Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

StuttgartGermany

Tag på en storbyferie i denne tyske by, hvor du kan gå på eventyr i naturen, se teater, museer og gallerier i verdensklasse og nyde·uforlignelig mad og vine.

Fra museer, veteranbiler og vingårde til smukke vandre- og cykelstier og maleriske landskaber – på din rejse til Stuttgart kan du nyde godt af de alsidige attraktioner.

Stuttgart i Sydtyskland er den perfekte destination for et weekendophold. Stedets fantastiske natur svinger fra det dramatiske landskab omkring Schwarzwald-skoven til parkområderne i bymidten.

Hvis du vil opleve smukke grønne oaser i byen, skal du gå til Schlossgarten, der er den første af en række forbundne parker, som de lokale kalder Das Grüne U (det grønne U) pga. parkernes placering i byen. I Schlossgarten finder du Neues Schloss (det nye slot), og parken er sammenvokset med Rosensteinpark, der ligger op til Höhenpark Killesberg. Lej en cykel, og udforsk parkerne på to hjul. På cykelturen kan du se hyggelige øltelte og den kombinerede botaniske have og zoologisk have Wilhelma.

Stuttgart charmerer med de mange muligheder for eventyr i det fri, men der er også mange indendørsattraktioner i byen. Bilentusiaster vil nyde udstillingerne på Porsche Museum og Mercedes-Benz Museum. Få mere at vide om regionens historie på Landesmuseum, og se værker fra berømte kunstnere, såsom Picasso, på Staatsgallerie. Gå ikke glip af muligheden for at se den verdensberømte Stuttgart-ballet, der holder til i Staatstheater sammen med byens opera- og dramakompanier.

Mad og drikkevarer spiller en stor rolle i Stuttgart, og Tysklands største vinproducerende region omgiver byen. På Stuttgarts vinfestival kan du prøvesmage ca. 500 forskellige vine, inklusive Riesling og Trollinger. Samtidig mødes kødspisere til Cannstatter Volksfest, der nogle gange kaldes Stuttgarts ølfestival.

Stuttgart har et effektivt net af offentlige transportmidler, og du kan nemt komme rundt i byen. Stadtbahn er det bedste valg, hvis du ikke skal så langt, og toget standser de fleste steder, som turisterne gerne vil besøge. Mange af de større attraktioner ligger kun en kort gåtur fra Schlossplatz, f.eks. baroktidens Neues Schloss (det nye slot), Altes Schloss (det gamle slot) og shoppeområdet på Königstrasse.

Her kan du overnatte i Stuttgart

Mest populære hoteller i Stuttgart

Hotel Astoria
Hotel Astoria
Hospitalstr. 29, Stuttgart, BW
Prisen er DKK 126 pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.

Dette hotel ligger i Neue Vorstadt, kun 2 km fra Liederhalle Koncert- og kongrescenter og Konigstrasse. Derudover ligger Milaneo 2,2 km derfra. Der er fem minutters ...

3.3/5 (574 anmeldelser)
Great deal

"Nice hotel. A bit dated interior - but great value for the price"…"

Anmeldelse fra 16. apr. 2019

Hotel Astoria
Steigenberger Graf Zeppelin
Steigenberger Graf Zeppelin
5 out of 5
Arnulf-Klett-Platz 7, Stuttgart, BW
Prisen er DKK 946 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Hauptbahnhof, kun 15 minutters gang fra Statsgalleri og Milaneo. Derudover ligger Wilhelma-zoologiske have og Porsche ...

4.4/5Wonderful! (990 anmeldelser)

"Lækkert hotel, centralt beliggende og vi fik et andet værelse der var mindre støj på og pga dette samt at nogen havde været inde på vores værelse fik vi gratis parkering så det var dejligt😀. Værelserne var store og sengene gode og servicen i top og smilende og imødekommende personale. Et super dejligt ..."…"

Anmeldelse fra 20. dec. 2019

Steigenberger Graf Zeppelin
Hotel Astoria am Urachplatz
Hotel Astoria am Urachplatz
Rotenbergstr. 16, Stuttgart, BW
Prisen er DKK 141 pr. nat fra 7. feb. til 8. feb.

Dette hotel ligger i Ostheim, kun 2 km fra Carl Zeiss-planetariet, Konigstrasse og Milaneo. Derudover ligger Porsche Arena og Cannstatter Wasen ca. 3 km derfra. ...

3.3/5 (345 anmeldelser)
Tæt på Mercedes.

"Rimelig beliggenhed i forhold til Mercedes fabrikker,- og vinmarker. Untertürkheim. Meget larm natten igenne. God perkering i betalt garage."…"

Anmeldelse fra 28. okt. 2018

Hotel Astoria am Urachplatz
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Stuttgart

CLOUD No7 APARTMENTS
CLOUD No7 APARTMENTS
4 out of 5
Wolframstraße 41-43, Stuttgart, Baden-Württemberg

Dette lejlighedshotel ligger i Am Pragfriedhof, kun 15 minutters gang fra Milaneo og Konigstrasse. Derudover ligger Porsche Arena og Mercedes Benz-museet ca. ...

4.6/5Exceptional! (31 anmeldelser)
Expensive but Luxurious

"Very pleasant stay"…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2020

CLOUD No7 APARTMENTS
ipartment Böblingen - Sindelfingen
ipartment Böblingen - Sindelfingen
3 out of 5
Konrad-Zuse-Str.16, Böblingen

Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af Böblingen, kun 0,4 km fra Motorworld Stuttgart og 3,2 km fra Mercedes-Benz Werk. Derudover ligger Stuttgart-handelsmessen ...

3.5/5Good! (2 anmeldelser)

"Extremely clean!! If you are looking for a no fuss, food, train station, shopping, did I say extremely clean. This is the place for you."…"

Anmeldelse fra 28. aug. 2020

ipartment Böblingen - Sindelfingen
H23 Boardinghotel
H23 Boardinghotel
3 out of 5
Hauptstraße 23, Stuttgart, BW
Prisen er DKK 781 pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.

Dette lejlighedskompleks ligger i Vaihingen-Mitte, kun 0,2 km fra Corso Cinema International og ca. 5 km fra SI-Centrum Stuttgart og Palladium Theater. Derudover ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Ich empfehle

"schönes Zimmer, schöne Ausstattung. Problemlos Zugang über digitaler Schlüssel auch perfekt in der Corona-Zeiten Alles passend mit dem Team abgestimmt. Gerne wieder!"…"

Anmeldelse fra 30. apr. 2020

H23 Boardinghotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Stuttgart

De mest populære oplevelser i Stuttgart

Stuttgart – anmeldelser

5

Populær destination

5 - Fremragende
2
5 - Fremragende 100%
4 - God
0
4 - God 0%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

29. apr. 2019

Mercedes museum er en oplevelse værd og samme er tv tårnet

Byer i nærheden af Stuttgart