Düsseldorf Altstadt

Düsseldorf
Düsseldorf Altstadt
Smag den karakteristiske, lokale øl Altbier på en af de mange ølstuer, spadser langs floden, og besøg de mange museer i den gamle bydel Düsseldorf Altstadt.

Düsseldorfs gamle bydel er fyldt med fascinerende bygninger og smukke udsigter. Side om side med de arkitektoniske perler finder du sofistikerede cocktailsteder og rustikke ølbarer, der serverer god tysk øl. Start din rejse til Düsseldorf Altstadt med at slentre rundt i de smalle gader, eller besøg museer og malerisamlinger for at få et indblik i områdets kultur.

Studér de mange moderne kunstværker på væggene i Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen, som tæller Picasso og Matisse blandt de berømte kunstnere. Du kan også opleve filmhistorie på Filmmuseum. Et af højdepunkterne i området er Deutsche Oper am Rhein. Du kan se en teaterforestilling i skuespilhuset Düsseldorfer Schauspielhaus og lytte til tonerne fra et klassisk orkester i koncertsalen Tonhalle Düsseldorf.

På din storbyferie i Düsseldorf Altstadt kan du også opleve et bybillede, der domineres af kirkernes knejsende spir. Der er for eksempel det snoede spir på kirken St. Lambertus fra 1200-tallet. Læg nakken tilbage, og kig op på det fantastiske Rheinturm, der rager højt op over Rhinen nedenfor. På et weekendophold i Düsseldorf Altstadt kan du tage elevatoren op til udsigtsplatformen og se hele byen fra oven.

Lidt mod nord langs vandet finder du tårnet Schlossturm, der står tilbage, efter at resten af det oprindelige slot brændte ned. Du kan se udstillinger i tårnets museum, der fortæller om skibsfartens historie i regionen.

Du kan også nemt få noget at spise eller drikke på en af de 260barer, der ligger spredt i dette relativt lille område nær floden. Få en sludder med en øltjener, der i Düsseldorf kaldes en "köbes", og som er kendt for sin gode service og viden. Byen er kendt for sin Altbier, der bliver brygget på traditionel vis.

Navnet kommer af, at der brygges efter den gamle metode med overgæring ved relativt høj temperatur. Den gamle bydel ligger på Rhinens østlige bred i den centrale del af Düsseldorf. Når du rejser til Düsseldorf Altstadt, kan du tage med den offentlige transport via U-Bahn til Heinrich Heine Allee og gå rundt til fods i det hyggelige område. På et weekendophold i Düsseldorf Altstadt kan du også besøge andre seværdigheder som Königsallee Düsseldorf, Schwanenmarkt og delstatsparken Apollowiese.


Populære steder at besøge

OplevelserAndre områder i Düsseldorf Altstadt

Düsseldorf Altstadt

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: