnaundorfer Park. Rejser du til Sachsen med børn, kan I også besøge forlystelsesparken Belantis i Leipzig.

En ferie i Sachsen kan også gå til hovedstaden Dresden , der byder på en hyggelig gammel bydel, hvis arkitektur er en blanding af barokstil og rokoko. Bemærk, at meget af byen blev ødelagt af bombeangreb fra briterne og amerikanerne under 2. verdenskrig. I Dresden kan du blandt andet se den smukke Frauenkirche   med den store kuppel og besøge andre seværdigheder som f.eks. Residenzschloss Dresden , museumskomplekset Zwinger   og operahuset Semperoper .

Sydpå finder du bjergområdet Erzgebirge , som er kendt for sit træhåndværk. Udforsk de charmerende byer Seiffen, Olbernhau og Marienberg. Du kan også besøge Chemnitz ,   hvor du finder Wasserschloss Klaffenbach, Roter Turm og Staatliches Museum für Archäologie. Når du rejser til Sachsen, kan du også lære mere om delstatens fortid som middelalderhertugdømme, kongerige, republik og del af Romerriget.

Her tales adskillige sprog udover tysk, bl.a. det sorbiske sprog, som tales af et slavisk mindretal i det østlige Tyskland. Klimaet er generelt mildt med snefald om vinteren.

Delstaten udgør en stor del af det østlige Tyskland og grænser op til Polen og Tjekkiet. Områdets midte ligger omkring 225 kilometer syd for Berlin og 440 kilometer nordøst for München . Dresden Lufthavn ligger midt i Sachsen, og du kan komme rundt i området med tog.

Du kan dermed se frem til en hyggelig ferie eller et længere weekendophold i Sachsens historierige byer, sneklædte bjerge og store naturparker.