Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Flensborg

Se alle udlejningsbiler i Flensborg

Biludlejning gennem Expedia i Flensborg

Billeje i Flensborg

Flensborg ligger i den tyske delstat Slesvig-Holsten tæt på den dansk-tyske grænse, og den hyggelige by med de smalle gader og de historiske huse er et populært rejsemål. Der er flere muligheder for biludlejning i Flensborg; mange af biludlejningskontorerne ligger i den sydlige del af byen, og her kan du vælge en bil, der passer perfekt til dine behov både med hensyn til pris og størrelse.

Selve Flensborg centrum er bestemt et besøg værd og du kan nemt finde et godt hotel i Flensborg, men det åbner op for endnu flere muligheder for gode oplevelser, hvis du vælger at leje en bil, så du kan tage hele familien med ud i det nordtyske landskab, hvor natur og kultur går op i en højere enhed.

Lej en bil i Flensborg

Hvis du ankommer med tog til Flensborg Banegård og ønsker at leje en bil, er det nemt at finde billig biludlejning i Flensborg. Banegården er det trafikale knudepunkt med forbindelser fra både danske og tyske stationer, og busstationen ligger lige i nærheden. Derfra er der kun en kort gåtur til de mange biludlejningskontorer i byens sydlige del, og undervejs kan du nyde den smukke by med de idylliske facader.

Hvis du kommer til byen på forretningsrejse, kan det være en fordel at leje en bil i Flensborg, så du hurtigt kan komme fra hotellet til diverse møder. Vær opmærksom på, at det kan være svært at finde gratis parkeringspladser på gadeplan, men der ligger flere parkeringshuse i og omkring centrum. Sæt bilen, og tag på shoppetur op ad strøget, der går fra Nordertor til Südermarkt, og glem ikke den hyggelige gade Rote Strasse, der ligger lige om hjørnet.

Billeje i Flensborg online

Det kan være både billigere og nemmere at leje en bil i Flensborg online inden afrejsen fra Danmark. Flere biludlejningsfirmaer giver onlinerabat, og hvis du lejer en bil i en længere periode, kan der også være penge at spare. Rejser du med meget bagage, eller skal hele familien på skiferie og have både ski og udstyr med, er det muligt at leje en tagboks, så du får ekstra plads til det hele. Har du små børn med i bilen, tilbyder flere biludlejningsfirmaer også, at du kan leje en autostol.

Naturen omkring Flensborg er utrolig flot, og hvis du vælger at leje en bil i byen, er der mange oplevelser inden for kortere eller længere køreafstand. Lav f.eks. en udflugt til Lyksborg Slot med den smukke rosenhave, der ligger ca. 10 km fra Flensborg; her er der også mulighed for at dyppe tæerne i havet på en af de lækre sandstrande ved Flensborg Inderfjord. Har du lyst til at opleve noget helt andet, skal du pakke bilen og køre en tur til øen Sild, der er Tysklands største ø i Nordsøen. Find et hotel på Sild og bliv et par dage. Her kan du besøge øens 12 landsbyer, nyde solen fra en strandstol med havudsigt, se lyngen blomstre og give heden et lilla skær eller tage en tur på Silds Akvarium, hvor du kan se over 150 forskellige fiskearter og komme helt tæt på de store fisk i den 10 meter lange glastunnel.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Flensborg

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Flensborg?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 232 i Flensborg.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Flensborg?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Flensborg er DKK 234.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Flensborg?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Flensborg?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Flensborg

Udforsk Flensborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!