Düsseldorf

Rejseguide
Düsseldorf
Düsseldorf ligger på bredden af Rhinen og tiltrækker de besøgende med øl, museer, arkitektur, en promenade langs floden og festivaler.

Ølstuer og caféer langs floden, karnevaller og markedspladser ... Attraktionerne i Düsseldorf er alsidige og fremvises med stolthed. Byen ligger på bredden af Rhinen i den vestlige del af Tyskland. Når du rejser til Düsseldorf vil de lokale byde dig velkommen, og du kan opleve indbegrebet af Rhinlandets venlighed.

Gå til den gamle bydel (Altstadt) for at finde de største seværdigheder i Düsseldorf. På rejser til Düsseldorf kan du også besøge verdens længste bardisk, en samling af 250 pubber og restauranter, der ligger langs gaderne i den gamle bydel. Smag en Altbier, en mørk øl brygget i Düsseldorf. Se en bid af biografhistorien på Filmmuseet. Besøg rådhuset (Rathaus), en bygning, der daterer tilbage til det sene 16. århundrede. I nærheden kan de indkøbslystne besøgende muntre sig i modebutikkerne på Königsallee.

Der er masser af udendørsaktiviteter i Düsseldorf. Gå en tur ad gågaden Rheinpromenade. Sæt dig på en café ved floden, og se solnedgangen over Rhinens vestbred. Besøg Hofgarten, der er en af Tysklands ældste offentlige parker. I sommermånederne kan du glæde dig over de gratis jazzkoncerter, bigbands og orkestre.

Gå ikke glip af Düsseldorf Hafen. I denne moderniserede havn kan du finde prisvindende restauranter og nogle af Düsseldorfs mest fremtrædende arkitektoniske værker. Du kan for eksempel påskønne de asymmetriske bygninger i Der Neue Zollhof, der er designet af den berømte arkitekt Frank O. Gehry. Nyd også panoramaudsigten over byen fra toppen af Rheinturm. Hvis du ikke er til arkitektur, kan du nyde synet over floden eller blot smage en karrypølse på den Michelin-stjernede restaurant Berens am Kai.

Düsseldorf ligger vægt på kulturelle begivenheder. Se kampsport, og hør livemusik på Japan Day. Denne festival afholdes i maj eller juni og hædrer kulturen bag Tysklands største japanske samfundsgruppe. Tag del i fejringen af Rhenish Carnival fra november til akseonsdag. De yngre besøgende vil have glæde af forlystelserne i Rheinkirmes, Rhinens største tivoli.

Det er let at komme omkring til fods i centrum, fordi der ikke er nogen bakker. Hvis du ikke har lyst til at gå, har Düsseldorf også et effektivt kollektivt transportsystem. Du kan hoppe på en bus, sporvogn eller metro for at komme til de fleste af de steder, du vil besøge. Lej en bil, hvis du vil udforske områderne omkring byen.

Hvor kan jeg overnatte i Düsseldorf

Sheraton Duesseldorf Airport Hotel
Sheraton Duesseldorf Airport Hotel
4.5 out of 5
Terminal Ring 4, Düsseldorf, NW
Prisen er 1.036 kr. pr. nat fra 20. okt. til 21. okt.
1.036 kr.
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Düsseldorf, som har 4,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). De populære ...
8,6/10 Excellent! (1.003 anmeldelser)
Nem måde at overnatte i lufthavnen.
"Fik et almindeligt standartværelse. Sengene meget bløde, fik et værelse med badekar. Endte med at få et handicapværelse med tilsyneladende ikke så bløde senge og en brucenice. Der mangler en måtte i brusenicen. Det var meget bedre for en med dårlig ryg. Restauranten serverede god mad. Syntes, det ..."

Anmeldelse fra 17. sep. 2023

Sheraton Duesseldorf Airport Hotel
Maritim Hotel Düsseldorf
Maritim Hotel Düsseldorf
Maritim Platz 1, Düsseldorf, NW
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 866 kr. pr. nat fra 1. okt. til 2. okt.
866 kr.
pr. nat
1. okt. – 2. okt.
Overnat på dette hotel med spa i Düsseldorf. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 4 restauranter og 2 barer/lounger. Vores gæster fremhæver især de generelle forhold i ...
9/10 Wonderful! (1.001 anmeldelser)
very fine hotel
"very nice hotel 4 min walk form the airport. High standard and friendly and helpful staff"

Anmeldelse fra 23. jan. 2022

Maritim Hotel Düsseldorf
Leonardo Royal Hotel Düsseldorf Königsallee
Leonardo Royal Hotel Düsseldorf Königsallee
Graf-Adolf-Platz 8-10, Düsseldorf, NW
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 705 kr. pr. nat fra 1. okt. til 2. okt.
705 kr.
pr. nat
1. okt. – 2. okt.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Düsseldorf. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. De populære seværdigheder K21 Ständehaus og Stilwerk ...
8,2/10 Very Good! (995 anmeldelser)
To overnatninger
"Dejligt hotel, pænt og rent - gå ikke glip af morgenmaden 😊"

Anmeldelse fra 1. okt. 2022

Leonardo Royal Hotel Düsseldorf Königsallee
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
limehome Düsseldorf
limehome Düsseldorf
Stresemannstraße 15, Düsseldorf, NRW
Overnat på dette lejlighedshotel i Düsseldorf. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og vaskeri. De populære seværdigheder Savoy Theater og Stilwerk Düsseldorf ...
8,8/10 Excellent! (28 anmeldelser)
"We very much enjoyed our stay at Limehome and would likely consider it again. The location was perfect. Short walk from Dusseldorf Central Station and short walks to the canal, central shopping area and the Rhine River. Should you drive or hire a car, there's parking opposite (though €30 euros for ..."

Anmeldelse fra 21. sep. 2023

limehome Düsseldorf
Adina Apartment Hotel Dusseldorf
Adina Apartment Hotel Dusseldorf
Harkortstrasse 10, Düsseldorf
Overnat på dette lejlighedshotel med spa i Düsseldorf. Nyd godt af spa med fuld service, morgenmad og et fitnesscenter. De populære seværdigheder Savoy Theater ...
9,2/10 Wonderful! (109 anmeldelser)
Cannot be recommended. Better try somewhere else.
"Not a place we will come again. The hotel is newly built and ok. However, noise from the trains. The part that makes us not want to recommend the place and not come again is due to the poor service from all the employees we were in contact with. As a customer we were just a nuisance and they were ..."

Anmeldelse fra 25. jan. 2023

Adina Apartment Hotel Dusseldorf
Fourty Three Luxury Serviced Apartments
Fourty Three Luxury Serviced Apartments
Tonhallenstraße 16, Düsseldorf, NRW
Overnat på dette lejlighedshotel i Düsseldorf. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. De populære seværdigheder Düsseldorfer Schauspielhaus ...
9,6/10 Exceptional! (37 anmeldelser)
"A great clean place with a great staff"

Anmeldelse fra 16. sep. 2023

Fourty Three Luxury Serviced Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Düsseldorf