Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Shopping og storbyferie – biludlejning Stuttgart

Uanset om du tager på sviptur eller holder storbyferie i Stuttgart i Sydtyskland, er der masser af aktiviteter og seværdigheder at opleve. Byen er kendt for sit pulserende forretningsliv, tjekkede forretningsfolk og ikke mindst bilmastodonterne Mercedes Benz og Porsche. Lej en bil i Stuttgart, og nyd muligheden for at få oplevelser både i og uden for storbyen.

Vil du køre hele vejen til Stuttgart, kan du reservere en lækker udlejningsbil i Danmark, men du kan også leje bilen i Stuttgart eller i lufthavnen. Der er ingen skjulte omkostninger forbundet med leje af bil i Stuttgart, så der er ingen uventede meromkostninger, når du afleverer bilen igen.

Start ferien allerede i lufthavnen – billeje Stuttgart

Rejser du med fly til Stuttgart, lander du i lufthavnen, der ligger ca. 13 km fra centrum. De velkendte biludlejningsfirmaer ligger i lufthavnens terminal 3 på 2. etage. Hvis du har hele familien med på storbyferie, vil I alle sætte pris på en rummelig bil med plads til børn, voksne, bagage og evt. en autostol. Lej en bil med aircondition, hvis I rejser i sommermånederne. Så får I alle en bedre og mere behagelig køreoplevelse. Er du taget på storbyshopping med veninderne, kan I fornøje jer i en lille fiks bil med et strejf af lækker luksus og elegance. Der kan desuden være penge at spare, hvis du reserverer din udlejningsbil, samtidig med at du booker hotel og fly. Så slipper du desuden for at bruge tid i lufthavnen på at udfylde en masse papirer, for alt det har du ordnet hjemmefra.

Billig biludlejning Stuttgart – tips og gode råd til bykørsel

Der er gode parkeringsmuligheder i centrum og byens forstæder. Kontakt dit hotel inden afrejse, og få oplyst, om de tilbyder gæsteparkering. Hvis det ikke er tilfældet, kan hotellet informere om, hvor det er mest praktisk for dig at parkere din udlejningsbil. Der findes en del parkeringskældre i centrum, hvor du med fordel trygt kan parkere, hvis du skal på sightseeing eller shopping i Stuttgarts gader. Det koster 2,50 EUR for den første time og derefter 2,00 EUR per time. Du kan også benytte de populære og billigere Park & Ride-parkeringspladser i forstæderne og fortsætte med U-Bahn ind til centrum. Hastighedsgrænsen i de tyske byer er, som i Danmark, 50 km/t. Bemærk, at i skumringen skal du køre med nærlyset tændt. Det er ikke nok at køre med positionslys.

Oplevelser i bil – billig billeje i Stuttgart

Book et lækkert hotel i Stuttgart, og tag din mor eller veninderne med på shopping i byen Metzingen, hvor I finder et væld af outlets, der sælger mærkevarer til særdeles fordelagtige priser. Metzingen ligger lige syd for Stuttgart og er nem at komme til i din udlejningsbil. Hvorfor ikke leje en Merzedes Benz og udnytte muligheden for at blive klogere på denne bannerfører i bilbranchen på Mercedes-Benz Museum? Hvis du ikke kan få nok af fancy førsteklasses biler, kan du også styre bilen til det fascinerende Porsche-Museum.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Stuttgart

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Stuttgart?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Stuttgart.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Stuttgart?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Stuttgart er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Stuttgart?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Stuttgart?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Stuttgart

Udforsk Stuttgart med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!