Stuttgart

Rejseguide
Esslingen som viser udendørs spisning og en flod eller et vandløb

Tag på en storbyferie i denne tyske by, hvor du kan gå på eventyr i naturen, se teater, museer og gallerier i verdensklasse og nyde·uforlignelig mad og vine.

Fra museer, veteranbiler og vingårde til smukke vandre- og cykelstier og maleriske landskaber – på din rejse til Stuttgart kan du nyde godt af de alsidige attraktioner.

Stuttgart i Sydtyskland er den perfekte destination for et weekendophold. Stedets fantastiske natur svinger fra det dramatiske landskab omkring Schwarzwald-skoven til parkområderne i bymidten.

Hvis du vil opleve smukke grønne oaser i byen, skal du gå til Schlossgarten, der er den første af en række forbundne parker, som de lokale kalder Das Grüne U (det grønne U) pga. parkernes placering i byen. I Schlossgarten finder du Neues Schloss (det nye slot), og parken er sammenvokset med Rosensteinpark, der ligger op til Höhenpark Killesberg. Lej en cykel, og udforsk parkerne på to hjul. På cykelturen kan du se hyggelige øltelte og den kombinerede botaniske have og zoologisk have Wilhelma.

Stuttgart charmerer med de mange muligheder for eventyr i det fri, men der er også mange indendørsattraktioner i byen. Bilentusiaster vil nyde udstillingerne på Porsche Museum og Mercedes-Benz Museum. Få mere at vide om regionens historie på Landesmuseum, og se værker fra berømte kunstnere, såsom Picasso, på Staatsgallerie. Gå ikke glip af muligheden for at se den verdensberømte Stuttgart-ballet, der holder til i Staatstheater sammen med byens opera- og dramakompanier.

Mad og drikkevarer spiller en stor rolle i Stuttgart, og Tysklands største vinproducerende region omgiver byen. På Stuttgarts vinfestival kan du prøvesmage ca. 500 forskellige vine, inklusive Riesling og Trollinger. Samtidig mødes kødspisere til Cannstatter Volksfest, der nogle gange kaldes Stuttgarts ølfestival.

Stuttgart har et effektivt net af offentlige transportmidler, og du kan nemt komme rundt i byen. Stadtbahn er det bedste valg, hvis du ikke skal så langt, og toget standser de fleste steder, som turisterne gerne vil besøge. Mange af de større attraktioner ligger kun en kort gåtur fra Schlossplatz, f.eks. baroktidens Neues Schloss (det nye slot), Altes Schloss (det gamle slot) og shoppeområdet på Königstrasse.

Hvor kan jeg overnatte i Stuttgart

Le Méridien Stuttgart
Le Méridien Stuttgart
5 out of 5
Willy-Brandt-Str. 30, Stuttgart, BW
Prisen er 1.004, kr pr. nat fra 2. jan. til 2. jan.
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Stuttgart-Mitte, kun 10 minutters gang fra Statsgalleri og Konigstrasse. Derudover ligger Mercedes Benz-museet og ...
4.4/5 Excellent! (979 anmeldelser)
"Meget rent på værelse, Restaurant fredag med buffet var rigtig godt, lidt skuffet over restaurant var lukket lørdag - man blev henvist til nabo restaurant som ikke så særlig hyggelig ud og ingen mennesker. Så vi endte med roomservice. Meget venligt personale, fint spa område,"

Anmeldelse fra 22. jan. 2018

Le Méridien Stuttgart
Aloft Stuttgart
Aloft Stuttgart
4 out of 5
Heilbronner Strasse 70, Stuttgart, BW
Prisen er 707, kr pr. nat fra 24. dec. til 24. dec.
Dette hotel ligger i Stuttgart-Nord, kun 15 minutters gang fra Milaneo og Konigstrasse. Derudover ligger Mercedes Benz-museet og Wilhelma-zoologiske have ca. ...
4.6/5 Wonderful! (611 anmeldelser)
Vi kommer gerne igen
"Rigtig dejligt hotel, der ligger meget centralt og det ligger nærmest oven på et indkøbscenter, så vores unger kunne selv gå ned og shoppe. Vi boede 4 personer på et værelse og der var rigeligt med plads. Det eneste minus ved hotellet er at parkeringen er dyr, det koster 25 euro i døgnet."

Anmeldelse fra 4. aug. 2021

Aloft Stuttgart
Maritim Hotel Stuttgart
Maritim Hotel Stuttgart
4 out of 5
Seidenstr. 34, Stuttgart, BW
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 811, kr pr. nat fra 12. dec. til 12. dec.
Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Stuttgart, kun 10 minutters gang fra Liederhalle Koncert- og kongrescenter, Sankt Katharinen-Krankenhaus ...
4.2/5 Excellent! (958 anmeldelser)
God beliggenhed
"God beliggenhed, gode parkeringsforhold, venligt personale, dejlig morgenmad med et stort udvalg. Var heldig at blive opgraderet til en junior suite."

Anmeldelse fra 22. aug. 2021

Maritim Hotel Stuttgart
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Centralt og alligevel i det grønne
Centralt og alligevel i det grønne
66 Heilbronner Str., Ludwigsburg, Baden-Württemberg
Prisen er 576, kr pr. nat fra 8. dec. til 8. dec.
Dette lejlighedskompleks med familievenlig profil ligger i centrum af Ludwigsburg, kun 15 minutters gang fra Ludwigsburg Palace og Blooming Baroque. Derudover ...
3.8/5 Good! (63 anmeldelser)
Romantisch, Schön,
"Total entspannte Vermieterin, nettt und verstendnsvoll. Vielen Dank😀"

Anmeldelse fra 24. okt. 2021

Centralt og alligevel i det grønne
CLOUD No7 LOFTS
CLOUD No7 LOFTS
4 out of 5
Strombergstr. 15, Stuttgart
Prisen er 970, kr pr. nat fra 1. jan. til 1. jan.
Dette lejlighedskompleks ligger i Stuttgart-Ost, kun 3 km fra Leuzes mineralbade, Mercedes Benz-museet og Porsche Arena. Derudover ligger Konigstrasse og Milaneo ...
3.9/5 Good! (8 anmeldelser)
"Unglaublich guter Service, super gemütliche Unterkunft - nur zu empfehlen 5/5 Sterne"

Anmeldelse fra 18. mar. 2020

CLOUD No7 LOFTS
HARBR. boardinghouse
HARBR. boardinghouse
3 out of 5
Wilhelm-Bleyle-Straße 6, Ludwigsburg, BW
Dette lejlighedskompleks ligger i West, kun 15 minutters gang fra Arena Ludwigsburg, Forum am Schlosspark og Blooming Baroque. Derudover ligger Ludwigsburg Palace ...
4.8/5 Exceptional! (9 anmeldelser)
Alles top und sauber! Sehr große Zimmer
"Super sauber und zentral, leichte Zuggeräusche vom Bahnhof, es gibt aber Ohrenstöpsel!"

Anmeldelse fra 23. feb. 2021

HARBR. boardinghouse
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Stuttgart