Ratingen

Rejseguide
Ratingen som omfatter historiske bygningsværker og et slot
På en rejse til Ratingen kan du opleve prægtige bygninger, et spændende museum, grønne enge og store hyggelige parker.

Byen ligger i delstaten Nordrhein-Westfalen i umiddelbar nærhed af Düsseldorf og Rhinen. Mod nord grænser Ratingen op til Duisburg, Essen og Mülheim. Mod sydøst ligger bjergkæden Bergisches Land, hvis toppe er mere end 500meter høje. Engarealerne langs floderne Anger og Schwarzbach udgør skønne grønne oaser midt i byen. Under dit weekendophold i Ratingen kan du tage på en spændende vandretur i skovområdet Naturwaldzelle Hinkesforst, der ligger vest for bydelene Tiefenbroich og Lintorf. Her domineres landskabet af eg, ask og elm plantet i1800-tallet.

Det afslappende udgangspunkt for rejser til Ratingen er markedspladsen med de hyggelige caféer. Her afholdes tre dage om ugen et livligt og velbesøgt marked. Lige bag pladsen står de to imponerende tårne på kirken St. Peter und Paul, som er opført i tidlig gotisk stil på et fundament, der stammer fra700-tallet. Tre af kirkens syv klokker blev støbt i middelalderen. Mariaklokken er kendt for at have en af de smukkeste klange i Rhinområdet. På bredden af Angerbach-floden står det maleriske slot Haus zum Haus omgivet af en voldgrav. Inde på slottet finder du et kulturcenter med en restaurant. Den oprindelige borg stammer fra1276. Bygningen blev udvidet i1970'erne. I den tidligere staldbygning afholdes populære koncerter, teaterforestillinger og foredrag.

Et must under dit besøg i Ratingen er det imponerende Schloss Landsberg i byens centrum. Den historiske bygning fra 1600-og1700-tallet er bygget op omkring greveslottet, som blev opført i1200-tallet. Det massive 33meter høje slotstårn og ringmuren stammer fra den periode. I stueetagen finder du fabrikantfamilien Thyssens krypt. Slottet er beliggende i en smukt anlagt have i engelsk stil med pragtfulde stier. Den idylliske park med nåletræer, birk, kirsebær og røn er også hjemsted for det tidligere herresæde Rommeljans i bydelen Schwarzbach. Der er mulighed for at spille en runde golf på Düsseldorfer Golf Club, hvis bane ligger på ejendommen.

I den nordøstlige del af Ratingen ligger Textilfabrik Cromford, som byder på spændende oplevelser. Her kan du se en udstilling om den tidligere tekstilfabrik, der blev grundlagt i 1783og var den første fabrik af sin art på det europæiske kontinent. Herregården, som tilhørte ejeren Johann Gottfried Brügelmann, og den gamle fabriksbygning er et imponerende syn. Her kan du se de originale, rekonstruerede og stadig funktionsdygtige maskiner til fremstilling af garn. Udstillingerne dokumenterer fabrikkens historie og de barske arbejdsforhold på stedet. Brügelmann opkaldte sin fabrik efter den engelske by Cromford, fordi det var her, Brügelmann så den første spindemaskine og var i stand til at aflure princippet bag den, der ellers var en velbevaret hemmelighed.

Hvor kan jeg overnatte i Ratingen

Mercure Hotel Düsseldorf Airport
Mercure Hotel Düsseldorf Airport
4 out of 5
Lintorfer Weg 75, Ratingen, NW
Prisen er 395 kr. pr. nat fra 9. jun. til 10. jun.
395 kr.
pr. nat
9. jun. – 10. jun.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Ratingen, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver ...
7,6/10 Good! (592 anmeldelser)
"Dejligt hotel med venligt personale. Morgenmaden blev serveret i hyggelig omgivelse. Bor der gerne igen, hvis lejlighed byder sig igen."

Anmeldelse fra 19. dec. 2021

Mercure Hotel Düsseldorf Airport
Leonardo Hotel Düsseldorf Airport Ratingen
Leonardo Hotel Düsseldorf Airport Ratingen
Broichhofstrasse 3, Ratingen, NW
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 530 kr. pr. nat fra 18. jun. til 19. jun.
530 kr.
pr. nat
18. jun. – 19. jun.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Ratingen. Nyd godt af gratis Wi-Fi, udendørs pool og morgenmad. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
8/10 Very Good! (445 anmeldelser)
Super go service
"Deres kundeservice er Top go , ingen tvivl, beliggenhed og overnatning var perfekt . Dynerne var for tynd og ikke go , Det lugter i værelset . Og ingen børne seng i 4 stjerners hotel . Det lidt dårligt"

Anmeldelse fra 2. aug. 2020

Leonardo Hotel Düsseldorf Airport Ratingen
Maritim Hotel Düsseldorf
Maritim Hotel Düsseldorf
Maritim Platz 1, Düsseldorf, NW
Prisen er 865 kr. pr. nat fra 23. jun. til 24. jun.
865 kr.
pr. nat
23. jun. – 24. jun.
Overnat på dette hotel med spa i Düsseldorf. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 4 restauranter og 2 barer/lounger. Vores gæster fremhæver især morgenmaden og det hjælpsomme ...
9/10 Wonderful! (1.002 anmeldelser)
very fine hotel
"very nice hotel 4 min walk form the airport. High standard and friendly and helpful staff"

Anmeldelse fra 23. jan. 2022

Maritim Hotel Düsseldorf
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
limehome Düsseldorf
limehome Düsseldorf
Stresemannstraße 15, Düsseldorf, NRW
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Düsseldorf. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og et smart-tv. De populære seværdigheder Savoy ...
8,8/10 Excellent! (22 anmeldelser)
"Kann man nur empfehlen.Immer wieder."

Anmeldelse fra 30. maj 2023

limehome Düsseldorf
Lys, moderne og hyggelig to-værelses lejlighed
Lys, moderne og hyggelig to-værelses lejlighed
Ratingen, NRW
Overnat i denne lejlighed i Ratingen. Nyd godt af Wi-Fi, parkering på stedet og en have. Vores gæster fremhæver især de generelle forhold i deres anmeldelser. ...
9,6/10 Exceptional! (39 anmeldelser)
Sehr nette Unterkunft
"Wir waren mit unseren beiden Hunden in der Ferienwohnung und uns hat es an nichts gefehlt. Die Wohnung ist mit allem ausgestattet, was man für den Aufenthalt benötigt. Schlafen musste ich auf der Schlafcouch, da mir die Matratze im Bett zu hart war, aber für 2 Nächte war auch das ok."

Anmeldelse fra 17. maj 2023

Lys, moderne og hyggelig to-værelses lejlighed
Adina Apartment Hotel Dusseldorf
Adina Apartment Hotel Dusseldorf
Harkortstrasse 10, Düsseldorf
Overnat på dette lejlighedshotel med spa i Düsseldorf. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. De populære seværdigheder Savoy Theater og ...
9,2/10 Wonderful! (88 anmeldelser)
Cannot be recommended. Better try somewhere else.
"Not a place we will come again. The hotel is newly built and ok. However, noise from the trains. The part that makes us not want to recommend the place and not come again is due to the poor service from all the employees we were in contact with. As a customer we were just a nuisance and they were ..."

Anmeldelse fra 25. jan. 2023

Adina Apartment Hotel Dusseldorf
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Ratingen