Billigste flyrejser til Düsseldorf

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 303 for en enkeltbillet og DKK 644 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Düsseldorf

Fly til Düsseldorf

Med Expedia kan du finde billige flybilletter til Düsseldorf og samtidig et kæmpe udvalg af hoteller i Düsseldorf. Ved at tilpasse dine personlige søgekriterier kan du skræddersy din personlige rejse og finde det helt rigtige til dine behov, lige fra luksushoteller til hostels og fra afbudsrejser til pakkerejser til Düsseldorf. Hvis du har travlt, kan du filtrere din søgning og få vist de hurtigste forbindelser først, eller finde de billigste løsninger ved at sortere efter prisen.

Flyrejser til Düsseldorf fra Danmark

Der er direkte afgange fra København Lufthavn til med flere forskellige flyselskaber, f.eks. SAS, Air Berlin, Finnair og Lufthansa, og fra Billund Lufthavn med British Airways’ datterselskab SUN-AIR. Der er også gode forbindelser fra Aalborg Lufthavn med en kort mellemlanding i København eller Amsterdam.

Düsseldorf lufthavn

Düsseldorf lufthavn ligger kun 18 km uden for centrum og der er gode forbindelser til indre by. Lufthavnen har sin egen banegård med direkte forbindelse til Düsseldorfs hovedbanegård, både med S-tog og regionaltog, på under 30 minutter. Hvis du har travlt efter ankomsten, kan det anbefales at tage en taxi ved udgangen. Til dem, der hellere vil køre selv, findes der et stort udvalg af biludlejninger i Düsseldorf Lufthavn. Husk: Ved billeje kan det tit betale sig at bestille hjemmefra, og så er bilen klar til afgang umiddelbart efter landingen.

For lufthavnsentusiaster i alle aldre tilbydes der daglige rundvisninger i Düsseldorf lufthavn, hvor deltagerne kan få et indblik bag kulisserne på den store arbejdsplads.

Storbyferie i Düsseldorf

Düsseldorf, som er hovedstaden i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen, er ikke umiddelbart en oplagt feriedestination for de fleste danskere. Dem, der har hørt om byen, kender den sandsynligvis hovedsageligt som messeby, hvor der bl.a. afholdes verdens største modemesse IGEDO. Byen har dog meget mere at byde på.

Düsseldorf er en velhavende by med masser af store virksomheder og mediehuse, hvilket kan mærkes på den livlige stemning i byen. Den har kun ca. 600.000 indbyggere, men emmer af storbystemning med en fascinerende blanding af historie og modernisme og et stort udvalg af kunst- og kulturarrangementer.

I den nyopførte bydel Medienhafen og andre steder i byen har internationalt anerkendte arkitekter som f.eks. Frank Gehry og Daniel Liebeskind fået lov at boltre sig, og resultatet er et besøg værd, selv for de mindre arkitekturinteresserede.

Düsseldorfs kunstmuseum kan bryste sig af en af Europas mest imponerende permanente udstillinger med kunstværker fra forskellige epoker og skiftende udstillinger, der altid er et besøg værd.

For de mere indkøbslystige er indkøbsgaden Königsallee det helt rigtige. Her finder man alt lige fra internationale designerbutikker til stormagasiner og smukke indkøbspassager.

Vidste du at…

…en del af Düsseldorfs kunstmuseum K20 blev tegnet af de danske arkitekter Otto Weitling og Hans Dissing? Det er den samme tegnestue, som stod bag både Øresundsbroen og Storebæltsbroen.

…Düsseldorfs lokale øl kaldes ”Altbier”? Den mørke let bitre bryg er et must for ølentusiaster - og bør ikke forveksles med ”Kölsch”, der stammer fra Köln.

…at Düsseldorf er Heinrich Heines fødeby? Den berømte digter voksede op i byen som søn af en velhavende købmandsfamilie, før han flyttede til Paris, hvor han boede til sin død i 1856.

Populære flyrejser til Düsseldorf

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 303 for en enkeltbillet og DKK 644 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.