Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Baden-Württemberg 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Baden-Württemberg med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Baden-Württemberg. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Besøg Baden-Württemberg

Søg efter de bedste steder og områder i Baden-Württemberg, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Baden-Württemberg

Mest populære hoteller i Baden-Württemberg

ACHAT Hotel Karlsruhe City
ACHAT Hotel Karlsruhe City
4 out of 5
Mendelssohnplatz, Karlsruhe, BW
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 415 pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
4.1/5Very Good! (250 anmeldelser)

"Fint! Rent og velholdt. Mindre mulighed for frisk luft"…"

Anmeldelse fra 2. jun. 2019

ACHAT Hotel Karlsruhe City
Radisson Blu Hotel, Mannheim
Radisson Blu Hotel, Mannheim
4.5 out of 5
Quadrant Q7, 27, Mannheim
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 744 pr. nat fra 28. dec. til 29. dec.
4.7/5Exceptional! (781 anmeldelser)
Spotless

"This hotel was super clean - like no one ever stayed there before. Great location right in the best shopping area."…"

Anmeldelse fra 8. jul. 2020

Radisson Blu Hotel, Mannheim
Hotel Astoria
Hotel Astoria
Hospitalstr. 29, Stuttgart, BW
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 137 pr. nat fra 13. dec. til 14. dec.
3.3/5 (566 anmeldelser)
Great deal

"Nice hotel. A bit dated interior - but great value for the price"…"

Anmeldelse fra 16. apr. 2019

Hotel Astoria
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Baden-Württemberg

Hold ferie i Baden-Württemberg, og oplev Sydtyskland

I den tyske delstat Baden-Württemberg kan du opleve stedsegrønne skove, livlige byer og den berømte forlystelsespark Europa-Park. Baden-Württemberg er Tysklands tredjestørste delstat. Den mangfoldige delstat byder både på skovklædte bjerge, store søer og romantiske byer. På en rejse til Baden-Württemberg kan du booke et ophold på et fredeligt wellnesscenter i et afsides naturområde eller besøge de mange historiske landsbyer. Besøg også et af Tysklands ældste universiteter, eller fordyb dig i udendørs aktiviteter i det smukke naturlandskab.

Baden-Württemberg er især kendt for bjergkæden Schwarzwald . Denne massive, skovklædte bjergkæde byder bl.a. på naturskønne køreture, små kurbyer og skisportssteder. Hvis du er fan af udendørs aktiviteter, kan du besøge Naturpark Südschwarzwald, hvor du kan give dig i kast med mountainbiking, vandring, klatring, fiskeri eller sejlads. Der ligger også mange hyggelige byer ved naturparkens mange søer, som bl.a. tæller Schluchsee og Titisee.

Planlægger du et weekendophold i Baden-Württemberg, kan du flyve til Stuttgart og opleve byens smukke historiske bygninger i centrum. Stuttgart er nemlig hovedstad og den største by i delstaten. Her finder du både imponerende slotte, smukke haver, kunstgallerier og museer. Besøg blandt andet Schloss Solitude , som er et rokokoslot fra det 18. århundrede i hjertet af distriktet Stuttgart-West. Byen har også en spændende zoologisk og botanisk have, der hedder Wilhelma .

Heidelberg er en anden romantisk by i Baden-Württemberg. Her kan du nyde barok arkitektur i den fortryllende gamle bydel og se de gamle ruiner af Schloss Heidelberg. Dette slot ligger på den nordlige skråning af Königstuhl og kan ses fra Heidelbergs gamle bydel. Mange kunstnere og akademikere har boet i denne smukke by, blandt andet Joseph von Eichendorff, der var tysk digter og forfatter.

Når du rejser til Baden-Württemberg, kan du også besøge Europa-Park, som er en af Europas største forlystelsesparker. Denne populære attraktion ligger i byen Rust tæt ved grænsen til Frankrig. Prøv de mange rutsjebaner, gokarterne og alle de andre sjove forlystelser. Parken har mange hyggelige områder for børn og er temaopdelt efter forskellige europæiske lande.

Delstaten Baden-Württemberg ligger i det sydlige Tyskland. Du kan overnatte i en af de mange hyggelige byer ved søerne eller i kurbyerne i Schwarzwald. Du kan også tage på storbyferie i Baden-Württemberg og besøge de større byer Heidelberg eller Stuttgart. Byerne Mannheim , Freiburg og Karlsruhe er også et besøg værd.

Når du besøger Baden-Württemberg, får du stedsegrønne skove, romantiske byer og fremragende skisportssteder og wellnesscentre.