COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Stuttgart
Rejseguide

Tag på en storbyferie i denne tyske by, hvor du kan gå på eventyr i naturen, se teater, museer og gallerier i verdensklasse og nyde·uforlignelig mad og vine.

Fra museer, veteranbiler og vingårde til smukke vandre- og cykelstier og maleriske landskaber – på din rejse til Stuttgart kan du nyde godt af de alsidige attraktioner.

Stuttgart i Sydtyskland er den perfekte destination for et weekendophold. Stedets fantastiske natur svinger fra det dramatiske landskab omkring Schwarzwald-skoven til parkområderne i bymidten.

Hvis du vil opleve smukke grønne oaser i byen, skal du gå til Schlossgarten, der er den første af en række forbundne parker, som de lokale kalder Das Grüne U (det grønne U) pga. parkernes placering i byen. I Schlossgarten finder du Neues Schloss (det nye slot), og parken er sammenvokset med Rosensteinpark, der ligger op til Höhenpark Killesberg. Lej en cykel, og udforsk parkerne på to hjul. På cykelturen kan du se hyggelige øltelte og den kombinerede botaniske have og zoologisk have Wilhelma.

Stuttgart charmerer med de mange muligheder for eventyr i det fri, men der er også mange indendørsattraktioner i byen. Bilentusiaster vil nyde udstillingerne på Porsche Museum og Mercedes-Benz Museum. Få mere at vide om regionens historie på Landesmuseum, og se værker fra berømte kunstnere, såsom Picasso, på Staatsgallerie. Gå ikke glip af muligheden for at se den verdensberømte Stuttgart-ballet, der holder til i Staatstheater sammen med byens opera- og dramakompanier.

Mad og drikkevarer spiller en stor rolle i Stuttgart, og Tysklands største vinproducerende region omgiver byen. På Stuttgarts vinfestival kan du prøvesmage ca. 500 forskellige vine, inklusive Riesling og Trollinger. Samtidig mødes kødspisere til Cannstatter Volksfest, der nogle gange kaldes Stuttgarts ølfestival.

Stuttgart har et effektivt net af offentlige transportmidler, og du kan nemt komme rundt i byen. Stadtbahn er det bedste valg, hvis du ikke skal så langt, og toget standser de fleste steder, som turisterne gerne vil besøge. Mange af de større attraktioner ligger kun en kort gåtur fra Schlossplatz, f.eks. baroktidens Neues Schloss (det nye slot), Altes Schloss (det gamle slot) og shoppeområdet på Königstrasse.

Her kan du overnatte i Stuttgart

Hotel Hansa
Hotel Hansa
Silberburgstr. 114 -116, Stuttgart, BW
Prisen er DKK 129 pr. nat fra 17. apr. til 18. apr.

Dette hotel ligger i Stuttgart-West, kun 10 minutters gang fra Liederhalle Koncert- og kongrescenter og Konigstrasse. Derudover ligger Milaneo 2,6 km derfra. ...

3.4/5 (788 anmeldelser)

"Clean and good"…"

Anmeldelse fra 16. sep. 2018

Hotel Hansa
Hotel Astoria
Hotel Astoria
Hospitalstr. 29, Stuttgart, BW
Prisen er DKK 134 pr. nat fra 17. apr. til 18. apr.

Dette hotel ligger i Stuttgart-Mitte, kun 2 km fra Liederhalle Koncert- og kongrescenter og Konigstrasse. Derudover ligger Milaneo 2,2 km derfra. Der er fem ...

3.3/5 (580 anmeldelser)
Great deal

"Nice hotel. A bit dated interior - but great value for the price"…"

Anmeldelse fra 16. apr. 2019

Hotel Astoria
V8 Hotel Motorworld Region Stuttgart, BW Premier Collection
V8 Hotel Motorworld Region Stuttgart, BW Premier Collection
4 out of 5
Charles-Lindbergh-Platz 1, Böblingen, STR
Prisen er DKK 967 pr. nat fra 1. maj til 2. maj

Dette hotel med spa ligger ved en sø, kun 0,1 km fra Motorworld Stuttgart og 2,7 km fra Mercedes-Benz Werk. Derudover ligger Boeblingen Kongrescenter og Sterncenter ...

4.5/5Wonderful! (175 anmeldelser)

"Super fint hotel, god varieret morgenmad. Ideelt område hvis man er interesseret i biler"…"

Anmeldelse fra 1. sep. 2020

V8 Hotel Motorworld Region Stuttgart, BW Premier Collection
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
CLOUD No7 APARTMENTS
CLOUD No7 APARTMENTS
4 out of 5
Wolframstraße 41-43, Stuttgart, Baden-Württemberg

Dette lejlighedshotel ligger i Stuttgart-Nord, kun 15 minutters gang fra Milaneo og Konigstrasse. Derudover ligger Porsche Arena og Mercedes Benz-museet ca. ...

4.6/5Exceptional! (32 anmeldelser)
Expensive but Luxurious

"Very pleasant stay"…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2020

CLOUD No7 APARTMENTS
ipartment Böblingen - Sindelfingen
ipartment Böblingen - Sindelfingen
3 out of 5
Konrad-Zuse-Str.16, Böblingen

Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af Böblingen, kun 0,4 km fra Motorworld Stuttgart og 3,2 km fra Mercedes-Benz Werk. Derudover ligger Stuttgart-handelsmessen ...

3.7/5Good! (3 anmeldelser)
gut... neu... aber noch im kinderschuh!

"Schönes Apartment ganz neu...fehlt an couch und sitzmöglichkeit... kommunikation mit rezeption schwierig kundenwunsch 2. kissen wurde nicht erfüllt.."…"

Anmeldelse fra 14. mar. 2021

ipartment Böblingen - Sindelfingen
Comfort Boardinghouse Kornwestheim
Comfort Boardinghouse Kornwestheim
3.5 out of 5
Albstraße, 9, Kornwestheim, BW
Prisen er DKK 681 pr. nat fra 25. apr. til 26. apr.

Dette lejlighedskompleks ligger i Kornwestheim, kun 3,9 km fra Porsche-museet og ca. 10 km fra Porsche Arena og Milaneo. Derudover ligger Wilhelma-zoologiske ...

4.3/5Excellent! (6 anmeldelser)
Dejligt sted

"Nemt at finde, gode parkeringsmuligheder. De hurtige til at svare på opkald og beskeder. Stor lækker lejlighed med hvad man skal bruge."…"

Anmeldelse fra 23. sep. 2020

Comfort Boardinghouse Kornwestheim
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Stuttgart

De mest populære oplevelser i Stuttgart

Stuttgart – anmeldelser

5

Populær destination

5 - Fremragende
2
5 - Fremragende 100%
4 - God
0
4 - God 0%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

29. apr. 2019

Mercedes museum er en oplevelse værd og samme er tv tårnet

Byer i nærheden af Stuttgart