Billigste flyrejser til Hannover

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 865 for en enkeltbillet og DKK 1.007 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Hannover

Fly til Hannover

Hannover i Tyskland er måske bedst kendt for sine store messer – her afholdes fx CeBIT, verdens største computermesse, hvert forår. Men også når der ikke er messe i byen, har Hannover rigtigt meget at byde på. Find dine billige flybilletter til Hannover, og kom selv ned og se!

Hannover ligger midt i Europa og er den grønneste storby i Tyskland. Byparken Eilenriede er dobbelt så stor som Central Park i New York, og når du holder ferie i Hannover, er det her, du finder et pusterum, hvis du vil holde en kort pause fra storbyen. Køb en flyrejse til Hannover, og tag for dig af oplevelserne i den tyske storby.

Flyv til Hannover

Hannover Lufthavn ligger i Langenhagen, 11 km nord for Hannover, og det er her, du lander, når du rejser med fly til Hannover. Fra lufthavnen er det meget nemt at komme til Hannover, og transporttiden er under en halv time. Flere gange i timen går der både tog og busser fra lufthavnen til byen, ligesom du naturligvis kan vælge at tage en taxa direkte til dit hotel i Hannover. Du kan også benytte dig af de transferservices, der betjener Hannover Lufthavn.

Du kan naturligvis også benytte dig af billeje i Hannover. Husk, at der ofte er penge at spare, hvis du bestiller lejebilen hjemmefra, samtidig med at du reserverer hotel og køber dine flybilletter til Hannover. Er bilen bestilt, står den og venter på dig i området mellem terminal A og B, hvor de fleste større biludlejningsfirmaer er repræsenteret.

Følg den røde tråd i Hannover

Hannover har så meget musik at byde på, at den siden 2014 har haft titlen 'UNESCO City of Music'. Uanset om du er mest til klassisk musik, jazzede jamsessions, hård rock eller traditionel tysk schlagermusik, kan du være sikker på, at du i Hannover finder en koncertsal eller et spillested, hvor du kan høre lige præcis din yndlingsmusik. Hannover er hjemsted for mere end 400 kor – det er der ikke mange andre byer, der kan prale af – og hvert eneste år tiltrækker byen mange af de helt store musikernavne, som gerne har Hannover med på deres turneplan. Måske skal du lige tjekke op på dit yndlingsband og sørge for at købe dine flybilletter til Hannover, så I er i byen på samme tid?

Hannover var værtsby for Verdensudstillingen Expo 2000, og det kan stadig ses i bybilledet, hvor du overalt møder anderledes og flot arkitektur. Hvis du ikke vil gå glip af nogen af de mange seværdigheder, skal du bare følge 'den røde tråd' gennem byen. Den røde tråd er malet på jorden og med sine 4,2 km kommer du forbi ikke færre end 36 seværdigheder, når du følger den gennem byen.

Hvis du har brug for at få fyldt lidt i maven undervejs, har Hannover også meget at vælge imellem. Her finder du alt fra slow food over vegetariske specialiteter til den klassiske currywurst – det er bare om at tage for sig af retterne.

Populære flyrejser til Hannover

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 865 for en enkeltbillet og DKK 1.007 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.