Rejser til Rheinland-Pfalz

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Rheinland-Pfalz

Besøg Rheinland-Pfalz

Søg efter de bedste steder og områder i Rheinland-Pfalz, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Rheinland-Pfalz

Mest populære hoteller i Rheinland-Pfalz

Romantik Hotel zur Glocke
Romantik Hotel zur Glocke
3.5 out of 5
12 Glockenstraße, Trier, Rheinland-Pfalz, 54290
Prisen er 1.499, kr pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
1.499, kr
pr. nat
4. dec. – 5. dec.
4,8/5 Exceptional! (129 anmeldelser)
5 stjerner til dette hotel
"Virkelig lækkert hotel i hjertet af Trier. Store værelser. Lækkert frugtfad ved ankomst. Desuden dejlig restaurant med masser af lækre asparges retter her i juni."

Anmeldelse fra 15. jun. 2022

Romantik Hotel zur Glocke
SAKS Urban Design Hotel Kaiserslautern
SAKS Urban Design Hotel Kaiserslautern
4.5 out of 5
Stiftsplatz 11, Kaiserslautern, RP, 67655
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 959, kr pr. nat fra 1. jan. til 2. jan.
959, kr
pr. nat
1. jan. – 2. jan.
4,1/5 Very Good! (285 anmeldelser)
Super fint hotel.
"Super fint hotel, god service og super personale. God beliggenhed for bymidten."

Anmeldelse fra 8. aug. 2021

SAKS Urban Design Hotel Kaiserslautern
Super 8 by Wyndham Mainz Zollhafen
Super 8 by Wyndham Mainz Zollhafen
3 out of 5
Inge-Reitz Straße 1-3, Mainz, 55120
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 460, kr pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.
460, kr
pr. nat
18. dec. – 19. dec.
4,1/5 Very Good! (95 anmeldelser)
"Check in var lidt rodet og efter en længere forklaring til receptionen kunne.vi få begge værelser. dog havde de glemt at aktivere vores nøglekort. Første dag kom rengøringen klokken 8:30, måske lidt tidligt lørdag morgen. Men lækre værelset og gode senge."

Anmeldelse fra 19. sep. 2021

Super 8 by Wyndham Mainz Zollhafen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Rheinland-Pfalz?
Vælg mellem alle slags kombinationer af flyrejser, hoteller og udlejningsbiler, så du kan komme på ferie til Rheinland-Pfalz fra bare . Jo flere komponenter, du samler sammen, jo mere sparer du. Din ønskeferie har aldrig være mere prismæssigt overkommelig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Rheinland-Pfalz?
Det er nemt. Det gælder bare om at samle så meget som muligt. Flyrejser, hoteller og biludlejning – kombiner det, du har brug for, i en pakkerejse til Rheinland-Pfalz, så du kan opnå besparelser. Få endnu mere rabat, når du tilføjer flere elementer, såsom oplevelser og udflugter, til din reservation. Men det er ikke det mest imponerende ved det hele. Du har muligheden for selv at sammenstrikke din rejse, helt som du vil. Vi tilbyder 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder i hele verden, så alle kan komme afsted og udleve sine feriedrømme.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Rheinland-Pfalz?
Hvis vi snakker overnatning i Oberhambach med god service og behagelige senge, er det svært at overse 3 rum overnatning i Oberhambach og 1 soveværelse indkvartering i Oberhambach. Hvis du også tager forbi Bernkastel-Kues, kan du nyde godt af en solid nats søvn hos Christiana’s Wein&Art Hotel eller Hotel zur Post.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Rheinland-Pfalz på?
Månederne anses for at være højsæson i Rheinland-Pfalz, mens normalt er mere rolige. Hvis du kigger efter et rigtig godt tilbud på din rejse til Rheinland-Pfalz, så overvej at kigge i måned. Det er værd at være opmærksom på, at som regel er det allerdyreste tidspunkt på året at besøge dette sted på.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Rheinland-Pfalz?
Skønt ikke alle flyselskaber frigiver billetpriser tidligt, er det normalt muligt at søge efter international flights on Expedia op til et år frem. Her kan du få fingrene i nogle utrolige tilbud. Hvis du er lidt sent ude, kan du dog stadig være heldig. Nogle gange bliver lave priser tilgængelige et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Rheinland-Pfalz på Expedia?
Du kan vælge blandt en kombination af billeje, hoteller og flyrejser. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje udflugter og oplevelser. Vil du gerne vælge en bestemt kabineklasse? Det er også muligt. Valget er kun dit, når det kommer til at kombinere din ideelle rejse til Rheinland-Pfalz.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Rheinland-Pfalz?
Skræddersy tilbud, der matcher dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Hoteller, flybilletter og billeje – vi har alt, hvad du skal bruge til at planlægge din rejse. Du kan opnå betydelige besparelser blot ved at kombinere dine reservationer. Uanset om du skal afsted på skitur eller slikke sol sydpå, er din ideelle ferie kun få klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Rheinland-Pfalz hos Expedia?
Ja, du bestemmer. Expedia har adgang til 500+ flypartnere fra hele verden, så du kan tilpasse din rejse til Rheinland-Pfalz, alt efter rejsebehov.
Kan jeg rejse til Rheinland-Pfalz i øjeblikket?
For at få alle de nødvendige oplysninger om rejser til Rheinland-Pfalz kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du få adgang til info om krav til karantæne, rejserestriktioner og meget mere.