Biludlejning Flensborg

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Flensborg

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Flensborg

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Flensborg
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Flensborg?
Hvis du afbestiller minimum seks timer forud for afhentning af bilen, er mange forudbetalte reservationer af billeje kvalificeret til refusion. Det er dog ikke alle reservationer, der giver denne mulighed, så det er vigtigt, at du sætter dig ind i lejeaftalen. Tjek din reservationsbekræftelse, eller klik ind på vores kundeservice for at få flere oplysninger.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Flensborg?
Lige præcis den type bil, du ønsker! Fra økonomihatchbacks til standardsedaner og premium-SUV’er. Du kan finde den perfekte bil blandt vores udvalg af udlejningsbiler. Biler af typen mellemstor er den oftest bookede udlejningsbilklasse i Flensborg. Den er mindre end en stor bil og er derfor ideel, hvis du leder efter noget mindre, men stadig har brug for plads. Kør rundt i de travle gader i Flensborg i en mellemstor bil, og oplev fordelene.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Flensborg?
Så snart du har været forbi alle de relevante turistattraktioner i Flensborg, er der meget mere at opleve i det omkringliggende område. Hent nøglerne til en udlejningsbil, smid tasken i bagagerummet, og kør ud i det blå. Vi har samlet nogle køreture, som du formentlig vil elske:

  • Schwerin ligger 180 km fra Flensborg. Velbesøgte udflugtsmål som Schwerin Slot bør stå højt på ønskelisten her i byen.
  • Omtrent 190 km væk ligger Rostock, der også er en favorit blandt rejsende. Vær sikker på, at du kommer til at opleve Strand von Warnemünde, mens du er her. Det er én af årsagerne til, at mange er vilde med denne by.
  • Großer Garten ligger cirka 270 km fra Flensborg og er en af områdets mest spektakulære naturoplevelser. Tag på en gåtur, og nyd den friske luft her.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Flensborg hos Expedia?
Du kan finde fantastiske tilbud på udlejningsbiler hos Expedia. Uanset om du foretrækker en kompakt bil eller en stor SUV, finder du dit perfekte match hos et af de biludlejningsfirmaer i Flensborg. Vores eksklusive tilbud, medlemspriser og loyalitetsprogrammer hjælper dig med at få mest muligt for pengene. Hvis du vil spare mere endnu, kan du samle dine reservationer i en pakkerejse. Føj flyrejser og hotel (eller begge) til din reservation, og få adgang til utrolige rabatter!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Flensborg hos Expedia?
Expedia gør det nemt at sammenligne priser, tilbud og biludlejningsfirmaer samt tjekke bedømmelser fra kunder. Saml din billeje i Flensborg med en flyrejse eller et hotel, og du kan spare endnu mere.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Flensborg?
Alle, der er indehaver af et gyldigt kørekort, og som er 18 år eller derover, kan leje en bil i Flensborg. Selvom nogle selskaber muligvis er villige til at leje ud til førere under 18, kan du forvente ekstra gebyrer. Tjek aldersgrænsen for gebyret samt omkostningerne, inden du booker din udlejningsbil. Udbydere begrænser også, hvilke biltyper unge bilister kan vælge. Der gælder en højere aldersgrænse for store biler som SUV’er og luksusbiler.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Flensborg?
I de fleste tilfælde er det eneste, du skal bruge, dit kørekort og et kreditkort i samme navn, når du henter nøglerne. Du skal muligvis også bevise, at du er dækket af en forsikring, hvis du fravælger at købe biludlejningsfirmaets forsikring. Reglerne varierer ofte afhængigt af udbyderen, så husk at tjekke vilkår og betingelser for reservationen.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Flensborg?
Der har været glade rejsende i Flensborg på det seneste, for de laveste dagspriser inden for de sidste syv dage var kun og .
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Flensborg?
Ja, og du kan finde din ideelle bil blandt vores tilbud på langtidsleje af biler. Du skal bare indtaste dine rejsedatoer for at finde billige muligheder fra en række anerkendte udbydere.
Hvor finder jeg billeje i Flensborg, hvis jeg er under 25 år?
Nogle selskaber i Flensborg udlejer biler til førere under 25 år, mens andre ikke gør det. Aldersbegrænsningen varierer fra leverandør til leverandør, så det er en god idé at undersøge reglerne på forhånd. Tjek også, om der er yderligere gebyrer. Nogle selskaber pålægger et gebyr for unge rejsende mellem 21 og 24 år. Sørg for at læse vilkårene og betingelserne, så du undgår overraskelser.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Flensborg?
Forsikringer af udlejningsbiler er ofte vidt forskellige afhængigt af en række faktorer som f.eks. Bilens type og størrelse samt førerens alder. Sørg for at tjekke selskabets vilkår og betingelser grundigt, før du tager en beslutning.