Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Shopping og storbyferie – biludlejning Stuttgart

Uanset om du tager på sviptur eller holder storbyferie i Stuttgart i Sydtyskland, er der masser af aktiviteter og seværdigheder at opleve. Byen er kendt for sit pulserende forretningsliv, tjekkede forretningsfolk og ikke mindst bilmastodonterne Mercedes Benz og Porsche. Lej en bil i Stuttgart, og nyd muligheden for at få oplevelser både i og uden for storbyen.

Vil du køre hele vejen til Stuttgart, kan du reservere en lækker udlejningsbil i Danmark, men du kan også leje bilen i Stuttgart eller i lufthavnen. Der er ingen skjulte omkostninger forbundet med leje af bil i Stuttgart, så der er ingen uventede meromkostninger, når du afleverer bilen igen.

Start ferien allerede i lufthavnen – billeje Stuttgart

Rejser du med fly til Stuttgart, lander du i lufthavnen, der ligger ca. 13 km fra centrum. De velkendte biludlejningsfirmaer ligger i lufthavnens terminal 3 på 2. etage. Hvis du har hele familien med på storbyferie, vil I alle sætte pris på en rummelig bil med plads til børn, voksne, bagage og evt. en autostol. Lej en bil med aircondition, hvis I rejser i sommermånederne. Så får I alle en bedre og mere behagelig køreoplevelse. Er du taget på storbyshopping med veninderne, kan I fornøje jer i en lille fiks bil med et strejf af lækker luksus og elegance. Der kan desuden være penge at spare, hvis du reserverer din udlejningsbil, samtidig med at du booker hotel og fly. Så slipper du desuden for at bruge tid i lufthavnen på at udfylde en masse papirer, for alt det har du ordnet hjemmefra.

Billig biludlejning Stuttgart – tips og gode råd til bykørsel

Der er gode parkeringsmuligheder i centrum og byens forstæder. Kontakt dit hotel inden afrejse, og få oplyst, om de tilbyder gæsteparkering. Hvis det ikke er tilfældet, kan hotellet informere om, hvor det er mest praktisk for dig at parkere din udlejningsbil. Der findes en del parkeringskældre i centrum, hvor du med fordel trygt kan parkere, hvis du skal på sightseeing eller shopping i Stuttgarts gader. Det koster 2,50 EUR for den første time og derefter 2,00 EUR per time. Du kan også benytte de populære og billigere Park & Ride-parkeringspladser i forstæderne og fortsætte med U-Bahn ind til centrum. Hastighedsgrænsen i de tyske byer er, som i Danmark, 50 km/t. Bemærk, at i skumringen skal du køre med nærlyset tændt. Det er ikke nok at køre med positionslys.

Oplevelser i bil – billig billeje i Stuttgart

Book et lækkert hotel i Stuttgart, og tag din mor eller veninderne med på shopping i byen Metzingen, hvor I finder et væld af outlets, der sælger mærkevarer til særdeles fordelagtige priser. Metzingen ligger lige syd for Stuttgart og er nem at komme til i din udlejningsbil. Hvorfor ikke leje en Merzedes Benz og udnytte muligheden for at blive klogere på denne bannerfører i bilbranchen på Mercedes-Benz Museum? Hvis du ikke kan få nok af fancy førsteklasses biler, kan du også styre bilen til det fascinerende Porsche-Museum.

Udforsk Stuttgart

Udforsk Stuttgart med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!