Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

BremenGermany

Byens kunstgallerier og antikvitetsbutikker giver besøgende på en storbyferie i denne nordtyske havneby et godt indblik i byens historie.

Bremen er Tysklands ældste kystby. Den er vokset fra at være en lille fiskerby til at blive en af Europas største havne og den næststørste by i Nordtyskland målt på befolkningstal.

Brug en dag eller to på en rejse til Bremen med at gå på opdagelse i byens historiske bydele, og nyd de mange velbevarede historiske bygninger. Bremen ligger nordvest for Hannover ved floden Weser tæt på Nordsøen. Her finder du gotisk arkitektur og renæssancearkitektur, f.eks. Schütting, der er et lavshus fra det 16. århundrede, og Böttcherstrasse, der er opført som en kopi af en middelaldergade med restauranter, butikker og gallerier. Gaden blev opført efter 2. verdenskrig som et forsøg på at genskabe datidens tyske byliv.

Hvis du er på et weekendophold, må du ikke gå glip af bydelen Schnoor. Her finder du kunstnere og kunsthåndværkere, som sælger afrikanske souvenirs, smykker og julepynt i enestående butikker og kunstgallerier, der er indrettet i områdets middelalderbygninger. Dette genopførte historiske område øst for byen var oprindeligt fiskernes kvarter.

Hvis du er på udkig efter eksklusive butikker, kan du besøge Lloyd Passage, hvor du finder en række mondæne butikskæder. Du kan også lægge turen forbi shoppingcenteret Waterfront , som ligger ved floden Weser. Her finder du over 80 butikker med mode, tilbehør, sko og lædervarer. Desuden afholdes der her en række festivaler, koncerter og madfestivaler i løbet af året.

Der er mange spisesteder i Bremens shoppingområder, men hvis du vil opleve mere traditionelle restauranter og caféer, skal du besøge til bydelen Schlachte, som ligger langs med Weser-floden. I Böttcherstrasse kan du prøve traditionelle retter med kål og fisk eller "Labskaus" (skipperlabskovs), som er en gryderet med kartofler og oksekød.

Få en rundvisning på bryggeriet Beck’s med enten en engelsk eller tysk guide. Hvis du har lyst til en aften i byen, er der mange muligheder i bydelene Schlachte og Viertel, som især tiltrækker det unge publikum. Hvis du er til mere afslappede rammer, kan du i stedet vælge øl- og vinbarerne i Böttcherstrasse.

Det ligger en international lufthavn 3 km syd for Bremens centrum. Det er nemt at komme rundt i byen med bus og sporvogn.

Her kan du overnatte i Bremen

Mest populære hoteller i Bremen

Steigenberger Hotel Bremen
Steigenberger Hotel Bremen
4.5 out of 5
Am Weser-Terminal 6, Bremen, HB
Prisen er DKK 632 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger nær lufthavnen i Bremen (Überseestadt) og er også tæt på GOP Varieté-Theater, Becks Bryggeri og Casino Bremen. Marktplatz ...

4.5/5Wonderful! (493 anmeldelser)
næsten topkarakter

"Eneste minus var at man først ved ankomst fik oplyst at spa og de facto også Gym var lukket grundet Covid-19. Det burde have været oplyst på hjemmesiden ifm bookningen."…"

Anmeldelse fra 12. okt. 2020

Steigenberger Hotel Bremen
INNSiDE by Melia Bremen
INNSiDE by Melia Bremen
4 out of 5
Sternentor 6, Bremen, HB
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 550 pr. nat fra 21. feb. til 22. feb.

Dette hotel ligger i Häfen, kun 2 km fra Werftinsel og Waller Sand. Derudover ligger Rablinghauser Strand og Bremen-kunstuniversitetet ca. 5 km derfra.

4.2/5Very Good! (416 anmeldelser)
Skønt ophold i en corona tid.

"Vi havde et skønt ophold, hvor alle forholdsregler grundet covid-19, gjorde at vi absolut følte os trygge. Dejlig morgenmadsbuffet og skøn restaurant for aftensmad. Specielt tjenerne i restaurant/bar var medvirkende til at skabe en skøn og afslappende atmosfære. Kun de umiddelbart omkring liggende ..."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2020

INNSiDE by Melia Bremen
Parkhotel Bremen – ein Mitglied der Hommage Luxury Hotels Collection
Parkhotel Bremen – ein Mitglied der Hommage Luxury Hotels Collection
5 out of 5
Im Buergerpark, Bremen, HB
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.005 pr. nat fra 21. feb. til 22. feb.

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Bremen, kun 2 km fra Bremen Bürgerpark, Am Wall Mühle og Bremen Bymusikanter. Derudover ligger ...

4.4/5Wonderful! (426 anmeldelser)
The Best Hotel in Bremen.

"Luxurious hotel in Bremen. One of the best I have visited. Very fine service from the staff. I recommend the rooms facing the park - great view. Free parking."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2020

Parkhotel Bremen – ein Mitglied der Hommage Luxury Hotels Collection
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Bremen

Aparthotel Adagio Bremen
Aparthotel Adagio Bremen
BAHNHOFSPLATZ 41, Bremen
Prisen er DKK 484 pr. nat fra 11. feb. til 12. feb.

Dette lejlighedshotel ligger i Bahnhofsvorstadt, kun 0,7 km fra Am Wall Mühle og 3,9 km fra Universum Bremen. Derudover ligger Bremen Bymusikanter og Bremen ...

4.3/5Excellent! (65 anmeldelser)

"Super Lage, sehr sauber und freundlich! Zimmer hatten alles, was man braucht."…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2020

Aparthotel Adagio Bremen
Klabauterbett
Klabauterbett
2.5 out of 5
Auf dem Dreieck 5a, Bremen

Denne husbåd ligger i Häfen, kun 15 minutters gang fra Becks Bryggeri og GOP Varieté-Theater. Derudover ligger Bremen Bymusikanter og Bremen Katedral ca. 2 km ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Koje an der sand knarrs viel, Wenneberg die schlafende person umdreth. Schöne lage. Unsere beste empfehlung."…"

Anmeldelse fra 24. okt. 2019

Klabauterbett
Smuk lejlighed i centrum
Smuk lejlighed i centrum

Dette lejlighedskompleks ligger i Altstadt, kun 0,1 km fra Schnoorviertel (det gamle kvarter) og 4,9 km fra Universum Bremen. Derudover ligger Böttcherstrasse ...

2/5 (1 anmeldelse)
Leider nicht wie erwartet

"Die Wohnung war nicht sonderlich sauber. Das Bad lies zu wünschen übrig. Überall staub und Dreck. Es hat ziemlich unangenehm gerochen und die Möbel waren sehr mitgenommen. In der Küche lagen noch Krümmel und benutztes Geschirr rum. Für uns war es leider kein angenehmer Aufenthalt in dieser ..."…"

Anmeldelse fra 24. sep. 2020

Smuk lejlighed i centrum
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Bremen

0

Byer i nærheden af Bremen