Nedre Sachsen

Tyskland
Hannover og byder på moderne arkitektur
På et weekendophold i Bremen kan du besøge hovedbyens rådhus og katedral og rejse til mundingen af Weser-floden, som byder på maritime traditioner.

Delstaten Bremen består af to separate enklaver, og det er et livligt og indbydende område ved Weser-floden. Der er rig mulighed for at tage på storbyferie i Bremen samt i den spændende og historiske havneby Bremerhaven. Besøg disse attraktive byer for at få et indblik i regionens kultur.

Gå en tur igennem de gamle gader i Bremens historiske centrum. Brug et øjeblik på at beundre den gotiske facade på Bremer Rathaus, og træd ind under den imponerende søjlegang. Fra dette sted i hjertet af byen kan du også kigge op på tvillingetårnene på St. Petri Dom ved siden af. Dette område er en ren fornøjelse efter solnedgang, når barerne og klubberne vækkes til live.

Slap af på en café i Bremens trendy kvarter Viertel, og gå på opdagelse i områdets eksklusive butikker. Du kan også se en teaterforestilling på det pragtfulde Theater am Goetheplatz. Et af byens mest populære trækplastre er området omkring Weser-floden, hvor der ofte foregår aktiviteter som sejlads og kapløb i dragebåde. Sæt kursen mod den maleriske Bremen Bürgerpark, og se de imponerende anlægshaver, søer og skovområder.

Kør ca. 65kilometer mod nord for at nå frem til havnebyen Bremerhaven. Udforsk Museumshafen, og gå ombord på skibene, der er som frosset fast i fortiden. Få en fornemmelse for søfartstraditionerne her på Deutsches Schiffahrtsmuseum. Andre højdepunkter i byen tæller Fiedlers Fischmarkt, Deichpromenade ved Weser-floden og den zoologiske have Zoo am Meer.

Du kan også udforske nabobyerne langs Nordsøkysten, når du rejser til Bremen. Her kan du blandt andet tage til Bederkesa og fyrtårnet Neuer Leuchtturm Borkum.

Delstaten Bremen består af to separate enklaver, der begge er omsluttet af den større delstat, Niedersachsen. Det er den mindste delstat i Tyskland og ligger i den nordvestlige del af landet. Du kan rejse til Bremen via Bremen Lufthavn eller tage bus eller tog fra andre større byer i Tyskland, og når du er fremme, kan du udforske byerne på cykel eller med sporvogn.