Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Flensborg

Se alle udlejningsbiler i Flensborg

Biludlejning gennem Expedia i Flensborg

Billeje i Flensborg

Flensborg ligger i den tyske delstat Slesvig-Holsten tæt på den dansk-tyske grænse, og den hyggelige by med de smalle gader og de historiske huse er et populært rejsemål. Der er flere muligheder for biludlejning i Flensborg; mange af biludlejningskontorerne ligger i den sydlige del af byen, og her kan du vælge en bil, der passer perfekt til dine behov både med hensyn til pris og størrelse.

Selve Flensborg centrum er bestemt et besøg værd og du kan nemt finde et godt hotel i Flensborg, men det åbner op for endnu flere muligheder for gode oplevelser, hvis du vælger at leje en bil, så du kan tage hele familien med ud i det nordtyske landskab, hvor natur og kultur går op i en højere enhed.

Lej en bil i Flensborg

Hvis du ankommer med tog til Flensborg Banegård og ønsker at leje en bil, er det nemt at finde billig biludlejning i Flensborg. Banegården er det trafikale knudepunkt med forbindelser fra både danske og tyske stationer, og busstationen ligger lige i nærheden. Derfra er der kun en kort gåtur til de mange biludlejningskontorer i byens sydlige del, og undervejs kan du nyde den smukke by med de idylliske facader.

Hvis du kommer til byen på forretningsrejse, kan det være en fordel at leje en bil i Flensborg, så du hurtigt kan komme fra hotellet til diverse møder. Vær opmærksom på, at det kan være svært at finde gratis parkeringspladser på gadeplan, men der ligger flere parkeringshuse i og omkring centrum. Sæt bilen, og tag på shoppetur op ad strøget, der går fra Nordertor til Südermarkt, og glem ikke den hyggelige gade Rote Strasse, der ligger lige om hjørnet.

Billeje i Flensborg online

Det kan være både billigere og nemmere at leje en bil i Flensborg online inden afrejsen fra Danmark. Flere biludlejningsfirmaer giver onlinerabat, og hvis du lejer en bil i en længere periode, kan der også være penge at spare. Rejser du med meget bagage, eller skal hele familien på skiferie og have både ski og udstyr med, er det muligt at leje en tagboks, så du får ekstra plads til det hele. Har du små børn med i bilen, tilbyder flere biludlejningsfirmaer også, at du kan leje en autostol.

Naturen omkring Flensborg er utrolig flot, og hvis du vælger at leje en bil i byen, er der mange oplevelser inden for kortere eller længere køreafstand. Lav f.eks. en udflugt til Lyksborg Slot med den smukke rosenhave, der ligger ca. 10 km fra Flensborg; her er der også mulighed for at dyppe tæerne i havet på en af de lækre sandstrande ved Flensborg Inderfjord. Har du lyst til at opleve noget helt andet, skal du pakke bilen og køre en tur til øen Sild, der er Tysklands største ø i Nordsøen. Find et hotel på Sild og bliv et par dage. Her kan du besøge øens 12 landsbyer, nyde solen fra en strandstol med havudsigt, se lyngen blomstre og give heden et lilla skær eller tage en tur på Silds Akvarium, hvor du kan se over 150 forskellige fiskearter og komme helt tæt på de store fisk i den 10 meter lange glastunnel.

Udforsk Flensborg

Udforsk Flensborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!