Rejser til Rheinland-Pfalz

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Rheinland-Pfalz

Besøg Rheinland-Pfalz

Søg efter de bedste steder og områder i Rheinland-Pfalz, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Rheinland-Pfalz

Mest populære hoteller i Rheinland-Pfalz

Hyatt Regency Mainz
Hyatt Regency Mainz
4 out of 5
Templerstraße 6, Mainz, 55116
Fuldt refunderbart
Prisen er 1.106, kr pr. nat fra 23. apr. til 24. apr.
1.106, kr
pr. nat
23. apr. – 24. apr.
9,2/10 Wonderful! (507 anmeldelser)
En blandet oplevelse
"God beliggenhed, pæn indretning. Meget dårlig service i forbindelse med middag om aftenen på restauranten. God service til morgenmaden og lækker morgenmad. Problemer ved udcheckning, da jeg benyttede en bonusovernatning, hvilket hotellet ikke kendte til. Har ikke tidligere haft problemer med bonusovernatninger ..."

Anmeldelse fra 17. aug. 2021

Hyatt Regency Mainz
Hotel Excelsior Ludwigshafen
Hotel Excelsior Ludwigshafen
3.5 out of 5
Lorientallee 16, Ludwigshafen, BW, 67059
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 483, kr pr. nat fra 10. apr. til 11. apr.
483, kr
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
6/10 (451 anmeldelser)
Slidt og varmt
"Hotellet fremstår meget slidt - Vi bliver modtaget af natportieren som griner af os fordi vi har booket via hotels.com og ikke direkte via hotellet. Der pågår en stor, larmende, fest lige udenfor indgangen til hotellet, idet hotellets "Skybar" er lukket og natportieren leverer velvilligt spiritus ..."

Anmeldelse fra 30. jul. 2019

Hotel Excelsior Ludwigshafen
Hotel Restaurant Barbarossahof
Hotel Restaurant Barbarossahof
4 out of 5
Eselsfürth 10, Kaiserslautern, RP, 67657
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 750, kr pr. nat fra 7. apr. til 8. apr.
750, kr
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
8,6/10 Excellent! (337 anmeldelser)
"Opholdet var langt over forventning i forhold til prisen :-)"

Anmeldelse fra 25. jul. 2021

Hotel Restaurant Barbarossahof
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Rheinland-Pfalz?
Den billigste pakkerejse til Rheinland-Pfalz kan fås til , så drømmeturen kan blive til virkelighed, uden at det koster en jetjager. Du kan samle flyrejse, hotel og biludlejning for at skræddersy pakkerejsen, så den passer til din rejsestil.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Rheinland-Pfalz?
Svaret er ja, fordi vi hos Expedia ved, at livet kan ændre sig. Gå til vores kundeserviceportal for at få mere at vide. Men almindeligvis kan du, hvis du har booket din pakkerejse til Rheinland-Pfalz inden for de seneste 24 timer, muligvis afbestille eller ændre den uden beregning. Hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet kan dog opkræve gebyr, hvis reservationen er blevet foretaget tidligere.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Rheinland-Pfalz?
Book og søg efter det hele på et og samme sted pakkerejser til Rheinland-Pfalz. Der er tilbud på flyrejser, hoteller og oplevelser, der er gode for betalingskortet og rejsefeberen. Rent faktisk kan du ende med en stor besparelse, når du samler reservationerne. Derudover er der 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder at vælge fra over hele verden, så du har uendelige muligheder for at blande dem, som du ønsker.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Rheinland-Pfalz?
Hvad angår overnatningssteder i Oberhambach, er Vacation home Birdieferienhaus in Leisel - 4 persons, 2 bedrooms og Vidunderlig udsigt over Nahe dalen og Frombork blandt to af favoritterne. Hvis du også tager til Bernkastel-Kues, står Haus Constanze og New, modernly designed holiday apartment in the Kues district, near the swimming pool klar til at modtage dig.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Rheinland-Pfalz?
Bliv belønnet med det bredeste udvalg til de billigste priser, når du booker din rejse til Rheinland-Pfalz i god tid. Flyselskaber annoncerer generelt deres flybilletter omkring et år inden afrejse, så begynd planlægningen så hurtigt som muligt. Når det er sagt, arbejder Expedia hele tiden på at finde de allerbedste tilbud, så der er altid et godt tidspunkt at booke din drømmeferie på!
Hvad inkluderer pakkerejser til Rheinland-Pfalz på Expedia?
Expedia har alt, hvad du skal bruge for at organisere din ferie i Rheinland-Pfalz, men hvad din pakkerejse skal indeholde, afhænger kun af dig. Vælg fra en hvilken som helst kombination af billeje, flyrejser og hoteller. Er du på udkig efter nogle oplevelser til din tur? Når du har foretaget din reservation, kan du også tilføje dem. Uanset hvilket budget du har, findes der et tilbud, som matcher dine behov.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Rheinland-Pfalz?
Vi har allerede lave priser. Men du kan få fingrene i endnu bedre tilbud, hvis du booker hoteller, flyrejser og billeje samlet. Med en pakkerejse hos Expedia får du altid transparente priser og et rigtig godt udvalg.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Rheinland-Pfalz hos Expedia?
Ja, helt sikkert. Expedia har 500+ partnerflyselskaber at vælge fra på verdensplan. Med så stort et udbud bliver det en let sag at finde det helt rette flyselskab, der kan sørge for flyveturen til Rheinland-Pfalz.