Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Rheinland-Pfalz 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Rheinland-Pfalz med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Rheinland-Pfalz. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Tilbud på rejser til Rheinland-Pfalz i 2021

Dorint Hotel Würzburg
Hotel Melchior Park
Main Hotel Eckert
Hotel Lindleinsmühle
City Hotel Würzburg

Besøg Rheinland-Pfalz

Søg efter de bedste steder og områder i Rheinland-Pfalz, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Rheinland-Pfalz

Mest populære hoteller i Rheinland-Pfalz

The Apartment Suite (Osteiner Hof)
The Apartment Suite (Osteiner Hof)
3.5 out of 5
Schillerplatz 1 (Osteiner Hof), Mainz
Prisen er DKK 760 pr. nat fra 5. dec. til 6. dec.
4.9/5Exceptional! (27 anmeldelser)

"freundliche Rezeption, alles sauber, gutes bett,nnnnnnnnnnnnnnnnnnn"…"

Anmeldelse fra 15. mar. 2020

The Apartment Suite (Osteiner Hof)
Hampton by Hilton Kaiserslautern
Hampton by Hilton Kaiserslautern
3.5 out of 5
Fischerstrasse 78, Kaiserslautern, RP
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 529 pr. nat fra 27. nov. til 28. nov.
4.6/5Exceptional! (24 anmeldelser)

"cLEAN HOTEL. gfRONT DESK STAFF WAS PLEASANT AND HELPFUL"…"

Anmeldelse fra 9. nov. 2020

Hampton by Hilton Kaiserslautern
Best Western Hotel Kaiserslautern
Best Western Hotel Kaiserslautern
3 out of 5
St.-Quentin-Ring 1, Kaiserslautern, RP
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 491 pr. nat fra 29. nov. til 30. nov.
3.1/5 (7 anmeldelser)
Sehr nettes freundliches Personal

"Da ich geschäftlich unterwegs war,konnte ich mir leider nicht die Gegend ansehen. Das Hotel war zentral gelegen,sauber und mit freundlichem Personal .... immer wieder gerne ,,!"…"

Anmeldelse fra 7. mar. 2020

Best Western Hotel Kaiserslautern
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Rheinland-Pfalz

Få masser af natur, kultur og vin på din ferie i Rheinland-Pfalz

Sejl ned ad Rhinen i ro og mag, og kør i svævebaner over bølgende marker i Tysklands største vinproducerende region, når du holder ferie i Rheinland-Pfalz. Rheinland-Pfalz er en delstat, der især er berømt for sine slotte og vingårde. Denne charmerende region har tætte skove, hyggelige gamle byer med smukke kirker og romantiske ruiner. Du kan kaste dig over udendørs aktiviteter såsom vandring og camping i de store naturområder i dette maleriske område.

Når du rejser til Rheinland-Pfalz og besøger områdets største by, Mainz , kan du ikke undgå at bemærke romernes historiske betydning for denne tyske region. På storbyferie i Rheinland-Pfalz kan du også høre meget mere om trykkunstens fader på Gutenberg-Museum. Den gamle bydel i Mainz indeholder en samling imponerende, religiøse bygninger, hvoraf du især vil blive benovet over Augustinerkirche, Christuskirche og domkirken, Mainzer Dom.

Kører du mod nord i cirka én time, ankommer du til den hyggelige by Koblenz . En af hovedattraktionerne lidt nordøst for Koblenz er pynten Deutsches Eck , hvor der er opført en majestætisk skulptur. Tag kabelbanen Seilbahn Koblenz over Rhinen, og nyd den fantastiske udsigt på vej op til Festung Ehrenbreitstein , hvor du kan dykke ned i tysk militærhistorie på denne imponerende fæstning.

Er du til en anden slags dyst, kan du se en fodboldkamp på Fritz Walter Stadion i Kaiserslautern. Har du børn med på turen, vil de sætte pris på et besøg i Zoo-Kaiserslautern eller Planet Bowling.

Den historiske by Trier byder på mange velbevarede levn fra romertiden, og i byen Speyer kan du opleve en af verdens største romanske kirker, nemlig Speyerdomen. Den imponerende bygning blev påbegyndt helt tilbage i 1030.

Får du og resten af familien nok af kultur, kan I brænde lidt krudt af i Pfälzerwald, som har masser af vandreruter og spændende seværdigheder. Det varme klima i den sydlige del af Tyskland er velegnet til sommerudflugter ind i skoven og til dyrkning af vinmarker. I området Ahr-Mittelrhein produceres mest rødvin, mens hvidvin hovedsageligt produceres i Mosel-Nahe . Det er nærliggende og anbefalelsesværdigt at besøge de forskellige vingårde og enoteker i landsbyerne på din rejse til Rheinland-Pfalz, så du får et godt overblik over områdets forskellige druesorter.

Delstaten udgør en stor del af det sydvestlige Tyskland, og hele 42 % af den er dækket af skov. Du kan komme med fly til Rheinland-Pfalz ved at benytte dig af lufthavnene i Hahn eller Zweibrücken. Det er dog nok mest praktisk, at du flyver til Frankfurt Internationale Lufthavn og derefter transporterer dig fra sted til sted med tog eller bus. Du kan også overveje at tage på krydstogt på Rhinen som en alternativ transportform.

Et weekendophold i Rheinland-Pfalz byder på et paradis for udendørsmennesker med mange smukke landskaber, hyggelige byer og kønne vinmarker.