Stuttgart
Rejseguide

Tag på en storbyferie i denne tyske by, hvor du kan gå på eventyr i naturen, se teater, museer og gallerier i verdensklasse og nyde·uforlignelig mad og vine.

Fra museer, veteranbiler og vingårde til smukke vandre- og cykelstier og maleriske landskaber – på din rejse til Stuttgart kan du nyde godt af de alsidige attraktioner.

Stuttgart i Sydtyskland er den perfekte destination for et weekendophold. Stedets fantastiske natur svinger fra det dramatiske landskab omkring Schwarzwald-skoven til parkområderne i bymidten.

Hvis du vil opleve smukke grønne oaser i byen, skal du gå til Schlossgarten, der er den første af en række forbundne parker, som de lokale kalder Das Grüne U (det grønne U) pga. parkernes placering i byen. I Schlossgarten finder du Neues Schloss (det nye slot), og parken er sammenvokset med Rosensteinpark, der ligger op til Höhenpark Killesberg. Lej en cykel, og udforsk parkerne på to hjul. På cykelturen kan du se hyggelige øltelte og den kombinerede botaniske have og zoologisk have Wilhelma.

Stuttgart charmerer med de mange muligheder for eventyr i det fri, men der er også mange indendørsattraktioner i byen. Bilentusiaster vil nyde udstillingerne på Porsche Museum og Mercedes-Benz Museum. Få mere at vide om regionens historie på Landesmuseum, og se værker fra berømte kunstnere, såsom Picasso, på Staatsgallerie. Gå ikke glip af muligheden for at se den verdensberømte Stuttgart-ballet, der holder til i Staatstheater sammen med byens opera- og dramakompanier.

Mad og drikkevarer spiller en stor rolle i Stuttgart, og Tysklands største vinproducerende region omgiver byen. På Stuttgarts vinfestival kan du prøvesmage ca. 500 forskellige vine, inklusive Riesling og Trollinger. Samtidig mødes kødspisere til Cannstatter Volksfest, der nogle gange kaldes Stuttgarts ølfestival.

Stuttgart har et effektivt net af offentlige transportmidler, og du kan nemt komme rundt i byen. Stadtbahn er det bedste valg, hvis du ikke skal så langt, og toget standser de fleste steder, som turisterne gerne vil besøge. Mange af de større attraktioner ligger kun en kort gåtur fra Schlossplatz, f.eks. baroktidens Neues Schloss (det nye slot), Altes Schloss (det gamle slot) og shoppeområdet på Königstrasse.

Hvor kan jeg overnatte i Stuttgart

Hotel Astoria
Hotel Astoria
Hospitalstr. 29, Stuttgart, BW
Prisen er DKK 316 pr. nat fra 22. jun. til 22. jun.
Dette hotel ligger i Stuttgart-Mitte, kun 2 km fra Liederhalle Koncert- og kongrescenter og Konigstrasse. Derudover ligger Milaneo 2,2 km derfra. Der er fem ...
3.3/5 (586 anmeldelser)
Great deal
"Nice hotel. A bit dated interior - but great value for the price"

Anmeldelse fra 16. apr. 2019

Hotel Astoria
Maritim Hotel Stuttgart
Maritim Hotel Stuttgart
4 out of 5
Seidenstr. 34, Stuttgart, BW
Prisen er DKK 596 pr. nat fra 2. jul. til 2. jul.
Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Stuttgart, kun 10 minutters gang fra Liederhalle Koncert- og kongrescenter, Sankt Katharinen-Krankenhaus ...
4.2/5Excellent! (986 anmeldelser)
Super Hotel
"Rigtig fint hotel som ligger centralt i Stuttgart, i gå afstand til centrum. Metro ligger 1 min gang fra hotellet. Fine store værelser. Meget hyggelig pianobar på hotellet. Venligt og meget serviceorienteret personale"

Anmeldelse fra 21. okt. 2020

Maritim Hotel Stuttgart
ARCOTEL Camino
ARCOTEL Camino
4.5 out of 5
Heilbronner Strasse 21, Stuttgart, BW
Prisen er DKK 661 pr. nat fra 27. jun. til 27. jun.
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Stuttgart-Nord, kun 10 minutters gang fra Stadtbibliothek Stuttgart, Konigstrasse og Milaneo. Derudover ligger Porsche ...
4.4/5Wonderful! (992 anmeldelser)
"Very good stay"

Anmeldelse fra 3. sep. 2020

ARCOTEL Camino
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Comfort Boardinghouse Kornwestheim
Comfort Boardinghouse Kornwestheim
3.5 out of 5
Albstraße, 9, Kornwestheim, BW
Prisen er DKK 704 pr. nat fra 27. jun. til 27. jun.
Dette lejlighedskompleks ligger i Kornwestheim, kun 3,9 km fra Porsche-museet og ca. 10 km fra Porsche Arena og Milaneo. Derudover ligger Wilhelma-zoologiske ...
4.3/5Excellent! (6 anmeldelser)
Dejligt sted
"Nemt at finde, gode parkeringsmuligheder. De hurtige til at svare på opkald og beskeder. Stor lækker lejlighed med hvad man skal bruge."

Anmeldelse fra 23. sep. 2020

Comfort Boardinghouse Kornwestheim
HARBR. boardinghouse
HARBR. boardinghouse
3 out of 5
Wilhelm-Bleyle-Straße 6, Ludwigsburg, BW
Prisen er DKK 900 pr. nat fra 27. jun. til 27. jun.
Dette lejlighedskompleks ligger i West, kun 15 minutters gang fra Arena Ludwigsburg, Forum am Schlosspark og Blooming Baroque. Derudover ligger Ludwigsburg Palace ...
4.7/5Exceptional! (6 anmeldelser)
Alles top und sauber! Sehr große Zimmer
"Super sauber und zentral, leichte Zuggeräusche vom Bahnhof, es gibt aber Ohrenstöpsel!"

Anmeldelse fra 23. feb. 2021

HARBR. boardinghouse
ipartment Böblingen - Sindelfingen
ipartment Böblingen - Sindelfingen
3 out of 5
Konrad-Zuse-Str.16, Böblingen
Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af Böblingen, kun 0,4 km fra Motorworld Stuttgart og 3,2 km fra Mercedes-Benz Werk. Derudover ligger SI-Centrum Stuttgart ...
3.7/5Good! (3 anmeldelser)
gut... neu... aber noch im kinderschuh!
"Schönes Apartment ganz neu...fehlt an couch und sitzmöglichkeit... kommunikation mit rezeption schwierig kundenwunsch 2. kissen wurde nicht erfüllt.."

Anmeldelse fra 14. mar. 2021

ipartment Böblingen - Sindelfingen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Stuttgart

De mest populære oplevelser i Stuttgart