Aktiviteter i Stuttgart

Oplevelser, seværdigheder og ture
Esslingen som viser udendørs spisning og en flod eller et vandløb

Stuttgart-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Stuttgart har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Stuttgart, kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser, du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Stuttgart med din familie, planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse, gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse, hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Stuttgart

Hvis du planlægger en tur til Stuttgart, hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om, hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter, få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Stuttgart.

At lede efter aktiviteter i Stuttgart kan være tidskrævende, så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri, vil smage på Stuttgarts lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur, kan vores guides til Stuttgarts seværdigheder sikre, at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Stuttgart for enhver smag

Stuttgart har noget for enhver, og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie, en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie, finder du masser af aktiviteter i Stuttgart, som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse, hotel og udlejningsbil på forhånd, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Stuttgart.

Stuttgart er fyldt med steder, der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du skal bo i Stuttgart og sørge for, at din oplevelse af Stuttgart og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor, du skal tage hen, hvornår du skal gøre det, og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer, er det nemt at finde spændende steder i Stuttgart, der gør, at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


Mest populære steder at besøge

1. Porsche-museet

De mere end 80 udstillede racerbiler og sportsvogne på Porsche Museum giver et godt indblik i det prestigefyldte bilmærkes historie. Følg Porsche-bilernes udvikling, få mere at vide om teknologien i sportsvogne, og se virksomhedens mekanikere på arbejde.
Læs mere
Porsche-museet og byder på interiør

2. Mercedes Benz-museet

Få indsigt i bilens historie på Mercedes-Benz Museum. De ni etager rummer mere end 160 køretøjer og 1.500 udstillingsgenstande. De dækker nogle af de vigtigste øjeblikke i bilindustriens udvikling, lige fra dens begyndelse i slutningen af det 19. århundrede til nutidens teknologiske nyskabelser.
Læs mere
Mercedes Benz-museet som omfatter interiør og kulturarvsgenstande

3. Wilhelma-zoologiske have

Wilhelma er en kombineret zoologisk have og botanisk have. Du kan bruge en hel dag på at beundre de farverige planter fra hele verden og komme helt tæt på de vilde dyr. Wilhelma strækker sig over 28 hektar og blev designet i 1800-tallet som sommerresidens for Wilhelm 1. af Tyskland. Mange af udstillingerne findes derfor i badehuse i maurisk stil.
Læs mere
Wilhelma-zoologiske have som viser landdyr og dyr fra zoologisk have

4. Mercedes-Benz Arena

Mercedes-Benz Arena er et ikonisk fodboldstation med plads til mere end 60.000 fans. Arenaen er hjemmebane for en af Tysklands mest berømte fodboldklubber, nemlig VfB Stuttgart. Køb billetter til en kamp, og nyd den opstemte atmosfære blandt holdets fans.
Læs mere
Hold med det berømte fodboldhold VfB Stuttgart, få en rundvisning på det innovative stadion, og bliv klogere på dets fascinerende historie.

5. Konigstrasse

Königstrasse er Stuttgarts centrale handelsgade og byder på masser af forretninger, pladser og monumenter. Den er kendt for sine glitrende smykkeforretninger og spisesteder. Gå på opdagelse blandt de mange butikker i forskellige prisklasser på den travle gade.
Læs mere
Stuttgart

Populære steder at besøge

Områder i Stuttgart

Byer i nærheden af Stuttgart