Nedre Sachsen

Tyskland
Bremen som omfatter en dam og moderne arkitektur
På et weekendophold i Bremen kan du besøge hovedbyens rådhus og katedral og rejse til mundingen af Weser-floden, som byder på maritime traditioner.

Delstaten Bremen består af to separate enklaver, og det er et livligt og indbydende område ved Weser-floden. Der er rig mulighed for at tage på storbyferie i Bremen samt i den spændende og historiske havneby Bremerhaven. Besøg disse attraktive byer for at få et indblik i regionens kultur.

Gå en tur igennem de gamle gader i Bremens historiske centrum. Brug et øjeblik på at beundre den gotiske facade på Bremer Rathaus, og træd ind under den imponerende søjlegang. Fra dette sted i hjertet af byen kan du også kigge op på tvillingetårnene på St. Petri Dom ved siden af. Dette område er en ren fornøjelse efter solnedgang, når barerne og klubberne vækkes til live.

Slap af på en café i Bremens trendy kvarter Viertel, og gå på opdagelse i områdets eksklusive butikker. Du kan også se en teaterforestilling på det pragtfulde Theater am Goetheplatz. Et af byens mest populære trækplastre er området omkring Weser-floden, hvor der ofte foregår aktiviteter som sejlads og kapløb i dragebåde. Sæt kursen mod den maleriske Bremen Bürgerpark, og se de imponerende anlægshaver, søer og skovområder.

Kør ca. 65kilometer mod nord for at nå frem til havnebyen Bremerhaven. Udforsk Museumshafen, og gå ombord på skibene, der er som frosset fast i fortiden. Få en fornemmelse for søfartstraditionerne her på Deutsches Schiffahrtsmuseum. Andre højdepunkter i byen tæller Fiedlers Fischmarkt, Deichpromenade ved Weser-floden og den zoologiske have Zoo am Meer.

Du kan også udforske nabobyerne langs Nordsøkysten, når du rejser til Bremen. Her kan du blandt andet tage til Bederkesa og fyrtårnet Neuer Leuchtturm Borkum.

Delstaten Bremen består af to separate enklaver, der begge er omsluttet af den større delstat, Niedersachsen. Det er den mindste delstat i Tyskland og ligger i den nordvestlige del af landet. Du kan rejse til Bremen via Bremen Lufthavn eller tage bus eller tog fra andre større byer i Tyskland, og når du er fremme, kan du udforske byerne på cykel eller med sporvogn.

Populære byer i Nedre Sachsen

Det nye rådhus som viser en sø eller et vandhul og historiske bygningsværker
Hannover
Kendt for Forretning, Museer og Festivaler
Hannover er hovedstaden i delstaten Niedersachsen, og et af de områder, der blev hårdest ramt under Anden Verdenskrig.

Gode grunde til at tage afsted

 • Hannover Zoo
 • Maschsee
 • Swiss Life Hall
Bremen som omfatter kulturarvsgenstande såvel som en lille gruppe mennesker
Bremen
Kendt for Historisk, Forretning og Floder
Byens kunstgallerier og antikvitetsbutikker giver besøgende på en storbyferie i denne nordtyske havneby et godt indblik i byens historie.

Gode grunde til at tage afsted

 • Bremen Bymusikanter
 • Bremen Rådhus
 • Weser-stadionet
Volkswagen Autostadt-komplekset og byder på en sø eller et vandhul og moderne arkitektur
Wolfsburg
Kendt for Museer, Historisk og Udflugter
Når du rejser til Wolfsburg, kan du blandt andet opleve Volkswagens hovedsæde, imponerende moderne museer og en malerisk floddal. Byen ligger ikke langt fra Hannover, så du kan eventuelt kombinere en storbyferie her med et weekendophold i Wolfsburg.

Gode grunde til at tage afsted

 • Volkswagen Autostadt-komplekset
 • Volkswagen AutoMuseum
 • phæno
Goslar som omfatter en by, et springvand og kulturarvsgenstande
Goslar
Kendt for Historisk, Bjerge og Museer
Når du rejser til Goslar, befinder du dig i en fredelig middelalderby, der ligger for sig selv midt i delstaten Niedersachsen ved foden af Harzen, men alligevel kun et par timers kørsel fra Berlin.

Gode grunde til at tage afsted

 • Kaiserpfalz Goslar
 • Rathaus Goslar
 • Museum und Besucherbergwerk Rammelsberg
Braunschweig som omfatter historiske bygningsværker og natteliv
Braunschweig
Kendt for Historisk, Festivaler og Kultur
På en rejse til Braunschweig befinder du dig i den tyske delstat Niedersachsen i en by, der er præget af sine historiske bygninger, gode shoppingmuligheder og et aktivt kulturliv.

Gode grunde til at tage afsted

 • Brunswick Katedral
 • Kulmarkedet
 • Dankwarderode Slot
Oldenburg
Oldenburg
Kendt for Øl, Monumenter og Museer
Glæd dig til at opleve monumenter, museer og historie i Oldenburg!