Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Düsseldorf

Billeje i Düsseldorf

Düsseldorf ligger tæt nok på Danmark, til at du kan køre dertil i egen bil. Men hvis du foretrækker at flyve, kan du nemt leje en bil i Düsseldorf, som venter på dig, når du lander i lufthavnen. De fleste biludlejningsfirmaer tilbyder fleksible afhentnings- og afleveringssteder, ligesom du også selv kan vælge, hvornår på dagen du vil aflevere bilen.

Hvis du benytter dig af muligheden for biludlejning i Düsseldorf, vil du hurtigt opdage, hvor skønt det er at kunne bestemme dagsordenen, selvom du ikke har din egen bil med. Det kan endda være, at du får chancen for at prøvekøre lige netop den bil, du altid har drømt om.

Fordele ved billig billeje i Düsseldorf

Med en pakkerejse til Düsseldorf kan du typisk opnå besparelser ved at booke bil, hotel og flybillet til Düsseldorf på samme tid. Typisk bestemmer du selv, hvornår og hvor du vil afhente din udlejningsbil i Düsseldorf. Således kan du nemt tilpasse din lejeaftale til dit behov. Og du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor du vil køre hen, og hvor lang tid du vil leje en bil i Düsseldorf.

Måske vil du blot bruge lejebilen til at fragte dig selv og dine kufferter let og bekvemt fra lufthavnen og til dit hotel i Düsseldorf, eller måske vil du gerne udnytte tiden bedst muligt og ikke være afhængig af offentlige transportmidler, når du skal bevæge dig rundt i byen. Udlejningsbilerne er fuldt udstyret med det nyeste tilbehør og sikkerhedsfunktioner, så dine rejser altid er sikre, praktiske og komfortable.

Nyd friheden med en lejet bil i Düsseldorf

Düsseldorf ligger ved åen Düssels udløb i Rhinen og byder på masser af spændende arkitektur, musik og seværdigheder, så du kan let få flere dage til at gå her. Har du børn med på turen, kan det især betale sig at booke leje af bil i Düsseldorf. Med f.eks. en smart, kompakt stationcar med plads til hele familien er I klar til at besøge de mange seværdigheder i området.

Besøg f.eks. kvarteret MedienHafen, hvor den internationalt anerkendte arkitekt Frank Gehry har forvandlet gamle havnebygninger og pakhuse til lejligheder, kontorer, barer og restauranter med respekt for havnens særpræg og historie. Her finder du et interessant havnemiljø med en helt speciel stemning, som må opleves.

Stil bilen, og gå en tur på promenaden langs Rhinen, se når flodprammene glider stille forbi, og få noget godt at spise. Kør en tur ind til centrum, og parker i nærheden af shoppingstrøget Königsallee, så du nemt kan komme af med dine fyldte poser. Königsallee huser adskillige internationale modebutikker og er prydet med platan- og kastanjetræer. Det er også her, du kan se den storslåede Triton-fontæne. Besøg den roterende restaurant i Rheinturm-tårnet, som er 240 m højt og byder på en fantastisk udsigt, som du kan nyde, alt i mens du forkæler dine smagsløg med lækre velsmagende retter.

Børnene vil elske en tur i Duisburg Zoo, så hop ombord i jeres lejede bil, og tag en smuttur til Duisburg, som ligger ca. 28 km nord for Düsseldorf.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Düsseldorf

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Düsseldorf?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Düsseldorf.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Düsseldorf?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Düsseldorf er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Düsseldorf?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Düsseldorf?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Düsseldorf

Udforsk Düsseldorf med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!