Billigste flyrejser til Bremen

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra for en enkeltbillet og DKK 1.194 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Bremen

Fly til Bremen

Expedia gør det lettere end nogensinde at finde billige flybilletter til Bremen. Med den optimerede søgemaskine, der søger hos et utal af flyselskaber, kan du finde lige præcis den flyvning, der passer dig.

Bremen er virkelig en oplevelse for sig. Denne vesttyske by kan dateres 1200 år tilbage, og der findes derfor et stort antal af historiske oplevelser, der kan gøre dit ophold i Bremen yderst interessant.

Med sine over 300.000 indbyggere summer Bremen af liv, og der hersker en på en gang idyllisk historisk og moderne stemning. Bremen kombinerer den gamle gotiske byggestil med nyere tysk arkitektur. Kreative miljøer sætter også deres præg på byen, overalt blomstrer nye restauranter, caféer, natklubber og storcentre op. Bremen er derfor oplagt til en forlænget weekend, for der er rigeligt at tage sig til. Så find et hotel i Bremen, og nyd din ferie.

Der er også flere familievenlige attraktioner i Bremen, for eksempel zoologisk have og forskellige forlystelsesparker. I kan også tage på havnerundfart – eller ”flodrundfart” om man vil – floden Wesser løber igennem Bremen, og hvilken bedre måde at slappe af på end langsomt at lade byen glide forbi, mens I sejler ned af floden?

Flyrejser til Bremen fra Danmark

Den letteste måde at komme til Bremen på er ved at flyve til nabobyen Hannover, hvorfra der ikke er langt til Bremen. Der er direkte fly til Hannover fra Kastrup, mens du kan komme dertil fra Billund, Aarhus og Aalborg med blot en enkelt mellemlanding.

Ankomst til Hannover Airport

Hannover Airport har togafgange, der bringer dig til Bremen på under to timer. Du kan også finde billeje i Bremen eller måske allerede her i lufthavnen. På denne måde er du klar til udforske Bremen og omegn.

Du kan starte din ferie i Bremen med at se den imponerende middelalderlige arkitektur. Start for eksempel på den gamle markedsplads, Marktplatz, hvor byens gotiske rådhus ligger. På pladsen kan du også se den berømte Rolandstatue, der står trodsigt over for kirken, og på den måde symboliserer byens uafhængighed fra kirken. Begge monumenter er på UNESCOs verdensarvsliste.

På en spadseretur gennem denne smukke by kan du opleve den hyggelige Scnoor-bydel, der også stammer fra middelalderen. De klassiske huse med gavle i flere farver, kender du fra Danmark, men det gør dem ikke mindre charmerende. Din tur videre bringer dig forbi en fortryllende rododendronpark og et søfartsmuseum, hvor du kan blive klogere på 2. Verdenskrig.

På en ferie i Bremen bliver det aldrig kedeligt. Hvis bylivet bliver for meget, er der også rig mulighed for at komme lidt ud i naturen. Nordsøen ligger nemlig blot en sviptur væk og fiskerlejet Cuxhaven er bestemt et besøg værd.

Derfra kan du passende tage en færgetur til øen Helgoland, der ligger 46 km fra kysten. Øgruppen består af kæmpemæssige røde klipper, der majestætisk rejser sig fra Nordsøen. Den indgik i en byttehandel mellem England og Tyskand i 1890, hvor den afrikanske ø Zanzibar blev overdraget til englænderne.

Populære flyrejser til Bremen

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra for en enkeltbillet og DKK 1.194 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.