Stuttgart

Rejseguide
Esslingen som viser udendørs spisning og en flod eller et vandløb

Tag på en storbyferie i denne tyske by, hvor du kan gå på eventyr i naturen, se teater, museer og gallerier i verdensklasse og nyde·uforlignelig mad og vine.

Fra museer, veteranbiler og vingårde til smukke vandre- og cykelstier og maleriske landskaber – på din rejse til Stuttgart kan du nyde godt af de alsidige attraktioner.

Stuttgart i Sydtyskland er den perfekte destination for et weekendophold. Stedets fantastiske natur svinger fra det dramatiske landskab omkring Schwarzwald-skoven til parkområderne i bymidten.

Hvis du vil opleve smukke grønne oaser i byen, skal du gå til Schlossgarten, der er den første af en række forbundne parker, som de lokale kalder Das Grüne U (det grønne U) pga. parkernes placering i byen. I Schlossgarten finder du Neues Schloss (det nye slot), og parken er sammenvokset med Rosensteinpark, der ligger op til Höhenpark Killesberg. Lej en cykel, og udforsk parkerne på to hjul. På cykelturen kan du se hyggelige øltelte og den kombinerede botaniske have og zoologisk have Wilhelma.

Stuttgart charmerer med de mange muligheder for eventyr i det fri, men der er også mange indendørsattraktioner i byen. Bilentusiaster vil nyde udstillingerne på Porsche Museum og Mercedes-Benz Museum. Få mere at vide om regionens historie på Landesmuseum, og se værker fra berømte kunstnere, såsom Picasso, på Staatsgallerie. Gå ikke glip af muligheden for at se den verdensberømte Stuttgart-ballet, der holder til i Staatstheater sammen med byens opera- og dramakompanier.

Mad og drikkevarer spiller en stor rolle i Stuttgart, og Tysklands største vinproducerende region omgiver byen. På Stuttgarts vinfestival kan du prøvesmage ca. 500 forskellige vine, inklusive Riesling og Trollinger. Samtidig mødes kødspisere til Cannstatter Volksfest, der nogle gange kaldes Stuttgarts ølfestival.

Stuttgart har et effektivt net af offentlige transportmidler, og du kan nemt komme rundt i byen. Stadtbahn er det bedste valg, hvis du ikke skal så langt, og toget standser de fleste steder, som turisterne gerne vil besøge. Mange af de større attraktioner ligger kun en kort gåtur fra Schlossplatz, f.eks. baroktidens Neues Schloss (det nye slot), Altes Schloss (det gamle slot) og shoppeområdet på Königstrasse.

Hvor kan jeg overnatte i Stuttgart

the niu Form
the niu Form
3 out of 5
Leitzstrasse 50, Stuttgart
Prisen er DKK 437 pr. nat fra 21. sep. til 21. sep.
Dette hotel ligger i Stuttgart-Feuerbach, kun 1,1 km fra Killesberg Park og ca. 5 km fra Cannstatter Wasen og Mercedes-Benz Arena. Derudover ligger Löwentor ...
4.8/5Exceptional! (12 anmeldelser)
Perfekt
"Perfekt service og perfekt rent værelse"

Anmeldelse fra 22. aug. 2021

the niu Form
Maritim Hotel Stuttgart
Maritim Hotel Stuttgart
4 out of 5
Seidenstr. 34, Stuttgart, BW
Prisen er DKK 553 pr. nat fra 17. okt. til 17. okt.
Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Stuttgart, kun 10 minutters gang fra Liederhalle Koncert- og kongrescenter, Sankt Katharinen-Krankenhaus ...
4.2/5Excellent! (959 anmeldelser)
Super Hotel
"Rigtig fint hotel som ligger centralt i Stuttgart, i gå afstand til centrum. Metro ligger 1 min gang fra hotellet. Fine store værelser. Meget hyggelig pianobar på hotellet. Venligt og meget serviceorienteret personale"

Anmeldelse fra 21. okt. 2020

Maritim Hotel Stuttgart
Steigenberger Graf Zeppelin
Steigenberger Graf Zeppelin
5 out of 5
Arnulf-Klett-Platz 7, Stuttgart, BW
Prisen er DKK 916 pr. nat fra 26. sep. til 26. sep.
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Stuttgart-Mitte, kun 15 minutters gang fra Statsgalleri og Milaneo. Derudover ligger Wilhelma-zoologiske have og Porsche ...
4.4/5Wonderful! (980 anmeldelser)
"Lækkert hotel, centralt beliggende og vi fik et andet værelse der var mindre støj på og pga dette samt at nogen havde været inde på vores værelse fik vi gratis parkering så det var dejligt😀. Værelserne var store og sengene gode og servicen i top og smilende og imødekommende personale. Et super dejligt ..."

Anmeldelse fra 20. dec. 2019

Steigenberger Graf Zeppelin
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
HARBR. boardinghouse
HARBR. boardinghouse
3 out of 5
Wilhelm-Bleyle-Straße 6, Ludwigsburg, BW
Dette lejlighedskompleks ligger i West, kun 15 minutters gang fra Arena Ludwigsburg, Forum am Schlosspark og Blooming Baroque. Derudover ligger Ludwigsburg Palace ...
4.7/5Exceptional! (7 anmeldelser)
Alles top und sauber! Sehr große Zimmer
"Super sauber und zentral, leichte Zuggeräusche vom Bahnhof, es gibt aber Ohrenstöpsel!"

Anmeldelse fra 23. feb. 2021

HARBR. boardinghouse
CLOUD No7 APARTMENTS
CLOUD No7 APARTMENTS
4 out of 5
Wolframstraße 41-43, Stuttgart, Baden-Württemberg
Dette lejlighedshotel ligger i Stuttgart-Nord, kun 15 minutters gang fra Milaneo og Konigstrasse. Derudover ligger Porsche Arena og Mercedes Benz-museet ca. ...
4.6/5Exceptional! (32 anmeldelser)
Expensive but Luxurious
"Very pleasant stay"

Anmeldelse fra 19. jul. 2020

CLOUD No7 APARTMENTS
CLOUD No7 LOFTS
CLOUD No7 LOFTS
4 out of 5
Strombergstr. 15, Stuttgart
Dette lejlighedskompleks ligger i Stuttgart-Ost, kun 3 km fra Leuzes mineralbade, Statsgalleri og Baden Württemberg Historisk Museum. Derudover ligger Porsche ...
3.9/5Good! (8 anmeldelser)
"Unglaublich guter Service, super gemütliche Unterkunft - nur zu empfehlen 5/5 Sterne"

Anmeldelse fra 18. mar. 2020

CLOUD No7 LOFTS
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Stuttgart

De mest populære oplevelser i Stuttgart

Byer i nærheden af Stuttgart